Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Jurate1988 @ 2016 10 12, 21:34)
Erborista, o kodel sakai,kad situacija labai bloga? Nekaip jauties  fiziskai ar emociskai pavargai del ilgo laukimo? Laikykis  friends.gif

As manau, kad zinok labai geras laikas dar suplanuotas jums isodinimui. Atsigausit, pasiruosit tiek fiziskai tiek moraliskai, o as irgi uz ilga protokola, nes ir tikimybe didesne ir siaip as naturaliu ciklu labai nepasitikiu, daug kas gali itakoti visokius nukrypimus nuo normos..

O man fizine sveikata katastrofa. Jau keli ciklai, kai neturiu NEI VIENOS dienos be tepliojimu, kraujavimu ir pan.. Nu zodziu, vargstu.

QUOTE(Souri @ 2016 10 13, 00:19)
Kas del manes tai jus merginos buvot visiskai teisios,kad jiems neduoti ramybes, siandien skambinau ir vel, sakau kodel man neatskambinot kaip zadejot, sako priminkit pavarde,sako oj taip taip zodziu cia niekas nepaaiskejo daktaras dabar tevystes atostogose ir t.t, bet mes galim  pasiulyti kita daktara, sakau nezinau, as jau laukiu puse metu nors buvo zadeta 3-4men, na gerais sako issiaiskinsiu ir perskambinsiu, sakau tik neuzmirskite vel biggrin.gif tai gal po 20min skambina sako turiu jums ziniu jums operacija bus lapkricio 8d, ar tinka? sakau tinka ir taip ilgai laukiu, sako tuomet puiku laukite laisko su patvirtinimu  bigsmile.gif

Nu matai, va kaip gerai. As galvoju gal ir man pameginti paskubinti juos.. Tik jauciu mes ta korta kad tipo pati nukeliau, nes atotosgu isvariau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 10 13, 00:33)
As manau, kad zinok labai geras laikas dar suplanuotas jums isodinimui. Atsigausit, pasiruosit tiek fiziskai tiek moraliskai, o as irgi uz ilga protokola, nes ir tikimybe didesne ir siaip as naturaliu ciklu labai nepasitikiu, daug kas gali itakoti visokius nukrypimus nuo normos..

O man fizine sveikata katastrofa. Jau keli ciklai, kai neturiu NEI VIENOS dienos be tepliojimu, kraujavimu ir pan.. Nu zodziu, vargstu.
Nu matai, va kaip gerai. As galvoju gal ir man pameginti paskubinti juos.. Tik jauciu mes ta korta kad tipo pati nukeliau, nes atotosgu isvariau unsure.gif

O tau aju buvo siule kokia nors data? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, senai berasiau.. bandziau pailseti nuo visu nevaisingumo problemu..
Bet vis paskaotydavau kaip jums sekasi. 4u.gif
Mes siandien buvome antrajame vizite del IVF, ir vis dar negaliu patiket... ko labai bijojau.. tas issipilde. Labai bijojau tu rezultatu.. AMH. Ir jie yra low. Jis pasake, kad pagal mano amziu mano AMH yra zemas. 10! Pagal kokius matavimus nzn.
Tai mane labai nuliudino. Jauciau,kad man spaudimas tik uzkilo! Sukandusi dantis prasedejau kol jis uzpilde ten ta lapa, mus i IVF eile pastate. Eile sake apie 8 menesius. Beje man likes vienas IUI. Tai as jo klausiu ar man beverta darytis IUI, jei AMH zemas. Nes jis pats kazkaip sake kad IUI mazi sansai, IVF didesni..
Idomu ar pavyksta zmonems kai AMH zemas? Klausiau gal kokiu vit vartoti. Nusisypsojo. Niekas nepakels AMH. Sveika gyvensena, dieta, truputi svori numesti.. jokiu take away ir pan. Sako rukai? Sakau ne.. tai sako nieko ir nera ko uzdrausti. Nes rukymas lb kenkia tokiems dalykams..
Zodziu... isejau labai nusiminusi.. asaros pradejo begt upeliais.
Praverkiau visa kelia...
Tiek tikejau po praeito IUI, kad sekanti karta tikr pasiseks. Dbr vel mano visa tikejima sugriove..
Sestadieni isskrendam atostogu.
Nezinau gerai, kad pries kelione sitas vizitas buvo. Nes dabar neturiu jegu ruostis kelionei. Gerai, kad bent jau y darba neinu...
Atsakyti
Nedave zinok datos, tik preliminariai buvo numatyta rugsejo menesi (kazkada..) o kadangi isvariau atostogu, paprasiau kad pastumtu i spali. Tai va pastume iki sausio biggrin.gif Preliminariai..
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 10 13, 16:16)
Nedave zinok datos, tik preliminariai buvo numatyta rugsejo menesi (kazkada..) o kadangi isvariau atostogu, paprasiau kad pastumtu i spali. Tai va pastume iki sausio biggrin.gif Preliminariai..

eina sau net I sausi is rugsejo kazkokia nesamone unsure.gif
Atsakyti

Souri, butinai skambinek jiems, neleisk apie save pamirsti.. Alyvuoge, zinau,kad tie daktarai salti labai, be emociju ir uzuojautos. O del tu 5 minuciu vizitu tai jo, kiek darbo dienu praleista,atostogu sunaudota tai oi oi. Nu bet toks musu kelias... unsure.gif o Tau sake,kad FET darys naturaliam cikle? Mano vyras paklause kodel mums nedaro naturaliam,tai atsake,kad ale tikimybe pastojimo yra didesne, nes sureguliuoja hormonus ir gimdos gleivine, plius, jie nedirba savaitgaliais, tipo jei isodinimas ispuola savaitgali, kelia vel i kita cikla. Man viskas vyks taip, 21 ciklo diena turesiu pradet leistis kazkokias SUPRECUR INJECTIONS,tada scanas, jei viskas ok, gerti PROGYNOVA tabletes, 10 dienu po 1 scano antras scanas, patikrinti gimdos lining, jei viskas ok, duos zinoti kada nustot vartoti vaistus ir pradeti detis progesterono zvakutes. Zodziu, procesas kaip IVF. O siaip raso,kad vizitu scanui bus 2-3. Tai turbut tau bus tas pats. Faina jums,kad viskas taip greit pajudejo, labai dziaugiuos. smile.gif

[/quote]

Aha, darys man naturaliam cikle, nes tipo ovuliacija vyksta reguliariai, tai viskas ten gerai. Gavau seseles susitikimo data 24 spalio. tikiuosi kad pasiseks si karta.
Atsakyti
[quote=Alyvuoge,2016 10 15, 10:21]
Souri, butinai skambinek jiems, neleisk apie save pamirsti.. Alyvuoge, zinau,kad tie daktarai salti labai, be emociju ir uzuojautos. O del tu 5 minuciu vizitu tai jo, kiek darbo dienu praleista,atostogu sunaudota tai oi oi. Nu bet toks musu kelias... unsure.gif o Tau sake,kad FET darys naturaliam cikle? Mano vyras paklause kodel mums nedaro naturaliam,tai atsake,kad ale tikimybe pastojimo yra didesne, nes sureguliuoja hormonus ir gimdos gleivine, plius, jie nedirba savaitgaliais, tipo jei isodinimas ispuola savaitgali, kelia vel i kita cikla. Man viskas vyks taip, 21 ciklo diena turesiu pradet leistis kazkokias SUPRECUR INJECTIONS,tada scanas, jei viskas ok, gerti PROGYNOVA tabletes, 10 dienu po 1 scano antras scanas, patikrinti gimdos lining, jei viskas ok, duos zinoti kada nustot vartoti vaistus ir pradeti detis progesterono zvakutes. Zodziu, procesas kaip IVF. O siaip raso,kad vizitu scanui bus 2-3. Tai turbut tau bus tas pats. Faina jums,kad viskas taip greit pajudejo, labai dziaugiuos. smile.gif

[/quote]

Aha, darys man naturaliam cikle, nes tipo ovuliacija vyksta reguliariai, tai viskas ten gerai. Gavau seseles susitikimo data 24 spalio. tikiuosi kad pasiseks si karta.
[/quote]
Kuo didziausios sekmes, prasinesk kaip kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 10 13, 14:12)
Sveikutes, senai berasiau.. bandziau pailseti nuo visu nevaisingumo problemu..
Bet vis paskaotydavau kaip jums sekasi. 4u.gif
Mes siandien buvome antrajame vizite del IVF,  ir vis dar negaliu patiket... ko labai bijojau.. tas issipilde. Labai bijojau tu rezultatu.. AMH. Ir jie yra low. Jis pasake, kad pagal mano amziu mano AMH yra zemas. 10! Pagal kokius matavimus nzn.
Tai mane labai nuliudino. Jauciau,kad man spaudimas tik uzkilo! Sukandusi dantis prasedejau kol jis uzpilde ten ta lapa, mus i IVF eile pastate. Eile sake apie 8 menesius. Beje man likes vienas IUI. Tai as jo klausiu ar man beverta darytis IUI, jei AMH zemas. Nes jis pats kazkaip sake kad IUI mazi sansai, IVF didesni..
Idomu ar pavyksta zmonems kai AMH zemas? Klausiau gal kokiu vit vartoti. Nusisypsojo. Niekas nepakels AMH. Sveika gyvensena, dieta, truputi svori numesti.. jokiu take away ir pan. Sako rukai? Sakau ne.. tai sako nieko ir nera ko uzdrausti. Nes rukymas lb kenkia tokiems dalykams..
Zodziu... isejau labai nusiminusi.. asaros pradejo begt upeliais.
Praverkiau visa kelia...
Tiek tikejau po praeito IUI, kad sekanti karta tikr pasiseks. Dbr vel mano visa tikejima sugriove..
Sestadieni isskrendam atostogu.
Nezinau gerai, kad pries kelione sitas vizitas buvo. Nes dabar neturiu jegu ruostis kelionei. Gerai, kad bent jau y darba neinu...

Stiprybės irtik stiprybės linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Alyvuoge, labas! Ar buvot siandien susitikime su sesele? Ka pasakojo? Kada pradedat? Laikom kumstukus wub.gif
Atsakyti

Labas. Netikėtai čia man taip viskas, bet pradedu stimuliaciją šį ciklą. Rytoj 3CD ir pradėsiu gerti Clomid 50mg. Pačiai viskas taip greit ir netikėtai, jog nežinau ko tikėtis..  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 10 24, 19:11)
Alyvuoge, labas! Ar buvot siandien susitikime su sesele? Ka pasakojo? Kada pradedat? Laikom kumstukus wub.gif

Laba,

Buvom susitikime. Truko 3 minutes. Pasirasem viena popieriu. Sako paskambink , kai prasides menesines. Ant dienu turetu pasirodyt, nors tikiuosi , kad nepasirodys 4u.gif
Tai lapkricio vidury turetu idet.

Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2016 10 25, 18:42)
<p>Labas. Netikėtai čia man taip viskas, bet pradedu stimuliaciją šį ciklą. Rytoj 3CD ir pradėsiu gerti Clomid 50mg. Pačiai viskas taip greit ir netikėtai, jog nežinau ko tikėtis..  4u.gif </p>

Dideliausios sekmes. Nestresuok, ir viskas bus gerai!!!! 4u.gif
Atsakyti
Kokios jaudinancios jusu zinios, mergaites! Juda reikaliukai, labsi smagu bigsmile.gif didziausios sekmes!
Atsakyti