Labas rytas
Siandien atsikelus pasidariau nestumo testa. Planavau sulaukt mm dienos ir tik tada daryt, bet neiskenciau ir pasidariau 2 dienom anksciau pamaciau grazu vaiduokliuka II
Zinau, kad dar ziauriai anksti ir dar nemazai klaustuku ar viskas vietoj ir pan. bet toookia laiminga
Pas mane dazniausiai buna zemas progesteronas, o girdejau, kad del to gali pabegt zirniukas..kaip manot ar dar ne per anksti skambint i klinika kur nors privaciai, kad patikrintu ta progesterona ir jei ka, kad parasytu kokio duphaston??
QUOTE(Cicik @ 2016 05 12, 11:39)
Labas rytas
Siandien atsikelus pasidariau nestumo testa. Planavau sulaukt mm dienos ir tik tada daryt, bet neiskenciau ir pasidariau 2 dienom anksciau pamaciau grazu vaiduokliuka II
Zinau, kad dar ziauriai anksti ir dar nemazai klaustuku ar viskas vietoj ir pan. bet toookia laiminga
Pas mane dazniausiai buna zemas progesteronas, o girdejau, kad del to gali pabegt zirniukas..kaip manot ar dar ne per anksti skambint i klinika kur nors privaciai, kad patikrintu ta progesterona ir jei ka, kad parasytu kokio duphaston??
Cicik, kaip faina
Taip nerimavai del stimuliacijos, jog niekas neuzaugs, o va koks rezultatas
Privacioj klinikoj manau bet kada gali eiti ir prasyti progesterono tyrimo. Tik reiks susimoketi paciai (~40-50 sv.).
Linkiu, jog viskas butu gerai
QUOTE(melutia @ 2016 05 12, 11:58)
Cicik, kaip faina
Privacioj klinikoj manau bet kada gali eiti ir prasyti progesterono tyrimo. Tik reiks susimoketi paciai (~40-50 sv.).
Joo, as visada tokia, biski tryznioju
Aciu labai! as ir tikiuos ir meldziuos, kad tik viskas butu ok. Pranesiu kaip kas.
Manau, bandysiu skambintis i klinika ir tartis, kad priimtu.
Cicik tylus sveikinimai
QUOTE(Stella1 @ 2016 05 11, 19:46)
Musu 48% su šviežiais embrionais ir 59% su šaldytais tad puse merginu tikrai pastoja.
Souri, kaip vadinasi klinika? Parasyk pavadinima. Visu ju puslapyje turi buti Success Rate
Souri, kaip vadinasi klinika? Parasyk pavadinima. Visu ju puslapyje turi buti Success Rate
darent valley hospital
Papildyta:
[quote=Vilte2,2016 05 11, 20:19]
As tikrinau siame puslapyje:
http://guide.hfea.go...linics.aspx?x=A. Suraskite savo klinika ir ras procentus. Iejus i mano klinikos oficialu puslapi kazkodel procentai didesni (45.5% raso), nei siame puslapyje, kuri nurodziau. Kazi kuris teisybe raso
Papildyta:
[quote=Stella1,2016 05 11, 16:46]
Musu 48% su šviežiais embrionais ir 59% su šaldytais tad puse merginu tikrai pastoja.
Labai geri procentai ! Puikiai pasirinkote klinika . Ypac stebina su saldytais geri procentai, nes gydytojai su kuriais teko bendraut aiskino man, kad su saldytais yra mazesne tikimybe pastoti.
Didziausios sekmes!
[/quote]
mano klinikos cia net nerodo
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 05 11, 20:53)
As neradau savo klinikos siame sarase
Greit ilindau i klinikos puslapy, tai pagal musu council, priklausytu 3IVF + 3 su saldytais embrionais
Greit ilindau i klinikos puslapy, tai pagal musu council, priklausytu 3IVF + 3 su saldytais embrionais
Kiap cia paziureti? paziurekit ir mano kas nors
Papildyta:
QUOTE(Cicik @ 2016 05 12, 10:39)
Labas rytas
Manau kuo greiciau apsidaryk progesterone,kad israsytu duphaston kad zirniukas nepabegtu Sveikinimia Laporaskopija padejo visgi
QUOTE(Souri @ 2016 05 12, 16:52)
darent valley hospital
Souri, nu koki 20 min ieskojau daugiau info apie juos... Ligonines puslapyje nera nei kainu, nei pasisekimo statistikos, nei visu daktaru vardu ir teikiamu paslaugu saraso. Neissamus kazkokie
Is apatinio sakinio sprendziu, kad VK dar labai jauna ir tik kuriasi po truputi.
Mr El-Sayed is very keen to develop the unit into a Satellite IVF Unit, where couples undergoing IVF would have the convenience of having most of the treatment locally at the unit with only two visits to a tertiary centre.
Cicik, sveikinimai
QUOTE(Stella1 @ 2016 05 12, 18:43)
Souri, nu koki 20 min ieskojau daugiau info apie juos... Ligonines puslapyje nera nei kainu, nei pasisekimo statistikos, nei visu daktaru vardu ir teikiamu paslaugu saraso. Neissamus kazkokie
Is apatinio sakinio sprendziu, kad VK dar labai jauna ir tik kuriasi po truputi.
Mr El-Sayed is very keen to develop the unit into a Satellite IVF Unit, where couples undergoing IVF would have the convenience of having most of the treatment locally at the unit with only two visits to a tertiary centre.
Cicik, sveikinimai
Cicik, sveikinimai
Butent mano tas daktaras bliamba, tai negerai
QUOTE(Souri @ 2016 05 13, 12:54)
Butent mano tas daktaras bliamba, tai negerai
neatrodo, kad jie daug patirties turetu.. Bet tai dar nereiskia, kad jums nepasiseks
tad nenukabinkit nosies bet jei neramu, paieskokit kitos klinikos.
QUOTE(Stella1 @ 2016 05 13, 19:46)
neatrodo, kad jie daug patirties turetu.. Bet tai dar nereiskia, kad jums nepasiseks
tai ar leis pereiti kitur?
QUOTE(Souri @ 2016 05 14, 03:36)
tai ar leis pereiti kitur?
kai mes kreipemes del IVF finansavimo, turejom pasirinkti viena is 4 kliniku
QUOTE(Cicik @ 2016 05 12, 13:12)
Joo, as visada tokia, biski tryznioju
Aciu labai! as ir tikiuos ir meldziuos, kad tik viskas butu ok. Pranesiu kaip kas.
Cicik, kaip Tu? Ar pavyko patekt pas gydytoja?
Papildyta:
QUOTE(Stella1 @ 2016 05 16, 20:19)
kai mes kreipemes del IVF finansavimo, turejom pasirinkti viena is 4 kliniku
Kaip gerai Jums. Mus tiesiog nusiunte i klinika, rinktis neleido
QUOTE(melutia @ 2016 05 17, 13:54)
Cicik, kaip Tu? Ar pavyko patekt pas gydytoja?
Papildyta:
Papildyta:
Mum irgi rinktis niekas neleidp tik pasake,kad yra dvi vienoje ilgiau reikia kitoje trumpiau