Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(melutia @ 2016 08 15, 20:45)
Oo, spanielio kazkada labai norejau, tokie grazus atrode wub30x30.png Myluot dazniau savo suni, jie tikrai nuramina smile30x30.png

Man baisu, kai paskaiciau Jusu isgyvenimus, merginos unsure30x30.png Mes 3 metus jau planuojam, bet pfu pfu pfu, nera taip, kad labai blogai del to jausciausi. Aisku, buna liudnumo akimirku, bet greit praeina. Siryt dariausi NT ir gal 10min ziurejau i testa, ieskojau antros juosteles, ismeciau i siuksliu deze, issitraukiau ir vel ziurejau dry.png Tai va, sulauksiu mm ir skambinsiu i VK, jog duotu vel ovuliacija stimuliuojanciu vaistu.

Is draugu, seimos ir nieks nezino, ka sakyt apie musu situacija. Ne visiems pasakem, bet kas zino, tai tik paklausia, kaip sekasi ir viskas. Arba pasako atsipalaiduoti, negalvoti ir pavyks smile30x30.png Ieskom dabar namo, tai truputi atitraukia mintis. Noreciau, jog greiciau nuspirktume, tada apie remonta galeciau galvoti bigsmile.png

jo labai smagu, kai jau darai kazka del savo namu smile30x30.png kuriesi interjera.. nukreipi mintis:)
linkiu greiciau issirinkti nama smile30x30.png

kiek kartu jau stimuliavaisi? kiek turto uzaugini stimuliuodamasi? kokios dozes?

saunuole, kad esi ramesniu nervu 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dyendy: 15 rugpjūčio 2016 - 22:31
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 15, 15:07)
Sveikutes, mergaites. Nuojauta ir pojuciai manes neapgavo, vakar prasidejo menesines, buvo ketvirta diena Po isodinimo. Isverkiau turbut pilna vonia asaru... Paskmabinau Katik I klinika, palikau zinute su klausimu kas bus toliau.
Dyendy, Kaip tavo testukas? Alyvuoge, Kaip jusu turteliai auga? Linkiu jums dideles sekmes, mergytes!  4u.png
Naujokems Tariu labas, tikiuos padesim viena Kitai  smile30x30.png

4u.png 4u.png 4u.png

QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 16:58)
Si ryt atsikeliau.. neiskenciau pasidariau ta digital. Parase, kad not pregnant.

4u.png
Ech mergaitės, liūdna buvo skaityti šiandienos bendravimą, tikrai sunku yra norėti ir neturėti verysad.png
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 23:29)
jo labai smagu, kai jau darai kazka del savo namu smile30x30.png kuriesi interjera.. nukreipi mintis:)
linkiu greiciau issirinkti nama smile30x30.png

kiek kartu jau stimuliavaisi? kiek turto uzaugini stimuliuodamasi? kokios dozes?

saunuole, kad esi ramesniu nervu  4u.png

Noretusi ta ramybe pasidalint su visom 4u.png nosis aukstyn, viskas bus gerai 4u.png

Stimuliavausi 3 kartus. Po pirmos stimuliacijos NT teigiamas buvo, bet po keliu dienu pradejau kraujuot.
Del derliaus tiksliai nepasakysiu, nes tik per pirma stimuliacija stebejo mane, o kitas dvi "self monitored". Tai ta pirma karta vienas folis buvo uzauges, del kitu nezinau, jokiu scan'u nedare. Dozes visos buvo 50mg Clost.
Bet sakiau VK, kad dar privaciai dvi stimuliacijas turejau (melavau). Man ju sulomos 6 stimuliacijos, tada 6 IUI atrode per daug, tai truputi pasukciavau. Tai va dabar laukia dar viena paprasta stimuliacija ir tada prie IUI turetume pereit rolleyes.png
Atsakyti
Labai laukiu ketvirtadienio vizito, įdomu ką papasakos. Per pirmą vizitą turbūt nelabai ką darys? hm.png
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 08 16, 13:10)
Labai laukiu ketvirtadienio vizito, įdomu ką papasakos. Per pirmą vizitą turbūt nelabai ką darys? hm.png

Greiciausiai paklausines visko, perzvelgs tyrimu rezultatus, paskirs kraujo tyrimus, scan'a ir gal pasakys koki gydymo plana zada skirti. Tavo ciklai nereguliarus, tai turbut darys pirma paprastas stimuliacijas 4u.png
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 08 16, 12:14)
Greiciausiai paklausines visko, perzvelgs tyrimu rezultatus, paskirs kraujo tyrimus, scan'a ir gal pasakys koki gydymo plana zada skirti. Tavo ciklai nereguliarus, tai turbut darys pirma paprastas stimuliacijas 4u.png

