Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

Sveiki.

Nesitikėjau, kad su prekių įsigijimu Ikea taip prastai. Norėjau per sausį, kol akcija, nusipirkti dvi sofutes STOCKSUND, kurių kaina po 359. Į Vilnių teko važiuoti bent tris kartus (ne vien dėl to, dėkui dievui), bet visus kartus atvykus jų jau nebebūdavo prekyboje. Užveždavo po kelis vienetus, bet jie iš kart pranykdavo. Ir taip visą mėnesį. Kadangi gyvenu daugiau nei už 150 km, o galimybės kaip nors rezervuoti tas prekes nėra, tai šansų nusipirkti - nulis. Vasarį viskas gerokai pabrangs, kaip suprantu, tai apmaudu dėl tokio organizavimo, nuolatinio prekių trūkumo ir tos keistos savitarnos sitemos...
Mačiau kažkur forume temą apie galimybę pirkti Ikea prekes Lenkijoje. Ar vis dar kažkas tuo užsiima forume? Kaip manote, ar verta pirkti Lenkijoje? Kainos šiek tiek skiriasi... Gal kas taip ir darote?
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 13, 22:11)
Per juos vezemes viska, tik dabar reikia kainas pasiskaiciuot, nes litais labai apsimokejo

http://www.zumi.lt/

Kažkodėl šios nuorodos neatidaro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BasaRasa: 30 sausio 2017 - 21:16
QUOTE(BasaRasa @ 2017 01 30, 21:03)
Sveiki.

Nesitikėjau, kad su prekių įsigijimu Ikea taip prastai. Norėjau per sausį, kol akcija, nusipirkti dvi sofutes STOCKSUND, kurių kaina po 359. Į Vilnių teko važiuoti bent tris kartus (ne vien dėl to, dėkui dievui), bet visus kartus atvykus jų jau nebebūdavo prekyboje. Užveždavo po kelis vienetus, bet jie iš kart pranykdavo. Ir taip visą mėnesį. Kadangi gyvenu daugiau nei už 150 km, o galimybės kaip nors rezervuoti tas prekes nėra, tai šansų nusipirkti - nulis. Vasarį viskas gerokai pabrangs, kaip suprantu, tai apmaudu dėl tokio organizavimo, nuolatinio prekių trūkumo ir tos keistos savitarnos sitemos...
Mačiau kažkur forume temą apie galimybę pirkti Ikea prekes Lenkijoje. Ar vis dar kažkas tuo užsiima forume? Kaip manote, ar verta pirkti Lenkijoje? Kainos gerokai skiriasi... Gal kas taip ir darote?
Papildyta:
Kažkodėl šios nuorodos neatidaro...

o jum rodydavo sandėlio likučiuose? man iš lenkų vežė olegas, tikrai esu patenkinta oleg@ikeaexpress.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 30 sausio 2017 - 21:07
QUOTE(Forgete @ 2017 01 30, 21:06)
o jum rodydavo sandėlio likučiuose?  man iš lenkų vežė olegas, tikrai esu patenkinta oleg@ikeaexpress.lt

Ką internete likučiuose rodo, tai net neverta žiūrėti, ten ne visada atnaujinama informacija. Visada pasiskambindavau nurodytu telefonu. Tada realiai pažiūri, kiek sandėlyje yra. Tai būdavo dažniausiai 2 vnt kad atveža, po darbo nuvykus jau nieko nebebūna tą pačią dieną. Tada vėl savaitę lauki kol 2 vnt atveža ir tą pačią dieną jų vėl nėra...
Atsakyti
QUOTE(BasaRasa @ 2017 01 30, 21:16)
Ką internete likučiuose rodo, tai net neverta žiūrėti, ten ne visada atnaujinama informacija. Visada pasiskambindavau nurodytu telefonu. Tada realiai pažiūri, kiek sandėlyje yra. Tai būdavo dažniausiai 2 vnt kad atveža, po darbo nuvykus jau nieko nebebūna tą pačią dieną. Tada vėl savaitę lauki kol 2 vnt atveža ir tą pačią dieną jų vėl nėra...

sakykites is lenku ir nebus problemu.
Atsakyti
Gal jas turite ikea vaikams gultuka. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 30, 21:51)
sakykites is lenku ir nebus problemu.

Greičiausiai lauksiu naujų akcijų, nes labai norisi sutaupyti. Kelis šimtus eurų sutaupyti jau šis tas... smile.gif
Įdomu, ar lenkuose nusimato kokios akcijos, išpardavimai? Lietuvos Ikea, įtariu, tik sausį organizuojami tokie išpardavimai...
Atsakyti
QUOTE(BasaRasa @ 2017 02 03, 22:17)
Greičiausiai lauksiu naujų akcijų, nes labai norisi sutaupyti. Kelis šimtus eurų sutaupyti jau šis tas... smile.gif
Įdomu, ar lenkuose nusimato kokios akcijos, išpardavimai? Lietuvos Ikea, įtariu, tik sausį organizuojami tokie išpardavimai...

ir dar liepos menesi smile.gif
Atsakyti

Na pas mus ji išskleista ir stovi. Du čiužinukai labai gerai susilieja. Aš dar uždėjus ant viršaus frotinę paklodę su guma,tai liuks...

Atsakyti

Aš tai kažkaip vargstu su indukcinės kaitlentėsSMAKLIG valymu. Lieka aplink tokie šuorai. Užpyliau amway orkaičių želės,bet vis tiek neišvalo. Nesuprantu...

Atsakyti

Ieškom vaikui lovos, gal kuri turite ir galite pasidalinti atsiliepimais:

tokią MALM http://www.ikea.com/...ucts/S19139827/

tokią BRIMNES http://www.ikea.com/...ducts/00228705/

tokią FLAXA http://www.ikea.com/...ucts/S09031912/

Ieškom nedideliam vaikui miegoti nuolat, su galimybe ant jos miegoti atvažiuojantiems svečiams :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 11 vasario 2017 - 13:05
QUOTE(Ingese @ 2017 02 04, 09:37)
<p>Aš tai kažkaip vargstu su indukcinės kaitlentėsSMAKLIG valymu. Lieka aplink tokie šuorai. Užpyliau amway orkaičių želės,bet vis tiek neišvalo. Nesuprantu...</p>

pabandykit sodą su actu sumaišytą
Atsakyti

Turim Brimnes, pirkom jau panelei, tik čiužinius iš kitur, geresnius. Viskas puikiai.

Atsakyti