Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(melutia @ 2016 04 01, 15:06)
Tai dabar turbut stimuliuos kita cikla. Turetu parasyt laiska apie tai, kas bus toliau smile.gif
Zinok taip ir nepaklausiau del AMH. Tyrima atliko kitam skyriui. Po visko nuejau i ta savo skyriu, paprasiau, kad sesele pakviestu, tai registraturoj dirbantis asmuo tik pasake, kad parasys jie laiska, nera ko man eit dabar pas sesele. Nu as niekad su juo nesusikalbu doh.gif
Ieskojau info kur privaciai pasidaryt Amh, tai raso, kad su PKS netikslinga daryt... Gal todel man ir neskyre g.gif

Bet man ir PKS, bet paskyre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 04 01, 16:52)
Bet man ir PKS, bet paskyre  biggrin.gif

Kiekviena klinika turbut viska skirtingai daro biggrin.gif pries stimuliacijas hormonu tyrimus darys, tai tada ir uzklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 04 01, 15:55)
Kiekviena klinika turbut viska skirtingai daro biggrin.gif pries stimuliacijas hormonu tyrimus darys, tai tada ir uzklausiu smile.gif

Kiap faina tau,akd tiek jau pasistumejai blush2.gif o klausyk po tyrimo normaliai dirbti gali?
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 04 01, 18:29)
Kiap faina tau,akd tiek jau pasistumejai  blush2.gif  o klausyk po tyrimo normaliai dirbti gali?

Mes tai sakem sau, kad truputi pristabdysim planavimus, bet cia kaip tycia viskas greit vyksta biggrin.gif

Viska normaliai galiu daryt po tyrimo smile.gif kadangi kiausintakiai lengvai pratekami, tai viskas sklandziai praejo. Sake jei butu "uzsikise", tai procedura ilgiau uztruktu ir siek tiek skausmingesne butu. Bet as po tyrimo variau namo pagulet, papietavau ir grizau i darba. Galejau ir tiesiai is klinikos i darba varyt. Jauciausi gerai, tik iklota reikejo isideti, nes kazkiek to skyscio buvo like ir jis isbegdinejo smile.gif
Tau irgi viskas bus gerai thumbup.gif kokio ilgio Tavo ciklai? Reguliarus?
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 04 01, 07:58)
O nebuvo nes buvo gera blastute?  4u.gif Ir jei butu nepavyke po kiek laiko galetum bandyti vel? ZInau, kad uzknisu su klausimais biggrin.gif Bet turiu mazdaug nusiteikt moraliskai ar bandysim saugot kiausintakius ,ar salint  doh.gif

Mano blastute buvo 5AA kokybes, kaip suprantu top quality. Zinok net nezinau kada galeciau isideti saldyta blastute jei nepavyktu.. Vistiek tureciau atsigaut pirmiausiai po vaistu, stimuliacijos. Manau, kad po kokiu 4 menesiu maziausiai.
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 21:49)
Kiek laiko jau Tavo nestumas? wub.gif oij, prasideda smagumai del pykinimo smile.gif man tai kaip kosmosas atrodo visi nestumo negalavimai, neiprasto maisto norejimai ir t.t. Niekad su skrandziu/valgymu jokiu problemu neturejus, tai sunku suprast, kaip taip staiga viskas gali pasikeist smile.gif Laikykis 4u.gif

Rytoj prasides 9 savaite. Vis nerimauju, nes nezinau kaip ten mazylis pilvelyje gyvena..
Draugei vaikelis nustojo vystytis 7sav, bet pradejo kraujuoti tik 11-12sav. To matyt labiausiai bijociau.. Atrodo, viskas gerai, o vaikelis jau seniai nesivysto sad.gif
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 04 01, 16:49)
Mes tai sakem sau, kad truputi pristabdysim planavimus, bet cia kaip tycia viskas greit vyksta biggrin.gif

Viska normaliai galiu daryt po tyrimo smile.gif kadangi kiausintakiai lengvai pratekami, tai viskas sklandziai praejo.

Labai geros naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 04 01, 19:31)
Rytoj prasides 9 savaite. Vis nerimauju, nes nezinau kaip ten mazylis pilvelyje gyvena..
Draugei vaikelis nustojo vystytis 7sav, bet pradejo kraujuoti tik 11-12sav. To matyt labiausiai bijociau.. Atrodo, viskas gerai, o vaikelis jau seniai nesivysto sad.gif

