Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Mazule @ 2017 08 25, 08:04)
Mergaitės, o nėra galimybės nusipirkti daiktus iš Ikea katalogo ir užsakyti atvežimą į namus? Jei teisingai supratau, tai tokio kaip perkant pvz. iš Senukų nėra (ten perduoda kurjeriui ir atvežimo kaina būna keli eurai), nes pačioje Ikejoje atvežimo skyriuje parašyta, kad atvežimas Vilniaus mieste 18 e.  blink.gif
Įdomu kodėl jų tokia politika keista?

Nes ju prekes supakuotos taip patogiai, kad viskas pritaikyta savitarnai: nusipirkai, pats atsivezei, pats susimontavai.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 08 25, 09:39)
Nes ju prekes supakuotos taip patogiai, kad viskas pritaikyta savitarnai: nusipirkai, pats atsivezei, pats susimontavai.

Bet kai kada toks variantas labai nepatogus. Pvz. man reikia pakabinamos spintelės į vonią. Ji nepakeliamai sunki (bandžiau parduotuvėje). Na gerai - iki kasos kažkaip, poto į mašiną kažkaip - o kaip į namus? pati surinkti negaliu - vis tiek reikės meistro surinkimui ir pakabinimui mirksiukas.gif

Bet matyt jiems neapsimoka dėl tokių menkų prekių vargt mirksiukas.gif
Tad teks pirkti iš Senukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 25 rugpjūčio 2017 - 13:23

Bet kai kada toks variantas labai nepatogus. Pvz. man reikia pakabinamos spintelės į vonią. Ji nepakeliamai sunki (bandžiau parduotuvėje). Na gerai - iki kasos kažkaip, poto į mašiną kažkaip - o kaip į namus? pati surinkti negaliu - vis tiek reikės meistro surinkimui ir pakabinimui mirksiukas.gif

Bet matyt jiems neapsimoka dėl tokių menkų prekių vargt mirksiukas.gif
Tad teks pirkti iš Senukų biggrin.gif

Nelabai suprantu nepasitenkinimo. Ikea nedirba kaip e-parduotuvė. Jų principas yra tiesioginė prekyba, kai ateini, išsirenki, patikrini, ar tenkina kokybė ir tik tada perki. Surinkti irgi gali, tai užsakoma paslauga. O galvojat užsakius iš senukų jums viską suneš ir dar pakabins? Senukai siunčia per kurjerių tarnybą, o jeigu siuntos svoris viršys 20 kg, už užnešimą dar tektų papildomai susimokėti 14,48 Eur. Pridėkim 8,99 20 kg+ svorio siuntos pristatymo mokestį ir gaunasi 23,47 Eur sumoje. Jei svoris nedidelis, tada taip, pigiau iš senukų siųstis. 

Atsakyti
Na bet perkant nedaug ir ne per daug sunkiai, taciau ne taip, kad viena moteriske parsinestu - nepatogu mirksiukas.gif Taip kad tokiu tingiu moteriskiu jie praranda mirksiukas.gif Juolab kai pernai gyvenome Lenkijoje, jokiu problemu nebuvo uzsisakyti is katalogo ir sulaukti daiktu namie uz labai normalia kaina, o ne 18 e.

Tad dabar gyvenant Lietuvoje man daug labiau apsimoka uzsisakyti prekiu is Lenkijos ( jei noriu Ikejos) ir sulaukti ju patogiai sedint namuose ant sofos, o ne vaziuoti, kilnoti, tempti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 25 rugpjūčio 2017 - 22:07
Labas visoms 4u.gif
Gal gali kas rekomenduoti naktines uzuolaidas? Reikia i miegamąjį, norėtųsi, kad būtų nepralaidžios. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2017 07 29, 18:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Louhi" data-cid="71183786" data-time="1478273491"><div><p>Mano vyrui šitas STRANDMON fotelis irgi patiko, grizo is darbo, ikalbejau, kad nuvaziuotume "tik pažiūrėti" ir... parsivežėm vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Nepigus, bet kažko panašaus už mažesnę kaina niekur neradau. Jau pas mus stovi šis gražuolis vartotojo įkelta nuotraukaKaip supratau, mūsu katei jis irgi laaaabai patiko vartotojo įkelta nuotraukaŽodžiu, visi patenkinti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ar po ilgesnio laiko vis dar patenkinti? 4u.gif ar patogu jame maitinti kūdikį? 4u.gif </p>

