Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 17:18)
Man niekada nebuvo daryta Lap, ir as pvz nzn ar turiu kokia endomtriozes stadija ar ne?
Kokie jusu pozymiai? skausmingos ir gausios?
jei kiausintakiai buvo pratekami pries 4 metus, vad endo negalejo buti pas mane? svarstau as cia garsiai......
bet aisku man niekas siuo metu nebetirs pratekamumo...

ir man niekad nesiule jokiu vaistu gerti po IUI proceduros?
na tarkim ten progesterona kai geria ar ka ten??? rolleyes.png

man jau galva nebeveikia...as stengiausi kelis metus atsiriboti nuo forumu,  bet ir tas nepadejo.. dabar vel griztu. ir lendu visur ... tik niekas neina y galva..
istiesu man tas stresas atima daug sveikatos....

ypac susikaupima darbe ir atminti....
as si cikla buvau "toookia isejusi"...
ir istiesu, as tureciau sedet ant biliotenio, nes jau nebepajegiu dirbti normaliai...
mintys sukasi vien apie tai.......... verysad.png

O kodel nesiule progesterono?
Kada dare iui?

Man endo 2 stadijos
2 laparaskopijos darytos, kad pasalint vadinamas "šokoladines" cistas.
Kiaušintakiai abu pratekantys. Viena kiauside perpus mazesne uz kita.
Pozymiai ziauriai gausios ir skausmingos menesines, tepliojimas rudai po menesiniu. Tai tos memes pas mane vos ne iki 10 dienu su patepliojimais buvo.
Po gimdymo, nebeliko tokio skausmo ir retai kada vaistu prireikia. O tepliot po truputi vel pradejo.

Atsakyti
[quote=dyendy,2016 08 15, 16:50]
na musu organizmai nenusakomi, ir nezinia kodel taip nutinka. verysad.png
galbut dar ne viskas prarasta pas tave jurate1988??
o siaip kazin jie padare scana nieko nematytu? ar dar kraujuoji? 24 tik kitas treciadienis..taip ir nuproteti galima...
rolleyes.png

o apie vyrus... jie gal maziau gilinasi i butent sitas bedas...bet nereiskia, kad nepergyvena.. ir manasis labai norejo naujos masinos, brangios, visiskai nepraktiskos ir pan. as vis stabdziau.. ta prasme kad nepraktiska, gal apnestesiu, gal dirbti negalesiu.. ir taip istisai bambedavau as jam... nes pastoviai planuoji..planuoji....planuoji... jau 5 metai. tiesa, tik mes nama cia esam pasieme...
o siandien po ligonines, sakau vaziuojam per visas aiskteles, issirink kokia nori masina.... dar ir bantika uzdesiu, sarkastiskai draugei juokavau, bet ka as galiu padaryt, jei negaliu pagimdyti vyrui vaiko...
... ir visad planuoju ir skaiciuoju kiek cia kam reikes tu pinigeliu, kai pas dauguma viskas susiklosto naturaliai.....
as be galo noreciau isvaziuoti kur y kelione, MB pakeite darba, atostogu gaut be sansu.... verysad.png

noreciau sedet kokiam tusciam papludymy ant balto smeliuko, nieko negalvot... tik klausytis juros osimo..... ax.png
[/quote
Viskas ka tu rasai tai artima ir sava... smile30x30.png
As
Jau beveik nekraujuoju, tik tepa truputi ir skauda kiausides ir nugara. Bet tu man paaiskink, Kodel Po 5 m planavimo jums dar daro iui? blink30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 15, 17:50)
Sveikute, aciu uz vilti, bet kazin... Prasidejo Kaip tikros menesines, su spuogais, nugaros skausmais, rudais patepliojimais, budingais endo. Nieks per galva neduos, pazaisiu su testu poryt. Bus savaite po isodinimo.

