Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

4u.gif sveikos!
As jau po scan'o smile.gif ovuliavo mano folis kairej kiausidej, dabar lauksim rezultatu ax.gif

Melutia o tu irgi su Clomid draugavai? Tau Ovuliacija su juo vykdavo, foliai augo ir ovuliavo?
Man jei si cikla nepasiseks tai kita vel Clomid tik be scan'u. 21 cd turesiu nuvaryt pasidaryt progesterono tyrima, kad pasiziuretu ar vyko ovuliacija ar ne ir viskas.

Souri, sekmes tau ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 05 04, 01:57)
Bliamba pati buvau susimaisius  blush2.gif  pasirodo ne antradieni o ketvirtadieni  doh.gif  nezinau kaip man cia pasigirdo, gerai,kad laiska atsiunte  biggrin.gif  ax.gif

Pasitaiko biggrin.gif tik nepamirsk ketvirtadieni ateit papasakoti, kaip seksis su buriu praktikantu biggrin.gif

QUOTE(Cicik @ 2016 05 04, 12:04)
4u.gif  sveikos!
As jau po scan'o  smile.gif ovuliavo mano folis kairej kiausidej, dabar lauksim rezultatu ax.gif

Melutia o tu irgi su Clomid draugavai? Tau Ovuliacija su juo vykdavo, foliai augo ir ovuliavo?
Man jei si cikla nepasiseks tai kita vel Clomid tik be scan'u. 21 cd turesiu nuvaryt pasidaryt progesterono tyrima, kad pasiziuretu ar vyko ovuliacija ar ne ir viskas.

Kaip gerai, kad stimuliacija suveike thumbup.gif kantrybes dabar ateinancias pora savaiciu biggrin.gif

Mano ciklai nelabai reguliarus. Niekad nezinau, kokio ilgio bus. Buna 33 dienos, buna 43, va pries pora ciklu 66 buvo, bet siaip laviruoja tarp 33 ir 40 dienu smile.gif tai VK nusprende, kad man O nevyksta ir skyre stimuliacijas. Anksciau nieks neseke ciklu, tai negaliu tiksliai pasakyti, ar O vyksta. Tik viena karta ejau PRG tyrima pasidaryt, tai viskas ok buvo, O skaitesi ivykusi smile.gif
Clomid'a geriau pries metus. Buvo pirma stimuliacija, buvo kibimas, bet kelios dienos po teigiamo NT pradejau kraujuot smile.gif paskui dar rugseji savavaliskai Clomid sugeriau ir va dabar vel geriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 05 04, 11:04)
4u.gif  sveikos!
As jau po scan'o  smile.gif ovuliavo mano folis kairej kiausidej, dabar lauksim rezultatu ax.gif

Souri, sekmes tau ryt  4u.gif

Aciukas 4u.gif O tau geru rezultatu wub.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 05 04, 13:03)
Pasitaiko biggrin.gif tik nepamirsk ketvirtadieni ateit papasakoti, kaip seksis su buriu praktikantu biggrin.gif
Kaip gerai, kad stimuliacija suveike thumbup.gif kantrybes dabar ateinancias pora savaiciu  biggrin.gif

Mano ciklai nelabai reguliarus. Niekad nezinau, kokio ilgio bus. Buna 33 dienos, buna 43, va pries pora ciklu 66 buvo, bet siaip laviruoja tarp 33 ir 40 dienu smile.gif tai VK nusprende, kad man O nevyksta ir skyre stimuliacijas. Anksciau nieks neseke ciklu, tai negaliu tiksliai pasakyti, ar O vyksta. Tik viena karta ejau PRG tyrima pasidaryt, tai viskas ok buvo, O skaitesi ivykusi smile.gif
Clomid'a geriau pries metus. Buvo pirma stimuliacija, buvo kibimas, bet kelios dienos po teigiamo NT pradejau kraujuot smile.gif paskui dar rugseji savavaliskai Clomid sugeriau ir va dabar vel geriu smile.gif

oj tie praktikantai dar bus doh.gif jau buvau ir pamirsusi biggrin.gif biggrin.gif nelabai aptinka amn toks demesys, nu bet ka darysi lotuliukas.gif ryt butinai papasakosiu kaip sekesi, ir ka mano vk daktare nusprende su manimi toliau daryti unsure.gif nes po pratekamumo buvo parasyta aptarimas pas gydytoja, del tolimesniu veiksmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 05 04, 14:13)
Aciukas  4u.gif  O tau geru rezultatu  wub.gif  blush2.gif
Papildyta:

