Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(RaimondaM @ 2016 09 13, 11:03)
Sveikos, turiu klausimą-gal kas žinote, gal galite nuorodą įmesti - ar vis dar yra kas veža daiktus iš IKEA, bet iš Lenkijos? Noriu kelių baldų, kurie gerokai pigesni Lenkijoje...bet neįsivaizduoju, kiek kainuotų atvežimo paslauga...

paziurekit senesnese ikea temose tikrai buvo kontaktai.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 11, 10:56)
Nu kol kas laikysiu lauke, paskui jauciu gal kai atsals irgi isnesiu i lauka, gal pasals ta guma ir pasikeis jos " vidine konfiguracija", nes matau, kad vaikas ne uz ka neatiduos to kilimo, geriau kes ta smarv, o as bijau, kad ta smarve tai ir kokie nors cheminiai garai nesveiki, nors vyras neuzuodzi ir sake, kad cia silikono kvapas

Ojei, kaip nesmagu blink.gif O koks čia kilimas? Gal ir aš planuoju tokį pirkti, tai apsigalvočiau iškart cool.gif Galima nuorodą?
Atsakyti
http://www.ikea.com/...ducts/40273423/
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 13, 13:32)

Uffff... palengvėjo... biggrin.gif

Aš šitą nusižiūrėjusi esu wub.gif Išsigandau, kad jis irgi smirdukas gali būti verysad.gif http://www.ikea.com/...ducts/40227902/

user posted image
Atsakyti
Nugarele irgi latekso, kai imsit pauostykit nugarine puse 4u.gif
Vyras ir sunus sak, kad mano uosle skirta dirbti su kvepalais lotuliukas.gif jie nejaucia to kvapo taip, bet mane jei kambaryje pauostau tai visai isvercia, o balkone suku nosi, kad vejas kvapo neuznestu unsure.gif zodziu kaip pries 17 metu nestumo metu jautrumas kvapams atsirado, taip ir nedingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 09 13, 13:38)
paziurekit senesnese ikea temose tikrai buvo kontaktai.

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 13, 14:32)

gal pabandykite išskalbti?
Atsakyti
pabandysiu, jei tilps i skalbimuske
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 09 13, 22:08)
pabandysiu, jei tilps i skalbimuske

Mano kilimui skalbimas nepadejo...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 09 11, 07:13)
Vilniuje? Gal pamenat kur?  4u.gif

Renlena Baldu centre pvz smile.gif beto galima imti is ekzpozicijos toje pacioje Berry ir bus pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 14, 00:36)
Renlena Baldu centre pvz  smile.gif  beto galima imti is ekzpozicijos toje pacioje Berry ir bus pigiau  smile.gif

Aciu, bandysiu pasiziureti Renlenoj 4u.gif
Atsakyti
Gal kas is turinciu MALM miegamojo lovas su LEIRSUND (ar panasiai pavadinimas) lovos grotelemis pasidalins savo patirtimi, ar lova/groteles treska/braska sedant, lipant ir pan. Pas mus deja girdisi, ir kai turi maza kudiki, pradeda erzinti. Ar kam taip yra buve?
Galvoju gal pabandyti kitas groteles pirkti, nes atrodo kad jose yra problema:(

Atsakyti