Nu maza ka, gal cia organizmo reakcija i doze hormonu 4u.png
Atsakyti
QUOTE(*Airina* @ 2016 08 15, 17:54)
O kodel nesiule progesterono?
Kada dare iui?

Man endo 2 stadijos
2 laparaskopijos darytos, kad pasalint vadinamas "šokoladines" cistas.
Kiaušintakiai abu pratekantys. Viena kiauside perpus mazesne uz kita.
Pozymiai ziauriai gausios ir skausmingos menesines, tepliojimas rudai po menesiniu. Tai tos memes pas mane vos ne iki 10 dienu su patepliojimais buvo.
Po gimdymo, nebeliko tokio skausmo ir retai kada vaistu prireikia. O tepliot po truputi vel pradejo.

man niekada nesiule, per tuos 5 kartus...
IUI darytas 29 liepos. Ovitreli susileidau 27 d, velai vakare. Jauciau, kad ovuliuoju butent ta penktadieni kai dare IUI. Buvo praeje apie 36 valandas. gal kiek daugiau... dar aisku visa savaitgali skaudeno pilva.. bet negi galejau daug veliau ovuliuoti, jei nuo ovitrelio ovuliuojama iki 36 val ar ne?
na istiesu..galima diskutuoti... bet kartais mes ir su savo tais vaistais bejeges pries organizma ir gamta...
vadinasi taip turi buti.....

mano didziausia palaikymo komanda mano suo...... 4u.png
Atsakyti
QUOTE(*Airina* @ 2016 08 15, 16:57)
Nu maza ka, gal cia organizmo reakcija i doze hormonu  4u.png

Aciu uz palaikyma, gera su kazkuo pasikalbeti. 4u.png
O jus,Airina, su pagalba leliuko susilauket? Ar sunku buvo? Man endometrioze tarsi prakeiksmas. verysad.png
Papildyta:
QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 17:01)
IUI darytas 29 liepos. Ovitreli susileidau 27 d, velai vakare. Jauciau, kad ovuliuoju butent ta penktadieni kai dare IUI. Buvo praeje apie 36 valandas. gal kiek daugiau... dar aisku visa savaitgali skaudeno pilva.. bet negi galejau daug veliau ovuliuoti, jei nuo ovitrelio ovuliuojama iki 36 val ar ne?
na istiesu..galima diskutuoti... bet kartais mes ir su savo tais vaistais bejeges pries organizma ir gamta...

mano didziausia palaikymo komanda mano suo......  4u.png

Sakei jau 5 metus planuojat, ar be Taip supratau? Idomu kodel neskyre IVF anksciau.
Tu bent Suniuka turi, o man MB suns neperka kol savo namo neturim... biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 15, 18:03)
Aciu uz palaikyma, gera su kazkuo pasikalbeti. 4u.png
O jus,Airina, su pagalba leliuko susilauket? Ar sunku buvo? Man endometrioze tarsi prakeiksmas.  verysad.png

Jo po ivf su saldyta blastute.. Po 8 metu bandymu naturaliai.
Papildyta:
QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 18:01)

Jo , pries gamta nepasokinesi..

As katina turejau (ir dar turiu)
Atsakyti
Jurate, daryciau kaip sake gydytojas ir toliau vartociau progesterona. NT su savo kantrybe turbut gadinciau kiekviena diena smile30x30.png Stiprybes ir kantrybes 4u.png

QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 20:01)

Koks suo? wub30x30.png
As tai darbdaviu suni myluoju visaip kaip, tikrai padeda nusiraminti smile30x30.png Kai buvo jie savaitgali isvaziave ir as ju augintinius priziurejau, tai jeeetus, kiek dziaugsmo buvo zaist ir nesiot ant ranku suneli smile30x30.png

