Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(melutia @ 2016 09 01, 20:12)
Jurate, kaip Tu? Kokios naujienos? unsure.gif

Aciu mergytes, kad domites. Nekaip jauciuos. Mano siandienine diagnoze- nestumas su nerasta pastojimo vieta. T.y. Persileidimas Arba pastojimas ne ten kur reikia. Zodziu, Kai man ligoninej 3 kart sake, kad ivyko persileidimas, nes kraujavau, pasirodo hcg 12dpi buvo 68, lygiai po savaites, 19 dpi 766, kas antra diena skaiciai dvigubejo, bet uzvakar, 21 dpi 833, Kaip sesele sake, labai mazas augimas. Tai greiciausiai reiskia pastojima ne vietoj. To labiausiai bijojau... Issireikalavau, kad atspausdintu visus tyrimus kokius man dare ir pasakiau, kad noriu isgirsti kitu daktaru nuomone. Sekantis kraujo tyrimas kita 4dieni. Dar savaite nezinomybes kas darosi su Mano kunu... Sunkus metas, o i darba eiti reikia, viskas erzina. Ir teplioja jau antra savaite, nugara skauda.
Papasakokit jus ka nors grazaus. Gal kam geriau sekasi? Alyvuoge, ar jus geriau jauciates su vyru? Kokie tolimesni planai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 09 01, 23:12)
Aciu mergytes, kad domites. Nekaip jauciuos. Mano siandienine diagnoze- nestumas su nerasta pastojimo vieta. T.y. Persileidimas Arba pastojimas ne ten kur reikia. Zodziu, Kai man ligoninej 3 kart sake, kad ivyko persileidimas, nes kraujavau, pasirodo hcg 12dpi buvo 68, lygiai po savaites, 19 dpi 766, kas antra diena skaiciai dvigubejo, bet uzvakar, 21 dpi 833, Kaip sesele sake, labai mazas augimas. Tai greiciausiai reiskia pastojima ne vietoj. To labiausiai bijojau... Issireikalavau, kad atspausdintu visus tyrimus kokius man dare ir pasakiau, kad noriu isgirsti kitu daktaru nuomone. Sekantis kraujo tyrimas kita 4dieni. Dar savaite nezinomybes kas darosi su Mano kunu... Sunkus metas, o i darba eiti reikia, viskas erzina. Ir teplioja jau antra savaite, nugara skauda.
Papasakokit jus ka nors grazaus. Gal kam geriau sekasi? Alyvuoge, ar jus geriau jauciates su vyru? Kokie tolimesni planai?  4u.gif

Kiap gali but pastojimas nevie jei bute dirbtinai apvaisinta? unsure.gif
Papildyta:
Merginos man reikia tokio patarimo,gal kuri zinote :) kaip pasakojau man turi daryti laparaskopija, del nepratekamu kiausintakiu, jei juos tarkim atkimstu,man leiptu manau naturaliai bandyti pastoti koki pusmeti, bet jei tarkim per ta laika nepastoju, ir tada pastato mane I IVF eile, kurios riektu laukti apie metus, mano vyras nebenori tiek laukti sako daromes uz pinigelius, bet jei tarkim pabandytumem uz pinigus ir nepavyktu,ar jie isbrauktu mane is eiles, ar jie nesuzinotu kad bandziau uz pinigus per tuos metus, ir gal zinote kiek mazdau kainuoja si procedura privaciai, ir gal zinote kokia gera klinika? aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 09 04, 13:10)
Kiap gali but pastojimas nevie jei bute dirbtinai apvaisinta?  unsure.gif
Papildyta:
Merginos man reikia tokio patarimo,gal kuri zinote :) kaip pasakojau man turi daryti laparaskopija, del nepratekamu kiausintakiu, jei juos tarkim atkimstu,man leiptu manau naturaliai bandyti pastoti koki pusmeti, bet jei tarkim per ta laika nepastoju, ir tada pastato mane I IVF eile, kurios riektu laukti apie metus, mano vyras nebenori tiek laukti sako daromes uz pinigelius, bet jei tarkim pabandytumem uz pinigus ir nepavyktu,ar jie isbrauktu mane is eiles, ar jie nesuzinotu kad bandziau uz pinigus per tuos metus, ir gal zinote kiek mazdau kainuoja si procedura privaciai, ir gal zinote kokia gera klinika? aciu mergaites 4u.gif

