QUOTE(Jurate1988 @ 2016 09 05, 17:20)
Nesam mes stiprus... bet juk i zeme gyvas nesulysi. :blush: kazka reikia toliau daryti. Nezinau kada mes galim planuotis, nes biski nesuprantu organizmo, vel kraujuoju, gal cia tikrosios menesines, o gal kraujas po operacijos. Kiausides abi sveikos pas mane, tik kairi kiausintaki pasalino, nes 2 cm nestumas buvo jo viduryje. Vaisingumo klinika mums paskyre vizita spalio 10d. Ziuresim ka jie sakys, jeigu lieps atsigavineti pora men ir i eile statys, imsim savo blastutes uz pinigelius. Tikrai nesam nusiteike laukti. Su vienu gydytoju konsultavomes, tai sake, kad frozen embryo transferi galima daryti jau kita cikla (del fizines sveikatos, bet pataria ilgiau palaukti, kad emocijos susiguletu) bet man emocijos tik astreja kai nieko nedarau, negaliu tiesiog laukti puse metu. Privalau daryti viska kas mano rankose. Man 28, o vyreliui brangiausiam 40.
Papasakokit kaip jus, panos
Papasakokit kaip jus, panos
Sveikutes. Labai retai kada beparasau. Bet vis paskaitau.. pasidomiu kaip jums sekasi.. jurate1988, tikrai nepavydetina situacija jums pasitaike. Ir kiek kantrybes turejot turet..
Laikykis... daugiau ka ir sunku pasakyti..
Musu vizitas del IVF spalio 13d. Labai bijau kazkaip. Nes bus mano AMH kraujo atsakymai.
Ziuresim kokie ats ir tada jei viskas ok pastatys y eile..
O siaip as jauciuosi lb blogai. Man visaip pilva skauda. Labai pucia... kepenys lyg ir padidejusios.. ir mane taip erzina viskas... taip noris pasiilset nuo tu daktaru..
Ir tu visokiu gydymu bei chemijos vartojimo.. nzn gal cia stresas mane kankina. Gal dirglus zarnynas... bet reikia eiti pas daktaru.. gal kokie skysciai kaupiasi po tu hormonu visokiu.. ir siaip dar spaudimo vaistus vartoju...
Tai va..
Pradejau vel eiti i sporto sale. Rugpjuti buvau apleidusi. Biski ir dietas,t.y. sveika gyvenimo buda apleidau.. reikia susiimti.
Iki vizito spalio 13 noretusi numesti dar 5 kg.
Nors manes gydytojas lb nespaude del svorio, nes cia kazkuri mergina minejo... bet as virsvorio turiu nemazai..
Tik turbut irgi kazkaip to nematau ar nenoriu pripazinti