QUOTE(dyendy @ 2016 07 13, 09:24)
as gal pabuciau savaite. ir tektu skristi vienai.
na bet as cia tik siaip domiuosi. reikia susikoncentruoti, ir tiketi,kad neprireiks.. nes siuo metu esu jau ant vaistuku, ir si men darom IUI. cia isviso 5 kartas. pries tai turejau 1IUI, 3 skatinimus. tik tiek, kad pas mus lb jau nebesureiksmina skatiniesi ir darai IUI, ar darai fun way namuose.
labai noreciau, kad nereiktu operacijos......
o kiek LP latvijoje kainuoja?
na bet as cia tik siaip domiuosi. reikia susikoncentruoti, ir tiketi,kad neprireiks.. nes siuo metu esu jau ant vaistuku, ir si men darom IUI. cia isviso 5 kartas. pries tai turejau 1IUI, 3 skatinimus. tik tiek, kad pas mus lb jau nebesureiksmina skatiniesi ir darai IUI, ar darai fun way namuose.
labai noreciau, kad nereiktu operacijos......
o kiek LP latvijoje kainuoja?
O kokia tavo problema, kad nori LP? Mano beda- endometrioze. Jau turejau 2 laporoskopijas, viena Siauliuose pries beveik 3 m., sumokejau 3000 lt., o antra Rygoj "embrions" klinikoj pernai rudeni, suplojau 1320 euru. Bet cia viskas iejo (2 nakvynes, maistas, narkoze, zidinuku uzdeginimas.) zymiai labiau patiko Rygoje. Beja, ten Kaledu laikotarpyje bandem savo pirma IVF, deja, nesekmingai labai tikiuos, kad operacijos tau neprireiks, nera gerai jos, labai mazina kiausidziu rezerva. Linkiu, kad iui butu jusu raktas I sekme 😉