Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 10 tema

QUOTE(BigBang @ 2016 03 31, 15:48)
O kaip tas tyrimas atliekamas?
Oho 27  blink.gif

Kazkas panasaus i paprasta scan'a, tik dar suleidzia kazkokio skyscio ir ziuri, ar prateka jis kiausintakius smile.gif as bent jau taip isivaizduoju biggrin.gif rytoj suzinosiu tiksliai smile.gif

27 x 2 = 54 cistos. Jega biggrin.gif kai darbe pasakiau, ka mate, tai tokios akys buvo blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 14:36)
Kokie keisti pavadinimai blink.gif
Tik Progesterono tyrima reiktu daryt 7DPO, o kiti nesvarbu kada smile.gif

Ceroc, svarbu jau pajudejo reikalai link VK. Tikekimes greitai jie susisieks su Tavim thumbup.gif

As jau po scan'o, rytoj tas kiausintakiu pratekamumo tyrimas. Paskaiciavo siandien cistas - mazdaug 27 and vienos kiausides ir dar tiek pat ant kitos blink.gif kur ju tiek telpa???

Oho, tai tau irgi policistines ane? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 31, 18:18)
Oho, tai tau irgi policistines ane?  blink.gif

Aha. Seniai zinojau, tik niekad nieks neskaiciavo, kiek tu cistuciu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 17:21)
Aha. Seniai zinojau, tik niekad nieks neskaiciavo, kiek tu cistuciu yra smile.gif

Man ir ant vienos sake kaip karoliai issidesciusios,o ant kitos is vis nieko g.gif O klausyk pries pratekamumo testa tau tikrino chlamidijas? g.gif ar tik man cia meluoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 31, 18:26)
Man ir ant vienos sake kaip karoliai issidesciusios,o ant kitos is vis nieko  g.gif  O klausyk pries pratekamumo testa tau tikrino chlamidijas?  g.gif  ar tik man cia meluoja  blink.gif

Tikrino, kai buvo susitikimas su gydytoja (pries 3 savaites) smile.gif pienlige tada uztiko, liepe vaistu nuo jos nusipirkt ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 17:31)
Tikrino, kai buvo susitikimas su gydytoja (pries 3 savaites) smile.gif pienlige tada uztiko, liepe vaistu nuo jos nusipirkt ir viskas  smile.gif

Aj matai tai pastave ir atsakymas spejo ateiti blush2.gif man cia viskas per greit, net tyrimu atsakymu nespejo gauti, buvau siandien GP sake dar nera, sako gal ryt, del svenciu viskas uztruko, na ka lauksiu ryt is taves ziniu kaip tas tyrimas ar skausmingas, tikiuosi pranesi 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 31, 18:42)
Aj matai tai pastave ir atsakymas spejo ateiti  blush2.gif  man cia viskas per greit, net tyrimu atsakymu nespejo gauti, buvau siandien GP sake dar nera, sako gal ryt, del svenciu viskas uztruko, na ka lauksiu ryt is taves ziniu kaip tas tyrimas ar skausmingas, tikiuosi pranesi  4u.gif  smile.gif

Man gal po kokiu 5 dienu paskambino ir pasake tepinelio rezultatus smile.gif sikart viskas tikrai greitai vyksta, negaliu skustis. Gal kazkas atsauke vizitus, nes kai skambino, tai tik vienas laikas buvo, kada galiu ateit.
Pranesiu rytoj, kaip seksis mirksiukas.gif

Gaila, jog Tau nepavyko si cikla visko pasidaryt. Bet jau kita viskas bus tvarkoj thumbup.gif jokiu svenciu, tyrimu rezultatus turesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 17:49)
Man gal po kokiu 5 dienu paskambino ir pasake tepinelio rezultatus smile.gif sikart viskas tikrai greitai vyksta, negaliu skustis. Gal kazkas atsauke vizitus, nes kai skambino, tai tik vienas laikas buvo, kada galiu ateit.
Pranesiu rytoj, kaip seksis  mirksiukas.gif