Sveika, na taip buna, kad embionas kazkur kitur nukeliauja arba uzstringa kiausintakyje. 5dieni lekem i priimamaji del dideliu skausmu, ten ir patvirtino 100% pastojima nevietoj. Nenorejo isleisti is ligonines, nes galejo bet kada trukti. Bet as isvaziavau namo, o sestadieni ryte jau buvau uzbukinta i ginekologini skyriu scanui ir operacijai. Tai vakar vakare dare lsporoskopija ir ispjove kairi kiausintaki su 2 cm nestumu. Siandien po pietu isleido i namus... Kaip matot netgi ivf nieko negarantuoja...
O kiek jus laiko nepastojat? Mes kai pradejom minti ligoniniu koridorius cia uk 2014 rugseji ir pamatem, kad cia tokios eiles, pabandem viena ivf privaciai Latvijoje, gaila nesekmingai. Aisku, cia daktarams nieko nesakem, nes jie arba nutraukia gydyma, arba pvz jei gauni 3 nemokamus bandymus, jie pliusuoja bandyma kitur prie ju duotu. Mes dar turim 2 bandymus. Bet lygiai taip pat, vel mus statys i eile, bus koks puse metu. Zadam prasytis, kad uz isodinima galetume patys susimoketi, kad isvengti eiles.
O del privaciu kliniku tai nezinau, as asmeniskai daryciaus Turkijoj, labai jau geri atsiliepimai.. Sudetingi sprendimai..
Atsakyti
Vajej Jurate blink.gif net neturiu žodžių tau paguosti verysad.gif 4u.gif darysies dar vieną ivf? Aš tai galvoju jeigu iš antro karto nieko, jaučiu nesidaryčiau daugiau, bet tik dabar taip gal galvoju. Matai savo sveikatą irgi reik žiūrėti, nes ivf kiek girdejau moteriai labai kenkia ir padidėja tikimybė susirgti vėžiu.. Viskas mano nuomone turi būti proto ribose. Aš čia jokiu būdu nepamokslauju ir nesakau kaip tu turėtum elgtis, tik įdomi ir kitų nuomonė ką galvoja ir kaip galvoja :) laikykis 4u.gif
Mes pakeliui į VK :)
Atsakyti
Jau po vizito. Jausmai dvejopi. Susidėliot mintys matyt turi.
Žodžiu įėjus į kabinetą pirmas klausimas buvo ar numečiau svorio nuo praito vizito. Viskas, numišė iš kart. Suprantu, kad turiu mesti svorį, kad man to reikia, bet toks pirmas klausimas manau užgautų kiekvieną moterį. Tiek to. Sakė stengtis mest svorį nes gal dėl to obuliacija nevyksta natūraliai. Na tas tiesos gali turėti, bet jopštvaimat nesikeikiant, ne tokios pastoja ir nesu aš kažkokia storulė blush2.gif nors gal esu tik pati to nematau... Žodžiu biškį susiparinau dėl to.
Toliau sako, yra du keliai - gert chlomid ir bandyt sekt ovuliaciją, atvažiuoti skanuotis ir pan, arba ivf blink.gif ir klausia - ką norit daryt? g.gif pala - ką mes norim daryt? O gal galėtų daktarė pasakyti kas jos manymu yra geriau mums? Aš taip.... Na gal chlomid pirma bandyt gert ir bandyt pastot. Tada sako ok. Mintyse galvoju, tai tipo jei būčiau sakius ivf iškart eitume ivf keliu? Be jokių stimuliacijų,iui ir pan? blink.gif g.gif čia lyg tas ivf kaip koks nieko tokio....
Taigi išrašė vyro spermiukams gerinti Proxeed tablečių - 30vnt 30svariukų, čia dviems savaitėms. Pasiemėm vieną pakuotę. Liepė jam pilnai mest elektrinę cigaretę.
Verdiktas - 6-8 savaitės jam gerti tabletes ir tada aš skambinsiuos, išrašys chlomid.
Ai dar paklausiau, jei pastočiau galimybė persileisti yra nes pas mane testosterono per daug, ar yra tikimybė gauti kažkokių moteriškų hormonų neštumui išlaikyti, tai sakė mest svorį, nes jokie vaistai nepadės, viskas bus gerai jei organizmas normaliai dirbs, o jis normaliai dirbs jos manymu numetus svorį.
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 09 04, 19:45)
Sveika, na taip buna, kad embionas kazkur kitur nukeliauja arba uzstringa kiausintakyje. 5dieni lekem i priimamaji del dideliu skausmu, ten ir patvirtino 100% pastojima nevietoj. Nenorejo isleisti is ligonines, nes galejo bet kada trukti. Bet as isvaziavau namo, o sestadieni ryte jau buvau uzbukinta i ginekologini skyriu scanui ir operacijai. Tai vakar vakare dare lsporoskopija ir ispjove kairi kiausintaki su 2 cm nestumu. Siandien po pietu isleido i namus... Kaip matot netgi ivf nieko negarantuoja...
O kiek jus laiko nepastojat? Mes kai pradejom minti ligoniniu koridorius cia uk 2014 rugseji ir pamatem, kad cia tokios eiles, pabandem viena ivf privaciai Latvijoje, gaila nesekmingai. Aisku, cia daktarams nieko nesakem, nes jie arba nutraukia gydyma, arba pvz jei gauni 3 nemokamus bandymus, jie pliusuoja bandyma kitur prie ju duotu. Mes dar turim 2 bandymus. Bet lygiai taip pat, vel mus statys i eile, bus koks puse metu. Zadam prasytis, kad uz isodinima galetume patys susimoketi, kad isvengti eiles.
O del privaciu kliniku tai nezinau, as asmeniskai daryciaus Turkijoj, labai jau geri atsiliepimai.. Sudetingi sprendimai..

