Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(dabej @ 2016 10 11, 23:13)
Kokie atsiliepimai apie ikea uzuolaidas? Vertos demesio ar vienadienes - po skalbimo mesti lauk tinkamos?

Man 2 siuvejos sake, kad jos kreivai buna pasiutos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 11 spalio 2016 - 22:46
QUOTE(dabej @ 2016 10 11, 23:13)
Kokie atsiliepimai apie ikea uzuolaidas? Vertos demesio ar vienadienes - po skalbimo mesti lauk tinkamos?

Turiu jau metus rudas Sanela didziajam kambaryje, kadangi reikejo trumpinti tai jokio kreivumo nepastebejau. 4 uzuolaidos pas mane ant lango, nes 2 neuztektu del plocio.
Pries pora savaiciu nusipirkau i miegamaji dar tamsiai melynas Werna ar Wendy, kazkoks toks pavadinimas, LT internetineje nerandu tokiu, bet parduotuveje yra. Tamsina gerai, atrodo graziai, neturiu taip pat priekaistu.

Va pas lenkus puslapyje lyg tokias radau Werna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 12 spalio 2016 - 07:16
As irgi turiu Sanela, labai gerai tamsina, kreivumo nepastebejau biggrin.gif
priklauso nuo audinio ir tipo. Turime daug roletu, dukrai vaiksikos pirktos, tik jos labai plonos ir permatomos pasidaro, kai saule smarkiai sviecia, teko dar storesnes uz ju kabinti
ale va tokios, tik musiskiu jau neber pardavime
http://www.ikea.com/...ducts/20264603/
Atsakyti
visam bute IKEA užuolaidos - ir dieninės, ir naktinės, ir vonios biggrin.gif Tenka trumpinti kas šiek tiek apsunkino greitą jų atsiradimą ant karnizų, bet kokybė puiki, net katei pasimankštinus ant jų neliko žymių.
Atsakyti
Labai susiglamžę jos būna? Reikia lyginti ar iš karto galima kabinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 12, 15:12)
visam bute IKEA užuolaidos - ir dieninės, ir naktinės, ir vonios biggrin.gif Tenka trumpinti kas šiek tiek apsunkino greitą jų atsiradimą ant karnizų, bet kokybė puiki, net katei pasimankštinus ant jų neliko žymių.

o kurias dienines turite?
man dieniniu dar reikia, pakabinau laikinai tas pigias, bet nera nieko pastovesnio uz laikina doh.gif

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 10 12, 15:29)
Labai susiglamžę jos būna? Reikia lyginti ar iš karto galima kabinti?  ax.gif

Na jos tokios nuo sulankstymo kvadraciukais visos isispaude, as lyginau.

Dar del uzuolaidu- turekite omeny, jeigu trumpinsite, kad bent jau tos Sanela ir Wendy po pirmo skabimo pasitrauke kazkiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 12 spalio 2016 - 15:00
Reiskias visokiu yra IKEA uzuolaidu pagal kokybe.

As ten irgi buvau nusiziurejus, bet pirkau kitur. Bet gal ateityje kada nors nusipirksiu is IKEA. smile.gif

Man sitos patiko. blekvita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 spalio 2016 - 15:57
QUOTE(Irreelle @ 2016 10 12, 15:59)
o kurias dienines turite?
Na jos tokios nuo sulankstymo kvadraciukais visos isispaude, as lyginau.

Tas pigias, man jos miegame labai tiko, tiesa jų dėjau 4 vienetus, tada gražiau atrodo. Jos daugiau dėl jaukumo, derinau su BLEKVIVA baltomis. Mes neturim priešais kaimynų tai svetainėje ir virtuvėje dėjau tik naktines. Beje, tom pigiom neturiu jokių pretenzijų, puikiai laiko jau gal metus smile.gif
Ir aš lyginau naktines, dieninių tai ne.

QUOTE(Amelita @ 2016 10 12, 16:54)

Mūsų tokios tik baltos. Jeigu norint labai tamsiai tai gal ir ne sprendimas, bet pas mus per visą miegamąjį balkonas tai pakankamai temdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakšmi: 12 spalio 2016 - 18:16
Ikejos kalediniu dekoraciju dar nera ju psl ar as nematau ..?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2016 10 12, 16:54)
Reiskias visokiu yra IKEA uzuolaidu pagal kokybe.

As ten irgi buvau nusiziurejus, bet pirkau kitur. Bet gal ateityje kada nors nusipirksiu is IKEA. smile.gif

Blekviva turiu irgi 2 poras rudų, jų jau nebėra pardavime man rodos, nes pradžioje iki Sanela jos pas mane kabėjo svetainėje. man jos nelabai dėl to, kad medžiaga šiek tiek persišviečia, ne visai užtemdo ir šiaip neparišus man nelabai gražiai jos krito...

va tokios mano blekviva, radau foto pinterest'e
user posted image

QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 12, 19:15)
Tas pigias, man jos miegame labai tiko, tiesa jų dėjau 4 vienetus, tada gražiau atrodo. Jos daugiau dėl jaukumo, derinau su BLEKVIVA baltomis. Mes neturim priešais kaimynų tai svetainėje ir virtuvėje dėjau tik naktines. Beje, tom pigiom neturiu jokių pretenzijų, puikiai laiko jau gal metus smile.gif

tas pigias irgi panašiai tiek laiko ir aš turiu, bet man tas paraukimas negražiai žiūrisi, gal reik 4 pabandyti, gal kitais atrodys g.gif o kokio pločio jūsų langas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 12 spalio 2016 - 19:06
QUOTE(Irreelle @ 2016 10 12, 20:04)
Blekviva turiu irgi 2 poras rudų, jų jau nebėra pardavime man rodos, nes pradžioje iki Sanela jos pas mane kabėjo svetainėje. man jos nelabai dėl to, kad medžiaga šiek tiek persišviečia, ne visai užtemdo ir šiaip neparišus man nelabai gražiai jos krito...

va tokios mano blekviva, radau foto pinterest'e
https://s-media-cach...2a92ce0b727.jpg[/img]
tas pigias irgi panašiai tiek laiko ir aš turiu, bet man tas paraukimas negražiai žiūrisi, gal reik 4 pabandyti, gal kitais atrodys g.gif o kokio pločio jūsų langas?

aš priraukiau daug, pas mus 1 standartinis langas + balkono durys, naktinės 2 pilnai uždengia mirksiukas.gif Dėl kritimo tai man jos irgi tokios truputį kartoninės, bet miegamąjame labai nepriekabiauju. O svetainėje kabo tos lininės, nebeatkasu pavadinimo, jas taip pat dėjau 4, nes po 2 skystai atrodė, jos surištos. Kadangi pas mus toks stiliukas, kad ieškojau būtent lininių, tai kaina jų būtų kitur buvus daug didesnė nei IKEA. O naujakuriams buvo ir taip daug išlaidų, tai galvojau laikinai bus OK, bet dabar matau, kad net nenoriu keisti į kažką kito. Linines pirkau kai tik atsidarė IKEA.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 10 12, 18:59)
Ikejos kalediniu dekoraciju dar nera ju psl ar as nematau ..?

http://www.ikea.com/...coration/16309/ 4u.gif
Atsakyti