Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(BigBang @ 2016 04 02, 15:00)
Aha, sakiau išbandysiu draugės psiūlytą variantą dsryt ND 10cd biggrin.gif bet tas 10 Cd sakė reik išbūt be miliukų ir pan. Sakė užkibs biggrin.gif pažiūrėsim biggrin.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif As tai netikiu tokiom teorijom. Gal kas 2d geriausia del spermos kokybes, bet siaip, kuo dazniau tuo geriau hihihi.gif

QUOTE(melutia @ 2016 04 02, 15:40)
Nemanau, kad darys Tau ta tyrima, jei planuoja LP daryt smile.gif

Man net ne is karto pasiule kiausintakiu pratekamumo tyrima. Iskart stimuliacijas paskyre, o po ju tyrima. Nelabai logiska, bet nepaaiskinsi ten jiems doh.gif

As ir taip galvoju g.gif O be to jie turbut gali padaryt ji per LP?

QUOTE(Souri @ 2016 04 02, 16:40)
Nu nezinau man tai is kart paskyre kiausintakiu pratekamuma, nes sake jei kiausintakiai nepratekami,sako mum nera tikslo ir kazkokio gydymo daryti smile.gif

Logiska, bet nuo daktaro labai priklauso. Jei jam atrodo, kad jauna, viskas ok, jokiu indikaciju nera, tai bus gerai ir be pratekamumo doh.gif

QUOTE(Ceroc @ 2016 04 03, 02:34)
Draugele mirksiukas.gif net geda prisipazinti, bet esu visiska bevale ir jokiu "palauk" nebuna blush2.gif

biggrin.gif Teisingai.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 04 03, 08:38)
biggrin.gif As tai netikiu tokiom teorijom. Gal kas 2d geriausia del spermos kokybes, bet siaip, kuo dazniau tuo geriau hihihi.gif
As ir taip galvoju  g.gif O be to jie turbut gali padaryt ji per LP?
Logiska, bet nuo daktaro labai priklauso. Jei jam atrodo, kad jauna, viskas ok, jokiu indikaciju nera, tai bus gerai ir be pratekamumo  doh.gif
biggrin.gif Teisingai.

matyt as jau sena skaitausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 04 03, 13:46)
matyt as jau sena skaitausi  biggrin.gif

Manau tavo daktaras geresnis blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kaip gyvenat? 4u.gif tylu, ramu.
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 04 05, 20:03)
Merginos, kaip gyvenat?  4u.gif  tylu, ramu.

As siandien buvau nulekus savo tyrimu atsakymu, bet kraujo dar neturi unsure.gif o chlamidiju geras tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.

Pas mane nieko naujo nevyksta, matuoju BT, neužilgo pradėsiu OT gadint. Laukiam 20 dienos kai vyri SG darys wink.gif
Atsakyti
Labas merginos!

Vakar buvau pas savo konsultanta, nusivyliau...
Bandysiu neisipleciant papasakot situacija, nors jau rasiau apie tai praeitoj temutej.

Vasario pradzioj man buvo atliktas kiausidziu drilingas nes turiu PKS, ir buvo nedidele cistuke. Po operacijos paskyre susitikima su gyd po 9 savaiciu. Po sitos operacijos daugiausia sansu pastot pirma pusmeti. Tai du gerus menesius issvaistem laukdami susitikimo su kinsultantu.

Vakar eidama pas gyd. tikejausi kazko geriau. O tik israse 100 mg Clomid stimuliacijai, paskyre scan pirmam ciklui, antram ciklui tik progesterono tyrima, o treciam ciklui nieko. Jei nepasiseks per ta laika tai kitas app Liepos 5.
Dar pries operacija bandem stimuliuotis tuo Clomid, tik tada buvo 50mg ir foliai neaugo. Kazkaio abejoju, kad nuo 100mg pradetu augt. O gal cia tik mano pesimistines nuotaikos tokios, nezinau...
Tikejausi, kad vakar nora scana padarys po operacijos, kad paziuretu kaip ten viskas vidui. Ar neatsirado vel tu cistukiu kiausidese, nes mmm taip ir neatejo. Kraujo tyrimu jokiu irgi nedare, nors hormonai tirti pries metus.
Liudna siandien.
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 06, 15:11)
Labas merginos!

