Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(dyendy @ 2016 07 13, 09:24)
as gal pabuciau savaite. ir tektu skristi vienai. unsure.gif

na bet as cia tik siaip domiuosi. reikia susikoncentruoti, ir tiketi,kad neprireiks.. nes siuo metu esu jau ant vaistuku, ir si men darom IUI. cia isviso 5 kartas. pries tai turejau 1IUI, 3 skatinimus. tik tiek, kad pas mus lb jau nebesureiksmina  skatiniesi ir darai IUI, ar darai fun way namuose.
labai noreciau, kad nereiktu operacijos......
unsure.gif g.gif

o kiek LP latvijoje kainuoja?

O kokia tavo problema, kad nori LP? Mano beda- endometrioze. Jau turejau 2 laporoskopijas, viena Siauliuose pries beveik 3 m., sumokejau 3000 lt., o antra Rygoj "embrions" klinikoj pernai rudeni, suplojau 1320 euru. Bet cia viskas iejo (2 nakvynes, maistas, narkoze, zidinuku uzdeginimas.) zymiai labiau patiko Rygoje. Beja, ten Kaledu laikotarpyje bandem savo pirma IVF, deja, nesekmingai unsure.gif labai tikiuos, kad operacijos tau neprireiks, nera gerai jos, labai mazina kiausidziu rezerva. Linkiu, kad iui butu jusu raktas I sekme 😉
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 07 13, 21:49)
O kokia tavo problema, kad nori LP? Mano beda- endometrioze. Jau turejau 2 laporoskopijas, viena Siauliuose pries beveik 3 m., sumokejau 3000 lt., o antra Rygoj "embrions" klinikoj pernai rudeni, suplojau 1320 euru. Bet cia viskas iejo (2 nakvynes, maistas, narkoze, zidinuku uzdeginimas.) zymiai labiau patiko Rygoje. Beja, ten Kaledu laikotarpyje bandem savo pirma IVF, deja, nesekmingai  unsure.gif labai tikiuos, kad operacijos tau neprireiks, nera gerai jos, labai mazina kiausidziu rezerva. Linkiu, kad iui butu jusu raktas I sekme 😉

Dekui uz palaikyma 4u.gif
Na pas mus nevainsingumo problemos jau 5 metai. Jokio kibimo. Ir apsilankius Vilniuje, vaisingumo klinikoje, pasiule pasidaryti LP. Gal kokia potologija buti...
Ir tada jau IVF. Itaria kad kazkiek ir policistiskos kiausides. Bet hormonai kaip ir nerodo. Cia UK (Siaurineje Airijoje) kaip ir nemate jokiu policistisku kiausidziu..
Pries 4 metus kiausintakiai buvo pratekami..
Bet kazkaip pagalvojau, kad gal reiktu pasidaryti LP.
Bet aisku, reikia tiketis kad neprireiks... rolleyes.gif
O endomitrioze nustatoma tik per LP?

Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 06 29, 14:44)
erborista kaip sekesi pro-operative appoitmente ka ten sake,ka dare?

Aciu, kad teiraujiesi. Siaip nesamone mano tas appointment buvo, tiesa sakant. Nuejau tai tik paklause ar suprantu ka reiskia abu pasalinti kiausintakiai ir tiek . Nu man keistas buvo vizitas, kalbejau su daktaru kuris mane operuos, bet nei svere, nei matavo, nei ka eme, tik pasake, kad bus dar vienas appointment pries operacija. Laisko vis dar laukiu ir nelabai tikiu, kad greitu metu ateis schmoll.gif As sarase jau esu 11 savaiciu ir nieko blink.gif

QUOTE(Souri @ 2016 07 09, 12:22)
Labukas, o as buvau vakar pro-operative appointment, tai akzkokia nesamone po sito appointment laukti dar 3 menesius, kai sake kad is vis 3  doh.gif  plius sake po operacijos 6sav lektuvu skraidyti negalima  unsure.gif  ir isvis kazkokia nesamone nesupratau sito appointment tikslo, iki operacijos dar trys menesiai, pasvere, pamatavo, is nosies,kirksnies meginius paume, krauja paime, ir sako pries operacija 5 dienos vel turesiu krauja priduoti, tai koks tikslas buvo sio appointment tikrai nesupratau  biggrin.gif

