Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 17, 15:26)
Labuka, dariau neseniai grizus is darbo, susiukas nerytinis, bet manau bent vaiduokliuka butu parode, jau 8 dpi. Ryskus 1 bruksnys... Kazkokia esu paluzus, juodai zliumbiu jau trecia diena. Nematau dabar prasmes gyventi, bet stengiuos tvarkytis su emocijom, nes vyro gaila, kencia jis labai..
Melutia, tu turi endo, ane? Mano vyras rado endo privacia klinika londone, gydytojas indusas, kuris jau 20 metu dirba su sia liga. Ale daro stebuklus, operuoja merginas, kitos su 4 stadija po jos gydymo pastoja naturaliai. Skaitem foruma, daug merginu labai ji gyre. Kainos aisku kosmines, valandos konsultacija 350£, operacija apie 3000. Vyras liepia registruotis. Mes be tik del leliaus, as su kiekvienom menesinem blogiau jauciuos. Ir dabar antra diena Taip kiausides maudzia, pilva, varo I juoda depresija. Nieko Taip labai nenoriu gyvenime Kaip netureti sios klastingos ligos.  verysad.png
O Kaip jus paneles laikotes? Kazin Kaip alyvuoge?? Siandien jau turejo buti isodinimas  smile30x30.png kumstukai uz Tave, mergyt!  4u.png

labas..
sunku ka ir pasakyti.. unsure30x30.png
laikykis... o del emocines busenos, tai plius tie visi vartojami hormonai geresniu nuotaiku mums neprideda. ax.png
o kada merginoms anksciausiai parodo vaiduoklius po isodinimo? gal dar tau labai anksti?
o kad pilva maudzia gali buti ir nervirskai ir nuo vaistu... ax.png
ar nesiruosdama IVF taip pat jautiesi? ta prasme del skausmu?
idomu ka tas gydytojas stebuklingesnio padaro per operacija su endo, nei paprasti gydytojai?
cia gal biskuti bus ne i tema.. bet pamenu, man kazkada mama pasakojo, kad ale musu kaimynei buvo endo, kentejo nuo skaumu, tik nzn ar menesiniu metu ar ir siaip ciklo eigoje, tai ale gere zolininkes balvociutes kazkokia spec arbata, po to labai labai daug kraujavo per mmm ir ale biski apsitvarke...
na bet jei istiesu butu tokiu stebuklingu arbatu ar ne? tai merginos ir nesirgtu..
tiesiog pasidalinau pletkais ir tiek..
rolleyes.png
o as laikausi gan normaliai, pora rytu eidama y darba geriau raminamu vaistu. ir man puikiai pavyksta apsimesti, kad man viskas gerai.. cool30x30.png
uzeina liudnu minciu.... beje susikaupimas labai prastas, pridarau klaidu.... tikrai po tokiu stresu tureciau sedeti namie.. bet negaliu istisai "sirgti"...

skauda matyti beaugancius bendradarbiu pilvukus. verysad.png tai bent tiek, kad tai pagaliau ne mano artimos drauges, ir bendrauti man nereikia.. tik pasisveikinam ir tiek. zmones supranta kodel manes tiek nebuna darbe, kai tarkim iseidineju del scanu ir pan. po to pasiimu bilioteni. tik as nenoriu vieno- kad i mane zmones ziuretu su kazkokiu gailesciu ar atsargumu... ax.png

tai melutia dabar uz tave laikysim kumstukus! nes pradesi stimuliuotis ar ne?smile30x30.png

as taip pat daznai mmm priimu kaip nauja pradzia.. ir su dideliu ikvepimu vis tikiu, kad jau sekantis ciklas bus sekmingas.

lauksim alyvuoges apsireiskimo apie isodinimus. 4u.png
o as bandau planuotis kokia trumpa kelione.. i Italija. spaliui.. nors nzn ar galesim skristi, nes MB pakeites darba.. bet pasiklaus ir pasakys, kad kelione buvo jau suplanuota..
man butinai reikia pakeisti aplinka...

P.S. siandien paziurejau y sestadieninio vaiduoklio foto telefone, ir liudna, ir tuo paciu dziugu! kad bent pavaiduokliavo per 5 metus!!! ir didesnis noras sekanciam IUI, planuociau spalio gale, ar lapkriti. tik ta kart buciau daug ilgiau ant biliotenio....
Atsakyti
Jurate, labai gaila unsure30x30.png isliudek, isverk kiek tik norisi ir keliauk pasiimt laiminguju snaiguciu 4u.png
Koks ten stebuklingas gydytojas, kuri Tavo vyras rado?
Man nieks endometriozes nepatvirtine, bet manau, jog yra unsure30x30.png Tik simptomai kiek kitokie pas mane - peties, kaklo, rankos skausmas per mm. Skauda giliai kvepuojant. Kiek skaiciau, tai cia diafragmatines endometriozes pozymiai. Dar kokia savaite po mm teplioja ir taip pat po pirmos stimuliacijos prasidejo tepliojimai vidury ciklo.
VK gydytoja tai tokia pensijinio amziaus, neleidzia nieko pasakyt. Nusprende, jog ovuliacija nevyksta, nes ciklai nereguliarus ir "gydo" stimuliacijom. Bandziau klaust, kodel gali man ta peti/kakla skaudet mm metu, tai tik sake kreiptis i GP, nes tipo prie ko cia petys, tegul jie ziuri. GP sako eit i VK, tegul jie tiria, jei viskas vyksta per mm. Pasaka be galo smile30x30.png Tik viena GP pasake del tos diafragmatines endo, bet laparaskopijos del to nerekomendavo daryt, o kitu budu, kaip tai issiaiskint nera. Pasiule nebent KT israsyt smile30x30.png

Dyendy, man jau bus ketvirta stimuliacija rolleyes.png
O Tu kada nors tyreisi progesterona 7DPO? Gal per zemas pas Tave...jei matei antra juostele, tai gal kas kabinosi unsure30x30.png
Atsakyti
Melutia - o kiek tau dar stimuliacijų darys? Kiek jau laiko tau jos daromos? Aš tai labai nenoriu tempt gumos, neina natūraliai pastot imt kartą ar du iui ir ivf.. kam čia dar kankint tą organizmą hm.png
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 08 18, 01:57)
Melutia - o kiek tau dar stimuliacijų darys? Kiek jau laiko tau jos daromos? Aš tai labai nenoriu tempt gumos, neina natūraliai pastot imt kartą ar du iui ir ivf.. kam čia dar kankint tą organizmą hm.png

Dar viena stimuliacija ir tada turetu kazka kita bandyti, greiciausiai IUI.
As ir nenoriu tiek stimuliaciju, todel ir melavau, kad dvi privaciai dariausi wink.png pirma stimuliacija buvo praejusiu metu kovo menesi. Paskui as pati del darbu nesikreipiau i VK, taip pat is VK puses buvo, kad neatskambindavo, tao gavosi, kad vel i VK grizau po metu pertraukos. Siaip tai jie tas stimuliacijas turbut darytu 6 ciklus is eiles. Sakau, mano gydytoja uzsispyrus pensijine ozka ir i jokias kalbas, kad gal per daug tiek stimuliaciju, nesileidzia wink.png

Kelinta valanda Tau vizitas VK? Uzeik papasakot kaip seksis 4u.png
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 08 18, 08:43)
Dar viena stimuliacija ir tada turetu kazka kita bandyti, greiciausiai IUI.
As ir nenoriu tiek stimuliaciju, todel ir melavau, kad dvi privaciai dariausi wink.png pirma stimuliacija buvo praejusiu metu kovo menesi. Paskui as pati del darbu nesikreipiau i VK, taip pat is VK puses buvo, kad neatskambindavo, tao gavosi, kad vel i VK grizau po metu pertraukos. Siaip tai jie tas stimuliacijas turbut darytu 6 ciklus is eiles. Sakau, mano gydytoja uzsispyrus pensijine ozka ir i jokias kalbas, kad gal per daug tiek stimuliaciju, nesileidzia wink.png

