Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

Idėjos naudojant IKEA baldus:
BESTA
MALM
Visi kiti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 04 balandžio 2016 - 23:29
QUOTE(Y2K @ 2016 04 04, 23:25)
Idėjos naudojant IKEA baldus:
BESTA
MALM
Visi kiti

Labai įdomių sprendimų yra thumbup.gif
Bestai kaip visada, geriausi komplimentai wub.gif

Beje, buvau IKEA gal prieš kokias 3 svaites ir mačiau stilingą bei nebrangią lovą KOPARDAL ekspozicijoje, bet prie naujienų tik dabar internete atsirado.
Man ji labai patiko wub.gif Gaila anksčiau jos nebuvo, o tai būčiau labai pagalvojusi ir ko gero savo baltąją Malm lovą į ją išmainius wink.gif Nors ir metalinė, bet pasirodė labai jauki wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 05 balandžio 2016 - 06:56
QUOTE(MisKaprizas @ 2016 03 30, 10:46)
http://www.ikea.com/...ducts/80017389/ - gal kas turite šią sulankstomą lovą?

Pačiupinėjom tos lovos čiužinuką, tai labai jau plonas pasirodė, nebus patogu miegoti.
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2016 03 30, 10:46)
http://www.ikea.com/...ducts/80017389/ - gal kas turite šią sulankstomą lovą? Ar įmanoma miegoti?

Mes turim, sode vaikam miegot, nesiskundžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 04 03, 17:47)
reikia ir man dėliotis, bet nekyla rankos kaip sakoma smile.gif
pasibraižiau tik virtuvės matmenis

Ir mes planuojam virtuve is Ikejos imti smile.gif Jau turiu pasiplanavus su programele, tiksliau suplanavus ir perplanavus jau kokius penkis kartus. Ka parodyt turesiu kazkur birzelio pabaigoj smile.gif
Atsakyti
As virtuves variantu turejau 50 vnt doh.gif sekmes planuojant ir perkant 4u.gif
Atsakyti
Ojoj, seniai taip smegenys nedirbo biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2016 04 06, 20:38)
Ir mes planuojam virtuve is Ikejos imti smile.gif Jau turiu pasiplanavus su programele, tiksliau suplanavus ir perplanavus jau kokius penkis kartus. Ka parodyt turesiu kazkur birzelio pabaigoj smile.gif

Lauksiu...smile.gif
Atsakyti
mes savo virtuve irgi planavom ikea. turim ju puse metu ir priekaistu kol kas neturiu.
va:
user posted image
user posted image

ten kur baras yra spintele su stalciais. o po baru spintele su durelemis (ten dedam labai retai naudojamus indus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 08 balandžio 2016 - 20:02
QUOTE(tiutiute @ 2016 04 08, 21:00)
http://www.part.lt/i...533cebbc777.jpg
http://www.part.lt/i...5cdf9b46585.jpg

ten kur baras yra spintele su stalciais. o po baru spintele su durelemis (ten dedam labai retai naudojamus indus)

Na liuks virtuvėlė thumbup.gif thumbup.gif tokia jauki labai. Tik fasado ir stalviršio spalva lyg tamsiai žalia? Įtariu spalvas fotoaparatas šiuo atveju iškraipo.
Kaip matau čia blizgi foto? Aš tai pakolkas nesusigaudau su tomis plokštėmis?
Ir kiek Jums kainavo toks komplektukas? Ar pigiau, nei būtumėte darę pagal užsakymą?
Atsakyti
Cjauki virtuvele, man tik klausimas, koks jusu ugis? blush2.gif nes as is savo nykstuko horizonto kai paziuriu, tai virsutiniu spinteliu be kopeteliu niekaip nepasiekciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 04 09, 07:00)
Na liuks virtuvėlė thumbup.gif  thumbup.gif  tokia jauki labai. Tik fasado ir stalviršio spalva lyg tamsiai žalia? Įtariu spalvas fotoaparatas šiuo atveju iškraipo.
Kaip matau čia blizgi foto? Aš tai pakolkas nesusigaudau su tomis plokštėmis?
Ir kiek Jums kainavo toks komplektukas? Ar pigiau, nei būtumėte darę pagal užsakymą?

spalva pilka. ir blizgi. nors ant blizgaus matosi visi pirstu atspaudai, bet kol kas vargo del to nematau. kai nusibos tai tik dureles visur galesim pakeisti ir vel nauja virtuve thumbup.gif
uz virtuve mokejom 2461€, bei i kaina ieina dar indalpove (349€), gartraukis (79€) ir kriaukle (109€). paskui dar dasipirkom tu detalyciu kur paspaudus dureles atsidaro (nezinau kaip vadinasi), ir pora papidomu lentynu.

o ir surinkti spinteles labai lengva. su vyru kartu surinkinejom, paskui kai jis dirbo as ir viena surinkinejau biggrin.gif

QUOTE(Alchemie @ 2016 04 09, 08:03)
Cjauki virtuvele, man tik klausimas, koks jusu ugis? blush2.gif nes as is savo nykstuko horizonto kai paziuriu, tai virsutiniu spinteliu be kopeteliu niekaip nepasiekciau biggrin.gif

as irgi maza 160. bet turiu palipuka is ikea. tai ant jo ir laipau. bet visi reikalingiausi ir dazniausiai naudojami indai apacioje,tai nedaznai tenka laipioti. Vyras 186, tai jis be vargo pasiekia virsutines lentynas.
Atsakyti