Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Jurate1988 @ 2016 06 29, 00:32)
Puiki istorija  smile.gif geresnes pabaigos negaleciau Isivaizduot  thumbup.gif
Mes beveik pries du metus kreipemes I gp po  metu nepastojimo. As kazkaip kolkas negaliu Nieko labai gero apie ta Homertona pasakyti. Dabar laukiu skambucio su nurodymais kada Pradeti gerti vaistus, taikys ilga ivf protokola. Meldziu Dieva, kad pavyktu.  ax.gif

labai ilgai cia jum gydymas. bet gal todel kad vyro turtas ne koks, nes man pks, su vyru viskas ok.. sake nieko ale baisaus, net pabreze per pirma konsultacija kad IVF nereikes, dar nusisypsojau naiviai ir sakau nu tikekimes, nes tikrai maniau IUI nepavyks, bet va dviguba laime turiu ir po namus duodasi..

sekmes 4u.gif
Atsakyti
erborista kaip sekesi pro-operative appoitmente ka ten sake,ka dare?
Atsakyti
Sveikos, merginos! Mes pradejom stimuliacijas-labsi daug vilciu dedu i sita cikla...vistik jau virs 2 metu, reikia judeti link tikslo kiek speriau, itariu!
Atsakyti
Labukas, o as buvau vakar pro-operative appointment, tai akzkokia nesamone po sito appointment laukti dar 3 menesius, kai sake kad is vis 3 doh.gif plius sake po operacijos 6sav lektuvu skraidyti negalima unsure.gif ir isvis kazkokia nesamone nesupratau sito appointment tikslo, iki operacijos dar trys menesiai, pasvere, pamatavo, is nosies,kirksnies meginius paume, krauja paime, ir sako pries operacija 5 dienos vel turesiu krauja priduoti, tai koks tikslas buvo sio appointment tikrai nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as 2dieni Gavau dvi milziniskas dezes visokiausiu vaistu, o treciadieni pradejau gerti progynova tabletes, pradejau su ilgu IVF protokolu. Visoms is Leto juda reikaliukai, bet tikekimes, kad rezultatas, kurio norim jau arti. Linkiu sekmes, mergaites!
Atsakyti
Laba diena mergaites,jungiuosi prie jusu  papasakosiu savo istorija. Taigi jau beveik metus bandom susilaukti leliuko, bet niekaip nepavyksta. Pas mane ziauriai nereguliarios menesines,nu tragedija, bet pasidariau visus tyrimus ir viskas gerai, ivardijo diagnoze sutrikusiu menesiniu (endokrinologe) silpna nervu sistema... gali buti  taigi puse metu vaikstau pas ginekologe,vyriskis jau istirtas... Man kartasi atsiranda cistos,ir taip kas kokius pora menesiu. bet jos mazos ir gin. kaip ir nemato bedos tame. liepe pagerti,agnucastona,paskui satavari,nes norerejo akkrauti manes hormonais. zodziu paskutines menesines baigesi birzelio 30. Gydytoja itare ,kad gali ovuliacija nesivystii sklandziai,kaip tik vakar buvau pas gydytoja,ir kalbejom apie ovuliacija skatinancius vaistus,sako einam paziuresim kas pas tave ten darosi...nes iki tol niekaip nepagaudavom ovuliacijos. ir ka jus manot sako jis man: oho kas pas tave cia siauteja,sako ovuliacija tikrai ivyko, ir gimda visa aktyvi,ir ji man su sypsena sako tai ga jau bus.... tai taip ir nezinau ar ji galejo ka pamatyi. sako jai nesusirgsi iki liepos pabaigos,sakau ka daryti tada...nes nu vel galvoju veluos,ji sako tada jau darykis tesa,bijau ir dziauktis.
Atsakyti
QUOTE(Ana Liza 789 @ 2016 07 09, 17:44)
Laba diena mergaites,jungiuosi prie jusu  papasakosiu savo istorija. Taigi jau beveik metus bandom susilaukti leliuko, bet niekaip nepavyksta. Pas mane ziauriai nereguliarios menesines,nu tragedija, bet pasidariau visus tyrimus ir viskas gerai, ivardijo diagnoze sutrikusiu menesiniu (endokrinologe) silpna nervu sistema... gali buti  taigi puse metu vaikstau pas ginekologe,vyriskis jau istirtas... Man kartasi atsiranda cistos,ir taip kas kokius pora menesiu. bet jos mazos ir gin. kaip ir nemato bedos tame. liepe pagerti,agnucastona,paskui satavari,nes norerejo akkrauti manes hormonais. zodziu paskutines menesines baigesi birzelio 30. Gydytoja itare ,kad gali ovuliacija nesivystii sklandziai,kaip tik vakar buvau pas gydytoja,ir kalbejom apie ovuliacija skatinancius vaistus,sako einam paziuresim kas pas tave ten darosi...nes iki tol niekaip nepagaudavom ovuliacijos. ir ka jus manot sako jis man: oho kas pas tave cia siauteja,sako ovuliacija tikrai ivyko, ir gimda visa aktyvi,ir ji man su sypsena sako tai ga jau bus.... tai taip ir nezinau ar ji galejo ka pamatyi. sako jai nesusirgsi iki liepos pabaigos,sakau ka daryti tada...nes nu vel galvoju veluos,ji sako tada jau darykis tesa,bijau ir dziauktis.

