Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(CarpeDiem @ 2017 01 01, 23:35)
Sveikos. Ieskom ciuzinio. Is pradziu mastem tik apie dormeo, o vakar pamaciau Ikea siulo Hovag ciuzinius palyginus visai pigiai. Idomu butu isgirsti daugiau jusu atsiliepimu, gal kas naudoja?Viena nare rase, kad patenkinta. Gal kas dar gali pasidalinti savo nuomone? Is anksto dekoju 4u.gif

Turim ir mes Hovag pusiau kieta. Zinoma naudojam tik pora men. bet man netgi bunant nesciai ir su visokiais nugaros skaumais jis atrodo gana patogus 4u.gif Renkantis parduotuveje gulinejom ant visokiu kitokiu spyruokliniu, bet sitas pasirode tinkamiausias kainos ir kokybes santykiu.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 02, 12:11)
Is skaitymui ant sofos, man patiko toks
http://www.ikea.com/...ducts/80304875/
bet jis plastikinu gaubtu ir deja, nestabilus, kiek ziurejom ekspozicijoje, toks klibantis pasirode unsure.gif

jis plastikiniu gaubtu, bet šviesos pakanka. O klibantis tai turbūt tik ekspozicijoje, pas mane nekliba smile.gif o gal dar išklibinti nespėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salinga: 02 sausio 2017 - 21:36
QUOTE(Danguolė @ 2017 01 02, 14:46)
Laba diena,

gal kas naudojate http://www.ikea.com/...ducts/60136623/ ? Ar patogu?

Mes jau gal kokie 6-7 metai naudojam, turim po kelias ir platesnes ir siauresnes lentyneles, tai mums pasiteisino. Esu sudejusi prieskonius lentynoje, taures, stiklines, net makaronus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 02, 15:50)
Turim ir mes Hovag pusiau kieta. Zinoma naudojam tik pora men. bet man netgi bunant nesciai ir su visokiais nugaros skaumais jis atrodo gana patogus  4u.gif Renkantis parduotuveje gulinejom ant visokiu kitokiu spyruokliniu, bet sitas pasirode tinkamiausias kainos ir kokybes santykiu.

Aciu uz komentara. Tai, manau, nusipirksime ir mes smile.gif
Atsakyti
Ar kuri turite žaislų dėžes? Kokie pliusai, minusai? Dar domina Stuva komodos. Galvoju, kad vaikui geriau susidėt žaislam hmm.gif Tos dėžėm man nelabai estetiškai atrodo, bet ar komoda tam reikalui pasitvirtintų unsure.gif Beje, ar tvirtinate tokius baldus? Aprašyme parašyta, kad reikia pritvirtinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 03 sausio 2017 - 08:09
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 01 03, 08:09)
Ar kuri turite žaislų dėžes? Kokie pliusai, minusai? Dar domina Stuva komodos. Galvoju, kad vaikui geriau susidėt žaislam  hmm.gif Tos dėžėm man nelabai estetiškai atrodo, bet ar komoda tam reikalui pasitvirtintų  unsure.gif Beje, ar tvirtinate tokius baldus? Aprašyme parašyta, kad reikia pritvirtinti.

mes turim trofast ta laiptuota, na man tai ir labai grazu ir labai patogu. dar suklijavau lipdukus kur masinytes, kur traukiniai, kur sautuvai, tai tokia kaip rusiuokle - viską tvarkingai susideda ir viską randa. Laiptuotos netvirtinom, stabili ji labai, tokia kaip jusu tai gal reiketų pritvirtinti dėl visa ko.
Atsakyti
Trofast turim namie, turiu darbe, man labai patinka, kad vietos uzima nedaug, o talpina laaaaaabai daug. Laiptutota labai stabili, dar vaikai po ja palaipioja. Pas dukra pastatyta, kad kambaryje veiklos zonas atskirtu, tai stalcius gali atsidarineti is dvieju pusiu. Darbe turiu auksciausia Trofast, tiesa jos net irtinaunprie sienos, bet kai joje sukrautinstalciai ji stovinstabiliai iremta inkampa, salia mazenis 145 cm Trofastai, tai stovi stabiliai ir griuti nezada. Vienas is minusu, kuriuos darbe pastebejau, kad mediniu Trofast stalciai jei pilnesni, tai kartais uzsiskersuoja, su baltais, kur begiukai yra sunkesni apatini stalciu galima padeti ant pagrindo nekisant i stalciukus. Viskas priklauso nuo stalciu dydzio ir svorio. Bet kokiu atveju, man tai labai patogus baldas, kuri surinkom su vaikais, vietos neuzima, o sutalpina daug daug
Atsakyti
man dar patinka, kad tie stalciai apgalvoti, vaikai ispila viska lauk, stalcius apvercia ir pasidaro sau laipiojimo trasas. skersavimosi nepastebejau, nors svorio tikrai privaryta pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2017 01 03, 01:06)
Mes jau gal kokie 6-7 metai naudojam, turim po kelias ir platesnes ir siauresnes lentyneles, tai mums pasiteisino. Esu sudejusi prieskonius lentynoje, taures, stiklines, net makaronus smile.gif

O lėkščių nebandėte dėti?
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2017 01 02, 00:35)
Sveikos. Ieskom ciuzinio. Is pradziu mastem tik apie dormeo, o vakar pamaciau Ikea siulo Hovag ciuzinius palyginus visai pigiai. Idomu butu isgirsti daugiau jusu atsiliepimu, gal kas naudoja?Viena nare rase, kad patenkinta. Gal kas dar gali pasidalinti savo nuomone? Is anksto dekoju 4u.gif

Turim šiuos čiužinius dar mažiau nei savaitę. Ėmėme kietus - nugarai super. Tik va kažkaip toks keistas jausmas, kai ant krašto atsiguli. Atrodo, kad nukrisi, nes toks vaizdas, kad čiužinio vidurys kietesnis nei kraštai. Gal priprast reikia, o gal kažko kito ieškot. Tad dar testuojam, kol 90 dienų nesuėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2017 01 03, 19:14)
O lėkščių nebandėte dėti?

Buvom ir lekstes sudeje, tik nedideles, desertines, bet dabar naujoje virtuveje patogesne vieta lekstems radom smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kuri esate kaunietė ir lankotės IKEA? Man reikia kelių rėmelių, bet kiek kreipiausi į firmas pristatymas 15 e. Jeigu kas galėtų nupirkti, tai atvažiuočiau ir paimčiau iš namų ar kaip. Aišku nelikčiau skolinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti