Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(Souri @ 2016 04 08, 15:41)
As buvau pas Karaliene, faina gydytoja, beja dabar isejo dirbti I vaisingumo klinika, ir kveite mane pas ja gydytis, bet as apsirinkau pirma nemokama gydyma isbandyti, bet ji sake jei anglai pripazintu mano beda galeciau prasyti,akd jieapmoketu po to dirbti jei prireiktu  bigsmile.gif

As pas sia gydytoja lankiausi viena karta pries kelis metus. Atrodo labai siltas zmogus, ir ismananti savo darba. Bet labai smagu isgirst geru atsiliepimu apie ja ir is kitu lupu. Kalbejom su vyru, kad jeigu reikalai judes super letai su NHS, eisim pas ja.

Sestadieni sugeriau paskutine Provera tablete ir per sia savaite turetu pasirodyt mm. Nuo vakar pradejo skaudet sonus, ypatingai kairej pusej - tai manau, kad kazkas vyksta ir mm pareis laiku, o jau tada galesiu pradet gert stimuliuojancius. Tiktai keistai si karta paskyre Provera 5 dienom po 1 tablete 10mg, praejusi karta tokio pacio stiprumo tabletes geriau 10 dienu. Kai buvau pas gyd kabinete kazkaip neuzfiksavau, tai ir nepaklausiau kaip cia taip. O dabar va suku galva...

Stella1, as tik isivaizduot galiu kiek streso ir baimiu ir visko patiri siuo metu! Bet labai smagu skaityt, kad viskas gerai 4u.gif Zirniukas stiprus ir tikek, kad viskas bus gerai - dabar svarbiausia geros emocijos. Pailepink, atsipalaiduok ir megaukis!

Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 11, 17:45)
As pas sia gydytoja lankiausi viena karta pries kelis metus. Atrodo labai siltas zmogus, ir ismananti savo darba. Bet labai smagu isgirst geru atsiliepimu apie ja ir is kitu lupu. Kalbejom su vyru, kad jeigu reikalai judes super letai su NHS, eisim pas ja.

Sestadieni sugeriau paskutine Provera tablete ir per sia savaite turetu pasirodyt mm. Nuo vakar pradejo skaudet sonus, ypatingai kairej pusej - tai manau, kad kazkas vyksta ir mm pareis laiku, o jau tada galesiu pradet gert stimuliuojancius. Tiktai keistai si karta paskyre Provera 5 dienom po 1 tablete 10mg, praejusi karta tokio pacio stiprumo tabletes geriau 10 dienu. Kai buvau pas gyd kabinete kazkaip neuzfiksavau, tai ir nepaklausiau kaip cia taip. O dabar va suku galva...

Stella1, as tik isivaizduot galiu kiek streso ir baimiu ir visko patiri siuo metu! Bet labai smagu skaityt, kad viskas gerai  4u.gif  Zirniukas stiprus ir tikek, kad viskas bus gerai - dabar svarbiausia geros emocijos. Pailepink, atsipalaiduok ir megaukis!

O aki pradeda stimuliuoti daznai reikia pas gydytoja, man baisu is darbo,kad manes neisleidines tiek,o dazniausiai reikai darbo metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 08, 12:27)

Dabar geriu Provera, kad prisisaukciau mm. Tada nuo pirmos mm dienos skambinu, kad uzregistruotu scan'ui ir pradedu gert stimuliuojancius. O kaip viskas bus paskui - ziuresim.

Ar sulaukei jau mm? 4u.gif

QUOTE(Stella1 @ 2016 04 09, 16:13)

Kai pamaciau sirdele, pradejau zliumbti. Visada atrode, kad svarbiausia yra pastoti per IVF, niekada negalvojau, kiek nervu man kainuos pats nestumas  doh.gif

Pastoti tik vienas zingsnelis. Dabar jau nuolat bus del ko nerimauti biggrin.gif kaip smagu, jog viskas gerai ir mazylis(e) auga wub.gif

QUOTE(Souri @ 2016 04 12, 16:22)
O aki pradeda stimuliuoti daznai reikia pas gydytoja, man baisu is darbo,kad manes neisleidines tiek,o dazniausiai reikai darbo metu  doh.gif