Labukas, na zinok ji tikria negalejo dar matyti tu pastojus ar ne tik po ovuliacijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 07 09, 11:22)
Labukas, o as buvau vakar pro-operative appointment, tai akzkokia nesamone po sito appointment laukti dar 3 menesius, kai sake kad is vis 3  doh.gif  plius sake po operacijos 6sav lektuvu skraidyti negalima  unsure.gif  ir isvis kazkokia nesamone nesupratau sito appointment tikslo, iki operacijos dar trys menesiai, pasvere, pamatavo, is nosies,kirksnies meginius paume, krauja paime, ir sako pries operacija 5 dienos vel turesiu krauja priduoti, tai koks tikslas buvo sio appointment tikrai nesupratau  biggrin.gif

Sveiki.
Norejau pasiteirauti del to skraidymo. Cia taip pasake, kad po LP negalima skrist?
Nes as siaip planuoju grizti y LT ir privaciai pasidaryti LP. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 07 12, 17:56)
Sveiki.
Norejau pasiteirauti  del to skraidymo. Cia taip pasake, kad po LP negalima skrist?
Nes as siaip planuoju grizti y LT ir privaciai pasidaryti LP.  unsure.gif

Man irgi Idomu kodel skristi negalima.. As Latvijoje dariausi laporoskopija
Ir jau Po 2 Dienu skridau I Uk. Sunkoka buvo, bet imanoma 😀
Atsakyti
Sveikutes. Esu is tu, kuri ir ilgai gydesi stumuliacijomis, kad pasiekt rezultatu.
Pagaliau pavyko pastot ir va liko kruva vaistuku. Jei kam reikia,, rasykit i àz.
Perleisciau.
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 07 12, 19:08)
Man irgi Idomu kodel skristi negalima.. As Latvijoje dariausi laporoskopija
Ir jau Po 2 Dienu skridau I Uk. Sunkoka buvo, bet imanoma 😀

as gal pabuciau savaite. ir tektu skristi vienai. unsure.gif

na bet as cia tik siaip domiuosi. reikia susikoncentruoti, ir tiketi,kad neprireiks.. nes siuo metu esu jau ant vaistuku, ir si men darom IUI. cia isviso 5 kartas. pries tai turejau 1IUI, 3 skatinimus. tik tiek, kad pas mus lb jau nebesureiksmina skatiniesi ir darai IUI, ar darai fun way namuose.
labai noreciau, kad nereiktu operacijos......
unsure.gif g.gif

o kiek LP latvijoje kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dyendy: 13 liepos 2016 - 11:25
QUOTE(dyendy @ 2016 07 12, 19:56)
Sveiki.
Norejau pasiteirauti  del to skraidymo. Cia taip pasake, kad po LP negalima skrist?
Nes as siaip planuoju grizti y LT ir privaciai pasidaryti LP.  unsure.gif

As ir labai sustresavau kad negalima skristi, buvau uzrasius datas kada negalesiu operuotis, gydytoja paziurejo, sako ar zinai,kad po operacijos 6 savaites negalima skristi lektuvu doh.gif sako jei sutaps operacijos aliaks turesi keist data unsure.gif bet as pagalvojau gal neatsitiks kas labia blogo jei skrisiu unsure.gif
Atsakyti