Tos Majgull yra ne su ziedais o su kitokiu tvirtinimu ant karnizo. Tik neparasiau, manosios visos uzuolaidos yra tamsiu spalvu,gal su sviesiom butu kitaip, ne taip matytusi kiekvienas pukelis
Parasykite paskui ka issirinkote
Na ka, buvom IKEA, užuolaidos patiko ir tiko tik vienos -
INGERT Musu paprastas, skandinaviško stiliaus interjeras, tai MAJGULL per blizgios pasirode, patiko dar MERETE, bet jos suziedais, o mūsų karnizai lubiniai, paslepti.
Žodziu neaisku dar ar pirksim kažką, nes langai dideli tai po 3-4 užuolaidas sukabinti reiktų, tai klausimas ar patogu butu tampyti
Majgull tamsiai melynas turiu. Ir tas panasias i violetine spalva. Pirkau melynas, kaip laikinas, bet likau taip patenkinta, kad nusipirkau ir kitas dar. Turiu kate, bet mano puku kaip ir nerenka. Skaiciau, jog pukuojasi - as tos bedos neturiu.
Ikejoj kai ziurejau, tai blizgumas man atrode labai pigus. Kai pasikabinau, likau labai juo patenkinta. Matyt priklauso nuo aplinkos ir apsvietimo.
Musu patalpu aukstis iki remonto buvo 3m. Paskui dejom gipsa, grindys, begeliai. Tai stipriai gulasi ant zemes. Reikia trumpinti
Nestandartinio dydžio manau tikrai nepadarys. O ir durelių nešti parodymui nėra prasmės - juk jei tokiomis vis dar prekiauja, rasite parduotuvėje ar bent internetinėje svetainėje.
O kokią indaplovę turėjote ir kodėl ja nusivylėte?
taigi,kad ten nėra jokios, o aš be jos gyventi negaliu tai į tą spintelę galėčiau sutalpinti mažesnę, o didesnei trūksta 4cm, tai maniau, praplatintume,tik durelių tada reiktų keletos naujų dydžių