QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 20:09)
Gera mintis pabandysiu rytoj patekt pas sesele ir paklausti del AMH. Tik ji kartais tokia bjauroka buna tyrima kitam skyriui darys, bet rasiu priezasti, ko man pas sesele reikia
O ka Jus darbe sakot, kai reikia eit i appointmentus? As siandien jauciu prisisnekejau pasakiau del PKS, tai kai pradejo pasakot, kaip ir darbdavei buvo, ka dare ir t.t... Nesakau, kad del nevaisingumo einu tik galvoju, kai reiks dazniau i appointmentus vaiksciot, ka tada reiks sakyt
O ka Jus darbe sakot, kai reikia eit i appointmentus? As siandien jauciu prisisnekejau pasakiau del PKS, tai kai pradejo pasakot, kaip ir darbdavei buvo, ka dare ir t.t... Nesakau, kad del nevaisingumo einu tik galvoju, kai reiks dazniau i appointmentus vaiksciot, ka tada reiks sakyt
As nieko nesakau, prasau day off ta diena Nieko neaiskinu, bet tuoj itarimas man atrodo kils, kad daznai riekia
Papildyta:
QUOTE(Stella1 @ 2016 03 31, 21:31)
dazniausiai viena. man net nebuvo galimybes prasyti daugiau. (Nebent embrionu kokybe butu labai prasta)
UK istatymai gana griezti del daugiavaisio nestumo. Kiekviena vaisingumo klinika turi nevirsyti tam tikro nustatyto daugiavaisio nestumo procento. Kai paskaitau, kad lietuvoje 3-4 embrionus isodina, baisu darosi bet matyt nera ko lyginti gydytoju patirties/ IVF kokybes UK ir LT.
Estrogeno lygis yra tikrinamas 3CD.
Blood - day 3 FSH, LH and estradiol hormone testing. http://www.advancedf...com/day3fsh.htm
mane pradejo pykinti. siandien darbe ziaukciodama begau i WC
Papildyta:
man sis tyrimas kainavo £50.00. Bet kiek zinau, gali buti ir brangiau.
UK istatymai gana griezti del daugiavaisio nestumo. Kiekviena vaisingumo klinika turi nevirsyti tam tikro nustatyto daugiavaisio nestumo procento. Kai paskaitau, kad lietuvoje 3-4 embrionus isodina, baisu darosi bet matyt nera ko lyginti gydytoju patirties/ IVF kokybes UK ir LT.
Estrogeno lygis yra tikrinamas 3CD.
Blood - day 3 FSH, LH and estradiol hormone testing. http://www.advancedf...com/day3fsh.htm
mane pradejo pykinti. siandien darbe ziaukciodama begau i WC
Papildyta:
man sis tyrimas kainavo £50.00. Bet kiek zinau, gali buti ir brangiau.
nezinau, ta tyrima manau turetu padaryti nemokamai,as nieko nemokejau
Kaip as laukiu kada busiu labia ikvepia,kad tau padejo cia uk, tikiuosi ir mums pades