Atsakyti
[quote=Jurate1988,2016 08 15, 17:56]
[quote=dyendy,2016 08 15, 16:50]
na musu organizmai nenusakomi, ir nezinia kodel taip nutinka. verysad.png
galbut dar ne viskas prarasta pas tave jurate1988??
o siaip kazin jie padare scana nieko nematytu? ar dar kraujuoji? 24 tik kitas treciadienis..taip ir nuproteti galima...
rolleyes.png

o apie vyrus... jie gal maziau gilinasi i butent sitas bedas...bet nereiskia, kad nepergyvena.. ir manasis labai norejo naujos masinos, brangios, visiskai nepraktiskos ir pan. as vis stabdziau.. ta prasme kad nepraktiska, gal apnestesiu, gal dirbti negalesiu.. ir taip istisai bambedavau as jam... nes pastoviai planuoji..planuoji....planuoji... jau 5 metai. tiesa, tik mes nama cia esam pasieme...
o siandien po ligonines, sakau vaziuojam per visas aiskteles, issirink kokia nori masina.... dar ir bantika uzdesiu, sarkastiskai draugei juokavau, bet ka as galiu padaryt, jei negaliu pagimdyti vyrui vaiko...
... ir visad planuoju ir skaiciuoju kiek cia kam reikes tu pinigeliu, kai pas dauguma viskas susiklosto naturaliai.....
as be galo noreciau isvaziuoti kur y kelione, MB pakeite darba, atostogu gaut be sansu.... verysad.png

noreciau sedet kokiam tusciam papludymy ant balto smeliuko, nieko negalvot... tik klausytis juros osimo..... ax.png
[/quote
Viskas ka tu rasai tai artima ir sava... smile30x30.png
As
Jau beveik nekraujuoju, tik tepa truputi ir skauda kiausides ir nugara. Bet tu man paaiskink, Kodel Po 5 m planavimo jums dar daro iui? blink30x30.png
[/quote]

na matai, as dariau ilgas pertraukas.
mums skirti 6 IUI, pasidariau pirmaji, pies 4 m. Sakau, kad planuojam 5 metus, nes skaiciuoju nuo vestuviu. as gan greitai kreipiausi i GP po vestuviu, nes man skaudedavo sona, galvojau gal cista turiu. uzsiminiau, kad nepastoju jau kuri laika..ir pradejo mane tirti. viskas kaip ir ok. tada istyre vyra, ir nieko neismanantis GP pakomentavo kad MB ats lb blogi, ir issiunte i VK. Tada vaisingumo klinikoje, pasake, kad su mano MB viskas ok!!! Mes buvome soke, kaip tai... sako GP neturi kompetencijos komentuoti tokiu dalyku. Nepatikejau, vaziavom Y LT, ten taip pat patvirtino, kad mano MB turtas yra geras, normozospermija ar kaip ten. tai va.. na ir istyrus pratekamuma, pasiule mums IUI. mano diagnoze buvo parasyta tokia: kad gali buti nereguliari ovuliacija. po pirmojo IUI as labai zemai kritau, nes tikejausi labai jau labai.... tada prasidejo kitos sveikatos bedos.. atidejau gal metams tuos vaisinimus, gydziausi savo vidine busena. pirkomes nama, atostogavom ir laukem stebuklo.. nebuvo. vel grizom i ligonine, tada turejom 2 paprastus skatinimus, ir "plusedavom"namuose, nes ale sake geresni rezultatai, nei IUI, nes "smagiau" rolleyes.png O siais metais grizau kova, tai vel buvo 4tasis nesekmingas. Po sio karto fertility nurses pakalbejo su gydytoju, jis issiunte laiska del IVF, bet iki IVF dar galime pasidaryt likusius IUI, bet jau butinai IUI, nebe "fun way"
Geguze buvau Vilniuje VK. Pasake 5 metai jokio kibimo... tik IVF. Dar LT siule darytis LAP. O kai cia paklausiau gyd apie tai, jis nepatare LAP, apziurejes scanu, sake mano gimda normali ir pan. Nes sakau gal kokia gimdos patologija turiu....