oj tie praktikantai dar bus  doh.gif  jau buvau ir pamirsusi  biggrin.gif  biggrin.gif  nelabai aptinka amn toks demesys, nu bet ka darysi  lotuliukas.gif  ryt butinai papasakosiu kaip sekesi, ir ka mano vk daktare nusprende su manimi toliau daryti  unsure.gif  nes po pratekamumo buvo parasyta aptarimas pas gydytoja, del tolimesniu veiksmu  smile.gif

Mane 3 praktikantai stebejo kai polypa operavo smile.gif bet gydytoja atsiklause ar nepriestarausiu. Kadangi buvau uzmigdyta, viskas buvo dzin biggrin.gif

Bet vat lietuvoje einant privaciai pas ginekologa, pora kartu patekau pas vyra. Man kazkaip nepatinka su jais apie savo bedas kalbet doh.gif ir visada galvoju, na kodel jie pasirinko butent tokia specialybe biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, einu ryt vel PRG tirtis. nu kaip uzknisa, jau 3 kartas bus.
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 05 05, 01:57)
sveikos, merginos, einu ryt vel PRG tirtis. nu kaip uzknisa, jau 3 kartas bus.

21 CD?
Atsakyti
Sveikutes mergaites. As su blogomis ziniomis pas jus atejau verysad.gif Pas mane nepratekami kaiusintakiai arba ju nesimato blink.gif paskyre laporoskopijos operacija verysad.gif sake reiks laukti 2-3men verysad.gif vyras lb nusimine,as bandau laikytis doh.gif verysad.gif buvo vyras, kazkaio nejaukiai jauciuasi prie vyro gydytojo, viena praktikante ir sesele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 05 05, 16:49)
Sveikutes mergaites. As su blogomis ziniomis pas jus atejau  verysad.gif Pas mane nepratekami kaiusintakiai arba ju nesimato  blink.gif paskyre laporoskopijos operacija  verysad.gif  sake reiks laukti 2-3men  verysad.gif  vyras lb nusimine,as bandau laikytis  doh.gif  verysad.gif  buvo vyras, kazkaio nejaukiai jauciuasi prie vyro gydytojo, viena praktikante ir sesele  smile.gif

Kaip gaila del kiausintakiu unsure.gif skaudejo? Nes sako, jei uzsikimse, tai skauda labiau... Kiek laiko truko procedura?
Per laparoskopija gal viska sutvarkyt pavyks ir jei dar kas negerai, tai ir pasalintu kliutis. Nera baisu ta laparoskopija. Viskas bus gerai. Laikykites 4u.gif

As vakar dokumentus tvarkiau ir buvo laiskas is VK paskutinio vizito. Na ir kai gavau ta laiska, nepastebejau, kad pacioj apacioj trumpai apie vyro SG parasyta. Nu susinervinau kaip... Dare cia UK pries 2 metus SG - prasta morfologija. Po metu pakartojom tyrima LT - viskas buvo gerai, morfologija gerokai pagerejusi, visi kiti rodikliai irgi. Vasari vel UK dare SG, tai rezultatai panasus i tuos, kur pries du metus. Tai nesuprantu, ar visi rodikliai taip sokineja, ar LT tyrimas netikslus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 05 05, 15:49)
Sveikutes mergaites. As su blogomis ziniomis pas jus atejau  verysad.gif Pas mane nepratekami kaiusintakiai arba ju nesimato  blink.gif paskyre laporoskopijos operacija  verysad.gif  sake reiks laukti 2-3men  verysad.gif  vyras lb nusimine,as bandau laikytis  doh.gif  verysad.gif  buvo vyras, kazkaio nejaukiai jauciuasi prie vyro gydytojo, viena praktikante ir sesele  smile.gif

Nepergyvenk, as toj pacioj situacijoj smile.gif Laukiu eilej laporoskopo, salinam viena kiausintaki, kitas ant klaustuko smile.gif

