QUOTE(wainona @ 2016 04 14, 00:30)
Labas vakaras/ naktis, atejau as pasiklaust ir pasidalinti patirtim arba nepatirtim
Zodziu turim vaikuti viena, norim antro du metai nieko turejau as pries pirma vaikiuka laporoskopija, tai lt diagnoze buvo 1 uzsikises, kuri atkiso. 2 neissivystes, ale. Kuris neweikia. Ok , cia padare man krauja, ovuliacija nevykata, israse vaistu Clomid berods. Padare hycosy ar kaip ten ta patikra ir parode ABU sveikus praeinamus kaiusintakius. Kuom tiket, kiek tikslus tas hycosy? As tai pasimetus. O mb indeli pridave dukart, turi defektu jo karzygiai
Gal kas turejot panasiasitycija? Ar jus stebi gyd ir priziuri auganti kiausinuka? Beja kiek IUI kainuoja gal kas gali pasakyt.
Aciu
Zodziu turim vaikuti viena, norim antro du metai nieko turejau as pries pirma vaikiuka laporoskopija, tai lt diagnoze buvo 1 uzsikises, kuri atkiso. 2 neissivystes, ale. Kuris neweikia. Ok , cia padare man krauja, ovuliacija nevykata, israse vaistu Clomid berods. Padare hycosy ar kaip ten ta patikra ir parode ABU sveikus praeinamus kaiusintakius. Kuom tiket, kiek tikslus tas hycosy? As tai pasimetus. O mb indeli pridave dukart, turi defektu jo karzygiai
Gal kas turejot panasiasitycija? Ar jus stebi gyd ir priziuri auganti kiausinuka? Beja kiek IUI kainuoja gal kas gali pasakyt.
Aciu
sveika, IUI kainuoja apie £1200-£1400, bet cia matyt priklauso nuo klinikos, kuria pasirinksite.
man irgi dare hycosy, manau, kad tyrimas tikrai patikimas, ekrane gerai matesi, kad skystis praeina abiem kiausintakiais.
kadangi mane stimuliavo su vaistais pries IUI, ejau kas 3 dienas darytis skano. O jus norite bandyti naturaliam cikle? Mano klinikoje IUI daromas tik stimuliuojant.
Jei yra bedu su vyro turtu, ar tikrai verta prasideti su IUI?
Papildyta:
QUOTE(Souri @ 2016 04 14, 14:36)
cia iki ovuliacijos 3 kartus? tai daug nzn kaip reiks su darbu suderint
man reikejo ateiti 3cd, kad apziuretu, jog viskas gerai ir galeciau startuoti. Tada po savaites, nes pasiziuri ar auga. o tada jau kas 3 dienas. Matyt 3-4 buvau tiek pries IUI, tiek pries IVF. Bet irgi visada nuo 8am iki 9am susisukdavau.. tad darbe labai nepasigedo.
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 04 14, 17:13)
Sakyk, kad danti skauda, reikia eit pas stomatologa as taip anakart teisinausi dabar tai nezinau, ka reiks sakyt
man irgi kai kuriom dienom reikejo suktis is padeties darbe, nes du metus ten vaiksciojom