Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

[quote=Cicik,2016 05 09, 16:33]
Aciu mieloji uz issamu atsakyma, labia man padejai ax.gif dabar viska lengviau suprantu, o dar klausimelis tau pries kiek laiko tau atliko laparoskopija? rolleyes.gif
[/quote]

4u.gif Mano lap buvo Vasario 3, tai jau daugiau nei 3 menesiai praejo smile.gif
Randeliai yra, bet tokie mazuliukai..naudoju tepaliuka nuo randu, tai tikriausiai po kiek laiko pasidarys vos iziurimi cool.gif
[/quote]
aisku 4u.gif man svarbu,akd nuo darbo bileteni parasys, nes darbe tikrai prasys biggrin.gif
Atsakyti
Labas visom mergaitems mirksiukas.gif ,
Nuolat seku si puslapi ir domiuosi kaip kam sekasi, visas palaikau ir zinau ka isgyvenat, nes pati einu siuo keliu. Norejau isikisti del operaciju Lietuvoje, nepykit, bet tikrai ne visi vaziuoja i Lietuva gydytis, kurie nesneka angliskai lotuliukas.gif . Nors aisku visko buna lotuliukas.gif . Noriu pasidalinti savo patirtimi. Cia turejom 2 kartus IVF, deja nepavyko. Jau pries pirma IVF pradejo skaudeti kiauside, darydama skanus nevaisingumo klinikoje nemate jokiu problemu, GP apskritai pasake kad skausmas turi praeiti savaime. Gryzus atostogu i LT nuejau pasitikrinti pas 2 skirtingus ginekologus, is kart pasake kad mano gimdoje yra 4cm mioma! Taigi man skaudejo ne kiausides, o mioma. Mano atveju ji neleidzia pastoti, arba pastojus isstumia embriona (antras IVF buvo teigiamas, bet greitai persileidau nesulaukus pirmo skano). Gryzus cia nubegau i savo klinika, o ten pasake kad mioma yra ne problema, ir kad jie pasiryze pradeti kita IVF. Aisku gryzau i LT, issioperavau mioma. dariausi nortway, londone irgi yra nortway, tai gryzus cia paskambinau i nortway, maloni panele paaiskino kokiu dokumentu reikia ir GP grazino 100% pinigelius, juos atgavau uz 3-4menesiu. Beje, Lietuvoj nedaviau jokiu kysiu biggrin.gif .
Neuzilgo vel grysiu i savo vaisingumo klinika ir toliau kovosiu blush2.gif . Gal tik man taip nesiseka su gydytojais, tikiuos jusu kelias bus lengvesnis ir greitesnis 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vilte2 @ 2016 05 09, 21:28)
Labas visom mergaitems  mirksiukas.gif ,
Nuolat seku si puslapi ir domiuosi kaip kam sekasi, visas palaikau ir zinau ka isgyvenat, nes pati einu siuo keliu. Norejau isikisti del operaciju Lietuvoje, nepykit, bet tikrai ne visi vaziuoja i Lietuva gydytis, kurie nesneka angliskai  lotuliukas.gif . Nors aisku visko buna  lotuliukas.gif . Noriu pasidalinti savo patirtimi. Cia turejom 2 kartus IVF, deja nepavyko. Jau pries pirma IVF pradejo skaudeti kiauside, darydama skanus nevaisingumo klinikoje nemate jokiu problemu, GP apskritai pasake kad skausmas turi praeiti savaime. Gryzus atostogu i LT nuejau pasitikrinti pas 2 skirtingus ginekologus, is kart pasake kad mano gimdoje yra 4cm mioma! Taigi man skaudejo ne kiausides, o mioma. Mano atveju ji neleidzia pastoti, arba pastojus isstumia embriona (antras IVF buvo teigiamas, bet greitai persileidau nesulaukus pirmo skano). Gryzus cia nubegau i savo klinika, o ten pasake kad mioma yra ne problema, ir kad jie pasiryze pradeti kita IVF. Aisku gryzau i LT, issioperavau mioma. dariausi nortway, londone irgi yra nortway, tai gryzus cia paskambinau i nortway, maloni panele paaiskino kokiu dokumentu reikia ir GP grazino 100% pinigelius, juos atgavau uz 3-4menesiu. Beje, Lietuvoj nedaviau jokiu kysiu  biggrin.gif .
Neuzilgo vel grysiu i savo vaisingumo klinika ir toliau kovosiu  blush2.gif . Gal tik man taip nesiseka su gydytojais, tikiuos jusu kelias bus lengvesnis ir greitesnis  4u.gif .

Labukas smile.gif O tai kiek uk daro IVF? ne viena? kiek suprantu tau du dare g.gif as kol kas siaip realiai labai patenkinta cia uk cool.gif
Atsakyti
Labas smile.gif.
Priklauso nuo UK istatymu. Kiek zinau siuo metu priklauso 2 kartai, vienas kartas skaitosi su svieziais embrioniukais, ir jei nepavyksta po keliu menesiu deda saldytus - ir tai yra vienas kartas. Bet tai jum turi pasakyti klinikoje, kiek jum priklauso nemokamu smile.gif.
Man dare viena su svieziais ir viena su saldytais- tai vadinas isnaudojau viena karta smile.gif.
Atsakyti
zinau, kad kai kuriuose UK regionuose duoda ir daugiau bandymu 4u.gif pas mane irgi tik 2, vienas su svieziu embrionu ir kitas FET. Net ir amziaus riba gali skirtis, pas mus pietuose finansuoja iki 35 metu, o kai kur siaureje iki 37-38 metu.

