[quote=Jurate1988,2016 08 15, 17:56]
[quote=dyendy,2016 08 15, 16:50]
na musu organizmai nenusakomi, ir nezinia kodel taip nutinka.
galbut dar ne viskas prarasta pas tave jurate1988??
o siaip kazin jie padare scana nieko nematytu? ar dar kraujuoji? 24 tik kitas treciadienis..taip ir nuproteti galima...
o apie vyrus... jie gal maziau gilinasi i butent sitas bedas...bet nereiskia, kad nepergyvena.. ir manasis labai norejo naujos masinos, brangios, visiskai nepraktiskos ir pan. as vis stabdziau.. ta prasme kad nepraktiska, gal apnestesiu, gal dirbti negalesiu.. ir taip istisai bambedavau as jam... nes pastoviai planuoji..planuoji....planuoji... jau 5 metai. tiesa, tik mes nama cia esam pasieme...
o siandien po ligonines, sakau vaziuojam per visas aiskteles, issirink kokia nori masina.... dar ir bantika uzdesiu, sarkastiskai draugei juokavau, bet ka as galiu padaryt, jei negaliu pagimdyti vyrui vaiko...
... ir visad planuoju ir skaiciuoju kiek cia kam reikes tu pinigeliu, kai pas dauguma viskas susiklosto naturaliai.....
as be galo noreciau isvaziuoti kur y kelione, MB pakeite darba, atostogu gaut be sansu....
noreciau sedet kokiam tusciam papludymy ant balto smeliuko, nieko negalvot... tik klausytis juros osimo.....
[/quote
Viskas ka tu rasai tai artima ir sava...
As
Jau beveik nekraujuoju, tik tepa truputi ir skauda kiausides ir nugara. Bet tu man paaiskink, Kodel Po 5 m planavimo jums dar daro iui?
[/quote]
na matai, as dariau ilgas pertraukas.
mums skirti 6 IUI, pasidariau pirmaji, pies 4 m. Sakau, kad planuojam 5 metus, nes skaiciuoju nuo vestuviu. as gan greitai kreipiausi i GP po vestuviu, nes man skaudedavo sona, galvojau gal cista turiu. uzsiminiau, kad nepastoju jau kuri laika..ir pradejo mane tirti. viskas kaip ir ok. tada istyre vyra, ir nieko neismanantis GP pakomentavo kad MB ats lb blogi, ir issiunte i VK. Tada vaisingumo klinikoje, pasake, kad su mano MB viskas ok!!! Mes buvome soke, kaip tai... sako GP neturi kompetencijos komentuoti tokiu dalyku. Nepatikejau, vaziavom Y LT, ten taip pat patvirtino, kad mano MB turtas yra geras, normozospermija ar kaip ten. tai va.. na ir istyrus pratekamuma, pasiule mums IUI. mano diagnoze buvo parasyta tokia: kad gali buti nereguliari ovuliacija. po pirmojo IUI as labai zemai kritau, nes tikejausi labai jau labai.... tada prasidejo kitos sveikatos bedos.. atidejau gal metams tuos vaisinimus, gydziausi savo vidine busena. pirkomes nama, atostogavom ir laukem stebuklo.. nebuvo. vel grizom i ligonine, tada turejom 2 paprastus skatinimus, ir "plusedavom"namuose, nes ale sake geresni rezultatai, nei IUI, nes "smagiau"
![rolleyes.png](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/rolleyes.png)
O siais metais grizau kova, tai vel buvo 4tasis nesekmingas. Po sio karto fertility nurses pakalbejo su gydytoju, jis issiunte laiska del IVF, bet iki IVF dar galime pasidaryt likusius IUI, bet jau butinai IUI, nebe "fun way"
Geguze buvau Vilniuje VK. Pasake 5 metai jokio kibimo... tik IVF. Dar LT siule darytis LAP. O kai cia paklausiau gyd apie tai, jis nepatare LAP, apziurejes scanu, sake mano gimda normali ir pan. Nes sakau gal kokia gimdos patologija turiu....
Mano hormonai ale normoje. Tiek seniau tirti, tiek siais metais. Dabar, kai lankemes pries gera savaite del IVF, paeme tik del AMH kraujuka. Ir istiesu labai bijau atsakymo sio tyrimo....
Tai tokia mano istorija. Istekejau 25 metu, nemaniau, kad tie 5 metai praeis taip greitai, skaiciau save jauna, ir neskubejau darytis tu IUI, nes vis tikejau stebuklo.. kad bus naturaliai.
Skaiciau daug literaturos, kad keisti savo poziuri y gyvenima ir problemas. Gilinausi i savo psichologines problemas... ir rodosi jau kaip ir apsitvarke, nors dar uzeina blogumai... mane stresas taip este ede, kad as vos paeidavau.. kovojau su visokiais nerimais, panikom ir tt.
Dabar rodos as jau stipresne...
Nors aisku, pabliaunu nemazai.. bet siaip susitvarkau..nemaciau esmes darytis IUI, kai negali susitvarkyti su savimi...
vat tokia mano istorija..
plius dar siais metais tyremes Vit D. Abiems buvo lb didelis trukumas. Jau suvartojom po 2 ampoles. O zinau, kad Vit D, svarbus pastojimui. Taip pat pradejom sveikiau gyventi, kalbu apie maista, nes kitais zalingais iprociais mes nepiknaudziaujam... numeciau per 2 men 10 kg.
Pradejom abu sportuoti...sveikiau maitinames...
Todel is sio IUI labai daug tikejaus....
Gyvenimas tęsiasi. Ir galbūt jis nėra toks jau blogas. Aš nusprendžiau tapti laiminga ir aš būsiu laiminga. Man netgi atrodo, kad aš jau esu laiminga. Paprasčiausiai aš šito nepastebėjau."
Skarlet OHara, Vėjo nublokšti herojė