Kiap gaila, labai jus uzjauciu verysad.gif Kaip baisu, nezinau ar pati istverciau verysad.gif Nepastoju, jau virs dvieju metu, cia gydytoju slenkscius miname apie 8men schmoll.gif O tai galima pasiulyti susimoketi uz ivf kad nereiktu laukti eileje, kiek kainuoja gal zinote? I turkija manau lb sudetinga labai reikia daug atostogu, neisivaizduoju kaip su darbu riektu suderinti o ir nenoreciau kad kas zinotu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 09 05, 12:51)
Kiap gaila, labai jus uzjauciu  verysad.gif  Kaip baisu, nezinau ar pati istverciau  verysad.gif  Nepastoju, jau virs dvieju metu, cia gydytoju slenkscius miname apie 8men  schmoll.gif  O tai galima pasiulyti susimoketi uz ivf kad nereiktu laukti eileje, kiek kainuoja gal zinote? I turkija manau lb sudetinga labai reikia daug atostogu, neisivaizduoju kaip su darbu riektu suderinti o ir nenoreciau kad kas zinotu  unsure.gif

Aciu.. As tik praejus 4 dienoms po isodinimo pradejau jausti negerus dalykus, kraujuoti, tai isverkiau visas asaras, galvojau nepavyko, bet po kiek laiko, kai testukas parode teigiama, nusvito pasaulis. Ir po to vel nusivylimas, tai sake, kad persileidimas, o gal tikras, bet ankstyvas nestumas, o gal pastojimas ne vietoj. Per savaite gal 4 kart vaziavau i emergency kol nustate diagnoze. Vien asaros, viskas kaip per migla. Db tik suprantu, kad galeciau but laimingai nescia, jau eitu sesta savaite. Man atrode, kad daug ko neistverciau, bet patikek, mes labai stiprios ir pasieksim savo tikslo. Mes turim 3 saldytas blastocistas, tai man nereiks vel kruvos vaistu leistis, gal kazka pagerti pries isodinima. Pas mane klinikoj saldyto embriono isodinimas 1250 kainuoja, tai mes mokamai ir darysim, kad nereiktu ilgai laukti. O siaip ivf su visais vaistais apie 6000 kainuoja. Kokios jusu nepastojimo priezastys? I turkija reikia apie 22 dienoms vaziuoti. Bet as turbut vaziuociau jei neturetume saldytu, nes laikas bega...
O kai isisuki i ta karusele, tai manau neimanoma, kad niekas nesuzinotu, nes man per tas 3 savaites kas antra diena buvo tai scanas, tai dar kas nors... Soriukas jei nerislus sakiniai, pabudau is miego katik. verysad.gif
Atsakyti

Jurate, laikykites abu su vyru verysad.gif Labai stiprus esat, tiek daug reikejo istverti 4u.gif
Kada planuojat pasiimt isodinimui blastocistas? Pasalino kiausintaki, bet kiauside liko sveika? Kiek metu Jums su vyru?

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 09 05, 16:00)
Jurate, laikykites abu su vyru verysad.gif Labai stiprus esat, tiek daug reikejo istverti 4u.gif
Kada planuojat pasiimt isodinimui blastocistas? Pasalino kiausintaki, bet kiauside liko sveika? Kiek metu Jums su vyru?