Kelinta valanda Tau vizitas VK? Uzeik papasakot kaip seksis 4u.png

Tai šiaip 7 daro?
Mes jau esam VK, laukiam kol priims smile30x30.png
Na žiūrėsim kaip kas, pasipasakosiu ką sakys smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 08 18, 12:14)
Tai šiaip 7 daro?
Mes jau esam VK, laukiam kol priims smile30x30.png
Na žiūrėsim kaip kas, pasipasakosiu ką sakys smile30x30.png

6 smile30x30.png paskambino siryt is VK sesele, sako tai dar Tau trys stimuliacijos priklauso, sako mes neskaiciuojam tu, kurias kitur daraisi. Nenorejau gincytis, nes reikejo kai ka skubiai labai darbe padaryti, bet tikrai gydytoja sake, kad uzsiskaito ir tos kitos stimuliacijos. Sunervino truputi, bet tikrai nesiruosiu dar triju stimuliaciju pas juos darytis.

Sekmes, BigBang 4u.png
Atsakyti
Na va, mes jau po VK.
Pirmasis vizitas patiko, visko išklausinėjo, man dar skaną padarė ir pasakė, kad pagal visus tyrimus kuriuos turime mums pirmiausia darys ovuliacijos stimuliacijas su kažkokiais vaistais, panašiai nuskambėjo kaip clostas? yra tokie? biggrin30x30.png
Taigi viską tiksliai aptarsime rugsėjo 5ą dieną vizite su gydytoju konsultantu, nes dabar tai tik su sesute buvom. Pagaliau pajudėsim šiek tiek priekin smile30x30.png Net nuotaiką pakėlė, kad nereikės ilgai laukti susitikimo su tuo konsultantu, galima sakyt 2 savaitės smile30x30.png

Melutia - man kaip sakė tai pavyzdžiui jeigu pirmo skatinimo metu O neįvyksta, stimuliacija neįsiskaičiuoja. Man sakė kad normalias stimuliacijas galima daryt 6 mėnesius ( čia skaičiuojant tik tada kada O įvyksta stimuliacijos metu). Na aš kol kas planuoju daryt viską ką jie sakys, nors nežinau kaip reakcija mano organizmo bus į tuos vaistus ir pan.

Beje gal dėl to kad tau stimuliacijos metu įvyko O jie daugiau ir neskanuoja, yra įsitikinę kad vaistai teigiamai reaguoja ir O įvyksta..
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 08 18, 14:07)

Melutia - man kaip sakė tai pavyzdžiui jeigu pirmo skatinimo metu O neįvyksta, stimuliacija neįsiskaičiuoja. Man sakė kad normalias stimuliacijas galima daryt 6 mėnesius ( čia skaičiuojant tik tada kada O įvyksta stimuliacijos metu). Na aš kol kas planuoju daryt viską ką jie sakys, nors nežinau kaip reakcija mano organizmo bus į tuos vaistus ir pan.

Beje gal dėl to kad tau stimuliacijos metu įvyko O jie daugiau ir neskanuoja, yra įsitikinę kad vaistai teigiamai reaguoja ir O įvyksta..

Man lygiai viska taip pat sake pradzioj. Bet dabar is kur jiems zinot O vyksta ar ne, nes nei scan'us daro, nei kraujo tyrimus smile30x30.png
Pasiemiau vaistus jau. Vel stimuliuosiuosi be scan'u. Galejau prasyt ir kad darytu juos, bet isejimus is darbo pasitaupysiu IUI. Dabar nenoriu issiprasinet kas kelias dienas del scan'u...nezino darbdaviai, jog norim vaikelio smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 08 18, 14:15)
Man lygiai viska taip pat sake pradzioj. Bet dabar is kur jiems zinot O vyksta ar ne, nes nei scan'us daro, nei kraujo tyrimus smile30x30.png
Pasiemiau vaistus jau. Vel stimuliuosiuosi be scan'u. Galejau prasyt ir kad darytu juos, bet isejimus is darbo pasitaupysiu IUI. Dabar nenoriu issiprasinet kas kelias dienas del scan'u...nezino darbdaviai, jog norim vaikelio smile30x30.png

