Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(draugai @ 2016 11 02, 12:46)
Galėtų IKEA pas mus pradėt pardavinėt tokius namukus, vasarai pats tas būtų sode smile.gif http://skaitalas.lt/...r-4-dienas-1959

Nu nebent vasarai, juk vanduo, sildymas cia nepriklauso...o jau nuo kokios spalio saltoka pas mus tokiam gyvent unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(draugai @ 2016 11 02, 13:46)
Galėtų IKEA pas mus pradėt pardavinėt tokius namukus, vasarai pats tas būtų sode smile.gif http://skaitalas.lt/...r-4-dienas-1959

Na bet kaina, tai ne kaip vasaros namuko, nes pagal straipsnį tai būtų ~150-255t eu. Ir dar be komunikacijų, be normalių pamatų ir be surinkimo. Manau pigiau jau būtų išsirinkti Lt gamintojų siūlomą standartinį vasarnamį.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 11 02, 14:56)
Dėl vidinio stalčiaus - pas mane bus 3 stalčių spintelės, tai galima taip susidėlioti, kad kasdien imami stalo įrankiai būtų matomi iškarto ir vidinio nereikėtų dar to stalčiaus darinėti.
O į tą vidinį stalčių galvoju dėti ne taip dažnai naudojamus daiktus - pvz. kočėlą, sausainių formeles, gimtadienio žvakutes etc. Na dar reikės susidėlioti.
Ir kaip tiutiute minėjo, jei nepasiteisins, galima bus pasikeisti, kuo man ikėja ir patinka  smile.gif. Žinoma jei iki to laiko fasadai vis dar bus prekyboje  biggrin.gif

pas mane ne ikea, bet va taip va stalcius stalciui. tam papildomam kocelas, kiausinio plakinio sepetukai ir kiti reciau naudojami. O pagrindiniam viskas kas einama. na labai patogu ir nesudarko bendro vaizdo vienas plonas stalcius.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 11 02, 15:10)
Na bet kaina, tai ne kaip vasaros namuko, nes pagal straipsnį tai būtų ~150-255t eu. Ir dar be komunikacijų, be normalių pamatų ir be surinkimo. Manau pigiau jau būtų išsirinkti Lt gamintojų siūlomą standartinį vasarnamį.

Pamatam is musu lauku akmenuku galima padeti biggrin.gif vandeniui lietaus backa, WC lauke dar vienas surenkamas namukas biggrin.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos, gal atsilieps turinčių hemnes transformuojamą lovą, reikia tokios lovos, kuri kartais tarnautų kaip viengulė, kartais kaip dvigulė. Visai patiko ši lova, tik ydomu ar išskleista ji patogi?user posted image
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2016 11 02, 16:52)
Labai reikia pagalbos, gal atsilieps turinčių hemnes transformuojamą lovą, reikia tokios lovos, kuri kartais tarnautų kaip viengulė, kartais kaip dvigulė. Visai patiko ši lova, tik ydomu ar išskleista ji patogi?
http://www.ikea.com/...PE538651_S4.JPG[/img]

kaip tik vakar tokią pasistatėm smile.gif
patogi miegojimui, išsiskleidžia į apie 160 gulimą lovą. nepatogumas gal tik toks - kad eina du čiužiniai, tai per vidurį miegoti gali būti nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2016 11 02, 16:52)
Labai reikia pagalbos, gal atsilieps turinčių hemnes transformuojamą lovą, reikia tokios lovos, kuri kartais tarnautų kaip viengulė, kartais kaip dvigulė. Visai patiko ši lova, tik ydomu ar išskleista ji patogi?http://www.ikea.com/lt/lt/images/products/hemnes-kusete-su-stalciais-ciuziniais-balta__0352912_PE538651_S4.JPG[/img]

turime tokią, tamsiai pilką - vis randu priežastį, joje pagulėti biggrin.gif Smagi, jauki, svečiai taip pat atkreipia dėmesį į patogumą.
Atsakyti
DEL VIDINIO STALCIAUS
Pas mus ne ikea, bet is jos emem pvz. ir derinom su savo baldininku.
Viskas ten patogu, o ir graziau smile.gif pas mus stalvirsis 85cm (nuo zemes), kojos apie 10cm (standartas), dalinta i du stalcius o virsutinis turi vidini. Labai patogu, aisku dar priklauso kiek ilgis jo.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 lapkričio 2016 - 10:35
Sveikos, gal turite STRANDMON foteli ir galite pasidalinti ispudziais?

Ar patogus (kiek sedejau IKEA, tai laaabai wub.gif ), ar patogu is jo atsistoti, gal kuri kudiki maitinot sededamos jame? bigsmile.gif Buciau labai dekinga uz bet koki atsiliepima 4u.gif

Buvom nusipirke POANG foteli, parduotuveje labai patiko, bet taip ir neprilipo mums, beveik nesedejom, tad teko parduoti ax.gif Antros tokios klaidos jau nenoreciau...

Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 11 04, 11:09)
Sveikos, gal turite STRANDMON foteli ir galite pasidalinti ispudziais?

Ar patogus (kiek sedejau IKEA, tai laaabai  wub.gif ), ar patogu is jo atsistoti, gal kuri kudiki maitinot sededamos jame?  bigsmile.gif Buciau labai dekinga uz bet koki atsiliepima  4u.gif

Buvom nusipirke POANG foteli, parduotuveje labai patiko, bet taip ir neprilipo mums, beveik nesedejom, tad teko parduoti  ax.gif Antros tokios klaidos jau nenoreciau...

Turejau identiska ne Ikea, tai laaaaabai patogu buvo maitinti ir siaip su vaiku sedeti. Ir dabar galvoju is Ikea pirkti siaip sedejimui, nes ana suo sugrauze, tai labai gailejau.
Su Poang ir man taip pat, kelis metus svaigau, o kai nusipirkom ir neprigyja jis man, bet keliaus kazkuriam vaikui i kambari, nes jie visai megsta pasisupuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 11 04, 11:30)
Turejau identiska ne Ikea, tai laaaaabai patogu buvo maitinti ir siaip su vaiku sedeti. Ir dabar galvoju is Ikea pirkti siaip sedejimui, nes ana suo sugrauze, tai labai gailejau.
Su Poang ir man taip pat, kelis metus svaigau, o kai nusipirkom ir neprigyja jis man, bet keliaus kazkuriam vaikui i kambari, nes jie visai megsta pasisupuoti smile.gif

Aciu 4u.gif Pasirodo ne man vienai su POANG nepavyko susidraugauti smile.gif IKEA kaip tik si menesi geltoni STRANDMON uz 179 Eur, tai galvoju gal gundytis... hmm.gif
Atsakyti
As tai svaigstu del to fotelio, bet vyras paziurejes kiek kinuoja, pasake, kad ir su nuolaida pagal pagaminimo kokybe, jis brangokas..tai as seile varvinu, nes man jis labai patogus, o vyrsa neperka unsure.gif
Dukra maitinau va tokiam
http://www.johnlewis...ural/p231857482
tebeturim ir supames, kaip isproteje biggrin.gif
Atsakyti