Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(BigBang @ 2016 10 25, 18:42)
<p>Labas. Netikėtai čia man taip viskas, bet pradedu stimuliaciją šį ciklą. Rytoj 3CD ir pradėsiu gerti Clomid 50mg. Pačiai viskas taip greit ir netikėtai, jog nežinau ko tikėtis..  4u.gif </p>

Bigbang pasakok kaip sekasi. Kas vykata eigoje?

As antradieni einu skanui ir tada pradesiu gaudyt ovuliacija.

Prasidejo mano dienos sest, tai paskambinus i klinika palikau zinute. tai sesele perskambina pirmadieni sako mes pagalvojom , kad norim tave ant vaistu protokolo uzdet . Sakau kad man prasidejo sestadieni, tai jau per velu pradet vaistus, tai ji nelabai patenkinta buvo. Sako jei ispuls isodinimas savaitgaly , tai teks atsaukt sita cikla!!! Kazi labai itakoja isodinimo diena ten ar ten ar jau tiksliai turi but 5 dienos po teigiamo ovuliacijos testo? Patarki!!!
Atsakyti
As manau, kad laikas labai svarbu, nes priklausys nuo to gleivines storis 4u.gif Geriau palaukciau kito ciklo,nei rizikuoti... Sumazinkit nesekmes procenta iki minimumo su tokiais neatitikimais, tikrai geriau palaukti. Arba bandyt tartis kad isodintu savaitgali 4u.gif
Atsakyti

Labas visoms  :4u: 

ketvirtadienį buvau skane, rado dešnėj pusėj du folius - 29 ir 19mm. Tai dabar ND darom šiom dienom. O pagal seselę turėjo vykt penktadienį, bet man lyg ir kaźkoks keistas jausmas ketvirtadienį vakare buvo.. žodžiu žiūrėsim ar ivyko ta O ar ne pagal kraujo tyrimą kiek supratau. Paėmė kraujo E2 pažiūrėt ketvirtadienį o kitą penktadienį vėl ims ir žiūrės berods prg jei nemaišau, labai viską greit greit dusakė tai net nespėjau suvirškint visko. Bet sakė viskas gražiai ten pas mane atrodo, žiūrėsim ar bus rezultatai kokie :) 

Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 06, 09:00)
Bigbang pasakok kaip sekasi. Kas vykata eigoje?

As antradieni einu skanui ir tada pradesiu gaudyt ovuliacija.

Prasidejo mano dienos sest, tai paskambinus i klinika palikau zinute. tai sesele perskambina pirmadieni sako mes pagalvojom , kad norim tave ant vaistu protokolo uzdet . Sakau kad man prasidejo sestadieni, tai jau per velu pradet vaistus, tai ji nelabai patenkinta buvo. Sako jei ispuls isodinimas savaitgaly , tai teks atsaukt sita cikla!!! Kazi labai itakoja isodinimo diena ten ar ten ar jau tiksliai turi but 5 dienos po teigiamo ovuliacijos testo? Patarki!!!

Sveikute. Is pradziu as pasipiktinau, kad man nenaturaliam cikle nori daryti FET. Bet man taip ir paaiskino, kad jei isodinimas ispuola savaitgali, viska atsaukia. Tai kas pas jus dabar vyksta? Kada zada sodinti? Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 11 08, 18:03)
Sveikute. Is pradziu as pasipiktinau,  kad man nenaturaliam cikle nori daryti FET. Bet man taip ir paaiskino,  kad jei isodinimas ispuola savaitgali,  viska atsaukia. Tai kas pas jus dabar vyksta? Kada zada sodinti? Sekmes jums  4u.gif

As buvau skenuotis antradieni, tai sako jau tu per kitas kelias dienas ovoliuosi, nes vienas folis jau 17 mm. Bet pagal visus mano kalendorius dar per anksti, ir aisku nebuvo to LH padidejimo iki dabar. Tai kaip suprantu tas folis jau bus perauges ir kiausinelis nebus geras. Gal cia ir yra mano nepastojimo priezastis, kad jie perauga?! Anyway. Dabar naudoju ovuliacijos testukus ir laukiu sypseneles. Meldziuosi , kad nebutu antradienis, nes tada isodinimas ispultu sekmadieni cry.gif
Papildyta:
Siandien einu akupunktura darytis. Skaiciau, kad labai padeda.
Atsakyti

Alyvuoge, kelinta dabar CD? 

Papasakok paskui ispudzius is akupunkturos. As ir noreciau pabandyti. :)

Jurate, kada FET darys Jums?  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 11 11, 08:57)
<p><strong>Alyvuoge</strong>, kelinta dabar CD? </p><p>Papasakok paskui ispudzius is akupunkturos. As ir noreciau pabandyti. smile.gif</p><p></p><p><strong>Jurate</strong>, kada FET darys Jums?  4u.gif </p>

Siandien 13 CD. Gerai parasysisu , kaip ten seksis.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 11, 09:06)
Siandien 13 CD.  Gerai parasysisu , kaip ten seksis.

