Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Louhi @ 2016 03 21, 15:11)

Gal galit pasirodyt, ką suplanavot 4u.gif Jūsų virtuvė super, gal ir su spinta ką sugudravot, o tai šimtą metų dėlioju spintą g.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 03 21, 14:15)
QUOTE(Louhi @ 2016 03 21, 15:11)

Gal galit pasirodyt, ką suplanavot 4u.gif Jūsų virtuvė super, gal ir su spinta ką sugudravot, o tai šimtą metų dėlioju spintą g.gif

Ačiū, bet nu nieko blatno nesudėliojau blush2.gif Lentynos, skersiniai, Alchemie, berods rekomenduotą T formos skirtuką ir 4 stalčius.

Pas mus toje vietoje, kur buvo numatyta spinta, yra ten dar toks kampas, kur vamzdynai eina, tai nesigauna vienoje eilėje spintas per visą sieną sustatyti. Vienintelis sugudravimas, kad pirkom 2 spintas 38cm gylio ir 50cm pločio ir 2 spintas 60cm gylio, 1 m ir 50 cm pločio, tai visos gavosi vienoje linijoje, nors jų gylis ir skiriasi wink.gif

Dėl to išsikišusio kampo ir planavom pas baldininkus užsakyti, bet kai sumąstėm taip sugudraut, metėm baldininkus. MB sako: ko tu taip ilgai laukei ir nesugalvojai? biggrin.gif

Mūsų baldininkas dar turi ir taip keletą baldų mums padaryti, tai sako aš už tokią kainą tikrai nepadaryčiau su MDF plokštės durimis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 21 kovo 2016 - 15:56
QUOTE(B'ena @ 2016 03 21, 14:57)
apie 270 cm, tad lieka daug neišnaudotos erdvės ir dulkių kaupykla pasidarys  unsure.gif

Galima antresoles kokias tai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite kaitlentę Livslaga? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojatės Vimmern maišytuvu (ar bent jau tokio tipo) ? Ar nesitaško ir ar ta žarnelė dar kažkiek išsitraukia? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 03 18, 20:09)
Pirmąjį turiu, tai nelabai man  g.gif  Niekaip nepriprantu prie tokios storos kriaunos ir daugiau paskutus man net pūslę pritrina, manau mesiu lauk ir pirksiu 365+

Turiu 365+ labai fainas, kokybiškas thumbup.gif Tik išplauti briauną sunku.
Atsakyti
labai ieškau tokio staliuko, išimtas jau iš prekybos doh.gif , bet gal matėte kokiame skelbime, kad parduoda ax.gif ačiū už bet kokią info 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2016 03 23, 15:32)
labai ieškau tokio staliuko, išimtas jau iš prekybos  doh.gif , bet gal matėte kokiame skelbime, kad parduoda  ax.gif  ačiū už bet kokią info  4u.gif

Pas lenkus yra visų spalvų: HEMNES
Užsakykit pas vežėjus (jų kontaktus buvusioje temoje rasite) ir atveš wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2016 03 23, 16:32)
labai ieškau tokio staliuko, išimtas jau iš prekybos  doh.gif , bet gal matėte kokiame skelbime, kad parduoda  ax.gif   ačiū už bet kokią info  4u.gif

http://www.ikea.com/...PE187149_S4.JPG

aš kaip tik tokį, tik baltos spalvos esu nusižiūrėjus 4u.gif
Papildyta:
Sveikos, taip ir neparašiau praėjusį kartą, kaip žadėjau blush2.gif žodžiu, jau kurį laiką naudojamės Hemnes miegamojo lova, tos pačios kolekcijos komoda iš 6 stalčių, Hövåg čiužiniu, ir galiu pasakyt viskas super! bigsmile.gif miegam labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 03 23, 17:48)
Pas lenkus yra visų spalvų: HEMNES
Užsakykit pas vežėjus (jų kontaktus buvusioje temoje rasite) ir atveš wink.gif

skambinau vežėjui, nėra Lenkijoje, tik internete , o prekyboje jų jau nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2016 03 25, 14:22)
skambinau vežėjui, nėra Lenkijoje, tik internete , o prekyboje jų jau nėra  verysad.gif

Nu visada taip. Lauki, lauki, o kai prisireikia - nebėr verysad.gif
Man taip su staline lempa buvo cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 25 kovo 2016 - 15:00
Laba,

Gal siandien kas jau buvo ikejoj ir gali pasakyt kas is buitines technikos ispardavimo skyriuje stovi?
Atsakyti