Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(wainona @ 2016 04 14, 00:30)
Labas vakaras/ naktis, atejau as pasiklaust ir pasidalinti patirtim arba nepatirtim  4u.gif
Zodziu turim vaikuti viena, norim antro du metai nieko schmoll.gif  turejau as pries pirma vaikiuka laporoskopija, tai lt diagnoze buvo 1 uzsikises, kuri atkiso. 2 neissivystes, ale. Kuris neweikia. Ok , cia padare man krauja, ovuliacija nevykata, israse vaistu Clomid berods. Padare hycosy ar kaip ten ta patikra ir parode ABU sveikus praeinamus kaiusintakius. Kuom tiket, kiek tikslus tas hycosy? As tai pasimetus. O mb indeli pridave dukart, turi defektu jo karzygiai  rolleyes.gif
Gal kas turejot panasiasitycija? Ar jus stebi gyd ir priziuri auganti kiausinuka? Beja kiek IUI kainuoja gal kas gali pasakyt.
Aciu  4u.gif

sveika, IUI kainuoja apie £1200-£1400, bet cia matyt priklauso nuo klinikos, kuria pasirinksite.
man irgi dare hycosy, manau, kad tyrimas tikrai patikimas, ekrane gerai matesi, kad skystis praeina abiem kiausintakiais.
kadangi mane stimuliavo su vaistais pries IUI, ejau kas 3 dienas darytis skano. O jus norite bandyti naturaliam cikle? Mano klinikoje IUI daromas tik stimuliuojant.
Jei yra bedu su vyro turtu, ar tikrai verta prasideti su IUI? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Souri @ 2016 04 14, 14:36)
cia iki ovuliacijos 3 kartus?  g.gif  tai daug nzn kaip reiks su darbu suderint  unsure.gif

man reikejo ateiti 3cd, kad apziuretu, jog viskas gerai ir galeciau startuoti. Tada po savaites, nes pasiziuri ar auga. o tada jau kas 3 dienas. Matyt 3-4 buvau tiek pries IUI, tiek pries IVF. Bet irgi visada nuo 8am iki 9am susisukdavau.. tad darbe labai nepasigedo.
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 04 14, 17:13)
Sakyk, kad danti skauda, reikia eit pas stomatologa biggrin.gif as taip anakart teisinausi biggrin.gif dabar tai nezinau, ka reiks sakyt smile.gif

man irgi kai kuriom dienom reikejo suktis is padeties darbe, nes du metus ten vaiksciojom biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Stella1,2016 04 14, 17:51]
sveika, IUI kainuoja apie £1200-£1400, bet cia matyt priklauso nuo klinikos, kuria pasirinksite.
man irgi dare hycosy, manau, kad tyrimas tikrai patikimas, ekrane gerai matesi, kad skystis praeina abiem kiausintakiais.
kadangi mane stimuliavo su vaistais pries IUI, ejau kas 3 dienas darytis skano. O jus norite bandyti naturaliam cikle? Mano klinikoje IUI daromas tik stimuliuojant.
Jei yra bedu su vyro turtu, ar tikrai verta prasideti su IUI? 4u.gif

kaip man sunku atsiminti kaip naudotis siuo forumu lotuliukas.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif
sian pasidomejau, kad mum IUI apie 900 sv kainuotu, bet ir vel gi ar man jo reikia. esu pasimetusi ir manau reik wel vyro plaukikus tikrinti, nes paskut karta buvo sausi. Man realiai niekas neskanavo ir netikrino, kai nuejau hycosy darytis tada pazejo ir pasake kad vaistai weikia, nes israse vaistus pries hycosy. tai kodel jie man paskyre 6 menesiam gert ta clomid ir paliko likimo valiai, as nesuprantu.
Kaip matau tau pavyko! saunuole 4u.gif megaukis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 04 14, 20:51)
man irgi kai kuriom dienom reikejo suktis is padeties darbe, nes du metus ten vaiksciojom biggrin.gif

Man tai niekaip neitu prasisukt, nes darbo valandos tokios, kaip ir VK biggrin.gif ir vizitai visad apie vidurdieni, tai nori nenori, reikia atsiprasyt is darbo maziausiai 2 valandom smile.gif

Wainona, apie kokius vaistus kalbi, kai sakai, jog kai dare HyCoSy, pasake jog jie veikia? g.gif
Del Clomid kokia nesamone, jei israse 6 menesiams ir paliko likimo valiau blink.gif
Atsakyti
Labas,

Meilute, taip clomid israse 500mg 6 menesiams ir viskas doh.gif
tai nzn ka daryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wainona: 16 balandžio 2016 - 00:39
Laba, gal kam reikia Imunoglobulino, Clexane 0,4ml, Glifor-rasykite a.z. Mes is Kauno:)
Atsakyti
QUOTE(wainona @ 2016 04 16, 01:37)
Labas,
Meilute, taip clomid israse 500mg 6 menesiams ir viskas doh.gif
tai nzn ka daryt...

O neliepe mm ateijus paskambint i VK, kad apziuretu, padarytu tyrimus ir tada pasakytu, ar gali gert vaistus? Man ir israse vaistu daugiau, nei reikia vienam ciklui, bet savavaliskai gert negaliu. Ateina mm ir tada skambinu i VK tartis, kantoliau daryt.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 04 16, 08:56)
O neliepe mm ateijus paskambint i VK, kad apziuretu, padarytu tyrimus ir tada pasakytu, ar gali gert vaistus? Man ir israse vaistu daugiau, nei reikia vienam ciklui, bet savavaliskai gert negaliu. Ateina mm ir tada skambinu i VK tartis, kantoliau daryt.

