Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

Kokie butu atsiliepimai apie spyruoklinius ikea ciuzinius?  Mes pora metu naudojames dvejais Malfors ciuziniais, atsiliepimai kuo geriausi, tai kai dabar reikalingas spyruoklinis ciuzinys dvigulei lovai tai is karto apie Ikea pagalvojau. Tas brangiausias Hesseng naturalesnes sudeties, o kitu kaina daugmaz panasi. Kazin kuom jie skiriasi?

Pirkom nauja lova tai ciuzini siule uz 700eur, ikejoje per puse pigiau galima isigyti, ilga ju garantija. Gal reik bandyti..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 01 lapkričio 2016 - 17:40
gal turincios pakomentuotu ar sie ranksluosciai verti demesio? Esu gavusi dovanu tu Ikea pigesniu, tai niekam tike unsure.gif Pagal aprasyma turetu buti neblogi, bet man kokiu 10 reikia, tai nesinori slamsto prisipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 01, 18:39)
<p>Kokie butu atsiliepimai apie spyruoklinius ikea ciuzinius?  Mes pora metu naudojames dvejais Malfors ciuziniais, atsiliepimai kuo geriausi, tai kai dabar reikalingas spyruoklinis ciuzinys dvigulei lovai tai is karto apie Ikea pagalvojau. Tas brangiausias Hesseng naturalesnes sudeties, o kitu kaina daugmaz panasi. Kazin kuom jie skiriasi?</p>
<p>Pirkom nauja lova tai ciuzini siule uz 700eur, ikejoje per puse pigiau galima isigyti, ilga ju garantija. Gal reik bandyti..</p>

Turim Hovag maždaug metus, labai patinka smile.gif Draugė turi kiek pigesnį spyruoklinį, tai sakė šonuose trūksta tvirtumo, bet irgi ok.
Atsakyti

Turim Hovag maždaug metus, labai patinka smile.gifDraugė turi kiek pigesnį spyruoklinį, tai sakė šonuose trūksta tvirtumo, bet irgi ok.

Ačiū  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 11 01, 21:53)
gal turincios pakomentuotu ar sie ranksluosciai verti demesio? Esu gavusi dovanu tu Ikea pigesniu, tai niekam tike  unsure.gif  Pagal aprasyma turetu buti neblogi, bet man kokiu 10 reikia, tai nesinori slamsto prisipirkti  4u.gif

sie tai tikrai gerai sugeriai smile.gif patiko, kitu nebandzius

http://m.ikea.com/lt...s/art/70159176/
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 11 02, 08:13)
sie tai tikrai gerai sugeriai smile.gif patiko,  kitu nebandzius

http://m.ikea.com/lt...s/art/70159176/

4u.gif ačiū labai už komentarą
Atsakyti

Kas turite ikėjos virtuves, kokio aukščio stalčius darėte stalo įrankiams? Neapsisprendžiu kokio aukščio daryti 10 ar 20 cm? Iš dizaino pusės gražiau būtų 20 cm, nes būtų 3 stalčių spintelės po 3 stalčius (20-20-40cm). Tik kiek žiūriu stalo įrankių padėklai ikėjoj labiau pritaikyti žemesniems stalčiams.

mes turim du stalcius po 10cm. tai labai gerai. vienam stalciuje yra stalo irankiai, kitame visokios menteles, samtis, ir kitokios smulkmes.
gali daryti stalciu stalciuje :D na kai atsidaro vienas stalcius o jame dar vienas yra. tai vizualiai graziai atrodys jei visi kiti stalciai po 20cm

Atsakyti
Ačiū už pasisakymus dėl stalčių 4u.gif . Vakar buvau ikėjoj apsižiūrėti, tai man patiko tas stalčius stalčiuje, jaučiu reikės tokį daryti.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 11 02, 12:23)
Ačiū už pasisakymus dėl stalčių  4u.gif . Vakar buvau ikėjoj apsižiūrėti, tai man patiko tas stalčius stalčiuje, jaučiu reikės tokį daryti.

Na, dėl grožio - taip, bet dėl praktiškumo - pvz. kepate bulves, prireikia mentelės, atidarote stalčių - ten šakutės, kad paimti mentelę, reikia dar vieną stalčių atidaryt - patingit - imat šakutę ir braižot keptuvę biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Auruma @ 2016 11 02, 12:23)
Ačiū už pasisakymus dėl stalčių  4u.gif . Vakar buvau ikėjoj apsižiūrėti, tai man patiko tas stalčius stalčiuje, jaučiu reikės tokį daryti.

Stalčius stalčiuje yra patogu, bet ne stalo įrankiams, nes reikia darinėti du kartus. Tokia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti

Jai stalcius stalciuje Aurumai pasirodys nepraktiskas ir nepatogus, gales pasikeisti i du stalcius po 10cm, arba isimti ta stalciuka viduje. va tuo ikea ir patinka, kad nepatikus vienam daiktui, lengvai gali dasipirkus detaliu pakeisti kitu  :super: 

Atsakyti
Dėl vidinio stalčiaus - pas mane bus 3 stalčių spintelės, tai galima taip susidėlioti, kad kasdien imami stalo įrankiai būtų matomi iškarto ir vidinio nereikėtų dar to stalčiaus darinėti.
O į tą vidinį stalčių galvoju dėti ne taip dažnai naudojamus daiktus - pvz. kočėlą, sausainių formeles, gimtadienio žvakutes etc. Na dar reikės susidėlioti.
Ir kaip tiutiute minėjo, jei nepasiteisins, galima bus pasikeisti, kuo man ikėja ir patinka smile.gif. Žinoma jei iki to laiko fasadai vis dar bus prekyboje biggrin.gif
Atsakyti