Mano hormonai ale normoje. Tiek seniau tirti, tiek siais metais. Dabar, kai lankemes pries gera savaite del IVF, paeme tik del AMH kraujuka. Ir istiesu labai bijau atsakymo sio tyrimo....

Tai tokia mano istorija. Istekejau 25 metu, nemaniau, kad tie 5 metai praeis taip greitai, skaiciau save jauna, ir neskubejau darytis tu IUI, nes vis tikejau stebuklo.. kad bus naturaliai.
Skaiciau daug literaturos, kad keisti savo poziuri y gyvenima ir problemas. Gilinausi i savo psichologines problemas... ir rodosi jau kaip ir apsitvarke, nors dar uzeina blogumai... mane stresas taip este ede, kad as vos paeidavau.. kovojau su visokiais nerimais, panikom ir tt.

Dabar rodos as jau stipresne...
Nors aisku, pabliaunu nemazai.. bet siaip susitvarkau..nemaciau esmes darytis IUI, kai negali susitvarkyti su savimi...
vat tokia mano istorija..
plius dar siais metais tyremes Vit D. Abiems buvo lb didelis trukumas. Jau suvartojom po 2 ampoles. O zinau, kad Vit D, svarbus pastojimui. Taip pat pradejom sveikiau gyventi, kalbu apie maista, nes kitais zalingais iprociais mes nepiknaudziaujam... numeciau per 2 men 10 kg.
Pradejom abu sportuoti...sveikiau maitinames...
Todel is sio IUI labai daug tikejaus.... unsure30x30.png ax.png
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 17:33)
na matai, as dariau ilgas pertraukas.
mums skirti 6 IUI, pasidariau pirmaji, pies 4 m. Sakau, kad planuojam 5 metus, nes skaiciuoju nuo vestuviu. as gan greitai kreipiausi i GP po vestuviu, nes man skaudedavo sona, galvojau gal cista turiu. uzsiminiau, kad nepastoju jau kuri laika..ir pradejo mane tirti. viskas kaip ir ok. tada istyre vyra, ir nieko neismanantis GP pakomentavo kad MB ats lb blogi, ir issiunte i VK. Tada vaisingumo klinikoje, pasake, kad su mano MB viskas ok!!! Mes buvome soke, kaip tai... sako GP neturi kompetencijos komentuoti tokiu dalyku. Nepatikejau, vaziavom Y LT, ten taip pat patvirtino, kad mano MB turtas yra geras, normozospermija ar kaip ten. tai va.. na ir istyrus pratekamuma, pasiule mums IUI. mano diagnoze buvo parasyta tokia: kad gali buti nereguliari ovuliacija. po pirmojo IUI as labai zemai kritau, nes tikejausi labai jau labai.... tada prasidejo kitos sveikatos bedos.. atidejau gal metams tuos vaisinimus, gydziausi savo vidine busena. pirkomes nama, atostogavom ir laukem stebuklo.. nebuvo. vel grizom i ligonine, tada turejom 2 paprastus skatinimus, ir "plusedavom"namuose, nes ale sake geresni rezultatai, nei  IUI, nes "smagiau"  rolleyes.png  O siais metais grizau kova, tai vel buvo 4tasis nesekmingas. Po sio karto fertility nurses pakalbejo su gydytoju, jis issiunte laiska del IVF, bet iki IVF dar galime pasidaryt likusius IUI, bet jau butinai IUI, nebe "fun way"
Geguze buvau Vilniuje VK. Pasake 5 metai jokio kibimo... tik IVF. Dar LT siule darytis LAP. O kai cia paklausiau gyd apie tai, jis nepatare LAP, apziurejes scanu, sake mano gimda normali ir pan. Nes sakau gal kokia gimdos patologija turiu....

Mano hormonai ale normoje. Tiek seniau tirti, tiek siais metais. Dabar, kai lankemes pries gera savaite del IVF, paeme tik del AMH kraujuka. Ir istiesu labai bijau atsakymo sio tyrimo....

