QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 17, 15:26)
Labuka, dariau neseniai grizus is darbo, susiukas nerytinis, bet manau bent vaiduokliuka butu parode, jau 8 dpi. Ryskus 1 bruksnys... Kazkokia esu paluzus, juodai zliumbiu jau trecia diena. Nematau dabar prasmes gyventi, bet stengiuos tvarkytis su emocijom, nes vyro gaila, kencia jis labai..
Melutia, tu turi endo, ane? Mano vyras rado endo privacia klinika londone, gydytojas indusas, kuris jau 20 metu dirba su sia liga. Ale daro stebuklus, operuoja merginas, kitos su 4 stadija po jos gydymo pastoja naturaliai. Skaitem foruma, daug merginu labai ji gyre. Kainos aisku kosmines, valandos konsultacija 350£, operacija apie 3000. Vyras liepia registruotis. Mes be tik del leliaus, as su kiekvienom menesinem blogiau jauciuos. Ir dabar antra diena Taip kiausides maudzia, pilva, varo I juoda depresija. Nieko Taip labai nenoriu gyvenime Kaip netureti sios klastingos ligos.
O Kaip jus paneles laikotes? Kazin Kaip alyvuoge?? Siandien jau turejo buti isodinimas kumstukai uz Tave, mergyt!
Melutia, tu turi endo, ane? Mano vyras rado endo privacia klinika londone, gydytojas indusas, kuris jau 20 metu dirba su sia liga. Ale daro stebuklus, operuoja merginas, kitos su 4 stadija po jos gydymo pastoja naturaliai. Skaitem foruma, daug merginu labai ji gyre. Kainos aisku kosmines, valandos konsultacija 350£, operacija apie 3000. Vyras liepia registruotis. Mes be tik del leliaus, as su kiekvienom menesinem blogiau jauciuos. Ir dabar antra diena Taip kiausides maudzia, pilva, varo I juoda depresija. Nieko Taip labai nenoriu gyvenime Kaip netureti sios klastingos ligos.
O Kaip jus paneles laikotes? Kazin Kaip alyvuoge?? Siandien jau turejo buti isodinimas kumstukai uz Tave, mergyt!
labas..
sunku ka ir pasakyti..
laikykis... o del emocines busenos, tai plius tie visi vartojami hormonai geresniu nuotaiku mums neprideda.
o kada merginoms anksciausiai parodo vaiduoklius po isodinimo? gal dar tau labai anksti?
o kad pilva maudzia gali buti ir nervirskai ir nuo vaistu...
ar nesiruosdama IVF taip pat jautiesi? ta prasme del skausmu?
idomu ka tas gydytojas stebuklingesnio padaro per operacija su endo, nei paprasti gydytojai?
cia gal biskuti bus ne i tema.. bet pamenu, man kazkada mama pasakojo, kad ale musu kaimynei buvo endo, kentejo nuo skaumu, tik nzn ar menesiniu metu ar ir siaip ciklo eigoje, tai ale gere zolininkes balvociutes kazkokia spec arbata, po to labai labai daug kraujavo per mmm ir ale biski apsitvarke...
na bet jei istiesu butu tokiu stebuklingu arbatu ar ne? tai merginos ir nesirgtu..
tiesiog pasidalinau pletkais ir tiek..
o as laikausi gan normaliai, pora rytu eidama y darba geriau raminamu vaistu. ir man puikiai pavyksta apsimesti, kad man viskas gerai..
uzeina liudnu minciu.... beje susikaupimas labai prastas, pridarau klaidu.... tikrai po tokiu stresu tureciau sedeti namie.. bet negaliu istisai "sirgti"...
skauda matyti beaugancius bendradarbiu pilvukus. tai bent tiek, kad tai pagaliau ne mano artimos drauges, ir bendrauti man nereikia.. tik pasisveikinam ir tiek. zmones supranta kodel manes tiek nebuna darbe, kai tarkim iseidineju del scanu ir pan. po to pasiimu bilioteni. tik as nenoriu vieno- kad i mane zmones ziuretu su kazkokiu gailesciu ar atsargumu...
tai melutia dabar uz tave laikysim kumstukus! nes pradesi stimuliuotis ar ne?
as taip pat daznai mmm priimu kaip nauja pradzia.. ir su dideliu ikvepimu vis tikiu, kad jau sekantis ciklas bus sekmingas.
lauksim alyvuoges apsireiskimo apie isodinimus.
o as bandau planuotis kokia trumpa kelione.. i Italija. spaliui.. nors nzn ar galesim skristi, nes MB pakeites darba.. bet pasiklaus ir pasakys, kad kelione buvo jau suplanuota..
man butinai reikia pakeisti aplinka...
P.S. siandien paziurejau y sestadieninio vaiduoklio foto telefone, ir liudna, ir tuo paciu dziugu! kad bent pavaiduokliavo per 5 metus!!! ir didesnis noras sekanciam IUI, planuociau spalio gale, ar lapkriti. tik ta kart buciau daug ilgiau ant biliotenio....