Bandysiu neisipleciant papasakot situacija, nors jau rasiau apie tai praeitoj temutej.

Vasario pradzioj man buvo atliktas kiausidziu drilingas nes turiu PKS, ir buvo nedidele cistuke. Po operacijos paskyre susitikima su gyd po 9 savaiciu. Po sitos operacijos daugiausia sansu pastot pirma pusmeti. Tai du gerus menesius issvaistem laukdami susitikimo su kinsultantu.

Vakar eidama pas gyd. tikejausi kazko geriau. O tik israse 100 mg Clomid stimuliacijai, paskyre scan pirmam ciklui, antram ciklui tik progesterono tyrima, o treciam ciklui nieko. Jei nepasiseks per ta laika tai kitas app Liepos 5.
Dar pries operacija bandem stimuliuotis tuo Clomid, tik tada buvo 50mg ir foliai neaugo. Kazkaio abejoju, kad nuo 100mg pradetu augt. O gal cia tik mano pesimistines nuotaikos tokios, nezinau...
Tikejausi, kad vakar nora scana padarys po operacijos, kad paziuretu kaip ten viskas vidui. Ar neatsirado vel tu  cistukiu kiausidese, nes mmm taip ir neatejo. Kraujo tyrimu jokiu irgi nedare, nors hormonai tirti pries metus.
Liudna siandien.

neliudek 4u.gif man irgi visada viskas atrodydavo taip letai, vos juda..... Jau balandzio menesis, tad iki liepos ne tiek ir ilgai laukti.

Souri, kai parasei del chlamidiju, prisiminiau savo drauge, kuri be problemu vaikuti isnesiojo turedama chlamidijas! ir nelabai galejo ja gydyti nestumo metu.
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 06, 17:11)
Labas merginos!

Tikejausi, kad vakar nora scana padarys po operacijos, kad paziuretu kaip ten viskas vidui. Ar neatsirado vel tu  cistukiu kiausidese, nes mmm taip ir neatejo. Kraujo tyrimu jokiu irgi nedare, nors hormonai tirti pries metus.
Liudna siandien.

Jei ND atlikinejot, tai neissvaistet dvieju menesiu smile.gif as kaip tik buciau linkusi tuos kelis menesius po LP bandyti naturaliai, nei greiciau griebtis vaistu smile.gif

LP dare del PKS? Ovuliacija nevykdavo? Kaip po LP jautiesi? smile.gif

Scan'a vistiek turetu daryti pries pradedant stimuliuoti, tai gal nemate reikalo daryt dabar ir uz poros savaiciu vel mirksiukas.gif
O del kitu ciklu, tai manau veliau paskirs ir scan'us, ir vaistus. Man niekad nieko neskyre taip i prieki. Tik paskambini pirma mm diena ir tada registruoja scan'ui, kraujo tyrimams. Jei viskas gerai, po pirmo scan'o pasako ateiti uz keliu dienu ir t.t.

Neliudek 4u.gif
Judi i prieki, tai ir svarbiausia smile.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma! 4u.gif
Buvo uzpuole niurios mintys, dabar jau geriau. Nes nu kas belieka, tik vel isijungt tikejima ir eit i prieki.

melutia, man LP dare del PKS ir dar turejau cista vienoj kiausidej. Tai tuo paciu patikrino kiausintakiu pratekamuma (nors pries tai jau buvo dare nuotrauka ir viskas ten buvo pratekama), padare drillinga, pasalino ta cista. Pries tai mm nebudavo be vaistu, ovuliacja irgi nevyko. Tai gydytojai tikejosi, kad po LP viskas susitvarkys. Bet mm taip ir nesulaukiau. Tai dabar vienintele viltis, kad gal organizmas geriau reaguos i Clomid ir uzaugs kazkiek foliu. Pries tai kai stimuliavo tai neaugo nieks. O dabar ziuresim.

