QUOTE(dyendy @ 2016 08 10, 17:41)
Oho!! 33 foliai.. o tai kokios vaistu dozes tada buna tiek uzauginti? Man nuo didelio 1 folio ir keliu maziuku tempia pilva visad. Neisivaizduoju kaip reiktu tiek nesioti! O kokio dydzio dabar tie foliai?
As kai nesu turejusi IVF tai idomu
Mes jau taip pat lankomes del IVF. Nes 5 metus laukiam gandru. Tik be sito bus likes 1 IUI kitoje ligonineje.
Del eiliu ir turbut kad gydytojas po nesekmigu 4 kartu, nebesitiki, kad IUI gali padeti, issiunte laiska y kita ligonine del IVF.
Tai as pries ta vizita susidejau savo kraujo tyrimus kuriuos dariausi ir LT geguze ir cia. Bet jis tik pasake, kad cia tik skaiciukai.
Tai paeme krauja tik del AMH, padare skana ir uzregistravom MB turto tyrimui, nes pries 4 metus buvo tirtas.
Ir tada po siu tyrimu jeigu reikes irasys y eile del IVF.
Ir tada bus laukimas apie metus.
Sekmes Jums! Kantrybes, tikejimo ir viskas bus gerai
As kai nesu turejusi IVF tai idomu
Mes jau taip pat lankomes del IVF. Nes 5 metus laukiam gandru. Tik be sito bus likes 1 IUI kitoje ligonineje.
Del eiliu ir turbut kad gydytojas po nesekmigu 4 kartu, nebesitiki, kad IUI gali padeti, issiunte laiska y kita ligonine del IVF.
Tai as pries ta vizita susidejau savo kraujo tyrimus kuriuos dariausi ir LT geguze ir cia. Bet jis tik pasake, kad cia tik skaiciukai.
Tai paeme krauja tik del AMH, padare skana ir uzregistravom MB turto tyrimui, nes pries 4 metus buvo tirtas.
Ir tada po siu tyrimu jeigu reikes irasys y eile del IVF.
Ir tada bus laukimas apie metus.
Sekmes Jums! Kantrybes, tikejimo ir viskas bus gerai
As ir pati nesuprantu kur jie visi telpa. Jau siandien biski maudzia apacia ir yra toks tempimas kai sediesi, bet ramybes busenoj nesijaucia nieko. Mano dozes buvo 0.5 buserelin ir 300 Fostimon. O jie visi virs 10 mm, sesele rase tai atsimenu sake 19x14, 16x16, 16X12 ir t.t.
Bet vistiek neaisku kiek ju bus su kiausineliais viduj. Ryt viskas paaiskes.
Man kazkodel ne nesiule IUI, tiesiai i IVF. Ir gan greitai viskas prasidejo.
Dabr tik bijau , kad nebutu OHSS, nes gali atideti isodinima, jei isvis bus ka isodinti. Fingers crossed.
Tikekimes Jums pavyks su IUI ir nereikes IVF!!!