QUOTE(melutia @ 2016 05 05, 19:39)
Kaip gaila del kiausintakiu unsure.gif skaudejo? Nes sako, jei uzsikimse, tai skauda labiau... Kiek laiko truko procedura?
Per laparoskopija gal viska sutvarkyt pavyks ir jei dar kas negerai, tai ir pasalintu kliutis. Nera baisu ta laparoskopija. Viskas bus gerai. Laikykites 4u.gif

As vakar dokumentus tvarkiau ir buvo laiskas is VK paskutinio vizito. Na ir kai gavau ta laiska, nepastebejau, kad pacioj apacioj trumpai apie vyro SG parasyta. Nu susinervinau kaip... Dare cia UK pries 2 metus SG - prasta morfologija. Po metu pakartojom tyrima LT - viskas buvo gerai, morfologija gerokai pagerejusi, visi kiti rodikliai irgi. Vasari vel UK dare SG, tai rezultatai panasus i tuos, kur pries du metus. Tai nesuprantu, ar visi rodikliai taip sokineja, ar LT tyrimas netikslus  blink.gif

Man tai net ir be proceduru skauda biggrin.gif

O kur daret LT? As linkus manyt, kad LT netikslus..
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 05 06, 10:00)

Vaisingumo klinikoj Vilniuj. Nepatiko man ten ir dabar dar tie rezultatai tokie skirtingi... Daugiau ten nevaziuosim smile.gif

O kada Tau laporoskopija darys? Ar dar lauki, kada data paskirs? Tikekimes pavyks issaugot kiausintaki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 05 06, 10:07)
Vaisingumo klinikoj Vilniuj. Nepatiko man ten ir dabar dar tie rezultatai tokie skirtingi... Daugiau ten nevaziuosim smile.gif

O kada Tau laporoskopija darys? Ar dar lauki, kada data paskirs? Tikekimes pavyks issaugot kiausintaki  4u.gif

.

Zino tikrai tikeciau UK, juolab, kad panasus erzultatai abu kartus smile.gif O LT zinai... manau ir technika ne pati naujausia.

Na as dabar jau eileje, zadama per 18 sav., tai ziuresim kaip greit, bet manau be birzeliogalo data nepaaiskes..
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 05 05, 19:39)

As vakar dokumentus tvarkiau ir buvo laiskas is VK paskutinio vizito. Na ir kai gavau ta laiska, nepastebejau, kad pacioj apacioj trumpai apie vyro SG parasyta. Nu susinervinau kaip... Dare cia UK pries 2 metus SG - prasta morfologija. Po metu pakartojom tyrima LT - viskas buvo gerai, morfologija gerokai pagerejusi, visi kiti rodikliai irgi. Vasari vel UK dare SG, tai rezultatai panasus i tuos, kur pries du metus. Tai nesuprantu, ar visi rodikliai taip sokineja, ar LT tyrimas netikslus  blink.gif

Labai gaila, vakar po tokios zinios taip blogai jauciausi, norejau tik kaukti verysad.gif Tiesa pasakius del skausmo man is vis neskaudejo,o taip bijojau biggrin.gif procedura dare apie pusvalandi,nes svirkste papildomus svirkstus, vis maige ieskojo kodel neprateka, bet taip niekas ir nepratekejo verysad.gif Labai tikiuosi,kad laporakopija pades viska atstatyti, nes jei ne nzn, td vaikuciu jau negalesime tureti verysad.gif verysad.gif gydytojas sake,kad po loparoskopijos I darba negalesiu eiti dar 5 dienas, o namo paleis ta pacia diena, tik tures kazkas parvezti,nes sake paciam su viesuoju transportu vaziuoti neisleidzia, o vairuoti bus negalima 2 dienas g.gif blink.gif

O pas tavo vyruka kokia morfologija? nes pas maniski 4% tai irgi ant ribos, bet vakar gydytojas vel pazejo vyro rezultatus, sako del vyro tikrai nera ko nerimauti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(erborista @ 2016 05 06, 09:00)
Nepergyvenk, as toj pacioj situacijoj  smile.gif Laukiu eilej laporoskopo, salinam viena kiausintaki, kitas ant klaustuko  smile.gif
Man tai net ir be proceduru skauda biggrin.gif

Kiek laiko jau lauki eileje? 4u.gif man sake 2-3men verysad.gif doh.gif
Atsakyti