QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 08, 22:52)
Kad ejau i gp ir skundziausi, kad man kairi sona paskausena, tai tada manes klausinejo, kiek laiko planuojam. Tai jei tada buvo 7-8men, tai dabar negaliu sakyt, kad du metai. Nes jos viska rasosi
Man beveik 30m.
Ejau i Baltic Medics, pas Karaliene.
Na jums nemazai padare per tuos 6 menesius, tai dar ne taip baisu..
Puiki dytoja Karaliene, as ir masciau aps ja eiti privaciai, aju susitarus buvau pas ja hormonus darytis, bet visgi nuejau I GP
Papildyta:
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 09, 07:55)
O beje, prasyti siutimo pas VK, ejote su vyrais? Ar uztenka vienai? Nes jeigu siuncia tyrimus kazkokius pasidaryt, tai vyro gal irgi reik, pvz jam spermograma, ar jau cia VK daro?
As is pradziu ejau viena, tada apsake,akd ir vyrui riekia pasidaryti spermograma, ir geriaus ake registruotis bendram apoitmentui tai kita karta taip ir padareme
Papildyta:
QUOTE(Cicik @ 2016 05 09, 12:21)
Souri, man is pradziu dave atleidima savaitei ir liepe po tos savaites pasirodyt GP. Kia nuejau pas GP po tos savaiteles tai parase dar vienai savaitei ir sake dar ramiausiai namie sedet.
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
jeigu buciau prasius ir 3 treciai savaitei tai butu dave, bet jau neblogai jauciaus, tai grizau i darba. Tuo labiau, kad ne fizini darba dirbu
Del tu operaciju LT diskutavot.. Man irgi visi ir visur ta pati sauke. Kad geriau i LT vaziuot, kad UK daktarai prasti ir t.t. ir pan. Kadangi laukiau savo lap gerokai ilgiau, nei tos standartines NHS 18 sav. tai buvau pradejus dometis galimybem ta lap pasidaryt Lietuvoj. Ir jeigu nebutu man paskambine kaip tik tada is ligonines ie pasake, kad turi man data, tai ir buciau vaziavus i Lietuva.
Del to kad UK gydytojai prastesni, tai nesutinku. Bent jau manim tai labai rupinosi ir po operacijos kelis kartus skambino pasiteiraut, kaip laikaus. Likau patenkinta
Lietuvoj tai tik tas, kad viskas kaip ir sava. Seima salia. Bet susiorganizuot ta operacija, kad NHS apmoketu viska tiesiogiai tai yra reikalu. Ir kol viska suderinsi tai ir UK operacijos data ateis. Todel manau, kad neverta.
Aciu mieloji uz issamu atsakyma, labia man padejai
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
dabar viska lengviau suprantu, o dar klausimelis tau pries kiek laiko tau atliko laparoskopija?