Nieko, sake good luck! biggrin.gif nueisim su mb pas gp po atostogu nes jam reik siuntimo ir as uzklausiu, oka man daryt... ax.gif

merginos, ar jus gyvenat normalu gyvenima, ta prasme: savaitgaliai out su alkoholiu ir na ir seip valgau ka noriu geriu ka noriu, ar va prilaikot, prisiziurit? ir kaip jusu vyrai? ar jiems galima alkoholio?
gal kvailai skamba, bet kai rodikliai mazi sakykim pas mb , taimanau svarbu prisiziuret, bet kai planuoji ilgai, juk uzknisa ir norisi atsipalaiduot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wainona @ 2016 04 16, 13:18)
merginos, ar jus gyvenat normalu gyvenima, ta prasme: savaitgaliai out  su alkoholiu ir na ir seip valgau ka noriu geriu ka noriu, ar va prilaikot, prisiziurit? ir kaip jusu vyrai? ar jiems galima alkoholio?
gal kvailai skamba, bet kai rodikliai mazi sakykim pas mb , taimanau svarbu prisiziuret, bet kai planuoji ilgai, juk uzknisa ir norisi atsipalaiduot cool.gif

As alkoholio beveik nevartoju, bet ne todel, kad planuojam, o tiesiog nesinori smile.gif jei noriu isgert daugiau, tai ir geriu, nestabdau. Del visa kita irgi nieko specialiai nedarau. Gyvenu kaip ir visada. Tik dabar mityba noreciau prisiziuret del bendros savijautos, PKS ir galimos endometriozes smile.gif

Vyro pirmieji rodikliai ir nedziugino (prasta morfologija). Tai tik sutiko su tuo, jog vitaminus pagers. Bet palaipsniui gavosi, jog siek tiek sveikiau maitintis pradejo, maziau alkoholio vartoti (nors ir taip gan retai ir nedaug isgeria), daugiau judeti, svoris siek tiek nukrito. Taip lyg nieko specialiai nedare, o SG rezultatai pagerejo po metu smile.gif

Gyvenam kaip ir gyvenom pries planavima, nieks nepasikeite. Atostogas planuojam ir gerokai i prieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wainona @ 2016 04 16, 11:18)
Nieko, sake good luck! biggrin.gif  nueisim su mb pas gp po atostogu nes jam reik siuntimo ir as uzklausiu, oka man daryt... ax.gif 

merginos, ar jus gyvenat normalu gyvenima, ta prasme: savaitgaliai out  su alkoholiu ir na ir seip valgau ka noriu geriu ka noriu, ar va prilaikot, prisiziurit? ir kaip jusu vyrai? ar jiems galima alkoholio?

kadangi visa tai uztruko 3 metus, gyvenom daugmaz normaliai. Tikrai ne visada geriau vitaminus ar folio rugsti.

Bet normalia kava iskeiciau i decaf organic kava, ir siaip pradejom maziau alkoholio vartot. MB niekada bedu su savo turtu neturejo, tad nieko specialiai nedare.
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 04 16, 12:32)
As alkoholio beveik nevartoju, bet ne todel, kad planuojam, o tiesiog nesinori smile.gif jei noriu isgert daugiau, tai ir geriu, nestabdau. Del visa kita irgi nieko specialiai nedarau. Gyvenu kaip ir visada. Tik dabar mityba noreciau prisiziuret del bendros savijautos, PKS ir galimos endometriozes smile.gif

Vyro pirmieji rodikliai ir nedziugino (prasta morfologija). Tai tik sutiko su tuo, jog vitaminus pagers. Bet palaipsniui gavosi, jog siek tiek sveikiau maitintis pradejo, maziau alkoholio vartoti (nors ir taip gan retai ir nedaug isgeria), daugiau judeti, svoris siek tiek nukrito. Taip lyg nieko specialiai nedare, o SG rezultatai pagerejo po metu smile.gif

Gyvenam kaip ir gyvenom pries planavima, nieks nepasikeite. Atostogas planuojam ir gerokai i prieki smile.gif

Pas mus irgi niekas nepasikeite, ir isgeriu, ir kelione splanuojames I prieki smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, pagaliau ir mes po VK. 21 d. tyrimo rezai nėra geri (na, ir negali būti, ciklas per trumpas, kad būtų geri.). davė 2 siuntimus pakartojimui, darysiu PRG 15-16 d. vėliau atsižvelgusi į rezultatus, duos sprogdukų. nu tikiuosi, gal tiek mums ir truksta iki pilnos laimės? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 04 18, 15:23)
sveikos, merginos, pagaliau ir mes po VK. 21 d. tyrimo rezai nėra geri (na, ir negali būti, ciklas per trumpas, kad būtų geri.). davė 2 siuntimus pakartojimui, darysiu PRG 15-16 d. vėliau atsižvelgusi į rezultatus, duos sprogdukų. nu tikiuosi, gal tiek mums ir truksta iki pilnos laimės? g.gif  4u.gif

Ceroc, pagaliau patekot i VK thumbup.gif viskas taip letai letai vyko ir sast jau po vizito biggrin.gif
Tai dabar Tu ciklus reiks PRG tyrima darytis? Kada sekantis vizitas?
Atsakyti