Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(dyendy @ 2016 08 10, 17:41)
Oho!! 33 foliai.. o tai kokios vaistu dozes tada buna tiek uzauginti? Man nuo  didelio 1 folio ir keliu maziuku tempia pilva visad. Neisivaizduoju kaip reiktu tiek nesioti! O kokio dydzio dabar tie foliai?smile30x30.png
As kai nesu turejusi IVF tai idomu smile30x30.png
Mes jau taip pat lankomes del IVF. Nes 5 metus laukiam gandru. Tik be sito bus likes 1 IUI kitoje ligonineje.
Del eiliu ir turbut kad gydytojas po nesekmigu 4 kartu, nebesitiki, kad IUI gali padeti,  issiunte laiska y kita ligonine del IVF.
Tai as pries ta vizita susidejau savo kraujo tyrimus kuriuos dariausi ir LT geguze ir cia. Bet jis tik pasake, kad cia tik skaiciukai.
Tai paeme krauja tik del AMH, padare skana ir uzregistravom MB turto tyrimui, nes pries 4 metus buvo tirtas.
Ir tada po siu tyrimu jeigu reikes irasys y eile del IVF.
Ir tada bus laukimas apie metus.

Sekmes Jums! Kantrybes, tikejimo ir viskas bus gerai 4u.png

As ir pati nesuprantu kur jie visi telpa. Jau siandien biski maudzia apacia ir yra toks tempimas kai sediesi, bet ramybes busenoj nesijaucia nieko. Mano dozes buvo 0.5 buserelin ir 300 Fostimon. O jie visi virs 10 mm, sesele rase tai atsimenu sake 19x14, 16x16, 16X12 ir t.t.
Bet vistiek neaisku kiek ju bus su kiausineliais viduj. Ryt viskas paaiskes.

Man kazkodel ne nesiule IUI, tiesiai i IVF. Ir gan greitai viskas prasidejo.
Dabr tik bijau , kad nebutu OHSS, nes gali atideti isodinima, jei isvis bus ka isodinti. Fingers crossed.

Tikekimes Jums pavyks su IUI ir nereikes IVF!!! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 11, 19:01)
As ir pati nesuprantu kur jie visi telpa. Jau siandien biski maudzia apacia  ir yra toks tempimas kai sediesi, bet ramybes busenoj nesijaucia nieko. Mano dozes buvo 0.5 buserelin ir 300 Fostimon. O jie visi virs 10 mm, sesele rase tai atsimenu sake 19x14, 16x16, 16X12 ir t.t.
Bet vistiek neaisku kiek ju bus su kiausineliais viduj. Ryt viskas paaiskes.

Man kazkodel ne nesiule IUI,  tiesiai i IVF. Ir gan greitai viskas prasidejo.
Dabr tik bijau , kad nebutu OHSS, nes gali atideti isodinima, jei isvis bus ka isodinti. Fingers crossed.

Tikekimes Jums pavyks su IUI ir nereikes IVF!!! 4u.png

Didziausios sekmes ryt!!! Butinai parasyk po visko, Kai grisi namo, atsigulsi, uzkandziausi ir busi lepinama saviskio smile30x30.png
Man siandien kas nutiko! Vel skambino is ligonines ir pranese, kad ta musu silpnesne blastute per nakti graziai uzaugo ir sekmingai siandien ja uzsalde, tai isviso turim 3 labai geros kokybes blastutes. Labai dziaugiuos 😊
Dyendy, negi dar negadinai testuko?
Alyvuoge, dar karta sekmes ir daug kiausineliu ryt. 4u.png 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 11, 21:03)
Didziausios sekmes ryt!!! Butinai parasyk po visko, Kai grisi namo, atsigulsi, uzkandziausi ir busi lepinama saviskio smile30x30.png
Man siandien kas nutiko! Vel skambino is ligonines ir pranese, kad ta musu silpnesne blastute per nakti graziai uzaugo ir sekmingai siandien ja uzsalde, tai isviso turim 3 labai geros kokybes blastutes. Labai dziaugiuos 😊
Dyendy, negi dar negadinai testuko?
Alyvuoge, dar karta sekmes ir daug kiausineliu ryt.  4u.png  4u.png

Kaip faina del trecios blastutes!!! nors ant sirdies ramiau jum , kad extra atveju turesit 3 sansus, ko tikekimes neprireiks, nes viskas bus gerai mirksiukas.png

As jau po viskam, iseme 24 kiausinelius, aisku dar neaisku kiek geru ir subrendusiu ir kaip seksis jiems siandien poruotis, bet ryt ryte turi paskambint is ligonines ir pranest kaip sekasi ten jiems wub30x30.png

Kaip tavo sveikata Jurate? Buvo kokie nors simptomai po kiausineliu isemimo? Gal turi patarimu , ka daryt ir ko ne , ka valgyt ir gert. kad neissivystytu OSSH, nes kaip suprantu viskas pas tave gerai buvo. Zinau , kad reikia gert kokosu vandeni, valgyt bananus ir dau proteinu, bet sakau gal tu dar kazka extra darei? 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 12, 13:44)
Kaip faina del trecios blastutes!!! nors ant sirdies ramiau jum , kad extra atveju turesit 3 sansus, ko tikekimes neprireiks, nes viskas bus gerai mirksiukas.png

