Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Alchemie @ 2016 11 04, 15:55)
As tai svaigstu del to fotelio, bet vyras paziurejes kiek kinuoja, pasake, kad ir su nuolaida pagal pagaminimo kokybe, jis brangokas..tai as seile varvinu, nes man jis labai patogus, o vyrsa neperka unsure.gif
Dukra maitinau va tokiam
http://www.johnlewis...ural/p231857482
tebeturim ir supames, kaip isproteje biggrin.gif

Mano vyrui šitas STRANDMON fotelis irgi patiko, grizo is darbo, ikalbejau, kad nuvaziuotume "tik pažiūrėti" ir... parsivežėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nepigus, bet kažko panašaus už mažesnę kaina niekur neradau. Jau pas mus stovi šis gražuolis wub.gif Kaip supratau, mūsu katei jis irgi laaaabai patiko biggrin.gif Žodžiu, visi patenkinti victory.gif
Atsakyti
Pavyyyyyyyyyyyyyyyydziuuuuuuuuuuuuuuuuu geltonai biggrin.gif man tai svajoniu vieta skaityti susisukus siltai knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 11 04, 11:09)
Sveikos, gal turite STRANDMON foteli ir galite pasidalinti ispudziais?

Ar patogus (kiek sedejau IKEA, tai laaabai  wub.gif ), ar patogu is jo atsistoti, gal kuri kudiki maitinot sededamos jame?  bigsmile.gif Buciau labai dekinga uz bet koki atsiliepima  4u.gif

Buvom nusipirke POANG foteli, parduotuveje labai patiko, bet taip ir neprilipo mums, beveik nesedejom, tad teko parduoti  ax.gif Antros tokios klaidos jau nenoreciau...

na jei jau Jegelavičiūtė išgyrė tai būtinai reik pirkt bigsmile.gif

Sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 11 04, 18:01)
Pavyyyyyyyyyyyyyyyydziuuuuuuuuuuuuuuuuu geltonai biggrin.gif man tai svajoniu vieta skaityti susisukus siltai knyga wub.gif

Musu biski kitokie planai siam foteliui numatyti... blush-anim-cl.gif

QUOTE(Forgete @ 2016 11 04, 18:16)
na jei jau Jegelavičiūtė išgyrė tai būtinai reik pirkt  bigsmile.gif

Sveikinu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif Isgyre Jagelaviciute? Nu *****, tikrai nemaciau. Zinau, kad turejo nusipirkus, bet pagyras kazkaip praleidau biggrin.gif Ziuresim, ar ir as ji girsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 04 lapkričio 2016 - 21:40
Gero geri planai....as tokiu planu ilgiuosi wub.gif tai nerealus jaukumas, dziaugsmas, pilnatve, kuris paskui baldui suteikia visai kitokia aura wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 11 04, 18:31)
Mano vyrui šitas STRANDMON fotelis irgi patiko, grizo is darbo, ikalbejau, kad nuvaziuotume "tik pažiūrėti" ir... parsivežėm  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nepigus, bet kažko panašaus už mažesnę kaina niekur neradau. Jau pas mus stovi šis gražuolis  wub.gif  Kaip supratau, mūsu katei jis irgi laaaabai patiko  biggrin.gif Žodžiu, visi patenkinti  victory.gif

turim ne foteli, o geltona ju koju kedute. Kosmaras su valymu... Net vandens deme matos... Nu su dviem neklauzadom negaliu jo net savaite islaikyt svaraus...kazkoks kvailas audinys...
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 11 04, 21:38)
Musu biski kitokie planai siam foteliui numatyti...  blush-anim-cl.gif
Aciu  4u.gif Isgyre Jagelaviciute? Nu *****, tikrai nemaciau. Zinau, kad turejo nusipirkus, bet pagyras kazkaip praleidau  biggrin.gif Ziuresim, ar ir as ji girsiu  biggrin.gif

tai gi per fb ieskojo kas is varsuvos parveztu. parveze tai visaip kaip kaifavo biggrin.gif
Atsakyti
IKEA, prisiruošiau pasirodyt smile.gif Vrtuvė
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 11 05, 13:52)

mmm labai liux bigsmile.gif

oi kaip man reikia peiliams stovo.. kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 11 05, 13:56)
mmm labai liux  bigsmile.gif

oi kaip man reikia peiliams stovo.. kur pirkot?

pigu.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 11 05, 12:52)

ooo kaip grazu. tik orkaite kazkokia islindus ar man taip atrodo ?
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 11 05, 12:52)

wub.gif labai labai
Atsakyti