Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(dyendy @ 2016 08 25, 21:55)

melutia ar tu jau vartoji stimuliuojancius vaistus?

Aha, geriau Clost'a 5 dienas :) rytoj OT turetu ateiti, tai pradesiu testuotis, bus 9 CD. Nestebes manes VK ir sikart, tai pati turiu ziuret, kada ovuliacija.

Kaip smagu del Italijos thumbup.gif beplanuojant atostogas ir laikas greiciau praeis. Butu saunu, jog viskas IUI pasisektu. Kokios nuostabios tada Kaledu butu Jums wub.gif
Atsakyti
Labas, mergytes mirksiukas.gif
Alyvuoge, laikykites su vyru isikibe, zinau kaip jauciates abudu :( labai liudna ir vien juodos spalvos dabar.. man savaite praejo, tai jau pradedu atsigauti ir jau galvoju apie sekanti bandyma. nenoriu sedeti rankas sudejus. Labai linkiu nenuleisti ranku heart.gif
Melutia, konsultacija truko apie 40 min, puse laiko snekejau as, jis klausinejo, tada jis pasakojo apie pacia endo ir apie savo darbo principus. Tada trumpai pasigulde mane ant gulto ir apziurejo, kiso savo ranka, spaudinejo pilva ir viskas. idomu kiek tau nusprestu paimti uz operacija kai tavo diagnoze net neaiski g.gif as tai jauciuos gan neblogai, moraliskai baigiu atsigauti, bet beda ta,kad jau trecia karta pradejau kraujuoti. siandien vel pasipyle kraujas. nesuprantu kas darosi... blink.gif jau jauciuos biski pasilpus. vakar susileidau vitamino b, ale gerina ir savijauta, ir nuotaika. lotuliukas.gif
siandien su vyru nusipirkom palapine, rytoj kazkur vaziuosim ilgajam savaitgaliui tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 25, 23:36)

Melutia, konsultacija truko apie 40 min, puse laiko snekejau as, jis klausinejo, tada jis pasakojo apie pacia endo ir apie savo darbo principus. Tada trumpai pasigulde mane ant gulto ir apziurejo, kiso savo ranka, spaudinejo pilva ir viskas. idomu kiek tau nusprestu paimti uz operacija kai tavo diagnoze net neaiski  g.gif as tai jauciuos gan neblogai, moraliskai baigiu atsigauti, bet beda ta,kad jau trecia karta pradejau kraujuoti. siandien vel pasipyle kraujas. nesuprantu kas darosi...  blink.gif jau jauciuos biski pasilpus. vakar susileidau vitamino b, ale gerina ir savijauta, ir nuotaika.  lotuliukas.gif
siandien su vyru nusipirkom palapine, rytoj kazkur vaziuosim ilgajam savaitgaliui  tourist5.gif

O skaudejo kai minke? Kazin is to minkymo galima ka nors spresti ar nelabai unsure.gif ar turi jis ten aparatura scan'ams?
Buvau skaicius kazkur komentarus, kad jis daro pirma tokia tiriamaja laparoskopija, o paskui sekanti karta tvarko ka reikia. Et, nu gal veliau susigundysiu ir as pas ji nueiti, bet dabar dar neskubu.

Toks nenormalia kraujavimas turbut del visu vaistu, kuriuos vartojai pries tai. Laikykis ir smagiai praleiskit ilgaji savaitgali 4u.gif kaip smagu palapinese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 08 25, 21:22)
O skaudejo kai minke? Kazin is to minkymo galima ka nors spresti ar nelabai unsure.gif ar turi jis ten aparatura scan'ams?
Buvau skaicius kazkur komentarus, kad jis daro pirma tokia tiriamaja laparoskopija, o paskui sekanti karta tvarko ka reikia. Et, nu gal veliau susigundysiu ir as pas ji nueiti, bet dabar dar neskubu.

Toks nenormalia kraujavimas turbut del visu vaistu, kuriuos vartojai pries tai. Laikykis ir smagiai praleiskit ilgaji savaitgali 4u.gif kaip smagu palapinese  smile.gif

