Idėjos naudojant IKEA baldus:
BESTA
MALM
Visi kiti
QUOTE(Y2K @ 2016 04 04, 23:25)
Labai įdomių sprendimų yra
Bestai kaip visada, geriausi komplimentai
Beje, buvau IKEA gal prieš kokias 3 svaites ir mačiau stilingą bei nebrangią lovą KOPARDAL ekspozicijoje, bet prie naujienų tik dabar internete atsirado.
Man ji labai patiko Gaila anksčiau jos nebuvo, o tai būčiau labai pagalvojusi ir ko gero savo baltąją Malm lovą į ją išmainius Nors ir metalinė, bet pasirodė labai jauki
QUOTE(MisKaprizas @ 2016 03 30, 10:46)
Pačiupinėjom tos lovos čiužinuką, tai labai jau plonas pasirodė, nebus patogu miegoti.
QUOTE(MisKaprizas @ 2016 03 30, 10:46)
http://www.ikea.com/...ducts/80017389/ - gal kas turite šią sulankstomą lovą? Ar įmanoma miegoti?
Mes turim, sode vaikam miegot, nesiskundžia
QUOTE(Ingese @ 2016 04 03, 17:47)
reikia ir man dėliotis, bet nekyla rankos kaip sakoma
pasibraižiau tik virtuvės matmenis
pasibraižiau tik virtuvės matmenis
Ir mes planuojam virtuve is Ikejos imti Jau turiu pasiplanavus su programele, tiksliau suplanavus ir perplanavus jau kokius penkis kartus. Ka parodyt turesiu kazkur birzelio pabaigoj
As virtuves variantu turejau 50 vnt sekmes planuojant ir perkant
Ojoj, seniai taip smegenys nedirbo
Aciu
Aciu
QUOTE(fuzzyy @ 2016 04 06, 20:38)
Ir mes planuojam virtuve is Ikejos imti Jau turiu pasiplanavus su programele, tiksliau suplanavus ir perplanavus jau kokius penkis kartus. Ka parodyt turesiu kazkur birzelio pabaigoj
Lauksiu...
mes savo virtuve irgi planavom ikea. turim ju puse metu ir priekaistu kol kas neturiu.
va:
ten kur baras yra spintele su stalciais. o po baru spintele su durelemis (ten dedam labai retai naudojamus indus)
va:
ten kur baras yra spintele su stalciais. o po baru spintele su durelemis (ten dedam labai retai naudojamus indus)
QUOTE(tiutiute @ 2016 04 08, 21:00)
http://www.part.lt/i...533cebbc777.jpg
http://www.part.lt/i...5cdf9b46585.jpg
http://www.part.lt/i...5cdf9b46585.jpg
Na liuks virtuvėlė tokia jauki labai. Tik fasado ir stalviršio spalva lyg tamsiai žalia? Įtariu spalvas fotoaparatas šiuo atveju iškraipo.
Kaip matau čia blizgi foto? Aš tai pakolkas nesusigaudau su tomis plokštėmis?
Ir kiek Jums kainavo toks komplektukas? Ar pigiau, nei būtumėte darę pagal užsakymą?
Cjauki virtuvele, man tik klausimas, koks jusu ugis? nes as is savo nykstuko horizonto kai paziuriu, tai virsutiniu spinteliu be kopeteliu niekaip nepasiekciau
QUOTE(Ingese @ 2016 04 09, 07:00)
Na liuks virtuvėlė tokia jauki labai. Tik fasado ir stalviršio spalva lyg tamsiai žalia? Įtariu spalvas fotoaparatas šiuo atveju iškraipo.
Ir kiek Jums kainavo toks komplektukas? Ar pigiau, nei būtumėte darę pagal užsakymą?
spalva pilka. ir blizgi. nors ant blizgaus matosi visi pirstu atspaudai, bet kol kas vargo del to nematau. kai nusibos tai tik dureles visur galesim pakeisti ir vel nauja virtuve
uz virtuve mokejom 2461, bei i kaina ieina dar indalpove (349), gartraukis (79) ir kriaukle (109). paskui dar dasipirkom tu detalyciu kur paspaudus dureles atsidaro (nezinau kaip vadinasi), ir pora papidomu lentynu.
o ir surinkti spinteles labai lengva. su vyru kartu surinkinejom, paskui kai jis dirbo as ir viena surinkinejau
QUOTE(Alchemie @ 2016 04 09, 08:03)
Cjauki virtuvele, man tik klausimas, koks jusu ugis? nes as is savo nykstuko horizonto kai paziuriu, tai virsutiniu spinteliu be kopeteliu niekaip nepasiekciau
as irgi maza 160. bet turiu palipuka is ikea. tai ant jo ir laipau. bet visi reikalingiausi ir dazniausiai naudojami indai apacioje,tai nedaznai tenka laipioti. Vyras 186, tai jis be vargo pasiekia virsutines lentynas.