O kažin galima bet kokiu laiku skanuotis ar būtina ryte? smile30x30.png
Atsakyti
Sveikutes,

jauciu mane dar veikia vaistai, 5 diena is eiles zliumbiu ir vaikstau su baisiu sirdies skausmu. Pirma karta taip ilgai kankina liudesys. Tikiuos tai nera sekantis mano depresijos etapas - nebepraeinantis baimes jausmas... bet tuo paciu kuo greiciau noriu pradet ka nors daryti. arba pasiimti snaigute, arba ieskot problemos, nes istikro tai baisu darytis FETA,o jei yra kokia beda,kuri trukdo kabintis zirniukui? rolleyes.png dar beda,kad po nepasisekusio IVF, mes vel busim pastatyti i eile, tai iki kito isodinimo vel galim laukti puse metu. cia tokia durna sistema Londone,kad sakes, eiles kosmines, viskas vos juda ir viskas absoliuciai laiskais... tai va, galvoju pasirodyt gal tam stebuklingam daktarui Mr.TREHAN. (Paskaitykit apie ji ir jo darba) Melutia paskaityk komentarus paneliu, daug kas rase apie peties ir rankos skausmus. As tai tokiu skausmu nejauciu, bet man pries, per ir po menesiniu lb skauda kiausides, tiesiog girdziu kaip nelemta endo eda mane is is vidaus. Bijau,nes su ta endo vyksta negriztami procesai.
O ir kokios nebrangios keliones paieskom su MB kartais, nerealiai reikia atsipusti nuo visko. Pasvajoju apie vyno buteli ziurint i zydra jura... smile30x30.png
tiek nekokiu ziniu is Londono fronto... cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 08 18, 18:58)
O kažin galima bet kokiu laiku skanuotis ar būtina ryte? smile30x30.png

Manau bet kada, nera skirtumo ryte ar veliau smile30x30.png

QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 18, 19:02)
Sveikutes,

jauciu mane dar veikia vaistai, 5 diena is eiles zliumbiu ir vaikstau su baisiu sirdies skausmu. Pirma karta taip ilgai kankina liudesys. Tikiuos tai nera sekantis mano depresijos etapas - nebepraeinantis baimes jausmas... bet tuo paciu kuo greiciau noriu pradet ka nors daryti. arba pasiimti snaigute, arba ieskot problemos, nes istikro tai baisu darytis FETA,o jei yra kokia beda,kuri trukdo kabintis zirniukui?  rolleyes.png dar beda,kad po nepasisekusio IVF, mes vel busim pastatyti i eile, tai iki kito isodinimo vel galim laukti puse metu. cia tokia durna sistema Londone,kad sakes, eiles kosmines, viskas vos juda ir viskas absoliuciai laiskais... tai va, galvoju pasirodyt gal tam stebuklingam daktarui Mr.TREHAN. (Paskaitykit apie ji ir jo darba) Melutia paskaityk komentarus paneliu, daug kas rase apie peties ir rankos skausmus. As tai tokiu skausmu nejauciu, bet man pries, per ir po menesiniu lb skauda kiausides, tiesiog girdziu kaip nelemta endo eda mane is is vidaus. Bijau,nes su ta endo vyksta negriztami procesai.
O ir kokios nebrangios keliones paieskom su MB kartais, nerealiai reikia atsipusti nuo visko. Pasvajoju apie vyno buteli ziurint i zydra jura... smile30x30.png
tiek nekokiu ziniu is Londono fronto...  cool30x30.png

