Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Ceroc @ 2016 07 20, 12:55)
sveikos, užsienietukės! dėl skraidymų nežinau nieko, tai nelabai galiu ir patarti ką 4u.gif
o aš einu prg vėl tikrintis penktadienį, šį ciklą buvo pirmosios stimuliacijos, taip tikiuosi, kad va to ir trūko.

Mes jau 5aji karta skatinames. Na si kart bus IUI. Bet niekada man nedaro jokiu kraujo tyrimu unsure.gif
Siandien buvome turiu 3folius, sekantis vizitas pirmadieni.. tikiuosi busim uzauge tinkamai. Ir galesim sprogdintis. 4u.gif

Tik nezinau kaip reikia labai labai patiketi, kad viskas gali buti gerai, ir kad si karta pasiseks.. po 5 metu nevaisingumo labai sunku tiketi sad.gif

Atsakyti
Labas vakarelis, merginos, kreipiuosi I tas, kurios ejo ar eina IVF keliu. Kaip jus susitvarkot su nervais ir baime? Kaip stiprinot fizine sveikata? Siandien turiu leisti pirma doze gonalio, bet Kaip tycia lb prastai pasijutau. Net nenoriu pagalvoti, kad negalesiu startuoti po 2 metu laukimo. Buvau tokia tvirta ir ryztingai nusiteikus, bet praskydau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 07 25, 20:36)
Labas vakarelis, merginos, kreipiuosi I tas, kurios ejo ar eina IVF keliu. Kaip jus susitvarkot su nervais ir baime? Kaip stiprinot fizine sveikata? Siandien turiu leisti pirma doze gonalio, bet Kaip tycia lb prastai pasijutau. Net nenoriu pagalvoti, kad negalesiu startuoti po 2 metu laukimo. Buvau tokia tvirta ir ryztingai nusiteikus, bet praskydau...  doh.gif

na as einu IUI keliu.. Turbut pries IVF labiau jaudulys .. baimes ir nerviukai ima...
man tai 5 isviso bandymas su skatinimais kartu.. tai nepradejus dar leistis vaistu,. t.y. gonalio, nuo tu purskiamu i nosi, visad bliaunu naktim.. vakarais.. bet kas rodos sugraudina..
na reikia manau pasiduoti kazkiek emocijoms.
issiverki gerai ir vel kelias dienas ramiau...
o kuom pasireiske Tavo prasta savijauta?
plius as dar ir nuo darbo pasiimu bilioteni. pailsiu savaite... stengiuosi eit su suniu daugiau pasivaikscioti. jei yra galimybe vis su vyru kur isvaziuoti.. ar prie juros.. ar i kita miesteli nors tik kavos.....
man tarkim labai truksta artimiausiu draugu palaikymo. ... as noreciau kad man vis sakytu, -viskas bus gerai-, kad jau dabar tikrai pavyks.. o jei prasitariu, kad vel lankomes del tu bedu, arba nutyli.. Arba paprastai numykia "na reikia tiketis, kad si karta pavyks!"
del to naktim ir zliumbiu.. kad rodos visi lyg bijotu tos temos.. kalbu tik apie artimiausius draugus..kurie turi savo vaiku... ir jokiu uzsleptu pavydu neturetu buti.. kaip kad kartais buna tarp draugu... ir apie tevus... tokie konservatyvus ta tema... nors bendraujam labai atvirai...
negi zmonem sunku pasakyt ir tvirtai vis sakyt kad viskas bus gerai...kad tokiems kaip mes nesvirtu rankos ir ryztas..

plius galvoju pradeti rasyti... kazkokius memuarus.. gal ir nenoresiu po to skaityti.bus per skaudu... bet manau nuramintu mane.. kai isdestyciau savo mintis ant lapo....

P.S. siandien daziau tvora... relaksavau kaip tapydama ka nors smile.gif nors nesu nei prie meno.. nei piesti moku unsure.gif
Atsakyti
Nezinau verkti ar juoktis.. :/ siandien mes turime IUI. Ryte turejom pristatyti vyro turta y Lab. Nu viska padareme..nebuvo per daugiausiai to turto. Bent jau mums taip pasirode... susivyniojau y ranksluostuka.. y pazasti ir lekam. Pekelej pasiziuriu ar neapvertus laikau. Viskas ok. Atnesam y LAB. Sako.... jus ispylet ... ziurekit viskas maisiuke....
As stovejau be amo.. bet paeme buvo ciut like tam buteliuke. Nors sake mazai. Bet sakom is maiselio gal bandys traukti.... isedau y masina... pradejau verkti.... nu neturiu ka pasakyt........ ar gali nutikti ziopliau. Sukau as ta dangteli. Itartinas pasirode.. bet stengiausi nepaverst. Nzn kaip gavosi.
IUI procedura 11.30val. Vyras isskubejo y darbus..
As sedziu kavinukej.. ir pikta .. ir liudna.. ir verkt.. ir juoktis....
sad.gif