Man ir taip pat doh.gif tokiu atveju noretusi kokio vakarinio ar savaitgalinio darbo, kad butu galima suderint vizitus ir darba. Jau net nebezinau, ka reiks sakyti darbe, kai darys stimuliacija. Todel va ir neskubu... Po HyCoSy nieko negirdejau is VK (tipo turejo laiska parasyt). Jei paskambinciau, tai pasakytu kas ir kaip. Bet galvoju, kad dar ateinanti cikla noreciau praleist ir veliau stimuliuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 12 balandžio 2016 - 19:04
QUOTE(melutia @ 2016 04 12, 19:03)
Ar sulaukei jau mm?  4u.gif
Pastoti tik vienas zingsnelis. Dabar jau nuolat bus del ko nerimauti biggrin.gif kaip smagu, jog viskas gerai ir mazylis(e) auga wub.gif
Man ir taip pat doh.gif tokiu atveju noretusi kokio vakarinio ar savaitgalinio darbo, kad butu galima suderint vizitus ir darba. Jau net nebezinau, ka reiks sakyti darbe, kai darys stimuliacija. Todel va ir neskubu... Po HyCoSy nieko negirdejau is VK (tipo turejo laiska parasyt). Jei paskambinciau, tai pasakytu kas ir kaip. Bet galvoju, kad dar ateinanti cikla noreciau praleist ir veliau stimuliuot smile.gif

Oj as tai noriu kuo greiciau viska smile.gif, laukiu kada 2 svaites praeis ir skambinsiu dle pratekamumo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, ramu cia 4u.gif

Stella, o kai pagimdysi nervinsies, kad pakakotu, paskui, kad melyniu neuzsdetu, paskui, kad namo pareitu iki vidurnakcio biggrin.gif

As tai jau namuose, grizau. Gavau du app - scanas 18d ir kraujas ta pacia diena, bet del to kraujo tai nesupratau kam, nes neparasyta nieko, tik kad uzsirasykit. Gali but del to, kad gulejau ligoninej? O gal siaip profilaktinis? g.gif Bet man jau baisu po ano karto kraujo, vena skauda, baisiai begt pro sona adatos pradejo doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras/ naktis, atejau as pasiklaust ir pasidalinti patirtim arba nepatirtim 4u.gif
Zodziu turim vaikuti viena, norim antro du metai nieko schmoll.gif turejau as pries pirma vaikiuka laporoskopija, tai lt diagnoze buvo 1 uzsikises, kuri atkiso. 2 neissivystes, ale. Kuris neweikia. Ok , cia padare man krauja, ovuliacija nevykata, israse vaistu Clomid berods. Padare hycosy ar kaip ten ta patikra ir parode ABU sveikus praeinamus kaiusintakius. Kuom tiket, kiek tikslus tas hycosy? As tai pasimetus. O mb indeli pridave dukart, turi defektu jo karzygiai rolleyes.gif
Gal kas turejot panasiasitycija? Ar jus stebi gyd ir priziuri auganti kiausinuka? Beja kiek IUI kainuoja gal kas gali pasakyt.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Su tom stimuliacijom patirties ne kazin ka turiu, nes dabar dar tik antras kartas. smile.gif
Praejusia vasara kai stimuliavo ir reikejo i scan'us eit tai darbe nieks net nepastebejo ax.gif Scan'ai visada budavo tarp 8.00 ir 8.30 o as pradedu darba nuo 9.30 tai visad suspedavau. Kai reikia eit konsultacijoms tai ten buda visaip, ir ryte ir per pietus laikas paskirtas. Bet kadangi tie app buna kas 3 menesius tai tik pasakau darbe, kad reikia laisvo pusdienio, kad einu pas gp, o daugiau nieko nepasakoju.

Mano mm pasirode vakar ryte thumbup.gif Tai pasiskambinau i klinika uzsirasiau pirmam scan Balandzio 22 d. 8.30 o siandien sugersiu pirma doze Clomid. Tikiuosi, kad si karta kazkas uzaugs. Tegu ir neuzkimba si menesi nieks, bet bent zinosiu, kad vaistai veikia.. Nu ziuresim, kaip cia kas bus mirksiukas.gif

Kai stimuliuoja, reikia eit i scan mazdaug 3 kartus. Bent jau man taip reikejo praejusi karta.
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 14, 10:41)
Sveikos 4u.gif

Su tom stimuliacijom patirties ne kazin ka turiu, nes dabar dar tik antras kartas.  smile.gif
Praejusia vasara kai stimuliavo ir reikejo i scan'us eit tai darbe nieks net nepastebejo ax.gif Scan'ai visada budavo tarp 8.00 ir 8.30 o as pradedu darba nuo 9.30 tai visad suspedavau. Kai reikia eit konsultacijoms tai ten buda visaip, ir ryte ir per pietus laikas paskirtas. Bet kadangi tie app buna kas 3 menesius tai tik pasakau darbe, kad reikia laisvo pusdienio, kad einu pas gp, o daugiau nieko nepasakoju.