Tai tokia mano istorija. Istekejau 25 metu, nemaniau, kad tie 5 metai praeis taip greitai, skaiciau save jauna, ir neskubejau darytis tu IUI, nes vis tikejau stebuklo.. kad bus naturaliai.
Skaiciau daug literaturos, kad keisti savo poziuri y gyvenima ir problemas. Gilinausi i savo psichologines problemas... ir rodosi jau kaip ir apsitvarke, nors dar uzeina blogumai... mane stresas taip este ede, kad as vos paeidavau.. kovojau su visokiais nerimais, panikom ir tt.

Dabar rodos as jau stipresne...
Nors aisku, pabliaunu nemazai.. bet siaip susitvarkau..nemaciau esmes darytis IUI, kai negali susitvarkyti su savimi...
vat tokia mano istorija..
plius dar siais metais tyremes Vit D. Abiems buvo lb didelis trukumas. Jau suvartojom po 2 ampoles. O zinau, kad Vit D, svarbus pastojimui. Taip pat pradejom sveikiau gyventi, kalbu apie maista, nes kitais zalingais iprociais mes nepiknaudziaujam... numeciau per 2 men 10 kg.
Pradejom abu sportuoti...sveikiau maitinames...
Todel is sio IUI labai daug tikejaus.... unsure30x30.png  ax.png

Suprantu Tave.... Ir ta skausma, ir bejegiskuma. O Kaip kovojai su panika ir stresu? As kolkas tik plaukioju... Tuo metu geriau, bet isejus is baseino vel tos mintys uzplusta.
Mes irgi su vyru sveikiau gyvenam, maista ziurim, atsisakem alkoholio visiskai, mete rukyti maniskis, as irgi kartais patraukdavau dumeli, bet irgi visiskai isbraukiau tai is gyvenimo. Rezultatu 0 smile30x30.png jau trys metai intensyvaus planavimo rolleyes.png o
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 15, 19:12)
Suprantu Tave.... Ir ta skausma, ir bejegiskuma. O Kaip kovojai su panika ir stresu? As kolkas tik plaukioju... Tuo metu geriau, bet isejus is baseino vel tos mintys uzplusta.
Mes irgi su vyru sveikiau gyvenam, maista ziurim, atsisakem alkoholio visiskai, mete rukyti maniskis, as irgi kartais patraukdavau dumeli, bet irgi visiskai isbraukiau tai is gyvenimo. Rezultatu 0  smile30x30.png jau trys metai intensyvaus planavimo  rolleyes.png o

ta prasme as ir vaistus geriau.. ir ligu ieskojau.. kol daejom isvados, kad viskas nerviskai.(galva uzeidavo suktis, supanikuodavau, sirdis pradedavo tabaluotis ir visa eile visokiu nesamonu, aisku plius aukstas spaudimas kaip ir iki siol... skaudejo sona, tai dirglus zarnynas, ir pan. ) kruva blogos savijautos..
tai kaip sakiau, stengiausi keisti poziuri y gyvenima, pamirsti galbut praeities blogus dalykus, susitaikyti su esama padetimi. skaiciau knygas tas saviitaigos... bendravau su zmonem... ir kabinuosi toliau..

sakau ir amzius biski kitokio mastymo duoda.siandien sesele siule eiti i support group, bet as sakau nedristu. ka as ten uzsieniete veiksiu, nezinia, kaip ziures i mane tos kitos moteriskos.. jau ne pirma karta siulo man...

o siaip man noretusi daugiau is draugu palaikymo. is tu paciu artimiausiu. bet ir jie santurus, nezino ale ka ir sakyti, bijo klausti ir panasiai. o man skauda, kai drauge zinodama kad lankausi VK neklausia kaip as jauciuosi, stengiasi nekalbeti ta tema, nes nezino ka sakyti. o as noreciau, kad grieztai man tikintu ir sakytu "viskas bus gerai!"

