Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Cicik @ 2016 04 22, 16:38)
Sveikutes! 4u.gif

As jau po scan'o, ne kazin kokios naujienos. Mate kelis mazus folius, bet ne vieno dominuojancio. Kiausides turi policistini vaizda... Uzrase kitam scan'ui treciadieni 8.30.
Panasu, kad nei laparoskopija, nei clost neveikia, o ir scan'a darius gydytoja nebuvo labai optimistiska...
Stengiausi nesusikurt iliuziju siam ciklui, bet vis tiek sunku isgirst. Laukiu treciadienio ir ziuresiu, kas bus toliau. Bet kuo toliau, tuo labaiau panasu, kad eisim pinigu leist privaciai, o apie sumas baisu ir pagalvot.

Kaip jus, mergaites?  smile.gif gal kam geriau sekasi, nei man?

Lauksim ziniu treciadieni is Taves 4u.gif
Jei Tau mm nebuna be vaistu, ciklai ilgi, tai tikriausiai ir O veliau butu netgi su vaistais. Iki treciadienio gal jau bus koks dominuojantis folis smile.gif pas mane per pirma scan'a irgi nebuvo dominuojancio folio.
Atsakyti
labukas mergaites 4u.gif Mano fronte kaip ir lb nieko naujo, bet va uz svaites einu tikrintis kaiusintakiu pratekamuma wub.gif po testo, su gydytoja aptarsime tolimesni gydybe bei veiksmus, lb lb laukiu, ir kartu bijau, kad tik neskaudetu doh.gif
Atsakyti
As jau po scan'o. Mate viena dominuojanti foli 16mm thumbup.gif sake, kad gleivine irgi gera, pakankamai stora. Tai dabar reikes atkakliai daryt namu darbus ir tiketis, kad folis ovuliuos ir uzkibs wub.gif Kita scan'a turesiu uz savaites, kita treciadieni, pamatysim ar ovuliacija ivyko ar ne.

Laimes pilnos kelnes, kad kazkas isvis uzaugo. Nesitikejau po praejusio karto... Melutia, tu buvai teisi mirksiukas.gif

Souri, sekmes tau su pratekamumu! Nera ten taip baisu ir skausminga kaip pasakoja. As pusvalandi pries procedura isgeriau pora tableciu nuo skausmo ir buvo visai pakenciama. Skausmas toks, kaip per menesines, kai suspazmuoja..nemalonu, bet kentet galima. Papasakok, kaip viskas seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 27, 14:00)
As jau po scan'o. Mate viena dominuojanti foli 16mm  thumbup.gif sake, kad gleivine irgi gera, pakankamai stora. Tai dabar reikes atkakliai daryt namu darbus ir tiketis, kad folis ovuliuos ir uzkibs wub.gif  Kita scan'a turesiu uz savaites, kita treciadieni, pamatysim ar ovuliacija ivyko ar ne.

Laimes pilnos kelnes, kad kazkas isvis uzaugo. Nesitikejau po praejusio karto... Melutia, tu buvai teisi  mirksiukas.gif

Jeee, smagu girdeti thumbup.gif sprogtuku kaip suprantu nedave, nesileisi? smile.gif o jauti ka nors? bigsmile.gif

Del kiausintakiu pretekamumo, tai tikrai nera skausminga. Aisku, man dave vaistu nuo skausmo, tai nezinau, kiek tas pagelbejo, bet jautesi tik kai gimdos kakleli skete. Kai leido skysti, lengvai pamaude pilva smile.gif Souri, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius truputi jaudinuosi doh.gif biggrin.gif bet kaip nors istversiu, galvoju pusvalandi pries kokia 3 tablets ikalti blush2.gif

melutia O tau po tyrimo daugaiu nieko ir nedaro? negavai laisko? Man atseit po pratekamumo bus aptarmas su amno vaisingumo gydytoja, apie tolimesni veiskmu plana g.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 04 27, 15:10)
Tiesa pasakius truputi jaudinuosi  doh.gif  biggrin.gif  bet kaip nors istversiu, galvoju pusvalandi pries kokia 3 tablets ikalti  blush2.gif

melutia O tau po tyrimo daugaiu nieko ir nedaro? negavai laisko? Man atseit po pratekamumo bus aptarmas su amno vaisingumo gydytoja, apie tolimesni veiskmu plana  g.gif

Mano dar tas pats ciklas tesiasi - dabar 34cd doh.gif mm turetu ateiti savaitgali smile.gif
Jokiu ziniu nesulaukiau. Bandysiu sia savaite jiems paskambinti pati. Laiske rasoma, kad as su jais susisieksiu po HyCoSy, bet kai po tyrimo registraturos klausiau, tai sake jie parasys laiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 04 27, 14:32)
Mano dar tas pats ciklas tesiasi - dabar 34cd doh.gif mm turetu ateiti savaitgali smile.gif
Jokiu ziniu nesulaukiau. Bandysiu sia savaite jiems paskambinti pati. Laiske rasoma, kad as su jais susisieksiu po HyCoSy, bet kai po tyrimo registraturos klausiau, tai sake jie parasys laiska doh.gif

Durdomas, man atrodo sulaukus mmm, pati skambink doh.gif

O as kai susinervinau siandien, atejo laiskas is VK, tai raso,akd pratekamuma darys vyras, ir dar nepaisant to, dave zinot,kad praktikantai stebes doh.gif schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 04 27, 16:57)
Durdomas, man atrodo sulaukus mmm, pati skambink  doh.gif

O as kai susinervinau siandien, atejo laiskas is VK, tai raso,akd pratekamuma darys vyras, ir dar nepaisant to, dave zinot,kad praktikantai stebes  doh.gif  schmoll.gif  blink.gif

Man atrodo, kad jeigu vyras daro, tai siaip ar taip turi buti antras asmuo smile.gif cia gal del priekabiavimo taip, kad nebutu nesusipratimu, kad butu liudininkas smile.gif bent kiek kartu yra vyras apziurejes, visada pasikviesdavo kokia sesele ar ka nors is registraturos. Jei moteris, tada gali ir nieko kito pasalinio nebuti smile.gif VK tai visada salia buna nurse ir stebi viska 4u.gif
Man nera jokio skirtumo, kas apziuri. Vyrai kaip tik buna svelnesni, ne tokie grubus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 04 27, 16:15)
Man atrodo, kad jeigu vyras daro, tai siaip ar taip turi buti antras asmuo smile.gif cia gal del priekabiavimo taip, kad nebutu nesusipratimu, kad butu liudininkas smile.gif bent kiek kartu yra vyras apziurejes, visada pasikviesdavo kokia sesele ar ka nors is registraturos. Jei moteris, tada gali ir nieko kito pasalinio nebuti smile.gif VK tai visada salia buna nurse ir stebi viska 4u.gif
Man nera jokio skirtumo, kas apziuri. Vyrai kaip tik buna svelnesni, ne tokie grubus biggrin.gif

tikrai tu manau teisi, nes kai man krutine apziurinejo kazkada daktaras vyras, tai irgi pasikviete sesele kaip liudininke rolleyes.gif tik man akzkaip nefaina pas vyra eiti doh.gif jauciu susivarziusi busiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ne, sprogduku nedave, deja. Su jais kazkaip ramiau butu, o dabar laukiu ir galvoju ar ovuliuos ar ne. Nu bet bent jau uzaugo - dziaugiuos ir tuo thumbup.gif Jauciu kairej pusej toki keista jausma, nepasakyciau, kad cia skausmas bet taip nemaloniai pamaudena vis.

Souri, man procedura atliko moteris, bet irgi buvo praktikantu. Vienas is ju buvo vyras, dvi moterys. Buvo ir sesele, kuri laike mano rankas (cia nezinau kodel ji taip dare, gal kad nepajudeciau jei kartais suspazmuotu..?), ji mane vis kalbino, klausinejo apie atostogu planus ir pan., bande demesi nukreipt lotuliukas.gif Po proceduros pakraujavau siek tiek ir po to laukiau susitikimo su konsultantau.
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 27, 18:04)
Ne, sprogduku nedave, deja. Su jais kazkaip ramiau butu, o dabar laukiu ir galvoju ar ovuliuos ar ne. Nu bet bent jau uzaugo - dziaugiuos ir tuo  thumbup.gif Jauciu kairej pusej toki keista jausma, nepasakyciau, kad cia skausmas bet taip nemaloniai pamaudena vis.

Souri, man procedura atliko moteris, bet irgi buvo praktikantu. Vienas is ju buvo vyras, dvi moterys. Buvo ir sesele, kuri laike mano rankas (cia nezinau kodel ji taip dare, gal kad nepajudeciau jei kartais suspazmuotu..?), ji mane vis kalbino, klausinejo apie atostogu planus ir pan., bande demesi nukreipt  lotuliukas.gif Po proceduros pakraujavau siek tiek ir po to laukiau susitikimo su konsultantau.

eina sau kiek zmoniu buvo blink.gif lotuliukas.gif man jau baisu darosi biggrin.gif taip ten nepatogu pries tuos daktarus,o dar cia schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 27, 19:04)
Ne, sprogduku nedave, deja. Su jais kazkaip ramiau butu, o dabar laukiu ir galvoju ar ovuliuos ar ne. Nu bet bent jau uzaugo - dziaugiuos ir tuo  thumbup.gif Jauciu kairej pusej toki keista jausma, nepasakyciau, kad cia skausmas bet taip nemaloniai pamaudena vis.

Souri, man procedura atliko moteris, bet irgi buvo praktikantu. Vienas is ju buvo vyras, dvi moterys. Buvo ir sesele, kuri laike mano rankas (cia nezinau kodel ji taip dare, gal kad nepajudeciau jei kartais suspazmuotu..?), ji mane vis kalbino, klausinejo apie atostogu planus ir pan., bande demesi nukreipt  lotuliukas.gif Po proceduros pakraujavau siek tiek ir po to laukiau susitikimo su konsultantau.

Tu gal i kokia mokomaja ligonine eini, kad tiek ziurovu buvo biggrin.gif del manes, tai gali stebet kiek nori tu praktikantu, lai mokosi smile.gif)

Daraisi gal OT, kad paziuret, ar testai isryskeja? Man liepe darytis OT, ir kai teigiami, tada ND daryt smile.gif
Atsakyti