Negalvoj apie blogus pavyzdzius, megaukis siuo laiku, kai mazylis(e) pilvely auga 4u.gif
Kada kitas scan'as? Zadi eiti tik i tuos scan'us, kuriuos nhs kompensuoja ar eisi ir privaciai? smile.gif Jei labai neramu, tai gal verta nueit privaciai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 04 01, 18:56)
Negalvoj apie blogus pavyzdzius, megaukis siuo laiku, kai mazylis(e) pilvely auga 4u.gif
Kada kitas scan'as? Zadi eiti tik i tuos scan'us, kuriuos nhs kompensuoja ar eisi ir privaciai? smile.gif Jei labai neramu, tai gal verta nueit privaciai...  wub.gif

laukiu skambucio is midwife.
tureciau eiti pasidaryti kraujo tyrima del genetiniu ligu apie 10-12sav ir i scan'a 12 savaite smile.gif tai matyt pirmiausiai krauja paims, o tada kai bus rezultatai, eisiu i scan'a.

kadangi NHS priklauso du scan'ai (12sav ir 23sav), ziuresiu nuo situacijos smile.gif Vasara LT busim, tai galima ir ten bus nueiti jei kazkas neramins ax.gif

Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 14:41)
27 x 2 = 54 cistos. Jega  biggrin.gif kai darbe pasakiau, ka mate, tai tokios akys buvo  blink.gif  blink.gif

melutia, o tu jauti kazkoki skausma del cistu? jos ovuliacijai netrukdo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 04 01, 12:42)
Sake parasys laiska del kitos konsultacijos ir ka toliau darys. Manau kita cikla jau turetu pradetu stimuliuoti smile.gif po HyCoSy siek tiek sansai pastoti padideja, nes "pravalo" kiausintakius smile.gif

oi, Melutia, kaip norėčiau, kad tik jums greičiau pavyktų, kaip smagu, kad jau juda reikalai. gaila, kad patys taip užsivėlinom...

vis dar to kvailo laiško laukiam! Be jo nieko daryti negalima! sorry, vėl atėjo mėmės, piktas keksas aš šiandien... jergau, dar du mėnesiai ir treti planavimo metai prasidės...

Artimiausias veiksmų planas - jei iki pirmadienio laiško nėra, skambinu i GP ir prašau VK numerio.
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 04 01, 23:19)
melutia, o tu jauti kazkoki skausma del cistu? jos ovuliacijai netrukdo?  unsure.gif

Nejauciu nieko smile.gif na gal tik mazdaug per ovuliacija jauciu maudima. Bet tiksliai nezinau, ar ji tikrai ivyksta. Dariausi PRG tyrima viena karta, tai viskas gerai buvo. Ciklai +- reguliarus (isskyrus praeita, kuris truko 66 dienas)

Ceroc, nezinai i kuria ligonine Tave sius? Internete galetum susirast nr g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 02 balandžio 2016 - 00:00
QUOTE(melutia @ 2016 04 01, 17:49)

Viska normaliai galiu daryt po tyrimo smile.gif kadangi kiausintakiai lengvai pratekami, tai viskas sklandziai praejo. Sake jei butu "uzsikise", tai procedura ilgiau uztruktu ir siek tiek skausmingesne butu. Bet as po tyrimo variau namo pagulet, papietavau ir grizau i darba. Galejau ir tiesiai is klinikos i darba varyt. Jauciausi gerai, tik iklota reikejo isideti, nes kazkiek to skyscio buvo like ir jis isbegdinejo smile.gif
Tau irgi viskas bus gerai thumbup.gif kokio ilgio Tavo ciklai? Reguliarus?

Taip reguliarus,kas 29-30 dienu smile.gif Taip laukiu,kad man patikrintu,ir kad tada jau kazkokiu veiksmu imtusi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ceroc @ 2016 04 01, 23:32)
oi, Melutia, kaip norėčiau, kad tik jums greičiau pavyktų, kaip smagu, kad jau juda reikalai. gaila, kad patys taip užsivėlinom...

vis dar to kvailo laiško laukiam! Be jo nieko daryti negalima! sorry, vėl atėjo mėmės, piktas keksas aš šiandien... jergau, dar du mėnesiai ir treti planavimo metai prasidės...

Artimiausias veiksmų planas - jei iki pirmadienio laiško nėra, skambinu i GP ir prašau VK numerio.

Man atrodo to laisko taip greit dar negausi, nes mums sake 2-3men reikia laukti eileje doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš labai laukiu mūsų vizito su gp po mano kraujo ir vyro sg tyrimų smile.gif bet tai bus tik gale mėn. Ech smile.gif šiandien 6CD, manau nuo ryt BT pradėsiu matuot ir lauksiu O, bet jeigu iki vyro SG nebus O (balandžio 20) tai nelauksiu ilgiau, eisiu kraują nuleist..
Atsakyti
O kada tau menesines buvo?

Mes jau turim vizita, dabar lauksiu jo ir po to ziuresim ka siulo daktarai. Bet siaip visus tyrimus liepe pasidaryt pries tai, ir amh ir hormonus, ir sg smile.gif
Atsakyti