Nesam mes stiprus... bet juk i zeme gyvas nesulysi. blush2.gif kazka reikia toliau daryti. Nezinau kada mes galim planuotis, nes biski nesuprantu organizmo, vel kraujuoju, gal cia tikrosios menesines, o gal kraujas po operacijos. Kiausides abi sveikos pas mane, tik kairi kiausintaki pasalino, nes 2 cm nestumas buvo jo viduryje. Vaisingumo klinika mums paskyre vizita spalio 10d. Ziuresim ka jie sakys, jeigu lieps atsigavineti pora men ir i eile statys, imsim savo blastutes uz pinigelius. Tikrai nesam nusiteike laukti. Su vienu gydytoju konsultavomes, tai sake, kad frozen embryo transferi galima daryti jau kita cikla (del fizines sveikatos, bet pataria ilgiau palaukti, kad emocijos susiguletu) bet man emocijos tik astreja kai nieko nedarau, negaliu tiesiog laukti puse metu. Privalau daryti viska kas mano rankose. Man 28, o vyreliui brangiausiam 40. ax.gif
Papasakokit kaip jus, panos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 09 05, 19:20)
Nesam mes stiprus... bet juk i zeme gyvas nesulysi.  blush2.gif kazka reikia toliau daryti. Nezinau kada mes galim planuotis, nes biski nesuprantu organizmo, vel kraujuoju, gal cia tikrosios menesines, o gal kraujas po operacijos. Kiausides abi sveikos pas mane, tik kairi kiausintaki pasalino, nes 2 cm nestumas buvo jo viduryje. Vaisingumo klinika mums paskyre vizita spalio 10d. Ziuresim ka jie sakys, jeigu lieps atsigavineti pora men ir i eile statys, imsim savo blastutes uz pinigelius. Tikrai nesam nusiteike laukti. Su vienu gydytoju konsultavomes, tai sake, kad frozen embryo transferi galima daryti jau kita cikla (del fizines sveikatos, bet pataria ilgiau palaukti, kad emocijos susiguletu) bet man emocijos tik astreja kai nieko nedarau, negaliu tiesiog laukti puse metu. Privalau daryti viska kas mano rankose. Man 28, o vyreliui brangiausiam 40.  ax.gif
Papasakokit kaip jus, panos 4u.gif

Del pakraujavimu neisivaizduoju, kas gali buti. Tiek visko nutiko, tai turbut normalu. Reikia tiketis, jog greitai viskas susinormalizuos 4u.gif

As Closta geriau si menesi. Savaitgali, manau, buvo O, tai dabar lauksiu kokia 10 dienu ir NT bandysiu daryti. Bet vilciu daug nededu, nes su ND tai prastokai gavosi :) ziuresiu, ka klinikoj sakys po sios stimuliacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 06 rugsėjo 2016 - 09:40
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 09 05, 17:52)
Aciu.. As tik praejus 4 dienoms po isodinimo pradejau jausti negerus dalykus, kraujuoti, tai isverkiau visas asaras, galvojau nepavyko, bet po kiek laiko, kai testukas parode teigiama, nusvito pasaulis. Ir po to vel nusivylimas, tai sake, kad persileidimas, o gal tikras, bet ankstyvas nestumas, o gal pastojimas ne vietoj. Per savaite gal 4 kart vaziavau i emergency kol nustate diagnoze. Vien asaros, viskas kaip per migla. Db tik suprantu, kad galeciau but laimingai nescia, jau eitu sesta savaite. Man atrode, kad daug ko neistverciau, bet patikek, mes labai stiprios ir pasieksim savo tikslo. Mes turim 3 saldytas blastocistas, tai man nereiks vel kruvos vaistu leistis, gal kazka pagerti pries isodinima. Pas mane klinikoj saldyto embriono isodinimas 1250 kainuoja, tai mes mokamai ir darysim, kad nereiktu ilgai laukti. O siaip ivf su visais vaistais apie 6000 kainuoja. Kokios jusu nepastojimo priezastys? I turkija reikia apie 22  dienoms vaziuoti. Bet as turbut vaziuociau jei neturetume saldytu, nes laikas bega...
O kai isisuki i ta karusele, tai manau neimanoma, kad niekas nesuzinotu, nes man per tas 3 savaites kas antra diena buvo tai scanas, tai dar kas nors... Soriukas jei nerislus sakiniai, pabudau is miego katik.  verysad.gif

Eina sau kiek daug:/ neturesime tokiu dideliu pinigu o ir I turkija kaip ilgam reikia, tikrai kad uzburtas ratas unsure.gif musu nepastojimo priezastis mano nepratekami kiausintakiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 09 06, 15:05)
Eina sau kiek daug:/ neturesime tokiu dideliu pinigu o ir I turkija kaip ilgam reikia, tikrai kad uzburtas ratas  unsure.gif  musu nepastojimo priezastis mano nepratekami kiausintakiai  :verysad:

Souri, gal dabar atrodo viskas labai baisu, bet nepratekami kiausintakiai yra menka bedele darant ivf. medicina tikrai jums pades 4u.gif jei finansai neleidzia, kantriai laukit ir jums pades. Mes lygiai du metus ivf laukem. Zinau, kad tas laukimas zudo... Mes patys nebenorim laukt, tai is paskutiniuju darysim ka galesim. O kas tau nustate kiausintakiu nepratekamuma? Kazin del ko taip atsitinka...
Atsakyti