Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(melutia @ 2016 05 07, 21:24)
Labas 4u.gif

GP dave uzklausa i Vaisingumo klinika rugpjucio menesi, o pirma stimuliacija dare kovo menesi smile.gif Pries tai dar buvo vizitas su gydytoja VK. Kazkuriuo momentu klinikoj buvo pasimete musu dokumentai. Del to teko paciai skambinti ir klausti, kodel niekas nevyksta smile.gif
Papildyta:

As nemanau, kad UK nutrauktu gydyma, jei LP pasidarytum Lietuvoj smile.gif Nu koks jiems skirtumas kur, svarbu butu isvados aiskios. Na man taip atrodo, gal klystu smile.gif

Bet pritariu merginoms, kad nera ko vaziuoti i Lietuva del LP. Tikiu, kad ir cia geru daktaru yra, kurie pasirupins viskuo ir padarys viska, ka gales smile.gif

Aciu! Nes galvoju, ar privaciai daryti, ar per gp.. g.gif
Atsakyti
Zydriuke, as patarciau pradet nuo GP. EIles nemazos, turbut uztruks, bet paskui bus lengvesnis kelias link nemokamo IVF jei prireiks. O jei kisene leidzia viska darytis is savo finansu, tada kaip ir nesuk galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 08, 01:36)
Aciu! Nes galvoju, ar privaciai daryti, ar per gp.. g.gif

Bandyciau GP pirma smile.gif
Kiek laiko bandot susilaukt vaikelio? Ar daretes kokius tyrimus? Zinot problema?
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 05 08, 10:52)
Bandyciau GP pirma smile.gif
Kiek laiko bandot susilaukt vaikelio? Ar daretes kokius tyrimus? Zinot problema?

Intensyviai bandom metus, bet metus pries tai per daug nesisaugojom. Kadangi visi is pasaiu patarinejo atsipalaiduoti ir megautis vienu kitu, ir tada vaikutis ateis. Bet antras ciklas, kai pradejau darytis ovuliacinius testus ir matuotis bkt. Ovuliacija parode velyva.. 25cd, mm velavo 33cd. Pries savaite pradejo raizyti pilva ir teplioti rudai, kadangi buvau ka tik po mm, tai sunerimavau ir nuejau privaciai pas gine. Kaip tik buvo 15cd, apziurejo mano kiausides, tai pas mane folikulai neprasta, zodziu policistines kiausides. Buvau pasidarius hormonu tyrima, tai ji paziurejo, kad reikes galbut tik stimuliacijos. Bet kadangi esu turejus operacija pilvo ertmeje, turi tikrinti kiausintakiu praeinamuma.
Gaila butu laukti 2-3 metus iki vaikucio.. O norisi ne vieno:(
Kiek supratau, tai dauguma ivf laukiate.

Beje, melutia, jums iki stimuliacijos, kokius tyrimus atliko?
Hormonai, skydliauke, spermograma.. Ar dar ka nors tikrino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydriuke: 08 gegužės 2016 - 20:54
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 08, 21:45)
Intensyviai bandom metus, bet metus pries tai per daug nesisaugojom. Kadangi visi is pasaiu patarinejo atsipalaiduoti ir megautis vienu kitu, ir tada vaikutis ateis. Bet antras ciklas, kai pradejau darytis ovuliacinius testus ir matuotis bkt. Ovuliacija parode velyva.. 25cd, mm velavo 33cd. Pries savaite pradejo raizyti pilva ir teplioti rudai, kadangi buvau ka tik po mm, tai sunerimavau ir nuejau privaciai pas gine. Kaip tik buvo 15cd, apziurejo mano kiausides, tai pas mane folikulai neprasta, zodziu policistines kiausides. Buvau pasidarius hormonu tyrima, tai ji paziurejo, kad reikes galbut tik stimuliacijos. Bet kadangi esu turejus operacija pilvo ertmeje, turi tikrinti kiausintakiu praeinamuma.

Taip, dare siuos tyrimus - lyt. hormonu tuos pagrindinius, skydliauke, scan'a, spermatograma ir dar del hepatitu tikrino, raudoniukes, ZIV. Praeita cikla tikrino kiausintakiu pratekamuma. Dabar laukia trys stimuliacijos. Jei nepasiseks, tada turbut IUI. Apie IVF mums dar nieks nieko nekalba ir turbut toli iki to smile.gif

Kreipkites i GP, sakykit, kad jau du metus nepavyksta smile.gif kiek metu Jums?
Ir kad jau londoniete esi, kur ejai privaciai scan'a darytis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 05 08, 21:16)
Taip, dare siuos tyrimus - lyt. hormonu tuos pagrindinius, skydliauke, scan'a, spermatograma ir dar del hepatitu tikrino, raudoniukes, ZIV. Praeita cikla tikrino kiausintakiu pratekamuma. Dabar laukia trys stimuliacijos. Jei nepasiseks, tada turbut IUI. Apie IVF mums dar nieks nieko nekalba ir turbut toli iki to smile.gif

Kreipkites i GP, sakykit, kad jau du metus nepavyksta smile.gif kiek metu Jums?
Ir kad jau londoniete esi, kur ejai privaciai scan'a darytis?  ax.gif

Kad ejau i gp ir skundziausi, kad man kairi sona paskausena, tai tada manes klausinejo, kiek laiko planuojam. Tai jei tada buvo 7-8men, tai dabar negaliu sakyt, kad du metai. Nes jos viska rasosi g.gif
Man beveik 30m.
Ejau i Baltic Medics, pas Karaliene.
Na jums nemazai padare per tuos 6 menesius, tai dar ne taip baisu.. thumbup.gif
Atsakyti
O beje, prasyti siutimo pas VK, ejote su vyrais? Ar uztenka vienai? Nes jeigu siuncia tyrimus kazkokius pasidaryt, tai vyro gal irgi reik, pvz jam spermograma, ar jau cia VK daro?
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 09, 08:55)
O beje, prasyti siutimo pas VK, ejote su vyrais? Ar uztenka vienai? Nes jeigu siuncia tyrimus kazkokius pasidaryt, tai vyro gal irgi reik, pvz jam spermograma, ar jau cia VK daro?