As jau po viskam, iseme 24 kiausinelius, aisku dar neaisku kiek geru ir subrendusiu ir kaip seksis jiems siandien poruotis, bet ryt ryte turi paskambint is ligonines ir pranest kaip sekasi ten jiems wub30x30.png

Kaip tavo sveikata Jurate? Buvo kokie nors simptomai po kiausineliu isemimo? Gal turi patarimu , ka daryt ir ko ne , ka valgyt ir gert. kad neissivystytu OSSH, nes kaip suprantu viskas pas tave gerai buvo. Zinau , kad reikia gert kokosu vandeni, valgyt bananus ir dau proteinu, bet sakau gal tu dar kazka extra darei? 4u.png

Wow! thumbup2.png daug kiausineliu!!!! geras zingsnelis I prieki smile30x30.png linkiu, kad kiekvienas zingsiukas butu sekmingas, kad vaisintusi, myluotusi, isliktu ir sveiki keliauti pas mama ir I freezeri smile30x30.png Kaip jauteis pabudus? Kaip dabar?
As tai zinok Nieko nedariau ypatingo, ta diena tai pragulinejau, valgiau Viska is eiles. Ir dabar gyvenu normalu Gyvenima, einu I darba, tik stengiuos Viska leciau daryti, nieko nekeliu. smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 12, 15:03)
Wow! thumbup2.png daug kiausineliu!!!!  geras zingsnelis I prieki smile30x30.png linkiu, kad kiekvienas zingsiukas butu sekmingas,  kad vaisintusi, myluotusi, isliktu ir sveiki keliauti pas mama ir I freezeri  smile30x30.png Kaip jauteis pabudus? Kaip dabar?
As tai zinok Nieko nedariau ypatingo, ta diena tai pragulinejau,  valgiau Viska is eiles.  Ir dabar gyvenu normalu Gyvenima, einu I darba, tik stengiuos Viska leciau daryti, nieko nekeliu. smile30x30.png

Aciu uz palinkejimus ir pozityva.

Po operacijos jauciausi gan gerai, jau is ryto jautesi maudimas pilvo apacioj, bet po operacijos taip pat. greitai isleido is ligonines. dabar gulineju, pilvas issiputes. maudzia, bet nuskausminamu dar neimu.valgau ie geriu pagal google ir bandau isvengti ossh blush-anim-cl.png

tikiuosi viskas vyksta gerai, ten kazkur toli megintuveliuose unsure30x30.png

wub30x30.png

tavo kaip suprantu antras ivf. buvo koks skirtumas eigoje, kaip jauteisi, kiausineliai augo ir.tt?
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 12, 14:44)

oho kiek daug smile30x30.png idomu, kiek bus subrendusiu.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 12, 16:59)
Aciu uz palinkejimus ir pozityva.

Po operacijos jauciausi gan gerai, jau is ryto jautesi maudimas pilvo apacioj, bet po operacijos taip pat. greitai isleido is ligonines. dabar gulineju, pilvas issiputes. maudzia, bet nuskausminamu dar neimu.valgau ie geriu pagal google ir  bandau isvengti ossh  blush-anim-cl.png

tikiuosi viskas vyksta gerai, ten kazkur toli megintuveliuose unsure30x30.png

wub30x30.png

tavo kaip suprantu antras ivf. buvo koks skirtumas eigoje, kaip jauteisi, kiausineliai augo ir.tt?

Taip, man antras IVF, labai Skyresi antras nuo pirmo. Pirmaji as dariaus Rygoje. Buvo trumpas protokolas, rezultate turejo 2 gerus embrionus, saldymui Nieko neliko. Jauciaus gerai, Kaip ir si karta. O Londone pritaike ilga protokola, kolkas rezultatai zymiai geresni - 4 puikios blastocistos smile30x30.png o Kaip jau tvirtinsis pilvelyje tik Dievas tezino. Kolkas nejauciu Nieko, o yra trecia diena po isodinimo. Skaiciau, kad buna, kad pakraujuoja 1-5 d., Kai isodino blastocistas, ale implantacinis kraujavimas, nu bet Nieko panasaus nera. Tik ryte isdygo spuogas Kaip pries menesines. Neramina mane tai:(
Atsakyti
Alyvuoge, saunu, kad tiek priauginai! 4u.png Linkiu,kad jie sekmingai vaisintusi! 4u.png
O as dariau testa vakar ryte! Nieko neparode...
Tai buvo paskut testas kuri turejau.
Siandien lygiai 2 sav.po IUI.
Po kol kas mmm neparejo.. baisiai nerimauju. Testo nejau pirktis specialiai. Nes jau esu atsiziurejusi i testus su viena juostele.. lauksiu iki ryt ryto.. jei pabudusi nesulauksiu mmm eisiu iki vaistines. Nes salia namu yra.
Visa diena ejau is proto.. laksciau n kartu y wc... vaidenosi kad pareina mmm.
Krutine lb lb jautri!
Tai va lauksim rytojaus!
Su didelem viltim! Si karta as kaip niekada labai tikiuosi geriausio!
rolleyes.png
Jurate1988 saugok save! 4u.png
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 08 12, 17:50)
Alyvuoge, saunu, kad tiek priauginai! 4u.png  Linkiu,kad jie sekmingai vaisintusi!  4u.png
Po kol kas mmm neparejo.. baisiai nerimauju. Testo nejau pirktis specialiai. Nes jau esu atsiziurejusi i testus su viena juostele.. lauksiu iki ryt ryto.. jei pabudusi nesulauksiu mmm eisiu iki vaistines. Nes salia namu yra.
Krutine lb lb jautri!
Tai va lauksim rytojaus!
rolleyes.png
Jurate1988 saugok save!  4u.png

