QUOTE(Jurate1988 @ 2016 10 12, 21:34)
Erborista, o kodel sakai,kad situacija labai bloga? Nekaip jauties fiziskai ar emociskai pavargai del ilgo laukimo? Laikykis
As manau, kad zinok labai geras laikas dar suplanuotas jums isodinimui. Atsigausit, pasiruosit tiek fiziskai tiek moraliskai, o as irgi uz ilga protokola, nes ir tikimybe didesne ir siaip as naturaliu ciklu labai nepasitikiu, daug kas gali itakoti visokius nukrypimus nuo normos..
O man fizine sveikata katastrofa. Jau keli ciklai, kai neturiu NEI VIENOS dienos be tepliojimu, kraujavimu ir pan.. Nu zodziu, vargstu.
QUOTE(Souri @ 2016 10 13, 00:19)
Kas del manes tai jus merginos buvot visiskai teisios,kad jiems neduoti ramybes, siandien skambinau ir vel, sakau kodel man neatskambinot kaip zadejot, sako priminkit pavarde,sako oj taip taip zodziu cia niekas nepaaiskejo daktaras dabar tevystes atostogose ir t.t, bet mes galim pasiulyti kita daktara, sakau nezinau, as jau laukiu puse metu nors buvo zadeta 3-4men, na gerais sako issiaiskinsiu ir perskambinsiu, sakau tik neuzmirskite vel tai gal po 20min skambina sako turiu jums ziniu jums operacija bus lapkricio 8d, ar tinka? sakau tinka ir taip ilgai laukiu, sako tuomet puiku laukite laisko su patvirtinimu
Nu matai, va kaip gerai. As galvoju gal ir man pameginti paskubinti juos.. Tik jauciu mes ta korta kad tipo pati nukeliau, nes atotosgu isvariau