QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 30, 18:29)
sveikos likimo drauges! Kaip laikotes? Kaip ilgasis savaitgalis praejo? Ar nuveiket ka nors grazaus?
Mes tai su vyru buvom Norvich kempinge, pailsejom, atsigavom, bet grizus lauke staigmena...
Nepatikesit kas man nutiko... Vis paskaudendavo pilva, kiausides, paskutinem dienom pastebejau, kad krutine labai jautri ir visdar tepliojo. Vakar vakare pasidariau NT. Ryskiausios dvi juosteles. Lekem nakti I ligonine, padare tyrimus, slapimas teigiamas, kraujas Taip pat, hcg 300. Pasake, kad greiciausiai ivyko persileidimas Arba nestumas Ne toj vietoj. Uzbukino scanui siandien, puslytes nerado, dar ryt eisiu krauja priduoti, ziures kaip keiciasi skaiciai. Gyvenimas prabego pro akis. As buvau pastojus. Mano vyras pasipiktines, nes I ligonine skambinau 4 kartus per visus kraujavimus, 2 kartus buvau emergency, pirma karta dare tyrimus, nestumo nerode. Zadam rasyti skunda del ju aplaidumo, nepakartoje hcg liepe nuotraukti vaistus ir be jokio vizito ar paaiskinimo telefonu paskyre viZita spalio 10d. Dar planuojam ieskotis kitos klinikos sekanciam Fet'ui, nes yra galimybe transportuoti embrionus. Tokios tokeles pas mane. Asaros galutinai isverktos.
o gal cia stebuklas!?;)
gal visgi tu laukiesi!?;)
ar kaip as nesupratau.. gal ir tos asaros is hormonu pusiausvyros a?
del ligonines tai man irgi labai jau skamba prastai. lb atmestinai dirba.. nestebejo. tiek kartu kraujavai....
tik va nesupratau is zinutes.. ar viskas gerai ar visgi persileidimas ivyko???
labai laikyciau kumstukus, kad tik viskas butu gerai!
Gyvenimas tęsiasi. Ir galbūt jis nėra toks jau blogas. Aš nusprendžiau tapti laiminga ir aš būsiu laiminga. Man netgi atrodo, kad aš jau esu laiminga. Paprasčiausiai aš šito nepastebėjau."
Skarlet OHara, Vėjo nublokšti herojė