Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

Sveiki. Rekomenduokite patalynes komplektus, kurie tikrai gerai devisi.
Domina tik 100 proc medvilne.

Reikia ir vaikams, ir suaugusiems. smile.gif Noriu atsinaujinti.

Nuo kiek jau skaitos geras audinio tankis? 120? g.gif

104 jau skystoka??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 01 balandžio 2016 - 10:48
Man labai patinka patalynė:
Iš to nukainuoto skyrelio nukoviau štai šią
http://www.ikea.com/...ducts/90159632/

Tai kadangi skalbta tik 1 kartą, negaliu kol kas nieko pasakyti, bet tokia kietoka, net šiugžda, bet patiko labai.

Dar turiu paklodes su gumomis, tai labai patenkinta.
Taip pat turiu iš pačių pirmųjų serijų, bet ten jau mažesnio tankio, tokia būdavo balta su oranžinėmis juostelėmis. Tai tik minusas, kad po daugiau skalbimų truputį apsipumpuravo. Bet kaina tai juokinga, tai manau atitinka tą kokybę.

Man jų patalynė tai labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2016 04 01, 14:39)
Man labai patinka patalynė:
Iš to nukainuoto skyrelio nukoviau štai šią
http://www.ikea.com/...ducts/90159632/

Tai kadangi skalbta tik 1 kartą, negaliu kol kas nieko pasakyti, bet tokia kietoka, net šiugžda, bet patiko labai.

Dar turiu paklodes su gumomis, tai labai patenkinta.
Taip pat turiu iš pačių pirmųjų serijų, bet ten jau mažesnio tankio, tokia būdavo balta su oranžinėmis juostelėmis. Tai tik minusas, kad po daugiau skalbimų truputį apsipumpuravo. Bet kaina tai juokinga, tai manau atitinka tą kokybę.

Man jų patalynė tai labai graži  wub.gif

Jusu patalyne 182 tankumo..smile.gif Stora. smile.gif O kokia kaina nukovet?

Tai reikia imti mazdaug 140-150 tankumo.

O paklodes, jei pvz. lova 160 cm plocio, imat kokio plocio160 ar 180, jei paklode su gumom?
Anyta man nupriko maximoje kaz kokiu paklodziu, tai man jos permazos, nors raso, kad paklode skirta lovai 160 cm plocio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 01 balandžio 2016 - 15:43
QUOTE(Amelita @ 2016 04 01, 15:40)
O paklodes, jei pvz. lova 160 cm plocio, imat kokio plocio160 ar 180, jei paklode su gumom?
Anyta man nupriko maximoje kaz kokiu paklodziu, tai man jos permazos, nors raso, kad paklode skirta lovai 160 cm plocio..

jei lova 160cm, paklodė irgi 160cm. man rodos ten parašyta, kokio pločio lovai.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2016 04 01, 16:40)

Ne lovos, o čiužinio plotį žiūrėkit 4u.gif Man visos paklodės tinka pagal čiužinio išmatavimus.
Atsakyti
help.gif help.gif
Nusiziurejom si minksta kampa, jau ryt ruosemes vaziuoti ir pasiziuriu siandien "ant durniaus" - nebera doh.gif Ar programa visad rodo realybe? Turbut neverta net bandyti? Ar yra kokia galimybe uzsisakyti? Kaip liudna, negaliu doh.gif verysad.gif
http://www.ikea.com/...ucts/S69902059/
http://www.ikea.com/...ucts/S29902080/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 01 balandžio 2016 - 20:26
Paskambinkit i parduotuve, ne visada sutampa sandelio info ir puslapio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 04 01, 23:00)
Paskambinkit i parduotuve, ne visada sutampa sandelio info ir puslapio 4u.gif

aciu uz atsakyma ir patarima 4u.gif buciau ta ir padariusi, bet, ziuriu, informacija tik darbo dienomis teikiama verysad.gif blogiausia, kad jau susiplanavom viska, masina didesne pasiskolinom biggrin.gif Turbut reikia vaziuoti ir issiaiskinti situacija smile.gif
tik ko labiausiai bijau, kad visam laikui nebutu dingus, isimta is prekybos, kaip kad buvo kalbeta apie spintele praeitam puslapyje.
Dar kaip suprantu, ji moduline, tad gal galima ta pati is atskiru daliu susideliot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 01 balandžio 2016 - 21:35
QUOTE(kavamale @ 2016 04 01, 23:02)
aciu uz atsakyma ir patarima  4u.gif buciau ta ir padariusi, bet, ziuriu, informacija tik darbo dienomis teikiama verysad.gif   blogiausia, kad jau susiplanavom viska, masina didesne pasiskolinom  biggrin.gif   Turbut reikia vaziuoti ir issiaiskinti situacija  smile.gif
tik ko labiausiai bijau, kad visam laikui nebutu dingus, isimta is prekybos, kaip kad buvo kalbeta apie spintele praeitam puslapyje.
Dar kaip suprantu, ji moduline, tad gal galima ta pati is atskiru daliu susideliot  g.gif

jau perziurejau, informcija apie pakuote. Zodziu nera visu daliu ja susikonstruoti smile.gif
Randu ja Lenkijoj, reiks kazka mastyt. Ech, kiek papildomo vargo, islaidu kainuos ji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 01 balandžio 2016 - 21:46
QUOTE(LabaiTyli @ 2016 04 01, 19:32)
Ne lovos, o čiužinio plotį žiūrėkit  4u.gif  Man visos paklodės tinka pagal čiužinio išmatavimus.

Ciuzinys ir yra 160 cm. smile.gif Bet va maksimines paklodes tai per siauros.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2016 04 01, 16:40)
Jusu patalyne 182 tankumo..smile.gif Stora. smile.gif O kokia kaina nukovet?

Tai reikia imti mazdaug 140-150 tankumo.

Jo jo, tokia tankoka , nukoviau rodos uz 25 ar 27 €

Patikrinau paklode, zodziu, ji 140x200, miegam ant kampo, jo matmenys 150x210, storis 22 cm, tai tokia mums tinka. Sakyciau, kad paklodes padidintos... rolleyes.gif
Gal dar kas pasakys kazka.
Atsakyti
Aš tai vis laukiu ir noriu, kad kas turi, kad pasiroditumėte ikeines virtuves blush2.gif labai smalsu.
Atsakyti