Mano mm pasirode vakar ryte thumbup.gif Tai pasiskambinau i klinika uzsirasiau pirmam scan Balandzio 22 d. 8.30 o siandien sugersiu pirma doze Clomid. Tikiuosi, kad si karta kazkas uzaugs. Tegu ir neuzkimba si menesi nieks, bet bent zinosiu, kad vaistai veikia.. Nu ziuresim, kaip cia kas bus  mirksiukas.gif

Kai stimuliuoja, reikia eit i scan mazdaug 3 kartus. Bent jau man taip reikejo praejusi karta.

cia iki ovuliacijos 3 kartus? g.gif tai daug nzn kaip reiks su darbu suderint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 04 14, 16:36)
cia iki ovuliacijos 3 kartus?  g.gif  tai daug nzn kaip reiks su darbu suderint  unsure.gif

Man kai stimuliavo, tai ir reikejo 3 kartus iki O pasirodyt ir paskui po O eit PRG tyrima pasidaryt smile.gif
Jei ciklas trumpesnis, tai gal ir 2 vizitu uztentu. Mano ciklas is ilgesniu ~35 dienos, tai ir O velai buna. Kad nepraziopsotu O, reikia eit kas kelias dienas ir ziuret kaip auga doh.gif
Dar blogiausia, kad nesusiplanuosi is anksto vizitu, viskas paaiskeja diena/dvi iki appoitmento smile.gif

Cicik, o tai scan'o nedare pries pradedant vaistus gerti? Man vis sakydavo, kad scan ir kraujo tyrimas reikalingas ciklo pradzioj. Ir jei viskas gerai, tada leidzia Clomid pradet gert.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 14 balandžio 2016 - 16:44
QUOTE(melutia @ 2016 04 14, 16:41)
Man kai stimuliavo, tai ir reikejo 3 kartus iki O pasirodyt ir paskui po O eit PRG tyrima pasidaryt smile.gif
Jei ciklas trumpesnis, tai gal ir 2 vizitu uztentu. Mano ciklas is ilgesniu ~35 dienos, tai ir O velai buna. Kad nepraziopsotu O, reikia eit kas kelias dienas ir ziuret kaip auga doh.gif
Dar blogiausia, kad nesusiplanuosi is anksto vizitu, viskas paaiskeja diena/dvi iki appoitmento smile.gif

Cicik, o tai scan'o nedare pries pradedant vaistus gerti? Man vis sakydavo, kad scan ir kraujo tyrimas reikalingas ciklo pradzioj. Ir jei viskas gerai, tada leidzia Clomid pradet gert.

Eina sau, mane jau panika apime unsure.gif nezinau ka su darbu reiks daryti unsure.gif saindien gavau laiska is VK, kad turiu uzsiregistruoti pratekamumo tyrimui biggrin.gif lyg nezinojau doh.gif juk jau skambinau ir neprieme praita cikla doh.gif ir parasyta,kad po testo,bus aptarimas su gydytoja,akd darytitoliau,ir aptars mano kraujo tyrimus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 04 14, 18:20)
Eina sau, mane jau panika apime  unsure.gif  nezinau ka su darbu reiks daryti  unsure.gif  saindien gavau laiska is VK, kad turiu uzsiregistruoti pratekamumo tyrimui  biggrin.gif  lyg nezinojau  doh.gif  juk jau skambinau ir neprieme praita cikla  doh.gif  ir parasyta,kad po testo,bus aptarimas su gydytoja,akd darytitoliau,ir aptars mano kraujo tyrimus  cool.gif

Sakyk, kad danti skauda, reikia eit pas stomatologa biggrin.gif as taip anakart teisinausi biggrin.gif dabar tai nezinau, ka reiks sakyt smile.gif

Sakai laiska dabar gavai.... As vakar gavau biggrin.gif parase apie susitikima su gydytoja, kad mm veluoja, kaf uzrase scan'ui, tada duos vaistu mm issaukt ir po to HyCoSy biggrin.gif as jau ta HyCoSy pries dvi savaites pasidariau lotuliukas.gif jie gal ranka raso tuos laiskus ir paskui pesciomis isnesioja kiekvienam biggrin.gif realiai toki laiska iskart galejo duoti, nes prie manes tada ir rasinejo viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 04 14, 18:13)
Sakyk, kad danti skauda, reikia eit pas stomatologa biggrin.gif as taip anakart teisinausi biggrin.gif dabar tai nezinau, ka reiks sakyt smile.gif

Sakai laiska dabar gavai.... As vakar gavau biggrin.gif parase apie susitikima su gydytoja, kad mm veluoja, kaf uzrase scan'ui, tada duos vaistu mm issaukt ir po to HyCoSy biggrin.gif as jau ta HyCoSy pries dvi savaites pasidariau  lotuliukas.gif jie gal ranka raso tuos laiskus ir paskui pesciomis isnesioja kiekvienam biggrin.gif realiai toki laiska iskart galejo duoti, nes prie manes tada ir rasinejo viska smile.gif

Tai ir man toks vaizdas susidare doh.gif viskas aprasyta kaip ka snekejom ka padare unsure.gif

Gera mintis su dantim lotuliukas.gif
Atsakyti