O kaip jos vyksta to stimuliacijos? Jaučiu nebedėsiu jokių emoji čia, nu nepatinka man i viskas (piktas)
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 08 16, 14:21)
O kaip jos vyksta to stimuliacijos? Jaučiu nebedėsiu jokių emoji čia, nu nepatinka man i viskas (piktas)

Man ciklo pradzioj dare scan'a, kraujo tyrimus ir liepe gert vaistus 5 dienas. Tada scan'ai kas kelias dienas, jog paziuretu, kaip auga foliai. Kai uzauga iki reikiamo dydzio, skiria kitus vaistus po kuriu vyksta O. 7 DPO vel kraujo tyrimas ir 14DPO NT liepia pasidaryti smile30x30.png

Bet kaip rasiau pries tai, tai paskutines dvi stimuliacijas tik dave gert vaistus ir nestebejo, kaip auga foliai ir nedare jokiu kraujo tyrimu.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 08 16, 12:49)
Man ciklo pradzioj dare scan'a, kraujo tyrimus ir liepe gert vaistus 5 dienas. Tada scan'ai kas kelias dienas, jog paziuretu, kaip auga foliai. Kai uzauga iki reikiamo dydzio, skiria kitus vaistus po kuriu vyksta O. 7 DPO vel kraujo tyrimas ir 14DPO NT liepia pasidaryti smile30x30.png

Bet kaip rasiau pries tai, tai paskutines dvi stimuliacijas tik dave gert vaistus ir nestebejo, kaip auga foliai ir nedare jokiu kraujo tyrimu.

labu...
niekaip nesuprantu kodel nestebejo? jie buna isitikine kad nepereauginsi ar kaip? dozes gal labai mazos. man va tik niekad nera tyre 7 DPO to tyrimuko. is kur jie zino, kad man nereikia skirti tu vaistu kai merginos pradeda vartoti po O!? nezinau.. ar man klaust seseliu. o gal savavaliskai pavartoti sekanti karta...
as jau teplioju.
maudzia pilva...
galvoju, grizti po 2 men paskutiniam IUI. Bet visu pirma noriu AMH tyrimo gauti ats.
gal prasti. ir vel gi. klausimas kodel netyre is pat pradziu AMH. jei pas mane zemas. ir menkas rezervas, tai as su tom stimuliacijom tik alinau savo kiausides...
tai va. savi pliusai..savi minusai darantis nemokamas proceduras..
dabar sekantys mano planai dar kokiu tyrimu pasieskot issitirti. skaiciausi apie vit b12. Tik dar nzn ar daromas tyrimas. nes jo trukumas irgi sukelia nevaisinguma. dar pasidometi reiktu apie inofolic ar ka ten panos geria.. nesidomejau niekad.. kas ten per papildai..
labai noreciau maisto toleravimo tyrima pasidaryt. gal bandysiu cia pasieiskot... gal daro. skaiciau angliskus forumus. tai merginos irgi kreipiasi i naturalistus.. i hemopatus..o as galvojau tokie tik LT randasi... smile30x30.png

Atsakyti
Sveikos smile30x30.png
iškart atsiprašau jei mano postas bus ne į temą, bet gal kam nors pagelbės mirksiukas.png

Gavau info iš žmogaus, kuris astrologijos pagalba patarę kada geriausiai pradėti vaikelį.
Vilniuje yra dvi vietos kur reikėtų kreiptis pagalbos:
1) Prie Aušros vartų paveikslo nunešti baltų rožių (ir žinoma pasimelsti)
2) Šventos trejibės vienuolynas, iš kairės yra paveikslas kur Marija apsikabinus su kita šventaja, ir jos ten abi neščios, bet dar apie tai nežino. Tai va prie to paveikslo reikia pastatyti žvakę.

Patikrinta veikia smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 08 16, 15:25)
labu...
niekaip nesuprantu kodel nestebejo? jie buna isitikine kad nepereauginsi ar kaip? dozes gal labai mazos. man va tik niekad nera tyre 7 DPO to tyrimuko. is kur jie zino, kad man nereikia skirti tu vaistu kai merginos pradeda vartoti po O!? nezinau.. ar man klaust seseliu. o gal savavaliskai pavartoti sekanti karta...
as jau teplioju.
maudzia pilva...
galvoju, grizti po 2 men paskutiniam IUI. Bet visu pirma noriu AMH tyrimo gauti ats.
gal prasti. ir vel gi.  klausimas kodel netyre is pat pradziu AMH. jei pas mane zemas. ir menkas rezervas, tai as su tom stimuliacijom tik alinau savo kiausides...
tai va. savi pliusai..savi minusai darantis nemokamas proceduras..
dabar sekantys mano planai dar kokiu tyrimu pasieskot issitirti. skaiciausi apie vit  b12. Tik dar nzn ar daromas tyrimas. nes jo trukumas irgi sukelia nevaisinguma. dar pasidometi reiktu apie inofolic ar ka ten panos geria.. nesidomejau niekad.. kas ten per papildai..
labai noreciau maisto toleravimo tyrima pasidaryt. gal bandysiu cia pasieiskot... gal daro. skaiciau angliskus forumus. tai merginos irgi kreipiasi i naturalistus.. i hemopatus..o as galvojau tokie tik LT randasi... smile30x30.png

Kai pirma stimuliacija dare, tai vis pabrezdavo, kad ir scan'as ir kraujo tyrimai butinai reikalingi, be ju negalima. Ir jei PRG tyrimas 7 DPO blogas, tai net neuzskaitytu tos stimuliacijos ir t.t... Paskui kai po metu grizau antrai stimuliacijai VK, tai sako paskambink kai prasides mm. Paskambinau, paklause ar turiu vaistus (turejau) tai sako pradek gert. Nu Ok, klausiu, kaip del scan'u, tai sako galim ir be scanu daryt. Man tada taip buvo net geriau, nes tik ka buvau grizus i darba po pertraukos ir nesinorejo prasinet, kad isleistu apziuroms.

Dabar gal prasysiuosi, jog su visais tyrimais darytu. Nezinau net... Nes jei paskui IUI iskart, tai vel atsiprasinet is darbo... teplioja jau ir man, tai ryt sugalvosiu kaip cia elgtis smile30x30.png

Man AMH tyrimo nedare... Tikiuosi bent pries IUI padarys arba rudeni LT pati nueisiu pasidaryt.

As vartoji Inofolic. Man jis lyg veido oda lygesne padeda islaikyti, ciklai gal kazkiek reguliaresni. Bet pastoti jis nepadejo smile30x30.png
Stengiuosi valgyt pagal ta endometriozes dieta, tai tikiuosi bent kazkiek pades, nes ir kas su PKS ta dieta tinka labai. Na nenuleidziu ranku smile30x30.png nzn kodel, bet kai pradeda teplioti, tai man jegu atsiranda kazka naujo bandyti, nuotaika geresne. Blogiausia buna kai NT neigiamas kelios dienos pries mm. Tada skaudu buna, bet su naujom mm, naujos viltys smile30x30.png

Atsakyti
Jurate, kaip Tu? Darei gal NT?
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 08 17, 11:32)
Jurate, kaip Tu? Darei gal NT?

Labuka, dariau neseniai grizus is darbo, susiukas nerytinis, bet manau bent vaiduokliuka butu parode, jau 8 dpi. Ryskus 1 bruksnys... Kazkokia esu paluzus, juodai zliumbiu jau trecia diena. Nematau dabar prasmes gyventi, bet stengiuos tvarkytis su emocijom, nes vyro gaila, kencia jis labai..
Melutia, tu turi endo, ane? Mano vyras rado endo privacia klinika londone, gydytojas indusas, kuris jau 20 metu dirba su sia liga. Ale daro stebuklus, operuoja merginas, kitos su 4 stadija po jos gydymo pastoja naturaliai. Skaitem foruma, daug merginu labai ji gyre. Kainos aisku kosmines, valandos konsultacija 350£, operacija apie 3000. Vyras liepia registruotis. Mes be tik del leliaus, as su kiekvienom menesinem blogiau jauciuos. Ir dabar antra diena Taip kiausides maudzia, pilva, varo I juoda depresija. Nieko Taip labai nenoriu gyvenime Kaip netureti sios klastingos ligos. verysad.png
O Kaip jus paneles laikotes? Kazin Kaip alyvuoge?? Siandien jau turejo buti isodinimas smile30x30.png kumstukai uz Tave, mergyt! 4u.png
Atsakyti