Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(pupune @ 2017 01 13, 23:11)
Ačiū, bet pažiūrėjau nė viena Lenkijos Ikea irgi neturi verysad.gif Tai negi taip blogai su tiekimu verysad.gif

O tai kokiu cia mandru lentynu norit unsure.gif gal po nauju nepagamino dar, turetu but, nes sitos spintos tikrai nebaigs gamint taip staiga
Atsakyti

Pasirodykit... 

Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2017 01 13, 19:25)
O PAX spintos su hemnes durimis nepavyksta priderinti? Su vienomis durimis tilptų - nebent norisi būtinai dvivėrių. Nors jų ir gylis skirtingas - kažin kaip šalia žiūrėtųsi. g.gif Šiaip mums irgi panaši problema (akys sublizgo pamačius čia įkeltą paveikslėlį bigsmile.gif ), tik mes dar ir komodos neturime, bet hemnes labai miela, o komodą ir spintą ko gero teks statyti prie tos pačios neperdidžiausios sienos.

Gal kas turite hemnes spintą? Man joje truputį trūksta lentynų (tų prikabinamų tai ačiū ne) - praktiškai visa vien kabinamiems rūbams. unsure.gif Kokybė spėju irgi neypač?

As tai turejau vizija Hemnes komoda + sundvik spinta. Maciau gyvai ir labai patiko smile.gif BET vaziavus i Ikea sugalvojau kad man reikia didziausios komodos! O dabar ner kur kist spintos 🙈
Reiks paziuret Pax vienu duru. Man pilnai uztektu....
Atsakyti

QUOTE(Alchemie @ 2017 01 14, 11:23)
O tai kokiu cia mandru lentynu norit unsure.gif gal po nauju nepagamino dar, turetu but, nes sitos spintos tikrai nebaigs gamint taip staiga

Na tikrai jos ne mandros smile.gif

http://www.ikea.com/...7981/#/70277981
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 15 sausio 2017 - 22:08
Ruošiamės keisti baldus sūnelio kambaryje. Ką rekomenduotumėt - PAX ar Stuva? Kambarys mažokas, mansardinis, tai reikia labai gerai išnaudoti erdvę. Kuri sistema ta leistų geriausiai?
Atsakyti
Pasidalinkit ar vertos dėmesio yra lyginimo lentos?
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2017 01 16, 12:41)
Pasidalinkit ar vertos dėmesio yra lyginimo lentos?

ta mažutė kur ant stalo pasidedi mano pati mylimiausia, didelės nė netraukiu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 01 16, 12:42)
ta mažutė kur ant stalo pasidedi mano pati mylimiausia, didelės nė netraukiu.

Imeskite nuorodele.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 01 16, 13:08)
Imeskite nuorodele.

http://www.ikea.com/...ducts/20242890/
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2017 01 15, 22:08)

Va užteko viešai paburbėti ir lentynos jau pakeliui į Vilnių biggrin.gif
Atsakyti
Ar Ikea turi drablio kaulo ("ecrue") spalvos kėdžių? Lyg jų puslapyje nematau. Tik baltos.
Atsakyti
Sakykite, ar kas naudojate indaplovę SKINANDE. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti