Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(melutia @ 2016 09 27, 14:33)
Atejo mm ir baigesi svajones biggrin.gif kas pas Tave girdeti? 4u.gif

Nu bent dabar sake, kad laikas keisti gydyma. Tai laukiu skambucio is VK, kad paskirtu susitikima su gydytoja ir aptartume tolimesnius planus.

Ceroc, tai dabar tik IVF ar dar stimuliacijas darys iki tol?
LP atgyvena? Hmm. As tai jau prasysiuos LP...

Jurate, kaip Jums sekasi?

Ramu temoj paskutiniu metu... kaip kitoms merginoms sekasi?

Balioncikas del mmm 4u.gif

Kad pas mane tai nieko ir nevyksta biggrin.gif Turejau vizita praeita sav kurio prasmes nesuprantu. Nuejau tam, kad pasakytu, jog nieko pakeist be operacijos negali biggrin.gif Nu ok, ir taip jau supratau ta biggrin.gif Tai dabar laukiu laisko del operacijos, bet su daktaru kalbejom, kad net nebandom nieko ten gelbet, salinam abu kiausintakius, nes jau per skausma sunku man gyventi.. O paskui IVF. tik nezinau ar mums reiks laukti eileje i IVF? Ar skaitysis, kad ir taip jau laukiam? unsure.gif Nes as labai noreciau, kad padarytu ji greitai, nenoriu laukti, ir taip jau tiek laiko issvaisciau cia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 28 rugsėjo 2016 - 21:22
Sveikos, mergaites!
Pas mane irgi kolkas nieko naujo, jau antra savaite atostogauju, buvau grizus i LT, buvau nuejus pas ginekologe, apturejau privacia konsultacija. Viskas gan grazu, tik rado nemaza cista (neisimtas didelis folikukas), patare nesidaryti tos brangios operacijos, sake geriau pinigelius investuoti i tolimesnius bandymus, ka mes ir darysim smile.gif jau spalio 10 d. eisim i savo klinika, ziuresim ka jie sakys, o mes prasysim 2 blastuciu i sodinimo uz pinigelius,kad butu greiciau.
Dar su vyru keliavom su Siaures Anglija 3 dieneles, pailsejom, atsigavom, tikra medaus menesi turejom. Zinokit, po visu nelaimiu tapom dar artimesni, savo vyra isimylejau is naujo.. smile.gif esam laimingi,kad ir kokia situacija dabar butu. Svarbiausia,kad turim vienas kita smile.gif tikiuos,kad ir jus visos mergaites turit parama, meile, nes juk viskas bus gerai viena diena. Busim mamos, tikrai busim smile.gif
o kaip jus laikotes? kokie planai toliau? kaip siaip jauciates?
pasistenkim dziaugtis tuo,ka turim,drauges! smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erborista @ 2016 09 28, 19:22)
Balioncikas del mmm  4u.gif

Kad pas mane tai nieko ir nevyksta biggrin.gif Turejau vizita praeita sav kurio prasmes nesuprantu. Nuejau tam, kad pasakytu, jog nieko pakeist be operacijos negali biggrin.gif Nu ok, ir taip jau supratau ta biggrin.gif Tai dabar laukiu laisko del operacijos, bet su daktaru kalbejom, kad net nebandom nieko ten gelbet, salinam abu kiausintakius, nes jau per skausma sunku man gyventi.. O paskui IVF. tik nezinau ar mums reiks laukti eileje i IVF? Ar skaitysis, kad ir taip jau laukiam?  unsure.gif Nes as labai noreciau, kad padarytu ji greitai, nenoriu laukti, ir taip jau tiek laiko issvaisciau cia..

Bent jau mums del eiliu buvo taip, pusantru metu pravaiksciojom pas daktarus, nuo 2014 rugsejo iki 2015 metu gruodzio. Ir per paskutini appoitmenta gruodzio men., pasake,kad darys IVF ir pastate i eile, kuri buvo 6 men. Tada kai prasidejo menesines birzelio menesi turejau pasiskambti, pageriau vaistukus, tada tik dave leidziamus ir galu gale kiausineliu isemimas buvo tik rugpjucio 5d. Kosmosas kaip ilgai viska.... lygiai 2 metai. Bet kaip suprantu jus ir taip ilgai jau vaikstot be jokiu veiksmu, taip?
Atsakyti
Sveikos,

Treciadieni buvau ligoninej, aptart visko po nepavykusio ivf. Viskas truko 5 min. Jau tokia daktare pasitaike , kad baisu. Tokia be gailescio ir supratimo. Pradejo pasakot ka man dare ir kas vyko per ivf, ka as ir pati zinau. Aisku apsiverkiau, o ji tik nosine padave ir toliau be jokios uzuojautos tese savo monologa. Pasake, kad skiria naturalu FET protokola, ir rekomenduoja isodint 2. Tada sako klausimu bus, as kazko paklausiau, ji sako viska paaiskys sesele per kita appointmenta, dar klausimu bus? As jau pasimeciau, sakau ne. Tai viso gero. !!!!!!!! del 5 minuciu, reikejo is darbo issiprasyt abiems, kai visa ta galejo telefonu pasakyt. Tai dabar laukiu kada paskirs kita susitikima su sesele. Tai si menesi dar reik sulaukt menesiniu ir jau kita menesi darysim FET.

Gal kas turejot naturalu FET be jokiu vaistu? Kaip ten viskas vyksta? Ar reik vaziuot i ligonine skanuotis, kraujo tirtis kas pora dienu? Nezinau kaip su darbu bus ar labai daug reiks issiprasyt.

Jurate gal tavo follow up bus issamesnis!!!
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 10 05, 10:57)
Sveikos, mergaites!
Pas mane irgi kolkas  nieko naujo, jau antra savaite atostogauju, buvau grizus i LT, buvau nuejus pas ginekologe, apturejau privacia konsultacija. Viskas gan grazu, tik rado nemaza cista (neisimtas didelis folikukas), patare nesidaryti tos brangios operacijos, sake geriau pinigelius investuoti i tolimesnius bandymus, ka mes ir darysim smile.gif jau spalio 10 d. eisim i savo klinika, ziuresim ka jie sakys, o mes prasysim 2 blastuciu i sodinimo uz pinigelius,kad butu greiciau.
Dar su vyru keliavom su Siaures Anglija 3 dieneles, pailsejom, atsigavom, tikra medaus menesi turejom. Zinokit, po visu nelaimiu tapom dar artimesni, savo vyra isimylejau is naujo.. smile.gif esam laimingi,kad ir kokia situacija dabar butu. Svarbiausia,kad turim vienas kita smile.gif tikiuos,kad ir jus visos mergaites turit parama, meile, nes juk viskas bus gerai viena diena. Busim mamos, tikrai busim smile.gif
o kaip jus laikotes? kokie planai toliau? kaip siaip jauciates?
pasistenkim dziaugtis tuo,ka turim,drauges! smile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Bent jau mums del eiliu buvo taip, pusantru metu pravaiksciojom pas daktarus, nuo 2014 rugsejo iki 2015 metu gruodzio. Ir per paskutini appoitmenta gruodzio men., pasake,kad darys IVF ir pastate i eile, kuri buvo 6 men. Tada kai prasidejo menesines birzelio menesi turejau pasiskambti, pageriau vaistukus, tada tik dave leidziamus ir galu gale kiausineliu isemimas buvo tik rugpjucio 5d. Kosmosas kaip ilgai viska.... lygiai 2 metai. Bet kaip suprantu jus ir taip ilgai jau vaikstot be jokiu veiksmu, taip?

Na gerai, kad abudu atsigavot 4u.gif

Ilgai is tiesu...

Pas mus jo, pradejau mint ju duris realiai pries 3m. Kai prasidejo tepliojimai neaiskus, tai ir ejau. Dabar situacija labai bloga, bet nu pagaliau laukiu operacijos datos, tik irgi labai nejuda nieks. Dar vis laukiu
Atsakyti
s ir laukiu operacijos, zadejo per 3-4men jau eina 6 men ir nieko, buvau skambinus rugpjuti sake tikrai rugseji nes vasara ale daug daktaru atostogavo, jau spalio vidurys bet dar jokio laisko negavau
Atsakyti
Zinok as tavo vietoj irgi paskambinciau. Jei nieko nesulauksiu iki gruodzio pradzios, tai skambinsiu per savo poliklinikos medical secretary, jos labai nemazai gali kai ant koju pakeli, nes jau buvo man uzknise irgi tampytis pirmyn atgal, tai pajudejo viskas, o dabar va vel stovi...
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 10 11, 04:32)
Zinok as tavo vietoj irgi paskambinciau. Jei nieko nesulauksiu iki gruodzio pradzios, tai skambinsiu per savo poliklinikos medical secretary, jos labai nemazai gali kai ant koju pakeli, nes jau buvo man uzknise irgi tampytis pirmyn atgal, tai pajudejo viskas, o dabar va vel stovi...

Vakar paskambinau sako cia prasta situacija pas mus, tai sakau zadejot kad rugseji jau gausiu operacija, laukiu nuo geguzes, sako gerai gerai, einu suzinosiu paskambinsiu, iki siandien jokio skambucio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 10 11, 16:39)
Vakar paskambinau sako cia prasta situacija pas mus, tai sakau zadejot kad rugseji jau gausiu operacija, laukiu nuo geguzes, sako gerai gerai, einu suzinosiu paskambinsiu, iki siandien jokio skambucio  doh.gif

Lysk į akis, skambink ir skambink iki kol jie tau duos ko tu nori. Deje kitaip su jais čia nieko nebus.

Na o aš po VK šiandien, žodžiu jiems reikia rimto laiško iš LT klinikos anglų kalba, kitaip jie turės kartot pratekamumo tyrimą unsure.gif Procedūra LT dariau su nuskausminamaisiais, čia jie neduoda jokių nuskausminamųjų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 10 11, 23:26)
Lysk į akis, skambink ir skambink iki kol jie tau duos ko tu nori. Deje kitaip su jais čia nieko nebus.

Na o aš po VK šiandien, žodžiu jiems reikia rimto laiško iš LT klinikos anglų kalba, kitaip jie turės kartot pratekamumo tyrimą  unsure.gif Procedūra LT dariau su nuskausminamaisiais, čia jie neduoda jokių nuskausminamųjų...  unsure.gif

Skambinsiu rytoj vel, klausiu kodel neatskambina man mega_shok.gif

O del pratekamumo tyrimo tu nebijok, as pries tyrima pusvalandi isgeriau 2 tabletes ibumetino ir man tiesa pasakius is vis neskaudejo unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
turejau 1dieni appointmenta vaisingumo klinikoj, ale aptarimas ka darysim toliau. Buvo taip,kad ta profesore net nezinojo,kad man buvo negimdinis nestumas, siaip atejau del nepavykusio IVF. Gerai,kad turejau visus popierius is po operacijos pasiemus.. blink.gif
klause ka norim daryti toliau, mes aisku pasakem,kad norim blastutes (t.y. dvieju) isodinimo ASAP. Ji kaip ir apsidziauge,sako puiku, kad taip galvojat. Mes irgi susizvalgem, o galvojam, greit viskas pajudes, o ji sako, tai va, gruodi pas sesele turesi ateit, parodys kaip kokius vaistus leistis, nes isodinimas bus ne naturaliam cikle, o bus ilgas 5-6 savaiciu procesas. Tai kai prasides menesines sausio menesi, turesiu skambinti i ligonine ir laukti nurodymu. Mes tik seile nurijom, as vos ne i asaras. Tokios eiles ir taskas... Tipo jei norim viska labai greit daryt, bet kada galim perkelti blastutes i kita klinika. Leido pagalvot, bet viska uzpilde taip,kad darysimes pas juos ir lauksim to sausio menesio, bet galim bet kada persigalvoti. Siaip gydytoja buvo labai labai maloni, viska isaiskino, klausinejo, mates,kad neskubino.. Nors karta pasijutom kaip zmones, kuriu nenori isvaryt kuo greiciau. Papasakojo apie musu blastuciu kokybe, turim 3, 1 AA TOP klases, 1 BB, 1 DB. Pries tai isodino AB, pastot pavyko, tik gaila, kad ne vietoj. Mes su vyru buvom aptare,kad noresim sodinti 2 si karta, bet gydytoja patare sodinti 1 AA, O kitam kartui pasilikti tas truputi prastesnes blastutes. Bet perspejo,kad kombinacija galim daryti kokia norim. Tai va, kabinete atrode,kad viskas blogai,kad vel tiek laukti, bet isejom, pamastem,kad tas sausis visai netoli, realiai tik pilnas lapkritis, gruodi isvaziuojam i LT 2 savaitem, plius geriu vitaminus, stiprinuos, dar zadu nusipirkti akupunkturu koki 10 seansu, skaiciau,kad yra specialios pries IVF, FET ir endometrioze naikinti. Kol grizom namo buvom visai gerai nuotaikos. ax.gif tokios musu naujienos. Siunciu po 4u.gif
Souri, butinai skambinek jiems, neleisk apie save pamirsti.. Alyvuoge, zinau,kad tie daktarai salti labai, be emociju ir uzuojautos. O del tu 5 minuciu vizitu tai jo, kiek darbo dienu praleista,atostogu sunaudota tai oi oi. Nu bet toks musu kelias... unsure.gif o Tau sake,kad FET darys naturaliam cikle? Mano vyras paklause kodel mums nedaro naturaliam,tai atsake,kad ale tikimybe pastojimo yra didesne, nes sureguliuoja hormonus ir gimdos gleivine, plius, jie nedirba savaitgaliais, tipo jei isodinimas ispuola savaitgali, kelia vel i kita cikla. Man viskas vyks taip, 21 ciklo diena turesiu pradet leistis kazkokias SUPRECUR INJECTIONS,tada scanas, jei viskas ok, gerti PROGYNOVA tabletes, 10 dienu po 1 scano antras scanas, patikrinti gimdos lining, jei viskas ok, duos zinoti kada nustot vartoti vaistus ir pradeti detis progesterono zvakutes. Zodziu, procesas kaip IVF. O siaip raso,kad vizitu scanui bus 2-3. Tai turbut tau bus tas pats. Faina jums,kad viskas taip greit pajudejo, labai dziaugiuos. smile.gif
Papildyta:

Pas mus jo, pradejau mint ju duris realiai pries 3m. Kai prasidejo tepliojimai neaiskus, tai ir ejau. Dabar situacija labai bloga, bet nu pagaliau laukiu operacijos datos, tik irgi labai nejuda nieks. Dar vis laukiu
[/quote]
Erborista, o kodel sakai,kad situacija labai bloga? Nekaip jauties fiziskai ar emociskai pavargai del ilgo laukimo? Laikykis friends.gif
Atsakyti
Jurate - tikrai sausis ne už kalnų. Kaip ten sako - neskubėk ir būsi pirmas? Linkiu sėkmės 4u.gif
Na bet eilės tai tikrai nėra trumpos. Tokiais tempais kažin ar iki 30pavyks spėt..
Atsakyti
[quote=Jurate1988,2016 10 12, 21:34]
Sveikutes,
turejau 1dieni appointmenta vaisingumo klinikoj, ale aptarimas ka darysim toliau. Buvo taip,kad ta profesore net nezinojo,kad man buvo negimdinis nestumas, siaip atejau del nepavykusio IVF. Gerai,kad turejau visus popierius is po operacijos pasiemus.. blink.gif
klause ka norim daryti toliau, mes aisku pasakem,kad norim blastutes (t.y. dvieju) isodinimo ASAP. Ji kaip ir apsidziauge,sako puiku, kad taip galvojat. Mes irgi susizvalgem, o galvojam, greit viskas pajudes, o ji sako, tai va, gruodi pas sesele turesi ateit, parodys kaip kokius vaistus leistis, nes isodinimas bus ne naturaliam cikle, o bus ilgas 5-6 savaiciu procesas. Tai kai prasides menesines sausio menesi, turesiu skambinti i ligonine ir laukti nurodymu. Mes tik seile nurijom, as vos ne i asaras. Tokios eiles ir taskas... Tipo jei norim viska labai greit daryt, bet kada galim perkelti blastutes i kita klinika. Leido pagalvot, bet viska uzpilde taip,kad darysimes pas juos ir lauksim to sausio menesio, bet galim bet kada persigalvoti. Siaip gydytoja buvo labai labai maloni, viska isaiskino, klausinejo, mates,kad neskubino.. Nors karta pasijutom kaip zmones, kuriu nenori isvaryt kuo greiciau. Papasakojo apie musu blastuciu kokybe, turim 3, 1 AA TOP klases, 1 BB, 1 DB. Pries tai isodino AB, pastot pavyko, tik gaila, kad ne vietoj. Mes su vyru buvom aptare,kad noresim sodinti 2 si karta, bet gydytoja patare sodinti 1 AA, O kitam kartui pasilikti tas truputi prastesnes blastutes. Bet perspejo,kad kombinacija galim daryti kokia norim. Tai va, kabinete atrode,kad viskas blogai,kad vel tiek laukti, bet isejom, pamastem,kad tas sausis visai netoli, realiai tik pilnas lapkritis, gruodi isvaziuojam i LT 2 savaitem, plius geriu vitaminus, stiprinuos, dar zadu nusipirkti akupunkturu koki 10 seansu, skaiciau,kad yra specialios pries IVF, FET ir endometrioze naikinti. Kol grizom namo buvom visai gerai nuotaikos. ax.gif tokios musu naujienos. Siunciu po 4u.gif
Souri, butinai skambinek jiems, neleisk apie save pamirsti.. Alyvuoge, zinau,kad tie daktarai salti labai, be emociju ir uzuojautos. O del tu 5 minuciu vizitu tai jo, kiek darbo dienu praleista,atostogu sunaudota tai oi oi. Nu bet toks musu kelias... unsure.gif o Tau sake,kad FET darys naturaliam cikle? Mano vyras paklause kodel mums nedaro naturaliam,tai atsake,kad ale tikimybe pastojimo yra didesne, nes sureguliuoja hormonus ir gimdos gleivine, plius, jie nedirba savaitgaliais, tipo jei isodinimas ispuola savaitgali, kelia vel i kita cikla. Man viskas vyks taip, 21 ciklo diena turesiu pradet leistis kazkokias SUPRECUR INJECTIONS,tada scanas, jei viskas ok, gerti PROGYNOVA tabletes, 10 dienu po 1 scano antras scanas, patikrinti gimdos lining, jei viskas ok, duos zinoti kada nustot vartoti vaistus ir pradeti detis progesterono zvakutes. Zodziu, procesas kaip IVF. O siaip raso,kad vizitu scanui bus 2-3. Tai turbut tau bus tas pats. Faina jums,kad viskas taip greit pajudejo, labai dziaugiuos. smile.gif
Papildyta:
[/quote]
Erborista, o kodel sakai,kad situacija labai bloga? Nekaip jauties fiziskai ar emociskai pavargai del ilgo laukimo? Laikykis friends.gif
[/quote]
Puikios zinios, sausis labia greit ateis, juk tos visos sven tes nespesi pastebeti zek cia ir sausis wub.gif

Papildyta:
Kas del manes tai jus merginos buvot visiskai teisios,kad jiems neduoti ramybes, siandien skambinau ir vel, sakau kodel man neatskambinot kaip zadejot, sako priminkit pavarde,sako oj taip taip zodziu cia niekas nepaaiskejo daktaras dabar tevystes atostogose ir t.t, bet mes galim pasiulyti kita daktara, sakau nezinau, as jau laukiu puse metu nors buvo zadeta 3-4men, na gerais sako issiaiskinsiu ir perskambinsiu, sakau tik neuzmirskite vel biggrin.gif tai gal po 20min skambina sako turiu jums ziniu jums operacija bus lapkricio 8d, ar tinka? sakau tinka ir taip ilgai laukiu, sako tuomet puiku laukite laisko su patvirtinimu bigsmile.gif
Atsakyti