Skaiciau neseniai, jog su saldytais embrionais sekmes procentas didesnis smile30x30.png
Pranesk, jei nuspresi kreiptis pas ta gydytoja. Eisiu paskaityt komentarus apie ji. Kai parasei pries tai apie kainas, tai iskart pagalvojau, kad klinika turbut randasi Harley Street bigsmile.png Ten visus konsultacijos po 300 svaru smile30x30.png Dabar paziurejau - nu tikrai toj gatvej.
Gaila, jog Tave taip tas endometriozes skausmas eda ir nera kaip ta skausmas sumazinti, atsikratyt tuo...man gal kai ne kiausides skauda, tai ir negalvoju labai, kad cia kazkas baisaus. Atrodo ranka, petys, kaklas...visai ne prie ko rolleyes.png nors vakar pries miega ir jau verkt norejosi, kad tas skausmas toks nenormalus rolleyes.png

I kokia kelione noretumet vaziuoti? Gal sali issirinke? smile30x30.png musu artimiausia kelione turbut i Lietuva bus. Per metus koki karta skrentam aplankyt saviskiu ir dar pora kartu kur nors kitur. Siemet sakiau MB, jog noriu i Paryziu pries Kaledas nuvaziuoti smile30x30.png
Viskas gerai su Londonu, man cia patinka bigsmile.png Kurioj Tu Londono daly gyveni?
Atsakyti
Labukas,

nebuvau kelias dienas, o tiek liudnu naujienu. Labai gaila Jurate ir dyendy del nepavykusiu bandumu ir si karta. Taip tikejau , kad visos tuoj dalinsimes geromis naujienomis.

Mano ET buvo vakar. Isodino 1 , sake labai pirmavo uz visas likusias, uzsalde 4 . Nelabai supratau kas atsitiko dar 8, kurie ,anot jos, tik biski atsilikinejo. Man kazkodel atrodo, kad dar daugiau buvo ju geru uzsaldymui, tik jie nesako, arba man jau cia paranoja. Siandien lovos rezimas, nelipu lauk. Labai bijau ka ne taip padaryt. Kelios dienos pries isodinima buvo pasirode rudos isskyros ir taip spazmavo kaip pries menesines, patikino, kad normalu. Tai dabar laukt kitos savaites galo.

Kalbant apie depresijas, man praeitais metais buvo didele depresija uzplaukus, kai visos aplink mane uznestejo. Atrodo kodel taip lengva kitiems. Mano sesuo sugalvojo su vyru pasidaryt antra leliuka ir is pirmo menesio uzkibo rolleyes.png Aisku faina del ju, tik del saves skaudu, kodel as tokia nevykele ir negaliu susilaukt naturaliai. Aisku, gal tie metai daro savo. (man 36 metai tarp kitko). Laikrodis dar labiau tiksi, kai esi virs 35.Paskui ta depresija kazkaip praejo, kai daugiau nebuvo aplink pastojusiu smile30x30.png Ir niekas is giminiu jau neklausinejo, kada tu turesi.

Papasakosiu tikra savo drauges istorija. Nuo paauglystes, jai vis budavo problemos su menesinem. Ju nebudavo menesiais, issaukti galejai tik su kontraceptinem. Itare PKS. Nieko per daugiausiai del to ji nedare iki kol sulauke 29 , kai su vyru uzsimane vaiku. Ir prasidejo. Aisku ejo per daktarus, gydesi, daresi pora IUI, 3 nepavyke IVF(2 kartus nebuvo geru kiausineliu, viena karta viena silpnuti isodino). Tada nusprende eiti privaciai, pavyko is pirmo karto, 2 isodino abu prigijo, uzsalde 5. Po 5 menesiu nestumo prarado savo kudikelius. Per anksti pradejo belstis i si pasauli. Tada po 4 menesiu vel bande su saldytais embrionukais, tik vienas liko po atsildymo ir tai labai prastas, bet vistiek idejo. Ir tas neprigijo. Vargsai kaip sakant ejo kryziaus kelius. Baigesi pinigai, nervai, ir jegos. Jau nukabine rankas buvo.Galvojo metus pailseti. Bet o stebukle, sekancia ovuliacija po nepavykusiu isodinimo, pastojo naturaliai!!!!! Ir dabar ant dienu gimdyt turi. Ir netikek stebuklais. Duok Dieve visoms tokiu stebuklu susilaukt.

Atsakyti