Bet tai kokia nesamone... O nepaaiskino kodel negalima? O kaip pasikeisti data operacijos nesake? Nes is tikro man labai nuojauta sako gali mum ispult per atostogas, o viskas jau apmoketa, tokiu atveju bandysiu nukelti.. Bet juk merginos pvz turkuose operuojasi ir kita diena skrenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 07 15, 01:14)
Aciu, kad teiraujiesi. Siaip nesamone mano tas appointment buvo, tiesa sakant. Nuejau tai tik paklause ar suprantu ka reiskia abu pasalinti kiausintakiai ir tiek . Nu man keistas buvo vizitas, kalbejau su daktaru kuris mane operuos, bet nei svere, nei matavo, nei ka eme, tik pasake, kad bus dar  vienas appointment pries operacija. Laisko vis dar laukiu ir nelabai tikiu, kad greitu metu ateis  schmoll.gif As sarase jau esu 11 savaiciu ir nieko  blink.gif
Bet tai kokia nesamone... O nepaaiskino kodel negalima? O kaip pasikeisti data operacijos nesake? Nes is tikro man labai nuojauta sako gali mum ispult per atostogas, o viskas jau apmoketa, tokiu atveju bandysiu nukelti.. Bet juk merginos pvz turkuose operuojasi ir kita diena skrenda  g.gif

As Turkuose dariausi Hysteroskopija, tai po operacijos sekancia diena praleidau viesbutyje, ir tik tada skridau atgal cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 15, 12:57)
As Turkuose dariausi Hysteroskopija, tai po operacijos sekancia diena praleidau viesbutyje, ir tik tada skridau atgal cia  thumbup.gif

Ir kaip sekesi? Kaip jauteisi?as gal savaite pasibuciau ar ilgiau truputi. Jeigu zinoma prireiks...
Atsakyti
Varau reklama per visas temas smile.gif. Ovaboostu'ui gera nuolaida siulo eurocore.eu
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 15, 13:57)
As Turkuose dariausi Hysteroskopija, tai po operacijos sekancia diena praleidau viesbutyje, ir tik tada skridau atgal cia  thumbup.gif

Apie tave ir kalbejau is tiesu biggrin.gif Bet juk nesake turkai, kad gali but kokiu indikaciju neskrist?
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 07 15, 20:43)
Apie tave ir kalbejau is tiesu biggrin.gif Bet juk nesake turkai, kad gali but kokiu indikaciju neskrist?

Jie dake, kad isvis jau kita diena po operacijos gali skristi! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dyendy @ 2016 07 15, 13:24)
Ir  kaip sekesi? Kaip jauteisi?as gal savaite pasibuciau ar ilgiau truputi.  Jeigu zinoma prireiks...

Na, jeigu turi atostogu, kodel gi ne... Bet, kai per 2metus ten jau buvau 6kartus ir visas atostogas isnaudoji tik tiems tikslams, ir lieki be jokiu atostogu visiskai, tai irgi jau yra nesamone... Reikia ir normaliu atostogu, kai galetum atostogauti ir apie nieka negalvoti! vacation1.gif vacation4.gif
Ir be, kai dabar ten tie visi neramumai vyksta, stengiames ten buti tik tiek, kiek reikia! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 07 15, 02:14)
Aciu, kad teiraujiesi. Siaip nesamone mano tas appointment buvo, tiesa sakant. Nuejau tai tik paklause ar suprantu ka reiskia abu pasalinti kiausintakiai ir tiek . Nu man keistas buvo vizitas, kalbejau su daktaru kuris mane operuos, bet nei svere, nei matavo, nei ka eme, tik pasake, kad bus dar  vienas appointment pries operacija. Laisko vis dar laukiu ir nelabai tikiu, kad greitu metu ateis  schmoll.gif As sarase jau esu 11 savaiciu ir nieko  blink.gif
Bet tai kokia nesamone... O nepaaiskino kodel negalima? O kaip pasikeisti data operacijos nesake? Nes is tikro man labai nuojauta sako gali mum ispult per atostogas, o viskas jau apmoketa, tokiu atveju bandysiu nukelti.. Bet juk merginos pvz turkuose operuojasi ir kita diena skrenda  g.gif

Nezinaunepaklausiau kodel negali skrist unsure.gif dabar gailiuosi doh.gif o pasikeist data, kai gausi laiska, paskambinsi numeriu ir pasakysi kad negali tuo laiku nes turi atostogas, ir td paskirs kita data
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 07 15, 12:57)

Sorry, mergaites, suklydau... Viena diena nuskridau, kita diena dare operacija, ir jau kita diena skridau namo!.. doh.gif blush2.gif ax.gif
Del laparoskopijos, gal kitaip - nezinau, visgi manau trupucio kitokio tipo operacija, bet, kiek zinau, ne viena mergaite yra skridusi i Tr sioms operacijoms, ir tikrai nebudavo 6sav.ten, kad neskristi... blink.gif
Atsakyti
As irgi zinok nemanau irnesakyk.gif Bet del visa ko suderinau, kad po atostogu operuotu smile.gif
Atsakyti
sveikos, užsienietukės! dėl skraidymų nežinau nieko, tai nelabai galiu ir patarti ką 4u.gif
o aš einu prg vėl tikrintis penktadienį, šį ciklą buvo pirmosios stimuliacijos, taip tikiuosi, kad va to ir trūko.
Atsakyti