Gaila, jog Tau nepavyko si cikla visko pasidaryt. Bet jau kita viskas bus tvarkoj thumbup.gif jokiu svenciu, tyrimu rezultatus turesi smile.gif

lauksiu ax.gif Tai vat,kad tos sventes viska suvele cia man doh.gif O del tyrimu man paciai sake skambint I GP, tai kita savaite nuvaziuosiu, noriu,kad atspausdintu unsure.gif
Papildyta:
melutia O po pratekamumo tyrimo kokia toliau gydymo seka, nesake? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 31, 18:55)
lauksiu  ax.gif  Tai vat,kad tos sventes viska suvele cia man  doh.gif  O del tyrimu man paciai sake skambint I GP, tai kita savaite nuvaziuosiu, noriu,kad atspausdintu  unsure.gif
Papildyta:
melutia O po pratekamumo tyrimo kokia toliau gydymo seka, nesake?  bigsmile.gif

Jei viskas gerai, tai trys stimuliacijos toliau. Tada gal IUI smile.gif
Dabar ieskau, kur pasidaryt AMH tyrima privaciai, nes klinikoj nedare. Logiskiau butu pirma si tyrima pasidaryt ir tada stimuliuot, jei viskas ok. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 18:13)
Dabar ieskau, kur pasidaryt AMH tyrima privaciai, nes klinikoj nedare. Logiskiau butu pirma si tyrima pasidaryt ir tada stimuliuot, jei viskas ok. smile.gif

O gal tu ryt paprasyk prie to pacio,kad ta tyrima tau padarytu, nes man tai iskart paskyre, sake butinai reikia zinoti kiausidziu rezerva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 03 31, 19:46)
O gal tu ryt paprasyk prie to pacio,kad ta tyrima tau padarytu, nes man tai iskart paskyre, sake butinai reikia zinoti kiausidziu rezerva g.gif

Gera mintis smile.gif pabandysiu rytoj patekt pas sesele ir paklausti del AMH. Tik ji kartais tokia bjauroka buna biggrin.gif tyrima kitam skyriui darys, bet rasiu priezasti, ko man pas sesele reikia smile.gif

O ka Jus darbe sakot, kai reikia eit i appointmentus? As siandien jauciu prisisnekejau doh.gif pasakiau del PKS, tai kai pradejo pasakot, kaip ir darbdavei buvo, ka dare ir t.t... Nesakau, kad del nevaisingumo einu ax.gif tik galvoju, kai reiks dazniau i appointmentus vaiksciot, ka tada reiks sakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 03 31, 07:35)
Aciu uz ats smile.gif Nes as biskeli suku galva del tu kiausintakiu.. O kiek maksimaliai anglai sodina blastuciu?

dazniausiai viena. man net nebuvo galimybes prasyti daugiau. (Nebent embrionu kokybe butu labai prasta)
UK istatymai gana griezti del daugiavaisio nestumo. Kiekviena vaisingumo klinika turi nevirsyti tam tikro nustatyto daugiavaisio nestumo procento. Kai paskaitau, kad lietuvoje 3-4 embrionus isodina, baisu darosi doh.gif bet matyt nera ko lyginti gydytoju patirties/ IVF kokybes UK ir LT.

QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 13:36)
Kokie keisti pavadinimai blink.gif
Tik Progesterono tyrima reiktu daryt 7DPO, o kiti nesvarbu kada smile.gif

Estrogeno lygis yra tikrinamas 3CD.
Blood - day 3 FSH, LH and estradiol hormone testing. http://www.advancedf...com/day3fsh.htm

mane pradejo pykinti. siandien darbe ziaukciodama begau i WC sad.gif

Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 03 31, 17:13)

man sis tyrimas kainavo £50.00. Bet kiek zinau, gali buti ir brangiau.
Atsakyti