toks jausmas kartais, kad pati nesdama tokia skausminga patirti ant peciu dar turiu skleisti pozityva, ir guosti, ir mokyti kaip reikia ziureti y gyvenima...

kartais be galo uzerzina zmoniu "uzsiraukimai" ar supanikavimai del tokiu mazu bedeliu... kartais as pati noriu rekti kaip man sunku, turiu guosti zmones turincius kur kas menkesnes bedas....

o labiausiai erzina, lietuviskas pavydas, zmoniu, kurie turi vaikus ir maziau gali sau leisti.. jei pasisakai, kad kazka grazesnio isigyjai namui, ar va tarkim masina, ar gali isvaziuoti i kelione, jauti kazkoki ignoravima, arba nepalaikyma.. arba kuri laika net neparaso...
ir kartais norisi isrekti, jei as tureciau vaika, man ne motais butu ta prasta masina, ar negalejimas isvaziuoti atostogauti y uzsienius!! aisku noras butu gal ir butu.. bet mes mielai iskeistume viska ka turim i vaikeli.
as vyrui sia sav sakau, buna zmones gyvena del saves, ir visiems afisuojasi, kad ta ar na turi, kur vaziuoja, atostogauja... ir rodo akivaizdu poziuri i vaikus, kad ju nenori, kad nori gyventi del saves, sakau, gal ir as smerkciau tokius zmones... bet tokie kaip mes... leidziantys sau kazka po nepasisekusiu vaisinimu ir pan.. mes tik laizomes savo zaizdas... kuriu vistiek tie materialiniai dalykai neatperka.....
as snd leidziuosi i per ilgas kalbas....... ax.png
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 08 15, 18:12)
Jurate, daryciau kaip sake gydytojas ir toliau vartociau progesterona. NT su savo kantrybe turbut gadinciau kiekviena diena smile30x30.png Stiprybes ir kantrybes 4u.png
Koks suo? wub30x30.png
As tai darbdaviu suni myluoju visaip kaip, tikrai padeda nusiraminti smile30x30.png Kai buvo jie savaitgali isvaziave ir as ju augintinius priziurejau, tai jeeetus, kiek dziaugsmo buvo zaist ir nesiot ant ranku suneli smile30x30.png

Cocer spanielis.. 4u.png Nerealus guodejas.. tiesiog tikraja ta zodzio prasme ateina, uzsilipa ant manes ir apsikabina... smile30x30.png padeda savo dvi letenas ant mano peciu, ir savo snukuciu spaudziasi prie manojo biggrin30x30.png tarp musu meile nereali. mes kiekvienam zingsnyje kartu kai as bunu namie.... smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 19:56)
ta prasme as ir vaistus geriau.. ir ligu ieskojau.. kol daejom isvados, kad viskas nerviskai.(galva uzeidavo suktis, supanikuodavau, sirdis pradedavo tabaluotis ir visa eile visokiu nesamonu, aisku plius aukstas spaudimas kaip ir iki siol... skaudejo sona, tai dirglus zarnynas, ir pan. ) kruva blogos savijautos..
tai kaip sakiau, stengiausi keisti poziuri y gyvenima, pamirsti galbut praeities blogus dalykus, susitaikyti su esama padetimi. skaiciau knygas tas saviitaigos... bendravau su zmonem... ir kabinuosi toliau..

sakau ir amzius biski kitokio mastymo duoda.siandien  sesele siule eiti i support group, bet as sakau nedristu. ka as ten uzsieniete veiksiu, nezinia, kaip ziures  i mane tos kitos moteriskos.. jau ne pirma karta siulo man...

o siaip man noretusi daugiau is draugu palaikymo. is tu paciu artimiausiu. bet ir jie santurus, nezino ale ka ir sakyti, bijo klausti ir panasiai. o man skauda, kai drauge zinodama kad lankausi VK neklausia kaip as jauciuosi, stengiasi nekalbeti ta tema, nes nezino ka sakyti. o as noreciau, kad grieztai man tikintu ir sakytu "viskas bus gerai!"