Labas rytas, saugau save Kiek galiu:) pilvo apacia kazko maudzia truputi sad.png
Ar jau darei testuka? Linkiu stebuklo 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 12, 17:45)
Taip, man antras IVF, labai Skyresi antras nuo pirmo. Pirmaji as dariaus Rygoje. Buvo trumpas protokolas, rezultate turejo 2 gerus embrionus, saldymui Nieko neliko. Jauciaus gerai, Kaip ir si karta. O Londone pritaike ilga protokola, kolkas rezultatai zymiai geresni - 4 puikios blastocistos smile30x30.png o Kaip jau tvirtinsis pilvelyje tik Dievas tezino. Kolkas nejauciu Nieko, o yra trecia diena po isodinimo. Skaiciau, kad buna, kad pakraujuoja 1-5 d., Kai isodino blastocistas, ale implantacinis kraujavimas, nu bet Nieko panasaus nera. Tik ryte isdygo spuogas Kaip pries menesines. Neramina mane tai:(

nu jei viskas si karta daug geriau, tai ir pasibaigs geriau!!! wink.png ne visada implantacinis kraujas pasirodo, taip , kad maziau galvok. o spuogai auga ne tik nuo artejanciu menesini 4u.png u
kada galvoji darytis nestumo testa? wub30x30.png

QUOTE(dyendy @ 2016 08 12, 17:50)
Alyvuoge, saunu, kad tiek priauginai! 4u.png  Linkiu,kad jie sekmingai vaisintusi!  4u.png
Krutine lb lb jautri!
Tai va lauksim rytojaus!
rolleyes.png
Jurate1988 saugok save!  4u.png

Dar nenukabink nosies! kada daro krauja? nes tik jis tiksliai parodo ar nestuke.png Girdejus atveju kai testas teigiamas pasirodo tik po 6 savaiciu!!

Mano zinios tokios, kad apsivaisino 18. Tai lauks pirmadienio paziuret kaip ten jiems sekasi. Sake, kad isodinimas vyks treciadieni, nes turi pasirinkima. Tikiuosi jie dauginsis gerai. Vel laukimas.......
Atsakyti
QUOTE(Alyvuoge @ 2016 08 13, 09:21)
nu jei viskas si karta daug geriau, tai ir pasibaigs geriau!!! wink.png ne visada implantacinis kraujas pasirodo, taip , kad maziau galvok. o spuogai auga ne tik nuo artejanciu menesini 4u.png u
kada galvoji darytis nestumo testa? wub30x30.png
Dar nenukabink nosies! kada daro krauja? nes tik jis tiksliai parodo ar  nestuke.png Girdejus atveju kai testas teigiamas pasirodo tik po 6 savaiciu!!

Mano zinios tokios, kad apsivaisino 18. Tai lauks pirmadienio paziuret kaip ten jiems sekasi. Sake, kad isodinimas vyks treciadieni, nes turi pasirinkima. Tikiuosi jie dauginsis gerai. Vel laukimas.......

18! Wow! Turetumet buti labai labai laimingi 😊 Na ir kolektyvas 😀 Labai smagu 👍
Nezinau kada testa darysiuos.. Hcg rugpjucio 24, pataria diena pries pasidaryt testuka, bet labai abejoju ar Tiek istversiu. Gal kita savaite I pabaiga pazaisiu. Velniskai bijau ax.png
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 08 13, 09:42)
18! Wow! Turetumet buti labai labai laimingi 😊 Na ir kolektyvas 😀 Labai smagu 👍
Nezinau kada testa darysiuos.. Hcg rugpjucio 24, pataria diena pries pasidaryt testuka, bet labai abejoju ar Tiek istversiu. Gal kita savaite I pabaiga pazaisiu. Velniskai bijau  ax.png

Laiminga , kad subrende buvo, nes atrodo is tiek daug foliu gal bus visi nepribrende . Kad tik viskas ten jiems gerai eitusi.

Idomu, kad tau paskirtas hcg 24 diena, nes man 26 , o mes juk lygiai savaite skiriames. Manau jau kitas penktadienis gal ka parodytu.
Atsakyti