QUOTE(Souri @ 2016 04 08, 15:41)
As buvau pas Karaliene, faina gydytoja, beja dabar isejo dirbti I vaisingumo klinika, ir kveite mane pas ja gydytis, bet as apsirinkau pirma nemokama gydyma isbandyti, bet ji sake jei anglai pripazintu mano beda galeciau prasyti,akd jieapmoketu po to dirbti jei prireiktu
As pas sia gydytoja lankiausi viena karta pries kelis metus. Atrodo labai siltas zmogus, ir ismananti savo darba. Bet labai smagu isgirst geru atsiliepimu apie ja ir is kitu lupu. Kalbejom su vyru, kad jeigu reikalai judes super letai su NHS, eisim pas ja.
Sestadieni sugeriau paskutine Provera tablete ir per sia savaite turetu pasirodyt mm. Nuo vakar pradejo skaudet sonus, ypatingai kairej pusej - tai manau, kad kazkas vyksta ir mm pareis laiku, o jau tada galesiu pradet gert stimuliuojancius. Tiktai keistai si karta paskyre Provera 5 dienom po 1 tablete 10mg, praejusi karta tokio pacio stiprumo tabletes geriau 10 dienu. Kai buvau pas gyd kabinete kazkaip neuzfiksavau, tai ir nepaklausiau kaip cia taip. O dabar va suku galva...
Stella1, as tik isivaizduot galiu kiek streso ir baimiu ir visko patiri siuo metu! Bet labai smagu skaityt, kad viskas gerai Zirniukas stiprus ir tikek, kad viskas bus gerai - dabar svarbiausia geros emocijos. Pailepink, atsipalaiduok ir megaukis!