Dabar geriu Provera, kad prisisaukciau mm. Tada nuo pirmos mm dienos skambinu, kad uzregistruotu scan'ui ir pradedu gert stimuliuojancius. O kaip viskas bus paskui - ziuresim.

Gal kazkuri is merginu gyvenanciu Londone lanketes pas gyd. Renata Karaliene? Zinau, kad ji dirba lietuviu klinikoj, cia Londone ir galvoju, kad gal vertetu pas ja apsilankyt, jei nieko nesigaus su tom NHS stimuliacijom o kito app reiks laukt labai ilgai. Kiek man sake mano konsultantas jie cia stimuliuoja tik su Clomid. O visi leidziami vaistai tik tada kai paskiria IVF. Bet yra 20% tikimybe kad as esu atspari tam Clomid. Tai galvoju, kad reiktu nueit pas ta lietuviu gyd, gal ji pastimuliuotu leidziamais...?

Kiek jus esat pasistumejusios sitam kely?
Atsakyti
QUOTE(Cicik @ 2016 04 08, 11:27)
Aciu uz palaikyma!  4u.gif
Buvo uzpuole niurios mintys, dabar jau geriau. Nes nu kas belieka, tik vel isijungt tikejima ir eit i prieki.

melutia, man LP dare del PKS ir dar turejau cista vienoj kiausidej. Tai tuo paciu patikrino kiausintakiu pratekamuma (nors pries tai jau buvo dare nuotrauka ir viskas ten buvo pratekama), padare drillinga, pasalino ta cista. Pries tai mm nebudavo be vaistu, ovuliacja irgi nevyko. Tai gydytojai tikejosi, kad po LP viskas susitvarkys. Bet mm taip ir nesulaukiau. Tai dabar vienintele viltis, kad gal organizmas geriau reaguos i Clomid ir uzaugs kazkiek foliu. Pries tai kai stimuliavo tai neaugo nieks. O dabar ziuresim.

Dabar geriu Provera, kad prisisaukciau mm. Tada nuo pirmos mm dienos skambinu, kad uzregistruotu scan'ui ir pradedu gert stimuliuojancius. O kaip viskas bus paskui - ziuresim.

Gal kazkuri is merginu gyvenanciu Londone lanketes pas gyd. Renata Karaliene? Zinau, kad ji dirba lietuviu klinikoj, cia Londone ir galvoju, kad gal vertetu pas ja apsilankyt, jei nieko nesigaus su tom NHS stimuliacijom o kito app reiks laukt labai ilgai. Kiek man sake mano konsultantas jie cia stimuliuoja tik su Clomid. O visi leidziami vaistai tik tada kai paskiria IVF. Bet yra 20% tikimybe kad as esu atspari tam Clomid. Tai galvoju, kad reiktu nueit pas ta lietuviu gyd, gal ji pastimuliuotu leidziamais...?

Kiek jus esat pasistumejusios sitam kely?
As buvau pas Karaliene, faina gydytoja, beja dabar isejo dirbti I vaisingumo klinika, ir kveite mane pas ja gydytis, bet as apsirinkau pirma nemokama gydyma isbandyti, bet ji sake jei anglai pripazintu mano beda galeciau prasyti,akd jieapmoketu po to dirbti jei prireiktu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
o as pastaruoju metu labai blogai miegojau ir stresavau. Dinge visi nestumo pozymiai, tik kazkiek pykina. Krutine ir pilvas grizo i pradine busena. buvau 100 proc tikra, kad pas mane nesivystantis nestumas, kad reikes maziuka krapstyti lauk doh.gif

Siandien vaziavome i privacia klinika pasidaryti scan'a. Viskas gerai, sirdele plaka, vaikiukas 2.5cm.

Kai pamaciau sirdele, pradejau zliumbti. Visada atrode, kad svarbiausia yra pastoti per IVF, niekada negalvojau, kiek nervu man kainuos pats nestumas doh.gif
Atsakyti