Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(fuzzyy @ 2016 09 27, 19:49)
Viska tiksliai issimatavau, pasidariau plana su Ikea planeriu ir po keliu dienu virtuve jau buvom isirenge.  Tiesa stalvirsis ir galine sienele ne is ikejos.

Labai gražu thumbup.gif
O kaip su stalviršiu? Vyras sakė, kad ikėjos stalviršis ir spintelės yra platesni, todėl kitur parduodami stalviršiai netinka. Ikėjos stalviršis yra 63 cm pločio, o kitur lyg būna 60 cm.
Atsakyti
Aciu smile.gif
Nemazai stalvirsiu buna dvieju plociu: 60cm ir 120cm. Mes pirkom 120cm. plocio ir is jo ispjove mums reikalinga 63,5cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuzzyy: 27 rugsėjo 2016 - 19:23
QUOTE(fuzzyy @ 2016 09 27, 20:23)
Aciu smile.gif
Nemazai stalvirsiu buna dvieju plociu: 60cm ir 120cm. Mes pirkom 120cm. plocio ir is jo ispjove mums reikalinga 63,5cm smile.gif

Termopale yra ir 63,5 cm plocio stalvirsio,bet nera didelis pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Taip tiesa, draugai pirko lietuviska stalvirsi ant ikejiniu spinteliu, tai uzlaidos nebebuvo, lygiai su spinteles krastu baigiasi. Bet jei zinai tai ir jau yra, kur platesniu stalvirsiu galima gauti, tai ne beda.
Atsakyti
Fuzzy, graži virtuvė! O iš kur kėdės? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Fuzzyy, labai gražu 4u.gif

Man tai fantastiškai skamba kaip galima tiksliai pačiam viską išmatuoti, bijau kokį cm kur padaugint/nepridėt... doh.gif

Ikea teikia ir matavimo, projektavimo paslaugas užpildžius anketą internete.
Gal kas pasinaudojote jų paslauga? Kiek kažin papildomai tai kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 09 28, 08:09)

Ikea teikia ir matavimo, projektavimo paslaugas užpildžius anketą internete.
Gal kas pasinaudojote jų paslauga? Kiek kažin papildomai tai kainuoja?  g.gif

jei iš jų perki, tai nekainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2016 09 28, 08:24)
jei iš jų perki, tai nekainuoja  4u.gif

O, tai gerai, nes maniau papildomai dar primokėti reikia.
Buvau pradėjusi pildyti tą anketą, bet neišsiunčiau, nepasitikiu savo ir vyro matavimo/projektavimo žiniom blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 09 28, 07:47)
Fuzzy, graži virtuvė! O iš kur kėdės?  blush2.gif  blush2.gif

Kedes azuolines, lietuviskos imones Venta. Pirkom ju salone Panevezyje (prekybcentry Babilonas). Atidarymo proga dar nuolaida 30% dave, tai gavosi po 50eur/vnt. Tikiuosi mano amzeliui ju uzteks smile.gif
Dar planuose stala is ten azuolini (pasididinanti reikalui esant) nusipirkt, nes kai pirkom kedes, pinigeliu tiek neturejom. Be nuolaidu man patikes stalas kazkur 400eur kainuoja. Bet tikiuosi gal ant kaledu kokiu nuolaideliu padarys. O dabar dar vis is Jysk pirktas pries 10m. mums tarnauja smile.gif

Ai, as tai megeja viska planuotis, deliotis pati. Ypac virtuve, kadangi megstu gaminti, tortus kepu visai giminei ir draugams, zodziu nemazai laiko joje praleidzu, tai tiksliai zinojau ko man reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 09 27, 19:39)
Labai gražu  thumbup.gif
O kaip su stalviršiu? Vyras sakė, kad ikėjos stalviršis ir spintelės yra platesni, todėl kitur parduodami stalviršiai netinka. Ikėjos stalviršis yra 63 cm pločio, o kitur lyg būna 60 cm.

Mums irgi ikėjinis stalviršis buvo per trumpas, būtų tekę durti iš dviejų. Iš pradžių buvo šokas, irgi planavome pirkti 120 cm ir mažinti, nes standartas yra 60 cm pločio, bet būtų buvęs didelis nuostolis, o po to taip pat atradome ir pirkome Termopale - kai atsidarė IKEA, jie pradėjo gaminti ir ikėjinius standartus atitinkančiu stalviršius (63,5 cm). Pirkome ąžuolo rašto imitacijos. Tik jei perki ne Ikėjos stalviršį ir ne jų kriauklę / kaitlentę, jie neišpjauna skylių, todėl kvietėmės pažįstamą stalių. Bet jei užsakysite IKEA baldų surinkimo paslaugą ir jau turėsite stalviršį, manau, ir ikėjinis meistrelis už papildomą eurą jums išpjaus tas skyles.
Atsakyti
Man dar įdomu koks gaunasi ikėjos apatinių spintelių aukštis? Kiek žiūriu yra rėmai 80 ir 60cm bei apdailos juostos, paslėpti kojeles, 8cm aukščio. Kiek suprantu išsirinkus 80cm rėmą, visas spintelės aukštis būtų: 8 cm + 80 cm + 3.8cm (stalviršis) = 91.8cm. Truputį aukštoka g.gif , nors reiktų pasimatuoti dabartinių spintelių aukštį.
Papildyta:
QUOTE(Secesija @ 2016 09 28, 11:30)
...Tik jei perki ne Ikėjos stalviršį ir ne jų kriauklę  / kaitlentę, jie neišpjauna skylių ...

Tai jei pirktume ikėjos stalviršį ir kriauklę, ikėjoj standartiškai išpjautų skylę kriauklei, net jei nepirktume surinkimo paslaugos?
Ir galvoju ar nėra ikėjoj užsakomų stalviršių. Kai buvau praeitą kartą nelabai tas rūpėjo, tik prabėgom praėjau, bet pasirodė, kad lyg buvo užsakomų stalviršių ekspozicija ir pagal vaizdą ikėjos www puslapyje tokių nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 09 28, 10:43)
Man dar įdomu koks gaunasi ikėjos apatinių spintelių aukštis? Kiek žiūriu yra rėmai 80 ir 60cm bei apdailos juostos, paslėpti kojeles, 8cm aukščio. Kiek suprantu išsirinkus 80cm rėmą, visas spintelės aukštis būtų: 8 cm + 80 cm + 3.8cm (stalviršis) = 91.8cm. Truputį aukštoka  g.gif , nors reiktų pasimatuoti dabartinių spintelių aukštį.
Papildyta:

Tai jei pirktume ikėjos stalviršį ir kriauklę, ikėjoj standartiškai išpjautų skylę kriauklei, net jei nepirktume surinkimo paslaugos?
Ir galvoju ar nėra ikėjoj užsakomų stalviršių. Kai buvau praeitą kartą nelabai tas rūpėjo, tik prabėgom praėjau, bet pasirodė, kad lyg buvo užsakomų stalviršių ekspozicija ir pagal vaizdą ikėjos www puslapyje tokių nematau  g.gif

nea, reikia pirkti surinkimo paslaugą. Tada išpjaus.

O dėl aukščio, tai pamatavau savo su kojelėm ir stalviršiu - 91 cm. Man kažkaip tas aukštis visai tinka. Pirmom dienom gal šiek tiek keistoka buvo. Aišku, kai nuvažiuoju pas mamą, tai išvis žemai viskas atrodo biggrin.gif
Atsakyti