Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Louhi @ 2018 01 05, 18:30)
Oi kaip ačiū! Viena beda, kad Sanela tik su žiedais, tai netiks mums...  Nieko nebus, reiks važiuoti į IKEA, čiupint ir sprest ką čia su jomis daryti smile.gif

Tos Majgull yra ne su ziedais o su kitokiu tvirtinimu ant karnizo. Tik neparasiau, manosios visos uzuolaidos yra tamsiu spalvu,gal su sviesiom butu kitaip, ne taip matytusi kiekvienas pukelis smile.gif
Parasykite paskui ka issirinkote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2018 01 05, 18:56)
Tos Majgull yra ne su ziedais o su kitokiu tvirtinimu ant karnizo. Tik neparasiau, manosios visos uzuolaidos yra tamsiu spalvu,gal su sviesiom butu kitaip, ne taip matytusi kiekvienas pukelis  smile.gif
Parasykite paskui ka issirinkote  4u.gif

Taip, taip, mačiau, kad Majgul yra be žiedų mirksiukas.gif Mano planuose šviesios uzuolaidos (baltos, pieno spalvos arba sviesiai pilkos), tai žiūrėsime ką pavyks rasti IKEA.

Nenoriu siutis, nes neturiu patikimos siuvejos, tai nesu garantuota, ar patiks rezultatas, o ir kaina, manau būtų gerokai didesnė nei IKEA rolleyes.gif

Parašysiu būtinai įspūdžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2018 01 05, 17:05)
Gal turite kokias kitas ir patinka/nepatinka? Būčiau labai dėkinga uz pasidalinima bet kokia patirtimi ;)

Mes turim Vilborg tiek geltonas, tiek smėlines. Man patinka, standi medžiaga, gražiai krenta ir ypač geltona spalva graži smile.gif. Dar Hilmari turim, tai šios labiau linkę glamžytis, atrodo išlyginom, kol pakabinom ir jau pasiglamžę.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2018 01 05, 21:31)
Mes turim Vilborg tiek geltonas, tiek smėlines. Man patinka, standi medžiaga, gražiai krenta ir ypač geltona spalva graži smile.gif. Dar Hilmari turim, tai šios labiau linkę glamžytis, atrodo išlyginom, kol pakabinom ir jau pasiglamžę.

Ačiū, Vilborg pasižymėjau, kad reiks pažiūrėti IKEA smile.gif O šiaip pastebiu tendencija, kad brangesnės IKEA uzuolaidos geriau naudojasi nei pigesnes, žiūrėsim ar mums pasiteisins ax.gif
Atsakyti
Na ka, buvom IKEA, užuolaidos patiko ir tiko tik vienos -
INGERT ax.gif Musu paprastas, skandinaviško stiliaus interjeras, tai MAJGULL per blizgios pasirode, patiko dar MERETE, bet jos suziedais, o mūsų karnizai lubiniai, paslepti.

Žodziu neaisku dar ar pirksim kažką, nes langai dideli tai po 3-4 užuolaidas sukabinti reiktų, tai klausimas ar patogu butu tampyti rolleyes.gif
Atsakyti

Na ka, buvom IKEA, užuolaidos patiko ir tiko tik vienos -
INGERT ax.gifMusu paprastas, skandinaviško stiliaus interjeras, tai MAJGULL per blizgios pasirode, patiko dar MERETE, bet jos suziedais, o mūsų karnizai lubiniai, paslepti.

Žodziu neaisku dar ar pirksim kažką, nes langai dideli tai po 3-4 užuolaidas sukabinti reiktų, tai klausimas ar patogu butu tampyti rolleyes.gif

Majgull tamsiai melynas turiu. Ir tas panasias i violetine spalva. Pirkau melynas, kaip laikinas, bet likau taip patenkinta, kad nusipirkau ir kitas dar. Turiu kate, bet mano puku kaip ir nerenka. Skaiciau, jog pukuojasi - as tos bedos neturiu. 

Ikejoj kai ziurejau, tai blizgumas man atrode labai pigus. Kai pasikabinau, likau labai juo patenkinta. Matyt priklauso nuo aplinkos ir apsvietimo. 

Musu patalpu aukstis iki remonto buvo 3m. Paskui dejom gipsa, grindys, begeliai. Tai stipriai gulasi ant zemes. Reikia trumpinti

Atsakyti
Gal yra tokių drąsuolių, kas turi ikea soderhamn serijos sofas ar fotelius BALTOS spalvos? bigsmile.gif Įdomu kaip sekasi eksploatuoti. Gundausi, bet taaaip bijau unsure.gif
Atsakyti

mes turim ikea virtuvę ir truputį norim vieną spintelę perdaryti, kaži nunešus dureles, parodžius kokios, padarytų tokias pat tik kito dydžio? :hmm:  čia gal juokingas klausimas, nes pirkom jau su ta virtuve ir noriu didesnę indaplovę įmontuoti, tai reikia kažkaip suktis :D

Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2018 02 22, 21:26)
<p>mes turim ikea virtuvę ir truputį norim vieną spintelę perdaryti, kaži nunešus dureles, parodžius kokios, padarytų tokias pat tik kito dydžio? hmm.gif  čia gal juokingas klausimas, nes pirkom jau su ta virtuve ir noriu didesnę indaplovę įmontuoti, tai reikia kažkaip suktis biggrin.gif</p>

Nestandartinio dydžio manau tikrai nepadarys. O ir durelių nešti parodymui nėra prasmės - juk jei tokiomis vis dar prekiauja, rasite parduotuvėje ar bent internetinėje svetainėje.

O kokią indaplovę turėjote ir kodėl ja nusivylėte?
Atsakyti

Nestandartinio dydžio manau tikrai nepadarys. O ir durelių nešti parodymui nėra prasmės - juk jei tokiomis vis dar prekiauja, rasite parduotuvėje ar bent internetinėje svetainėje.

O kokią indaplovę turėjote ir kodėl ja nusivylėte?

taigi,kad ten nėra jokios, o aš be jos gyventi negaliu :D tai į tą spintelę galėčiau sutalpinti mažesnę, o didesnei trūksta 4cm, tai maniau, praplatintume,tik durelių tada reiktų keletos naujų dydžių :(

Atsakyti

Sveiki, sudužo mano mylėta tortinė. Gal kartais kam nelabai reikalinga ir norite parduoti?O gal žinote kur būtų galima rasti tokią, nes IKEA jau nebeprekiauja😔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karamelia*: 19 kovo 2018 - 20:16

[attachment=253240:IKEA tortine.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karamelia*: 19 kovo 2018 - 20:17