Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Souri @ 2016 06 15, 06:55)
sausi  doh.gif  nieko nezada dabar liepe laukt loparaskopijos ir ziures kas ten su mano kaiusintakiais ar jie nepratekami ar nesimate, jei nepratekami beliks tik IVF laukti metus laiko  doh.gif o man nett neleido rinktis kito laiko sake reik laukti vel  unsure.gif

Bet bent laporoskopija pasiule, man tai kadangi endometrioze ir pries 2 metus buvau darius ta operacija privaciai LT, cia net nesiule. Nu sako galim daryt, bet daug laiko prarasim. Ir vistiek gavosi 2 metai iki pacio IVF. Tai Kiek butume lauke jei dar butu operave... schmoll.gif o tai kokia jusu nepastojimo priezastis ar jus dar be diagnozes?
As dar kasdien apie Turkija skaitau, jei cia nepavyks, kalbinsiu Vyra ten skristi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 06 15, 19:01)
Bet bent laporoskopija pasiule, man tai kadangi endometrioze ir pries 2 metus buvau darius ta operacija privaciai LT, cia net nesiule. Nu sako galim daryt, bet daug laiko prarasim. Ir vistiek gavosi 2 metai iki pacio IVF. Tai Kiek butume lauke jei dar butu operave...  schmoll.gif o tai kokia jusu nepastojimo priezastis ar jus dar be diagnozes?
As dar kasdien apie Turkija skaitau, jei cia nepavyks, kalbinsiu Vyra ten skristi.  4u.gif

nepratekami kiausintakiai, man be laparoskopijos jau nieko kito pasiulyti ir negali,jos metu bandys atkimsti, jei nepavyks, tada IVF teks laukti eileje doh.gif as ir pagalvoju apie turkija jei UK nepasisektu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 06 05, 00:08)
Labas, mergaites. Su nevaisingumu kovoju jau beveik 3 metus, turiu endometrioze, o pas vyra turtelis irgi prastokas. Jau beveik 2 metus lankomes Londono Homertono ligonineje, kurioje jau kita menesi startuosim su IVF. Stovint eileje cia, viena IVF bandem Rygoje, deja nesekmingai. Paskutiniu metu jauciuos tokia issekus, pavargus, be nuotaikos, baisu, kad su tokia savijauta nesulauksiu teigiamu rezultatu. Kaip jus, merginos, ruosiates procedurai? Gal yra daugiau likimo draugiu, kurios lankosi toj pacioj ligoninej?
Visoms jums linkiu kuo greiciau pasiekti savo didziausios Svajones!  4u.gif

sveika, as homertone turejau gydyma, labai patenkinta sita ligonine 4u.gif
is pirmo IUI pastojau. Turiu dvynius 7men. smile.gif viskas iveikiama! iveiksit ir jus...
kas per bedos pas jus? pas mane PKS.
Atsakyti
sveikos merginos, kaip jums sekasi? Liudna diena del Brexit sad.gif

Labai tikiuosi, kad visos spesit pasinaudoti NHS finansuojamu IVF. 4u.gif
nes neaisku kas ir kaip bus su mumis, atvykeliais.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 06 24, 20:26)
sveikos merginos, kaip jums sekasi? Liudna diena del Brexit sad.gif

Labai tikiuosi, kad visos spesit pasinaudoti NHS finansuojamu IVF.  4u.gif
nes neaisku kas ir kaip bus su mumis, atvykeliais..  unsure.gif

Liudna lb verysad.gif Bet musu kas senai uk nelies tas, tikria pasinaudosim nepergyvenk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2016 06 22, 07:55)
sveika, as homertone turejau gydyma, labai patenkinta sita ligonine 4u.gif
is pirmo IUI pastojau. Turiu dvynius 7men. smile.gif viskas iveikiama! iveiksit ir jus...
kas per bedos pas jus? pas mane PKS.

Kaip jums smagu! Pirmas iui ir dvynukai! Ar dideli Esat? wub.gif
Tikiuos, kad iveiksim, jau beveik 3 metus gandrus gaudot...
O problemu tai Abu turim, man endometrioze, o MB turtas prastokas.. unsure.gif
Atsakyti
Merginos gavau Pre-Operative appointment, gal zinote,po to appointment,kada buna operacija, ar dar ilgai reikia laukti? ir ka daro sito appointment metu? nes raso gali iki 3 valandu uztrukti g.gif
Atsakyti
blink.gif oho kiek ilgai... as siandien einu irgi i kazka tokio, bet dar nezinau kada operacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 06 28, 10:19)
blink.gif  oho kiek ilgai... as siandien einu irgi i kazka tokio, bet dar nezinau kada operacija  4u.gif

na taip parasyta doh.gif o kokia tau operacija darys, pranesk kada bus operacija po sito appointment unsure.gif kazkur internete radau parasyta, buna po 1 ar daugiau dienu rolleyes.gif
Atsakyti
Tai as dar tik 8 sav laukiu smile.gif raso up to 20 weeks,tai dar gali but labai nearti biggrin.gif Man darys LP, salins kiausintakius, cista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 06 27, 20:10)
Kaip jums smagu! Pirmas iui ir dvynukai! Ar dideli Esat?  wub.gif 
Tikiuos, kad iveiksim, jau beveik 3 metus gandrus gaudot...
O problemu tai Abu turim, man endometrioze, o MB turtas prastokas..  unsure.gif

mum 7.5men, dukryte ir suneli turiu, atnese IUI. gydima pradejom geguzi... t.y. tik geguzi padiariau GP tyrimus,o rugseji gavai pirma appoitmenta, vyro turta tikrino. darem sausi stimuliacija. bet niekas neuago,tada 1menuo pertrauka ir kita stimuliacija kova men, nes uzaugo du dideli foliai, kurie db yra mano vaikai..

pas mane PKS. bet labai sunki forma.bet skydliauke suaktyvejus buvo,geriau hormonus, bet Lt israse juos man...
o jus 3 metus vaikstot i homerton ligonine? man l;b patiko visi daktarai smile.gif super skyrius! blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2016 06 28, 18:58)
mum 7.5men, dukryte ir suneli turiu, atnese IUI. gydima pradejom geguzi... t.y. tik geguzi padiariau GP tyrimus,o rugseji gavai pirma appoitmenta, vyro turta tikrino. darem sausi stimuliacija. bet niekas neuago,tada 1menuo pertrauka ir kita stimuliacija kova men, nes uzaugo du dideli foliai, kurie db yra mano vaikai..

pas mane PKS. bet labai sunki forma.bet skydliauke suaktyvejus buvo,geriau hormonus, bet Lt israse juos man...
o jus 3 metus vaikstot i homerton ligonine? man l;b patiko visi daktarai smile.gif super skyrius! blush2.gif  ax.gif

Puiki istorija smile.gif geresnes pabaigos negaleciau Isivaizduot thumbup.gif
Mes beveik pries du metus kreipemes I gp po metu nepastojimo. As kazkaip kolkas negaliu Nieko labai gero apie ta Homertona pasakyti. Dabar laukiu skambucio su nurodymais kada Pradeti gerti vaistus, taikys ilga ivf protokola. Meldziu Dieva, kad pavyktu. ax.gif
Atsakyti