Viskas taip sumautai.... gris vyras is darbu po piet.. kibsim iskart y darbus.....
Nejauciu kad dar ovuliuociau. Visad nuo tu vaistu baisiai pilva skauda. Dbr maudzia... bet itariu nerviskai...... 😐
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif
Dyendy, tu saunuole, randi budu save atpalaiduoti. As tai einu I baseina, plaukiojimas padeda uzsimirsti ir Kunas atsigauna😊 Ir su vyru daznai keliaujam po Anglija, kiekviena savaitgali kazkur vis vaziuojam.
Kaip siandien jauties po iui? Kaip jusu nuotaikos?
As tai jau sesta diena leidziuos gonali, vakar buvau ligoninej, suskaiciavo folikulus, parode Kaip leistis cetrotide, pirmadieni vel eisiu scanui. Koki 3dieni-4dieni bus punkcija. Labai jaudinuos. Kai turejom viena nepavykusi IVF, atrodo, kad tai vel pasikartos... unsure.gif nu bet turiu save kazkaip raminti.
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 07 30, 20:54)
Labas, merginos  smile.gif
Dyendy, tu saunuole, randi budu save atpalaiduoti. As tai einu I baseina, plaukiojimas padeda uzsimirsti ir Kunas atsigauna😊 Ir su vyru daznai keliaujam po Anglija, kiekviena savaitgali kazkur vis vaziuojam.
Kaip siandien jauties po iui? Kaip jusu nuotaikos?
As tai jau sesta diena leidziuos gonali, vakar buvau ligoninej, suskaiciavo folikulus, parode Kaip leistis cetrotide, pirmadieni vel eisiu scanui. Koki 3dieni-4dieni bus punkcija. Labai jaudinuos. Kai turejom viena nepavykusi IVF, atrodo, kad tai vel pasikartos...  unsure.gif nu bet turiu save kazkaip raminti.

zinau,kad sunku tiketi,po nepavykusio karto! Bet mes privalom tiketi!
ir tikrai pavyks! 4u.gif ir kitokiu minciu neisileisti... nors turbut man lengva kalbeti, kai nesu turejusi IVF, ir manau jaudulys kur kas didesnis.. nei per paprastus skatinimus..
baseinas manau labai i nauda. visam kunui.. ir fizinis aktyvumas. ir atpalaiduoja. thumbup.gif tik va as neinu y tokius dalykus.. man nuo to chloro visad kokiu bedu atsiranda. dazniausiai pienlige... as einu i sporto sale.. kiek folikulu uzauginot jau? mirksiukas.gif kokios gonalio dozes?
na...o as po IUI.. visgi atnese kazkiek atplauto turtelio smile.gif
IUI dare antraji karta. pries kelis metus man dare ta pacia procedura. po to seke keli kartai "fun way", nes jie ale negalejo kazkodel daryti IUI. tai nelabai pamenu kaip pirmaji karta buvo. bet si kart sunkiai rado gimda as kaip suprantu... ir kumscius kisausi po nugara.. ir kosejau stipriai.. ir tas znyples keite.. ilgai ji ten davesi... o as tokia isitempusi.. sakau gal mano kalte.. sako ne... ir jau leisdama sako ar jauti koki nemalonuma..sakau biski.. nedaug... na sako tikiuosi viskas gerai. nors traukdama ta svirksta ar kaip ji pavadinti, sako va biskuti dar isbego lauk.. bet dauguma suleidau.. galvoju ir taip jau nedaug to turto.. dar lauk isbega.. ir nemazai isbego... nepamenu kaip man buvo pirmaji karta...
gal ten mano kokie skysciai netycia paklibinus isbego.. tikrai nemazai isbego...
ir visa diena po to dar buvo.. ir biskuti tepliojo...
bet.... kaip bebutu.. apmaudziai del isliejimo... ir pikta.... bet mano nuotaikos kaip niekad labai stiprios!!! pilvo maudima pradejau jausti guledama po proceduros.. beje isgulejau as ten gan ilgai. galvojau sesele ateis pasakyt kada tos 15 min praeis.. bet neiskentus atsikeliau.. ir ziuriu vos ne 1 val isgulejau!!! unsure.gif doh.gif bet sakau,si karta as labai tikiu,nors va MB labai ramiai.. ir man vis primena nusileist ant zemes.. nes skaudziai krisiu jei nepavyks...
o ka daryt... jei aplinkui zmones taip jau atsargiai kalba ir bijo palaikyt .. tai as viena pasilaikysiu save...
g.gif o jei nepavyks, isgersiu kelias dienas raminamuju... issiverksiu.. isgersiu kelis but vyno... vel atsikelsiu ir zingsniuosiu tikslo link... nesu turejusi LP, tai iskart bus planas laparaskopijai! ir tada toliau paskut IUI, jei ne IVF.

