Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(fuzzyy @ 2016 09 27, 16:49)

man šviestuvai dar labai patiko ax.gif gal pasakysite iš kur?
Atsakyti
Ir pas mane darbine plokstuma gaunasi 91cm. aukstyje. Kazkada skaiciau SM virtuviu temoje kad reikia issimatuoti atstuma tarp sulenktos alkunes ir stalvirsio. Ergonomiskiausias atstumas nuo stalvirsio iki alkunes turi buti 10-15cm. Mano ugis 164cm., atstumas iki alkunes kazkur 13cm. gavos.

Sviestuvai nebrangus, is seniu. Ziurisi neblogai, tik valymas nervuoja. Nes tos baltos juostos ne dazais nupurkstos, o pats stiklo pavirsius matinis grubletas, pasiaustas... nezinau kaip tiksliai apibudint. Tai pvz. valant su langu valikliu ir popieriniu ranksluosciu ant tu siurksciu juostu lieka popieriaus daleliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2016 09 28, 19:04)
Ir pas mane darbine plokstuma gaunasi 91cm. aukstyje. Kazkada skaiciau SM virtuviu temoje kad reikia issimatuoti atstuma tarp sulenktos alkunes ir stalvirsio. Ergonomiskiausias atstumas nuo stalvirsio iki alkunes turi buti 10-15cm. Mano ugis 164cm., atstumas iki alkunes kazkur 13cm. gavos.
Sviestuvai nebrangus, is seniu. Ziurisi neblogai, tik valymas nervuoja. Nes tos baltos juostos ne dazais nupurkstos, o pats stiklo pavirsius matinis grubletas, pasiaustas... nezinau kaip tiksliai apibudint. Tai pvz. valant su langu valikliu ir popieriniu ranksluosciu ant tu siurksciu juostu lieka popieriaus daleliu smile.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(minerlt @ 2016 09 25, 17:43)
gal kas papasakosit is savo patirties kaip ikea virtuves baldai ar jie normalus ar geriau kreiptis i baldininkus

Mūsų baldininkas tiesiai pasakė - jei tinka ikea išmatavimai/išvaizda, pirkit iš ikea, o į baldininkus verta kreiptis, jei reikia kažko nestandartinio. Taip mums ir gavosi - virtuvė maža, turėjo daug visko tilpti, be to ikea spintelės man gerokai per žemos, todėl baldus užsisakinėjom. O prie kitos sienos nusipirkom atskirai vieną spintelę iš ikea, gavosi apie 30-40 proc pigiau, nei pagal užsakymą... smile.gif

QUOTE(fuzzyy @ 2016 09 27, 17:49)

O va rezultatas (dar truksta kai kuriu smulkmenu, bet esme matosi smile.gif

Labai graži virtuvė wub.gif
Atsakyti
Taigi yra kojytes, kurias keli, kiek nori, jei spinteles per zemos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 29, 19:53)
Taigi yra kojytes, kurias keli, kiek nori, jei spinteles per zemos 4u.gif

20 cm kelti būtų nelogiška, net jei ir įmanoma (nors abejoju) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 09 30, 00:19)
20 cm kelti būtų nelogiška, net jei ir įmanoma (nors abejoju) smile.gif

Tos kojos reguliuojasi labai mažai.
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2016 09 30, 06:49)
Tos kojos reguliuojasi labai mažai.

tos juodos standartines reguliuojamas aukstis 7-10,5cm.
Atsakyti
QUOTE(minerlt @ 2016 09 25, 17:43)
gal kas papasakosit is savo patirties kaip ikea virtuves baldai ar jie normalus ar geriau kreiptis i baldininkus

naudojam metus, esam patenkinti.

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 25, 22:33)
Minusas tas kad nepadarys pagal tikslius ismatavimus tai iki galo nebus isnaudota erdve.
Pliusai: greitis ir kokybe sako gera visai  smile.gif

pas mus nestandartinio ilgio virtuve, tai susideliojus visas spinteles liko gal 5cm tarpelis, bet ji uzdejome tos pacios spalvos juostele kip baldai ir nieko nesimato.

QUOTE(minerlt @ 2016 09 26, 18:58)
o kaip yra su imontuojama technika ne ikejos, ar viskas gerai susideda, gartraukis indaplove orkaite indukcine

indaplove ir gartraukis is ikea, kaitlente ir orkaite ne ikejine, tai viskas susimontavo puikiai.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Ar Ikea turi sofu-lovu +/- 210 cm ilgio? Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 09 14, 16:46)
Sveikos,
kas turite Pax spintas, kokius skirtukus naudojate stalčiams viduje? Man reikia apatiniams/kojinėms/pėdkelnėms. Stalčiai bus 50cm pločio. Iš Pax spintai siūlomų randu tik šiuos - http://www.ikea.com/...ducts/00257585/, nors jie skirti 1m pločio stalčiams, tai 50cm pločiui nepavyks optimaliai sudėlioti. Dar svarstau apie šiuos - http://www.ikea.com/...3960/#/10185593, http://www.ikea.com/...ducts/40290286/. Gal kas naudojate?
Taip pat ar pirkote pax ištraukiamą kelnių kabyklą? Ar pasiteisino? Kažkaip atrodo, kad ant pakabų daugiau būtų galima kelnių sukabinti, nei ant šios, bet gal patogu?

Naudoju medžiaginius dėklus, tik ne iš ikejos, jau daug metų, tai labai patogu - kiekviena kojinių ar apatinių pora turi savo skyrelį, visi daiktai aiškiai matosi. Tokių dėklų (kaip Skubb ir panašių) rasite ir Maximoje ar kt. prekybos centruose.
Ištraukiamą kelnių kabyklą pakeičiau į vielinį stalčių - daug patogiau laikyti džinsus ar kitas, nesiglamžančias kelnes. O kelias kostiumines, galima pakabinti šalia kitų drabužių, ant skersinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 03 spalio 2016 - 08:12
Kokie atsiliepimai apie ikea uzuolaidas? Vertos demesio ar vienadienes - po skalbimo mesti lauk tinkamos?
Atsakyti