Vyrui irgi reiks eiti, kad duotu siuntima spermatogramai ir kitiems tyrimams (bent mums abiems reikejo). Tai galit arba kartu eiti i bendra konsultacija, arba atskirai, jei kartu neiseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 05 06, 16:23)
Mes labai norejome vaikucio naturaliai susilaukti ax.gif  Bet ka padarysi jei jau mano toks likimas su tuo nepratekamumu, nes jei kiausintakiai nepratekami man nera jokiu sansu naturaliai pastoti  verysad.gif  O tau dave atleidima nuo darbo tom dviem savaitem?  g.gif

Souri, man is pradziu dave atleidima savaitei ir liepe po tos savaites pasirodyt GP. Kia nuejau pas GP po tos savaiteles tai parase dar vienai savaitei ir sake dar ramiausiai namie sedet. smile.gif jeigu buciau prasius ir 3 treciai savaitei tai butu dave, bet jau neblogai jauciaus, tai grizau i darba. Tuo labiau, kad ne fizini darba dirbu smile.gif

Del tu operaciju LT diskutavot.. Man irgi visi ir visur ta pati sauke. Kad geriau i LT vaziuot, kad UK daktarai prasti ir t.t. ir pan. Kadangi laukiau savo lap gerokai ilgiau, nei tos standartines NHS 18 sav. tai buvau pradejus dometis galimybem ta lap pasidaryt Lietuvoj. Ir jeigu nebutu man paskambine kaip tik tada is ligonines ie pasake, kad turi man data, tai ir buciau vaziavus i Lietuva.
Del to kad UK gydytojai prastesni, tai nesutinku. Bent jau manim tai labai rupinosi ir po operacijos kelis kartus skambino pasiteiraut, kaip laikaus. Likau patenkinta smile.gif
Lietuvoj tai tik tas, kad viskas kaip ir sava. Seima salia. Bet susiorganizuot ta operacija, kad NHS apmoketu viska tiesiogiai tai yra reikalu. Ir kol viska suderinsi tai ir UK operacijos data ateis. Todel manau, kad neverta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 08, 20:45)

Dar nelaukiame ivf, dar tyrimu procese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 08, 22:52)
Kad ejau i gp ir skundziausi, kad man kairi sona paskausena, tai tada manes klausinejo, kiek laiko planuojam. Tai jei tada buvo 7-8men, tai dabar negaliu sakyt, kad du metai. Nes jos viska rasosi  g.gif
Man beveik 30m.
Ejau i Baltic Medics, pas Karaliene.
Na jums nemazai padare per tuos 6 menesius, tai dar ne taip baisu.. thumbup.gif

Puiki dytoja Karaliene, as ir masciau aps ja eiti privaciai, aju susitarus buvau pas ja hormonus darytis, bet visgi nuejau I GP 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zydriuke @ 2016 05 09, 07:55)

As is pradziu ejau viena, tada apsake,akd ir vyrui riekia pasidaryti spermograma, ir geriaus ake registruotis bendram apoitmentui tai kita karta taip ir padareme mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cicik @ 2016 05 09, 12:21)
Souri, man is pradziu dave atleidima savaitei ir liepe po tos savaites pasirodyt GP. Kia nuejau pas GP po tos savaiteles tai parase dar vienai savaitei ir sake dar ramiausiai namie sedet.  smile.gif jeigu buciau prasius ir 3 treciai savaitei tai butu dave,  bet jau neblogai jauciaus, tai grizau i darba. Tuo labiau, kad ne fizini darba dirbu  smile.gif

Del tu operaciju LT diskutavot.. Man irgi visi ir visur ta pati sauke. Kad geriau i LT vaziuot, kad UK daktarai prasti ir t.t. ir pan. Kadangi laukiau savo lap gerokai ilgiau, nei tos standartines NHS 18 sav. tai buvau pradejus dometis galimybem ta lap pasidaryt Lietuvoj. Ir jeigu nebutu man paskambine kaip tik tada is ligonines ie pasake, kad turi man data,  tai ir buciau vaziavus i Lietuva.
Del to kad UK gydytojai prastesni, tai nesutinku. Bent jau manim tai labai rupinosi ir po operacijos kelis kartus skambino pasiteiraut, kaip laikaus. Likau patenkinta smile.gif
Lietuvoj tai tik tas, kad viskas kaip ir sava. Seima salia. Bet susiorganizuot ta operacija, kad NHS apmoketu viska tiesiogiai tai yra reikalu. Ir kol viska suderinsi tai ir UK operacijos data ateis. Todel manau, kad neverta.  4u.gif

Aciu mieloji uz issamu atsakyma, labia man padejai ax.gif dabar viska lengviau suprantu, o dar klausimelis tau pries kiek laiko tau atliko laparoskopija? rolleyes.gif
Atsakyti

Aciu mieloji uz issamu atsakyma, labia man padejai ax.gif dabar viska lengviau suprantu, o dar klausimelis tau pries kiek laiko tau atliko laparoskopija? rolleyes.gif
[/quote]

4u.gif Mano lap buvo Vasario 3, tai jau daugiau nei 3 menesiai praejo smile.gif
Randeliai yra, bet tokie mazuliukai..naudoju tepaliuka nuo randu, tai tikriausiai po kiek laiko pasidarys vos iziurimi cool.gif

Atsakyti