tad siunciu savo nuotaikas ir geraja energija, kad si karta viskas bus gerai!!! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jurate1988, Dyendy, sekmingu proceduru ir teigiamo rezultato abiems 4u.gif Labai tikiuosi, jog viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 07 31, 20:45)
Jurate1988, Dyendy, sekmingu proceduru ir teigiamo rezultato abiems 4u.gif Labai tikiuosi, jog viskas bus gerai 4u.gif

metulia kaip tau sekas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 08 01, 15:13)
metulia kaip tau sekas? 4u.gif

Labas 4u.gif
Laukiu kito ciklo pradzios ir eisiu i VK stimuliuojanciu vaistu. Daugiau naujienu neturiu smile.gif turetu buti paskutine stimuliacija ir tada susitikimas su gydytoja ir spres, ka daryti toliau.
Kaip Tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 07 31, 19:45)

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar priimsim i savo buri? Musu situacija labai komplikuota. Einame tuo keliu 6 metus ir dabar dar isgirdome labai liudna diagnoze, del kuriu tiek kelio nueje turime sustoti - ar visai ar tik 1-2 metams, priklauso nuo gydymo rezultato. O buvo like tiek nedaug, snd. jau butume pradeje vaistukus leistis ir auginti folius, bet viskas sustojo. Sirdis plysta is krutines, norisi staugti is sielvarto, bet... Neturiu kam issipasakoti, nes savi nesupranta kaip sunku eiti tokiu keliu, o kai dabar dar tokia diagnoze, norisi staugti is skausmo sad.gif Kaip susitvarkyti su savo sielvartu su savo skausmu... Kaip susigyventi su ta zinia, kad labai mazai sansu beturime, jog mums medicina begales padeti. O laukti atsakymu reikia menesiu menesiais (cia gydymas uk labai ilgas ir komplikuotas). Kartais nebezinau ka ir bedaryti, stengiuosi buti stipri ir prie vyro nerodyti tu liudnu emociju, bet nesti vienai tiesiog per sunku... Kas turi savo vaiku, niekada nesupras to skausmo... Todel is draugu menka paguoda, nes zodziu neuztenka - kai sako viskas bus gerai... Nes toli grazu kad butu viskas gerai... Kaip gali buti viskas gerai, kai tavo gyvenimas slysta is po ranku, kai liga prazudo paskutinius tavo sansus ir vilti... Kaip gyventi toliau, kaip vel atsistoti ant koju? Kaip toliau gyventi, kaip toliau vel kopti i gyvenima... Kai jis tau visai nebemielas ir nebelieka jokiu vilciu...
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 08 01, 14:55)
Labas 4u.gif
Laukiu kito ciklo pradzios ir eisiu i VK stimuliuojanciu vaistu. Daugiau naujienu neturiu smile.gif turetu buti paskutine stimuliacija ir tada susitikimas su gydytoja ir spres, ka daryti toliau.
Kaip Tu laikaisi? 4u.gif

pas mane irgi nieko naujo,vis laukiu operacijos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Anitsi @ 2016 08 02, 13:14)
Sveikos. Ar priimsim i savo buri? Musu situacija labai komplikuota. Einame tuo keliu 6 metus ir dabar dar isgirdome labai liudna diagnoze, del kuriu tiek kelio nueje turime sustoti - ar visai ar tik 1-2 metams, priklauso nuo gydymo rezultato. O buvo like tiek nedaug, snd. jau butume pradeje vaistukus leistis ir auginti folius, bet viskas sustojo. Sirdis plysta is krutines, norisi staugti is sielvarto, bet... Neturiu kam issipasakoti, nes savi nesupranta kaip sunku eiti tokiu keliu, o kai dabar dar tokia diagnoze, norisi staugti is skausmo sad.gif Kaip susitvarkyti su savo sielvartu su savo skausmu... Kaip susigyventi su ta zinia, kad labai mazai sansu beturime, jog mums medicina begales padeti. O laukti atsakymu reikia menesiu menesiais (cia gydymas uk labai ilgas ir komplikuotas). Kartais nebezinau ka ir bedaryti, stengiuosi buti stipri ir prie vyro nerodyti tu liudnu emociju, bet nesti vienai tiesiog per sunku... Kas turi savo vaiku, niekada nesupras to skausmo... Todel is draugu menka paguoda, nes zodziu neuztenka - kai sako viskas bus gerai... Nes toli grazu kad butu viskas gerai...  Kaip gali buti viskas gerai, kai tavo gyvenimas slysta is po ranku, kai liga prazudo paskutinius tavo sansus ir vilti... Kaip gyventi toliau, kaip vel atsistoti ant koju? Kaip toliau gyventi, kaip toliau vel kopti i gyvenima... Kai jis tau visai nebemielas ir nebelieka jokiu vilciu...

Sveika, junkis drasiai tikrai priimsim ax.gif tik nelabai supratau kas jums cia atsitiko kad staiga jokiu sansu nebeliko? g.gif
Atsakyti