Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

Aha, pas mus tas pats as 160, o vyras 190 biggrin.gif tai jis man aiskina, kad as virtuveje be jo nieko negaliu, nes net nepasiekiu daiktu biggrin.gif nors irgi virsuje laikau retai naudamus, arba nuo vaiku slepiamus daiktus biggrin.gif
Ale pigiai prasisukot bigsmile.gif tiesa, kiek beginu metru? Pas mus tai dideles virtuve ir stalciu as daug norejau blush2.gif tai be technikos uz 7000lt pasidarem
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 04 09, 14:53)
Aha, pas mus tas pats as 160, o vyras 190 biggrin.gif tai jis man aiskina, kad as virtuveje be jo nieko negaliu, nes net nepasiekiu daiktu biggrin.gif nors irgi virsuje laikau retai naudamus, arba nuo vaiku slepiamus daiktus biggrin.gif
Ale pigiai prasisukot bigsmile.gif tiesa, kiek beginu metru? Pas mus tai dideles virtuve ir stalciu as daug norejau blush2.gif tai be technikos uz 7000lt pasidarem

labai pigiai. o ir visuose durelese, stalciuoe sudeti mechanizmai, kad tyliai uzsidarytu (o jie irgi kainuoja blink.gif )
virtuve apie 2,30*2,30m

stalciai pas mus tik po kriaukle ir po baru. visur kitur dureles. o daugiau staciu jau kaip ir nebebuvo kur. nes salia kriauklessiaura spintele, indaplove, toliau kampine spintele su besisukanciu mechanizmu, paskui orkaite, siaura spintele ir toliau jau baras. o virsuje stalciu deje nepadarysi. stalciai ir man butu patogiau. bet dureles visur dejom kad i virsu pasikeltu, tik kur indai ir kampinej spintelej kaip normaliose spintelese atsidaro. ir dar tos siauros spinteles prie saldutuvo normaliai atsidaro.

o komplektavausi ir as ilgai, nes ilgis nenormalus 232. MB biski suchalturino ir vietoj to, kad siek tiek cm dadetu i virtuve pridejo i miegamaji doh.gif tai vargau deliodama, kad kuo mazesnis tarpelis liktu tuscias. tai liko berods tik 5cm.
Atsakyti
Tai niekas neturit GREITPUODŽIO iš ikėjos? 4u.gif
Atsakyti
Užmačiau IKEA naujienas BRUNSTA šviestuvus wub.gif Pas skandinavus jau prekiauja. NEREALŪS wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Gera mintis kibirą kaip vazoną panaudoti, man patinka wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 12 balandžio 2016 - 11:18
Kibirai vazonai labai sena "ismintis" biggrin.gif tik va tokiu alyvmedziu as noreciau, maniskis maziukas dar kol kas
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 04 12, 13:05)
Kibirai vazonai labai sena "ismintis" biggrin.gif tik va tokiu alyvmedziu as noreciau, maniskis maziukas dar kol kas

Paprasti kibirai, tai jo, bet man patiko būtent šie, o ir žiūrisi neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 04 12, 12:13)
Užmačiau IKEA naujienas BRUNSTA šviestuvus  wub.gif Pas skandinavus jau prekiauja. NEREALŪS  wub.gif  wub.gif  wub.gif

vaje - kaip man tiktų į naują virtuvę. Tik įdomu kada pas mus pasirodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 04 12, 12:13)
Užmačiau IKEA naujienas BRUNSTA šviestuvus  wub.gif Pas skandinavus jau prekiauja. NEREALŪS  wub.gif  wub.gif  wub.gif

na, jei dėl dizaino, dėl grožio... bet ar po kokių metų neįsipyks ta "plika" lemputė ir "plika" šviesa? nes gaubto tai kaip ir nėra iš tikro... Kaip iš tos pasakos - nei plika, nei apsirengus...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 04 12, 17:50)
na, jei dėl dizaino, dėl grožio... bet ar po kokių metų neįsipyks ta "plika" lemputė ir "plika" šviesa? nes gaubto tai kaip ir nėra iš tikro... Kaip iš tos pasakos - nei plika, nei apsirengus...

Cia - skonio reikalas wink.gif Dabar labai populiarus tokio tipo sviestuvai, kur lempute neuzdengta gaubtu. Aisku, jei esate iprate prie klasikinio ar standartinio interjero, tai be abejo nepatiks sie sviestuvai. Ne kiekvienam interui jie tinkami.

Man, pavyzdziui juokingai atrodo senoviniai keliu saku sviestuvai, bet jei dar tokius gamina, tai matyt yra perkanciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 12 balandžio 2016 - 19:58
Man plika sviesa nejauki, t.y. reikia kazkokio sklaidymo. As ant tokio remo kazka uztraukciau, pati konstrukcija man grazi
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 04 12, 19:56)
Cia - skonio reikalas wink.gif Dabar labai populiarus tokio tipo sviestuvai, kur lempute neuzdengta gaubtu. Aisku, jei esate iprate prie klasikinio ar standartinio interjero, tai be abejo nepatiks sie sviestuvai. Ne kiekvienam interui jie tinkami.

Man, pavyzdziui juokingai atrodo senoviniai keliu saku sviestuvai, bet jei dar tokius gamina, tai matyt yra perkanciu.

yra perkančių ir dauguma. Draugė senukuose už šviestuvų tiekimą atsakinga, bandžiau paprotint kokias beryšybes veža, sakė bandė pralaužt ledus, bet kokiuss perka tokius ir veža biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 12 balandžio 2016 - 20:18
QUOTE(Louhi @ 2016 04 12, 20:56)

U, skandinaviškuose bloguose tos "kristalų" kampuotos formos jau taip seniai ant bangos- šviestuvai, vazos, "akvariumai", dekoracijos, net buvo įdomu kaip čia Ikea šito trendo dar nepasigriebus smile.gif
Labai geras pasirinkimas, kai iš esmės patinka "iljičiaus lemputės"(kaip man), bet kita vertus interjere jos atrodo pernelyg nuogos smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2016 04 12, 21:18)
yra perkančių ir dauguma. Draugė senukuose už šviestuvų tiekimą atsakinga, bandžiau paprotint kokias beryšybes veža, sakė bandė pralaužt ledus, bet kokiuss perka tokius ir veža biggrin.gif

O gal perka tokius, nes veža, kito pasirinkimo už kainą panašią mažoka? O vežėjai veža, nes jiems atrodo, kad perka biggrin.gif
Atsakyti