Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(melutia @ 2016 08 23, 19:57)
What?? 18k? Kas per pinigai blush-anim-cl.png
Kai skaiciau komentarus, kazkas rase apie 12k ir jau tada galvojau, kad nesamone, negali buti... Gal ir daro jis stebuklus, bet tai ne uz tokius pinigus gal...eina sau... Neisiu pas ji dabar tikrai, supykau blush-anim-cl.png

O Tau FET eilej tikrai reiktu laukt puse metu? Gal darytu kita cikla? Kiek uzsaldytu embrioniuku yra?
Gaila, kad tas gydytojas ne vilti iziebe, o tik dar labiau sunervino...  verysad.png

Patikekit... Bjauru zinoti, kad galbut gali atsikratyti savo ligos, bet tokie zveriski pinigai... Ir no guarantee.
O del eiles tai jo, lauksim, nes tik aptariamasis vizitas po 6 savaiciu, tada reiks vel kokius hormonus pasitirti ir t.t. Nuvarys I kapus mane ju tvarka ir apskritai sita situacija. Turim 3 blastutes freezeryje. Liepiau vyrui skambinti ir klausti ar galim patys moketi uz isodinima, kad nereiktu eilej laukt. 950 svaru kainuoja unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 23, 23:14)
Patikekit... Bjauru zinoti, kad galbut gali atsikratyti savo ligos, bet tokie zveriski pinigai... Ir no guarantee.
O del eiles tai jo, lauksim, nes tik aptariamasis vizitas po 6 savaiciu, tada reiks vel kokius hormonus pasitirti ir t.t. Nuvarys I kapus mane ju tvarka ir apskritai sita situacija. Turim 3 blastutes freezeryje. Liepiau vyrui skambinti ir klausti ar galim patys moketi uz isodinima, kad nereiktu eilej laukt. 950 svaru kainuoja  unsure30x30.png

Bent pabandei, nuejai pas ta gydytoja. Suprantu, jog ne kiekvienas gali leist tiek pinigu atituoti ir dar kaip sakai, kad nera garantijos. rolleyes.png

£950 gal nera tokie dideli pinigai... Jei tikrai reiktu 6 menesius laukt nhs. Pakalbekit, pasitarkit su vyru ir tikiu, jog priimsit geriausia sprendima mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 08 23, 20:23)
Bent pabandei, nuejai pas ta gydytoja. Suprantu, jog ne kiekvienas gali leist tiek pinigu atituoti ir dar kaip sakai, kad nera garantijos.  rolleyes.png

£950 gal nera tokie dideli pinigai... Jei tikrai reiktu 6 menesius laukt nhs. Pakalbekit, pasitarkit su vyru ir tikiu, jog priimsit geriausia sprendima mirksiukas.png

Jeigu butu garantija, operuociaus tikrai.. Turbut visos Viska atiduotume jei butu garantijos smile30x30.png domesimes ar patys mokedami uz isodinima galim pagreitinti reikaliukus 4u.png
Atsakyti
Ziauriai bijau darytis testa. Jei vel neigiamas -prarasiu vilti. Kazkas kunkuliuja dabar viduj kaip pries menesines:(

As Londone darausi.

Mano klinikoj 1230 kainuotu jei psts mokiesi uz Fet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuoge: 23 rugpjūčio 2016 - 23:14
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 23, 21:12)
Ziauriai bijau darytis testa. Jei vel neigiamas -prarasiu vilti. Kazkas kunkuliuja dabar viduj kaip pries menesines:(

As Londone darausi.

Zinau Kaip jauties mergyt ir jokie zodziai nepades nusiraminti... Kelinta karta darotes IVF? Labai labai linkiu jums sekmes 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 23, 21:12)

As Londone darausi.

Alyvuoge, Kaip tu?
Atsakyti
Sveikutes, merginos, 4u.png as biskuti nutolau, atsitraukiau nuo tos temos.. nors paskaitau ka rasinejates, bet pati neatrandu jegu kazka parasyt.. visas tas dienas kazkaip plaukiu pasroviui. svekata ne pati geriausia.. unsure30x30.png
planuojuosi kelione po biski i Italija. bandau nukelti mintis. spali leksim keliom dienom, po to po keliones sulaukus dar sekanciu mmm startuosiu... gausis turbut lapkricio galas, gruodzio pradzia... tai galvoju ilgesni bilioteni pasiimti, ir ilsetis namie paskutiniojo IUI metu.
kazkaip kai per tiek metu nebuvau net vaiduokliuko turejus, o si kart buvo, tai is sekancio IUI dar labiau tikiuosi...
tik reikia man pailseti... rolleyes.png
alyvuoge, laikom kumstukus uz teigiama testuka!!! 4u.png
jurate1988 na uz operacija tai kainele neblogai nuplesta!!!
kaip tu jautiesi? tai skaitosi, kad tu apturejai mmm ir tau nebedare kraujo tyrimo? dabar tik spali vizitas?

linkejimai visoms! 4u.png
Atsakyti
Mano cia pirmas ivf ir vis dar tikiuosi kad paskutinis.
Ryte jau ruosiausi darytis testa brt niekur neradau kur nukisus.iskuiciau visus namus.atrodo turejau vaistinelej bet dingo. Tai taip ir nrpasidariau. Galvoju cia zenklas kaxkoks. Vyras ir neleido darytis liepe laukt penktadienio. Siandien isskyros jau gausesnes. :((((((
Baigiu isproteti.
Atsakyti
Game over. Atejo menesines.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 25, 17:15)

Labai labai gaila verysad.gif 4u.gif
Koks nesekmingas laikotarpis unsure.gif

Jurate, dar noriu paklausti del tos konsultacijos kurioke buvai. Kiek laiko truko konsultacija? Ar tarkim spaudinejo ka pilvo srity? Gal dare scan'a? Ar tik simptomu pasiklause ir nusprende, kad 18k kainuos operacija? Tu savo atveju jau zinojai apie endo, o tarkim, as nesu tikra. Tai nejau tas gydytoja vien tik is simptomu viska sprestu?
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 25, 15:15)

Uojej 4u.gif užjaučiu labai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Alyvuoge,2016 08 25, 15:15]
[/quote

liudna...laikykis.... verysad.gif

ech tikrai ne koks laikotarpis.. :/

melutia ar tu jau vartoji stimuliuojancius vaistus?
Atsakyti