QUOTE(Jurate1988 @ 2016 07 30, 20:54)
Labas, merginos
Dyendy, tu saunuole, randi budu save atpalaiduoti. As tai einu I baseina, plaukiojimas padeda uzsimirsti ir Kunas atsigauna😊 Ir su vyru daznai keliaujam po Anglija, kiekviena savaitgali kazkur vis vaziuojam.
Kaip siandien jauties po iui? Kaip jusu nuotaikos?
As tai jau sesta diena leidziuos gonali, vakar buvau ligoninej, suskaiciavo folikulus, parode Kaip leistis cetrotide, pirmadieni vel eisiu scanui. Koki 3dieni-4dieni bus punkcija. Labai jaudinuos. Kai turejom viena nepavykusi IVF, atrodo, kad tai vel pasikartos...
nu bet turiu save kazkaip raminti.
zinau,kad sunku tiketi,po nepavykusio karto! Bet mes privalom tiketi!
ir tikrai pavyks!
ir kitokiu minciu neisileisti... nors turbut man lengva kalbeti, kai nesu turejusi IVF, ir manau jaudulys kur kas didesnis.. nei per paprastus skatinimus..
baseinas manau labai i nauda. visam kunui.. ir fizinis aktyvumas. ir atpalaiduoja.
tik va as neinu y tokius dalykus.. man nuo to chloro visad kokiu bedu atsiranda. dazniausiai pienlige... as einu i sporto sale.. kiek folikulu uzauginot jau?
kokios gonalio dozes?
na...o as po IUI.. visgi atnese kazkiek atplauto turtelio
IUI dare antraji karta. pries kelis metus man dare ta pacia procedura. po to seke keli kartai "fun way", nes jie ale negalejo kazkodel daryti IUI. tai nelabai pamenu kaip pirmaji karta buvo. bet si kart sunkiai rado gimda as kaip suprantu... ir kumscius kisausi po nugara.. ir kosejau stipriai.. ir tas znyples keite.. ilgai ji ten davesi... o as tokia isitempusi.. sakau gal mano kalte.. sako ne... ir jau leisdama sako ar jauti koki nemalonuma..sakau biski.. nedaug... na sako tikiuosi viskas gerai. nors traukdama ta svirksta ar kaip ji pavadinti, sako va biskuti dar isbego lauk.. bet dauguma suleidau.. galvoju ir taip jau nedaug to turto.. dar lauk isbega.. ir nemazai isbego... nepamenu kaip man buvo pirmaji karta...
gal ten mano kokie skysciai netycia paklibinus isbego.. tikrai nemazai isbego...
ir visa diena po to dar buvo.. ir biskuti tepliojo...
bet.... kaip bebutu.. apmaudziai del isliejimo... ir pikta.... bet mano nuotaikos kaip niekad labai stiprios!!! pilvo maudima pradejau jausti guledama po proceduros.. beje isgulejau as ten gan ilgai. galvojau sesele ateis pasakyt kada tos 15 min praeis.. bet neiskentus atsikeliau.. ir ziuriu vos ne 1 val isgulejau!!!
bet sakau,si karta as labai tikiu,nors va MB labai ramiai.. ir man vis primena nusileist ant zemes.. nes skaudziai krisiu jei nepavyks...
o ka daryt... jei aplinkui zmones taip jau atsargiai kalba ir bijo palaikyt .. tai as viena pasilaikysiu save...
o jei nepavyks, isgersiu kelias dienas raminamuju... issiverksiu.. isgersiu kelis but vyno... vel atsikelsiu ir zingsniuosiu tikslo link... nesu turejusi LP, tai iskart bus planas laparaskopijai! ir tada toliau paskut IUI, jei ne IVF.
tad siunciu savo nuotaikas ir geraja energija, kad si karta viskas bus gerai!!!
Gyvenimas tęsiasi. Ir galbūt jis nėra toks jau blogas. Aš nusprendžiau tapti laiminga ir aš būsiu laiminga. Man netgi atrodo, kad aš jau esu laiminga. Paprasčiausiai aš šito nepastebėjau."
Skarlet OHara, Vėjo nublokšti herojė