Vilte2, o jus pasiziurejot koks jusu klinikos pastojusiu merginu procentas? jie turetu oficialiai skelbti savo metu rezultatus.

Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 09, 06:55)
O beje, prasyti siutimo pas VK, ejote su vyrais? Ar uztenka vienai? Nes jeigu siuncia tyrimus kazkokius pasidaryt, tai vyro gal irgi reik, pvz jam spermograma, ar jau cia VK daro?

SIUNTIMO prasyti ejau viena, taciau i pacia Vk-su vyru. Tiesa, prasant siuntimo reikejo rastisko vyro sutikimo, tai grizus namo teko rasyti. Isvada:jei turi galimybe eiti su vyru, tai eik su vyru:)
Papildyta:
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 07, 19:37)
Sveikos!
Mes susidureme irgi su nevaisingumo problemomis.. Todel noreciau jusu paklausti, kiek laiko uztrunka realiai nuo gp prasymo siusti pas vaisingumo gydytojus iki kazkokiu veiksmu, pvz stimuliavimo, jeigu kiausides miega. Ypac domintu Londone.

Aciu jums labai!!

Nuo Gp siuntimo laukiau apie 3 sav. Laisko is Vk. Pirmas apointmentas buvo ta paxia sav kai tik laiska gavau. Liepe PRG tikrintis, sios sav . Gale laukia atsakymai.
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 04 19, 09:12)
Ceroc, pagaliau patekot i VK thumbup.gif viskas taip letai letai vyko ir sast jau po vizito biggrin.gif
Tai dabar Tu ciklus reiks PRG tyrima darytis? Kada sekantis vizitas?

Dariausi viena cikla (si), bet 2 dienas is eiles. Sios sav. Gale turi buti rezai.
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 05 10, 17:55)
Vilte2, o jus pasiziurejot koks jusu klinikos pastojusiu merginu procentas? jie turetu oficialiai skelbti savo metu rezultatus.

36% pastojimu su svieziais embrionais. Nera didelis, bet tai buvo vienas didziausiu is mum pateikto saraso g.gif . Kiek pas jus procentu?
Atsakyti
QUOTE(Vilte2 @ 2016 05 11, 13:46)
36% pastojimu su svieziais embrionais. Nera didelis, bet tai buvo vienas didziausiu is mum pateikto saraso  g.gif . Kiek pas jus procentu?

gal galite duoti nuoroda kur cia paziureti? g.gif arba gal galite paziureti mano klinikos procenta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte2 @ 2016 05 11, 12:46)
36% pastojimu su svieziais embrionais. Nera didelis, bet tai buvo vienas didziausiu is mum pateikto saraso  g.gif . Kiek pas jus procentu?

Musu 48% su šviežiais embrionais ir 59% su šaldytais wub.gif tad puse merginu tikrai pastoja.

Souri, kaip vadinasi klinika? Parasyk pavadinima. Visu ju puslapyje turi buti Success Rate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella1: 11 gegužės 2016 - 19:47
QUOTE(Souri @ 2016 05 11, 11:08)
gal galite duoti nuoroda kur cia paziureti?  g.gif  arba gal galite paziureti mano klinikos procenta  blush2.gif

As tikrinau siame puslapyje:
http://guide.hfea.go...linics.aspx?x=A. Suraskite savo klinika ir ras procentus. Iejus i mano klinikos oficialu puslapi kazkodel procentai didesni biggrin.gif (45.5% raso), nei siame puslapyje, kuri nurodziau. Kazi kuris teisybe raso biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Stella1,2016 05 11, 16:46]
Musu 48% su šviežiais embrionais ir 59% su šaldytais wub.gif tad puse merginu tikrai pastoja.

Labai geri procentai mirksiukas.gif ! Puikiai pasirinkote klinika thumbup.gif . Ypac stebina su saldytais geri procentai, nes gydytojai su kuriais teko bendraut aiskino man, kad su saldytais yra mazesne tikimybe pastoti.
Didziausios sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Vilte2 @ 2016 05 11, 21:19)
As tikrinau siame puslapyje:
http://guide.hfea.go...linics.aspx?x=A. Suraskite savo klinika ir ras procentus. Iejus i mano klinikos oficialu puslapi kazkodel procentai didesni  biggrin.gif (45.5% raso),  nei siame puslapyje, kuri nurodziau. Kazi kuris teisybe raso  biggrin.gif

As neradau savo klinikos siame sarase smile.gif
Greit ilindau i klinikos puslapy, tai pagal musu council, priklausytu 3IVF + 3 su saldytais embrionais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 05 11, 17:53)
As neradau savo klinikos siame sarase smile.gif
Greit ilindau i klinikos puslapy, tai pagal musu council, priklausytu 3IVF + 3 su saldytais embrionais bigsmile.gif

O kaip faina!! thumbup.gif
Atsakyti