Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Louhi @ 2016 08 18, 06:44)
Aš laikinai be ratų, bet jei dar iki šeštadienio negausiu savo automobilio, tada ir aš su autiku varysiu į katalogo pristatymą  tongue30x30.png

Nu va, teisybė yra - radau Ikea katalogą pašto dėžutėje thumbup2.png Jau ratuota, tai gal ryt reiks ir į Ikea užlėk, jei planai nepasikeis wink.png
Atsakyti
O mane ignoruoja verysad.png ir pastas ir Ikea verysad.png rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 08 20, 18:22)
O mane ignoruoja verysad.png ir pastas ir Ikea verysad.png  rolleyes.png

Ir mane...
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2016 08 17, 15:33)
Turiu jau antruose namuose. Man asmeniskai labai pasiteisines dalykas. Ne tik kelnes, bet ir sijona, ir palaidine pasikabinu.

Aciu! Cia nepagrindine drabuzine planuoju - tai pagrinde butu nesezoniniai rubai isnesti sukabinti- tai ir galvojau, ar reikia man tu pakabu kelnems... O gal skaiciavot kas pigiau- pas baldininkus tuos pakabinamus su minimaliai plokstes gamintis ar Pax'a susikomplektuoti?
Atsakyti
Aš gavau pašto dėžutėj net du katalogus wub30x30.png mielai kam nors atiduočiau vieną arčiau gyvenančiai smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 22 rugpjūčio 2016 - 16:21
QUOTE(neinzy @ 2016 08 22, 14:49)
Aciu! Cia nepagrindine drabuzine planuoju - tai pagrinde butu nesezoniniai rubai isnesti sukabinti- tai ir galvojau,  ar reikia man tu pakabu kelnems... O gal skaiciavot kas pigiau- pas baldininkus tuos pakabinamus su minimaliai  plokstes gamintis ar Pax'a susikomplektuoti?

Nu nebent kambario isplanavimas, lubos labai nestandartas. Mes turime labai daug Pax spintu ir sezoniniams, ir ne sezoniniams, tai nesezoniams tikrai uztenka poros lentynu ir strypo ale paltams sukabinti, kadangi musu buvo 3x75, tai viena dalis yra vien lentynos ir pora stalciu, sudeti batams, batu dezems ar dezems su pirstinemis ir kepuremis...manau tikrai pigiau nei baldininku
Atsakyti
As skaiciavau Pax'a ir baldininko spinta tai kaina labai panasi tik baldininkas padarys konkreciai pagal ismatavimus vietos.
Atsakyti
nu ziurint kokia furnitura durims des ir is kokiu medziagu gamins
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 23, 12:37)
As skaiciavau Pax'a ir baldininko spinta tai kaina labai panasi tik baldininkas padarys konkreciai pagal ismatavimus vietos.

man PAX brangiausias variantas 1000 eurų pigiau, nei baldininko ekonominis variantas unsure30x30.png labai nenorėjau to tarpo tarp lubų, bet už tokius pinigus tikrai man jis visai mielas atrodo biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 24, 18:07)
man PAX brangiausias variantas 1000 eurų pigiau, nei baldininko ekonominis variantas  unsure.gif  labai nenorėjau to tarpo tarp lubų, bet už tokius pinigus tikrai man jis visai mielas atrodo :D

drinks_cheers.gif mums taip pat gavosi beveik 1000 skirtumas
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2016 08 25, 08:01)
drinks_cheers.gif  mums taip pat gavosi beveik 1000 skirtumas

vakar su vyru šiuo klausimu diskutavom, tai pasiūlė man visai patrauklų sprendimą, kad tą tarpą galima tiesiog paslėpti bigsmile.gif Kažkaip į statybų galą smegeninė užsiciklinusi ant kažkokio vaizdo ir baimių, tai elementarių sprendimų neišmastau. Pas mus bus įtempiamos lubos, tai sako paprašysim meistrų, kad uždarytų ir tą tarpą. Spinta pas mus 4 metrų, tad turėčiau tilpti ir be tų prarandamų 30x400 cm ax.gif Spėju tuoj apsigyvensiu Ikea, nes planuoju imti vonios, minkštus baldus, spintas ir virtuvės tipo baldus katilinėje skalbyklai doh.gif O kur dar visa kita... Gaila, kad virtuvė pas mus specifinė, visiškai netiko Ikea baldai. Spėju ir svetainės baldai, kad ir Besta, gausis daug pigiau, nei baldininkai gamintų.
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 25, 09:21)
Spėju ir svetainės baldai, kad ir Besta, gausis daug pigiau, nei baldininkai gamintų.

Mes virtuvę irgi iš Ikea susiprojektavom. Gavosi tikrai pigiau nei užsakyt ir kas svarbiausia viską gauni tą pačią dieną :) O kokybė tikrai gera ax.gif Įsimylėjom šitą prekybos tinklą lotuliukas.gif
Atsakyti