Neskaudejo Nieko, mane ta diena sielos skausmas kankino, tai Nieko nejutau smile.gif siaip Tikiu, kad jis geras gydytojas. Jeigu siuo metu nestatytume namo, gal ir bandyciau. Neisivaizduoju gyvenimo be skausmo. Jauciu Nerealu 4u.gif ziuresiim Kaip toliau su lelium seksis, tai manau daug ka apspres.. ax.gif
Atsakyti
Oj mergytes kiek priplepejote cia,as 2 val skaiciau biggrin.gif Pas mane nieko naujo vis dar laukiu LP, jau skambinau I ligonine, priminti apie save sako nieko negalim padaryti be rugsejo nieko nebus gydytoju daug atostogauja, jei nori pas kita priregistruosiu,tai pasilikau pas ta pati, bet mastau vel skambinti biski priminti apie save biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Souri: 26 rugpjūčio 2016 - 16:01
sveikos likimo drauges! Kaip laikotes? Kaip ilgasis savaitgalis praejo? Ar nuveiket ka nors grazaus?
Mes tai su vyru buvom Norvich kempinge, pailsejom, atsigavom, bet grizus lauke staigmena...
Nepatikesit kas man nutiko... Vis paskaudendavo pilva, kiausides, paskutinem dienom pastebejau, kad krutine labai jautri ir visdar tepliojo. Vakar vakare pasidariau NT. Ryskiausios dvi juosteles. Lekem nakti I ligonine, padare tyrimus, slapimas teigiamas, kraujas Taip pat, hcg 300. Pasake, kad greiciausiai ivyko persileidimas Arba nestumas Ne toj vietoj. Uzbukino scanui siandien, puslytes nerado, dar ryt eisiu krauja priduoti, ziures kaip keiciasi skaiciai. Gyvenimas prabego pro akis. As buvau pastojus. Mano vyras pasipiktines, nes I ligonine skambinau 4 kartus per visus kraujavimus, 2 kartus buvau emergency, pirma karta dare tyrimus, nestumo nerode. Zadam rasyti skunda del ju aplaidumo, nepakartoje hcg liepe nuotraukti vaistus ir be jokio vizito ar paaiskinimo telefonu paskyre viZita spalio 10d. Dar planuojam ieskotis kitos klinikos sekanciam Fet'ui, nes yra galimybe transportuoti embrionus. Tokios tokeles pas mane. Asaros galutinai isverktos.
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 30, 18:29)
sveikos likimo drauges! Kaip laikotes? Kaip ilgasis savaitgalis praejo? Ar nuveiket ka nors grazaus? 
Mes tai su vyru buvom Norvich kempinge, pailsejom, atsigavom, bet grizus lauke staigmena...
Nepatikesit kas man nutiko... Vis paskaudendavo pilva, kiausides, paskutinem dienom pastebejau, kad krutine labai jautri ir visdar tepliojo. Vakar vakare pasidariau NT. Ryskiausios dvi juosteles. Lekem nakti I ligonine, padare tyrimus, slapimas teigiamas, kraujas Taip pat, hcg 300. Pasake, kad greiciausiai ivyko persileidimas Arba nestumas Ne toj vietoj. Uzbukino scanui siandien, puslytes nerado, dar ryt eisiu krauja priduoti, ziures kaip keiciasi skaiciai. Gyvenimas prabego pro akis. As buvau pastojus. Mano vyras pasipiktines, nes I ligonine skambinau 4 kartus per visus kraujavimus, 2 kartus buvau emergency, pirma karta dare tyrimus, nestumo nerode. Zadam rasyti skunda del ju aplaidumo, nepakartoje hcg liepe nuotraukti vaistus ir be jokio vizito ar paaiskinimo telefonu paskyre viZita spalio 10d. Dar planuojam ieskotis kitos klinikos sekanciam Fet'ui, nes yra galimybe transportuoti embrionus. Tokios tokeles pas mane. Asaros galutinai isverktos.

Oho naujienos!
Tai gal dar nepabaiga?
Atsakyti

Buvau Norwich? bigsmile.gif
Vajej 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 30, 19:29)

Uzjauciu del persileidimo,raskit geriausia klinika, ir transplontuokit emrionus tikrai turi pasisekti, jei jau buvo uzkibe wub.gif tik nenuleiskit ranku heart.gif
Atsakyti
Jurate, eina sau unsure.gif
O tai kiek dienu po isodinimo dare HCG tyrima? Kada liepe nutraukt vaistus? Kiek DPI pati dareisi NT? Juk ne karta darei, nei vienas jokio vaiduoklio nerode?

Kiek dabar butu DPI?
Kokia skaudi patirtis...laikykites su vyru.
Kazin ka siandieninis tyrimas parodys.
Pasitikejimas klinika manau svarbu, tai ieskokit kitos, kur galetu isodint snaigutes. Et, kaip gaila verysad.gif
4u.gif
Atsakyti

o gal cia stebuklas!?;)
gal visgi tu laukiesi!?;)
ar kaip as nesupratau.. gal ir tos asaros is hormonu pusiausvyros a?
del ligonines tai man irgi labai jau skamba prastai. lb atmestinai dirba.. nestebejo. tiek kartu kraujavai....
tik va nesupratau is zinutes.. ar viskas gerai ar visgi persileidimas ivyko???
labai laikyciau kumstukus, kad tik viskas butu gerai!:) 4u.gif
Atsakyti
Jurate, kaip Tu? Kokios naujienos? unsure.gif
Atsakyti