Foteliu patenkinti, o maitinti man teko neilgai, bet kol maitinau tikrai patogu buvo mirksiukas.gif O dabar dar ir atpigo STRANDMON, nors mes su IKEA FAMILY dar pigiau buvom pagave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 27 rugpjūčio 2017 - 11:34
Gal turit Sensuell indus? Kaip naudojasi?
Atsakyti
O aš toliau šiurpinuos su ingolf kėdėm verysad.gif
http://www.ikea.com/...ducts/70103250/

"Prekės aprašymas
Medžiaga: Mediena
Sėdynė: Plaušų plokštė
Visos dalys: Akriliniai dažai"

...kur gi ne...
Va, vyras peiliu užkliuvo ir iškabino atkaltės šmotą mad.gif cray.gif Ir ką jūs manot? Medžio masyvą rado? unsure.gif NIEKO PANAŠAUS!!! Išlindo ... rudas kartonas :O
TAI KĄ, AŠ UŽ PRESUOTĄ KATONĄ TIEK SUMOKĖJAU? cry.gif bash.gif APIPLĖŠIMAS VIDURY BALTOS DIENOS ninja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 rugpjūčio 2017 - 12:53
Paziurek, kur gaminta. Mes pirkome sitas kedes pries 6 metus, tai vienos buvo Bangladese, kitos Vengrijoje gamintos, tai net surinkinejant skirtumas jautesi unsure.gif ir dazymo budas, kiekis....bet kiek vyras pastebi, viskas prasteja unsure.gif
Atsakyti

Kaunietės turim progą švęsti :D https://www.15min.lt...ieta-663-846426

Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 08 25, 23:05)
Na bet perkant nedaug ir ne per daug sunkiai, taciau ne taip, kad viena moteriske parsinestu - nepatogu  mirksiukas.gif  Taip kad tokiu tingiu moteriskiu jie praranda  mirksiukas.gif  Juolab kai pernai gyvenome Lenkijoje, jokiu problemu nebuvo uzsisakyti is katalogo ir sulaukti daiktu namie uz labai normalia kaina, o ne 18 e.

Tad  dabar gyvenant Lietuvoje man daug labiau apsimoka  uzsisakyti prekiu is Lenkijos ( jei noriu Ikejos) ir sulaukti ju patogiai sedint namuose ant sofos, o ne vaziuoti, kilnoti, tempti  tongue.gif

kad uznesimas mokamas visur. Vienas aukstas 3 eur, kartais uz viska ima 15 eur, priklauso. Kitu atveju atvaziuos ir pastatys prie laiptines duru biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2017 08 29, 13:50)
O aš toliau šiurpinuos su ingolf kėdėm verysad.gif
http://www.ikea.com/...ducts/70103250/

"Prekės aprašymas
Medžiaga: Mediena
Sėdynė: Plaušų plokštė
Visos dalys: Akriliniai dažai"

...kur gi ne...
Va, vyras peiliu užkliuvo ir iškabino atkaltės šmotą mad.gif  cray.gif  Ir ką jūs manot? Medžio masyvą rado?  unsure.gif  NIEKO PANAŠAUS!!! Išlindo ... rudas kartonas :O 
TAI KĄ, AŠ UŽ PRESUOTĄ KATONĄ TIEK SUMOKĖJAU?  cry.gif  bash.gif  APIPLĖŠIMAS VIDURY BALTOS DIENOS ninja.gif

As turiu sitas:
http://www.ikea.com/...ducts/40228812/
Sedziu metus. Jokiu susidevejimo zymiu.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 09 01, 10:27)
http://www.ikea.com/...ducts/40228812/
Sedziu metus. Jokiu susidevejimo zymiu.

Jums gerai sad.gif Maniškių kojelės jau seniai paskilinėjo, vaikas užšoko su batukais iš lauko - ir liko nubrėžimas. Dabar štai vyras pasistengė unsure.gif Ir šiaip tokios pasitrynę atrodo jau. O dar nė metai nesukako nuo pirkimo. Blyn, senos tarybinės taburetės 26 metus atlaikė ir geriau atodo sad.gif O giriasi: medžio masyvas verysad.gif bet gi tai elementarus pirkėjo apgaudinėjimas. Kaži, negaliu supykus grąžinti jų? Čekį išsaugojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 01 rugsėjo 2017 - 17:07