toks jausmas kartais, kad pati nesdama tokia skausminga patirti ant peciu dar turiu skleisti pozityva, ir guosti, ir mokyti kaip reikia ziureti y gyvenima...

kartais be galo uzerzina zmoniu "uzsiraukimai" ar supanikavimai del tokiu mazu bedeliu... kartais as pati noriu rekti kaip man sunku, turiu guosti zmones turincius kur kas menkesnes bedas....

o labiausiai erzina, lietuviskas pavydas, zmoniu, kurie turi vaikus ir maziau gali sau leisti.. jei pasisakai, kad kazka grazesnio isigyjai namui, ar va tarkim masina, ar gali isvaziuoti i kelione, jauti kazkoki ignoravima, arba nepalaikyma..  arba kuri laika net neparaso...
ir kartais norisi isrekti, jei as tureciau vaika, man ne motais butu ta prasta masina, ar negalejimas isvaziuoti atostogauti y uzsienius!! aisku noras butu gal ir butu.. bet mes mielai iskeistume viska ka turim i vaikeli.
as vyrui sia sav sakau, buna zmones gyvena del saves, ir visiems afisuojasi, kad ta ar na turi, kur vaziuoja, atostogauja... ir rodo akivaizdu poziuri i vaikus, kad ju nenori, kad nori gyventi del saves, sakau, gal ir as smerkciau tokius zmones... bet tokie kaip mes... leidziantys sau kazka po nepasisekusiu vaisinimu ir pan.. mes tik laizomes savo zaizdas... kuriu vistiek tie materialiniai dalykai neatperka.....
as snd leidziuosi i per ilgas kalbas....... ax.png
Papildyta:

Cocer spanielis.. 4u.png  Nerealus guodejas.. tiesiog tikraja ta zodzio prasme ateina, uzsilipa ant manes ir apsikabina... smile30x30.png padeda savo dvi letenas ant mano peciu, ir savo snukuciu spaudziasi prie manojo biggrin30x30.png  tarp musu meile nereali. mes kiekvienam zingsnyje kartu kai as bunu namie.... smile30x30.png

4u.png viskas bus gerai! Pamatysi!
Labai širdį suspaude skaitant, kažkada lygiai taip pat jauciausi..

Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 08 15, 21:56)

Cocer spanielis.. 4u.png  Nerealus guodejas.. tiesiog tikraja ta zodzio prasme ateina, uzsilipa ant manes ir apsikabina... smile30x30.png padeda savo dvi letenas ant mano peciu, ir savo snukuciu spaudziasi prie manojo biggrin30x30.png  tarp musu meile nereali. mes kiekvienam zingsnyje kartu kai as bunu namie.... smile30x30.png

Oo, spanielio kazkada labai norejau, tokie grazus atrode wub30x30.png Myluot dazniau savo suni, jie tikrai nuramina smile30x30.png

Man baisu, kai paskaiciau Jusu isgyvenimus, merginos unsure30x30.png Mes 3 metus jau planuojam, bet pfu pfu pfu, nera taip, kad labai blogai del to jausciausi. Aisku, buna liudnumo akimirku, bet greit praeina. Siryt dariausi NT ir gal 10min ziurejau i testa, ieskojau antros juosteles, ismeciau i siuksliu deze, issitraukiau ir vel ziurejau dry.png Tai va, sulauksiu mm ir skambinsiu i VK, jog duotu vel ovuliacija stimuliuojanciu vaistu.

Is draugu, seimos ir nieks nezino, ka sakyt apie musu situacija. Ne visiems pasakem, bet kas zino, tai tik paklausia, kaip sekasi ir viskas. Arba pasako atsipalaiduoti, negalvoti ir pavyks smile30x30.png Ieskom dabar namo, tai truputi atitraukia mintis. Noreciau, jog greiciau nuspirktume, tada apie remonta galeciau galvoti bigsmile.png
Atsakyti