Taigi buvau akupunkturoj. Ibede kelias adateles i pirstus, tada kokias 5 i pilva, ir po 2 i kojas. Pagulejau pusvalandi ir viskas. neskaudejo nieko. Tikiuosi pades, nors kazkaip nesitiki. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 11, 19:38)
Taigi buvau akupunkturoj. Ibede kelias adateles i pirstus, tada kokias 5 i pilva, ir po 2 i kojas. Pagulejau pusvalandi ir viskas. neskaudejo nieko. Tikiuosi pades, nors kazkaip nesitiki. unsure.gif

O cia tie badymai tokie kaip bendro sveikatos gerinimo ar butent vaisingumui gerinti? Ar aptarete pries tai problemas? Gal ka papasakojo pries tai?
Jei ne paslaptis, kiek mokejai uz seansa? Ir kaip pasirinkai, kur eiti akupunktura darytis? Nes pasigooglinau, tai bent aplink mus nemazai yra vietu, kur akupunktura uzsiima. Vienoj grynai dirba su vaisingumo problemom, tai jauciu eiciau nebent i ten.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 11 11, 08:02)
As buvau skenuotis antradieni, tai sako jau tu per kitas kelias dienas ovoliuosi, nes vienas folis jau 17 mm. Bet pagal visus mano kalendorius dar per anksti, ir aisku nebuvo to LH padidejimo iki dabar. Tai kaip suprantu tas folis jau bus perauges ir kiausinelis nebus geras. Gal cia ir yra mano nepastojimo priezastis, kad jie perauga?! Anyway. Dabar naudoju ovuliacijos testukus ir laukiu  sypseneles. Meldziuosi , kad nebutu antradienis, nes tada isodinimas ispultu sekmadieni cry.gif
Papildyta:
Siandien einu akupunktura darytis. Skaiciau, kad labai padeda.

Labuka. Norejau jums, merginos, parasyt, kad ir as pradejau darytis akupunkturas. Siandien buvo antras seansas. Pirma kart gulejau ant nugaros, dure i kojas, aplink bamba ir i rankas, o siandien gulejau ant pilvo, tai subade kojas ir nugara. Gydytoja pastebejo, kad pedos visad labai saltos, ale bloga kraujo cirkuliacija. Siandien kai atejau pedos buvo ledines, kai suvare adateles, labai greit pedos susilo, tai gal tikrai veikia kAzkas? Lankaus barkinge, pas kiniecius. 10 akupunkturu 280 svaru su nuolaida. Dirba su moterim, kurios turi endo, pks, pries fet ar ivf. Manau verta isbandyti. O ar duos rezultatu bus matyt. Mum fet paskyre sausio menesi. Labai laukiu ir bijau tuo paciu 😌
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate1988: 12 lapkričio 2016 - 03:25
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 11 12, 03:17)
Labuka. Norejau jums, merginos, parasyt, kad ir as pradejau darytis akupunkturas. Siandien buvo antras seansas. Pirma kart gulejau ant nugaros, dure i kojas, aplink bamba ir i rankas,  o siandien gulejau ant pilvo, tai subade kojas ir nugara. Gydytoja pastebejo, kad pedos visad labai saltos, ale bloga kraujo cirkuliacija. Siandien kai atejau pedos buvo ledines, kai suvare adateles, labai greit pedos susilo, tai gal tikrai veikia kAzkas? Lankaus barkinge, pas kiniecius. 10 akupunkturu 280 svaru su nuolaida. Dirba su moterim, kurios turi endo, pks, pries fet ar ivf. Manau verta isbandyti.  O ar duos rezultatu bus matyt. Mum fet paskyre sausio menesi. Labai laukiu ir bijau tuo paciu 😌

Geras del koju susilimo. Inese turbut pasitikejimo, jog tikrai veikia organizma kazkaip smile.gif
As kur nusiziurejau akupunktura, tai daugiau nei dvigubai brangiau... lyg £740 uz 10 proceduru. Jauciu kaina uzsikele vien del to, kad dirba tik su nevaisingumo problemom. Atsiliepimai vien geri. Noreciau pabandyt, bet ta dviguba kaina atbaido kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 11 13, 11:10)
Geras del koju susilimo. Inese turbut pasitikejimo, jog tikrai veikia organizma kazkaip smile.gif
As kur nusiziurejau akupunktura, tai daugiau nei dvigubai brangiau... lyg £740 uz 10 proceduru. Jauciu kaina uzsikele vien del to, kad dirba tik su nevaisingumo problemom. Atsiliepimai vien geri. Noreciau pabandyt, bet ta dviguba kaina atbaido kolkas smile.gif

O kur tu ziurejai? Gal centre kur? Negali zinot del ko kainos taip skiriasi... gal jie tikrai labai super dirba ir turi gerus rezultatus. Zinotume, kad tikrai pades, manau visos dar ne tiek sumoketume... bet cia kaip ir visa kita manau - loterija...
Atsakyti