Sveikos,
kokiu turit atsiliepimu apie sukama kresla vaikam? Vertas demesio daiktas?
QUOTE(kavamale @ 2016 04 01, 22:46)
jau perziurejau, informcija apie pakuote. Zodziu nera visu daliu ja susikonstruoti
Randu ja Lenkijoj, reiks kazka mastyt. Ech, kiek papildomo vargo, islaidu kainuos ji
Randu ja Lenkijoj, reiks kazka mastyt. Ech, kiek papildomo vargo, islaidu kainuos ji
Turetu atvest tas papildomas dalis. Jos visos atskiros. Tai galima pirkt kas yra, o paskui pagaudyt trukstamas dalis. Pries naujus metus konsultante sake labai daug kas pirko paskui papilde. Siaip parduotuvej dar dvi spalvos yra kuriu internete dar nera. Mes turim pilka. Tai jau dabar dziaugiuosi, kad uzvalkalai skalbiami. Pries tai turejom odine tai nebuvau susidurus su gobelenu ir nenumaniau koks jis teplus
QUOTE(Ingese @ 2016 04 02, 09:55)
Aš tai vis laukiu ir noriu, kad kas turi, kad pasiroditumėte ikeines virtuves labai smalsu.
turim, bet dar nesumontuota
QUOTE(wizardry @ 2016 04 03, 16:31)
turim, bet dar nesumontuota
aš irgi turiu - tik dar planavimo programoje
QUOTE(laukine22 @ 2016 04 03, 16:01)
aš irgi turiu - tik dar planavimo programoje
reikia ir man dėliotis, bet nekyla rankos kaip sakoma
pasibraižiau tik virtuvės matmenis
QUOTE(angi @ 2016 04 03, 15:34)
Turetu atvest tas papildomas dalis. Jos visos atskiros. Tai galima pirkt kas yra, o paskui pagaudyt trukstamas dalis. Pries naujus metus konsultante sake labai daug kas pirko paskui papilde. Siaip parduotuvej dar dvi spalvos yra kuriu internete dar nera. Mes turim pilka. Tai jau dabar dziaugiuosi, kad uzvalkalai skalbiami. Pries tai turejom odine tai nebuvau susidurus su gobelenu ir nenumaniau koks jis teplus
aha, tik uzvalkalu nera siuo metu, del to ir nerode jo. Be reikalo isgasdino
Del to teplumo neramu, bet visa laime galima skalbti. Lenkijoj maciau yra baltas pardavime, tai va ten tik del grozio, matyt O siaip patenkinti?
QUOTE(kavamale @ 2016 04 03, 20:22)
aha, tik uzvalkalu nera siuo metu, del to ir nerode jo. Be reikalo isgasdino
Del to teplumo neramu, bet visa laime galima skalbti. Lenkijoj maciau yra baltas pardavime, tai va ten tik del grozio, matyt O siaip patenkinti?
Tie patys yra ir gyvai LT parduotuvej. Ty juros spalvos ir baltas irgi ir abu jie skalbiami. Bet aisku baltas lieka baltas matyt. Mes dar tarp senesniu spalvu blaskemes, taciau kadangi turim vaiku ir dar draugu vaikai palyginus nedideli tai dziaugiuosi kad pirkom pilka gyvai man ji namie geriau atrodo nei parduotuvej. Del kokybes pasakyt negaliu, dar tik tris menesius turim, taciau patogumas man labai. Ji gili ir talpi. Turim triviete ir gulta tai visi 4 telpam laisvai
QUOTE(angi @ 2016 04 03, 22:16)
Tie patys yra ir gyvai LT parduotuvej. Ty juros spalvos ir baltas irgi ir abu jie skalbiami. Bet aisku baltas lieka baltas matyt. Mes dar tarp senesniu spalvu blaskemes, taciau kadangi turim vaiku ir dar draugu vaikai palyginus nedideli tai dziaugiuosi kad pirkom pilka gyvai man ji namie geriau atrodo nei parduotuvej. Del kokybes pasakyt negaliu, dar tik tris menesius turim, taciau patogumas man labai. Ji gili ir talpi. Turim triviete ir gulta tai visi 4 telpam laisvai
ekspozicijoje tik zalia ir pilka maciau, bet patiko realiai, ir kad toks gilus pliusas. Pasiemem mes triviete, kampa ir vienviete, tai dydis labai geras, tik vaizdo nera dabar, kai be uzvalkalu na ziuresim, kaip cia su kokybe bus. Garantija 10 metu raso
QUOTE(LabaiTyli @ 2016 04 01, 19:32)
Ne lovos, o čiužinio plotį žiūrėkit Man visos paklodės tinka pagal čiužinio išmatavimus.
taip taip, aš parašiau lova, nes mano lova tokio pat pločio, kaip ir čiužinys
QUOTE(Amelita @ 2016 04 01, 16:40)
O paklodes, jei pvz. lova 160 cm plocio, imat kokio plocio160 ar 180, jei paklode su gumom?
Anyta man nupriko maximoje kaz kokiu paklodziu, tai man jos permazos, nors raso, kad paklode skirta lovai 160 cm plocio..
Anyta man nupriko maximoje kaz kokiu paklodziu, tai man jos permazos, nors raso, kad paklode skirta lovai 160 cm plocio..
160cm imkit, tikrai tilps.
as vaikams turiu 100cm ciuzinius padarius, tai ikejine 90 cm paklode puikiausiai uzsitempia
QUOTE(sazininga @ 2016 04 04, 13:26)
as vaikams turiu 100cm ciuzinius padarius, tai ikejine 90 cm paklode puikiausiai uzsitempia
Dekui.
QUOTE(sazininga @ 2016 04 04, 12:26)
Pas vaikus 90 cm pločio Ikea čiužiniai, bet Dvala paklodės pasitampė po pirmo skalbimo ir per didelės, vis išlenda tokie kapšai šonuose . Mūsų čiužinys 180x210, tai 180 pločio paklodės pats tas