Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(neinzy @ 2016 08 16, 14:40)
sveikos,

Kas turit ta kelniu kabikli spintose- ar patogu pasikabinti, nusikabinti?Ar jei yra vietos geriau ant paprastu pakabu kabinti?

http://www.ikea.com/...ducts/40257362/

http://www.ikea.com/...ucts/S29128442/

Turiu jau antruose namuose. Man asmeniskai labai pasiteisines dalykas. Ne tik kelnes, bet ir sijona, ir palaidine pasikabinu.
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 08 17, 11:59)
Ojei, kaip pavydžiu!  cool30x30.png  Laukiu ir aš savojo, dabar kasdien prie pašto dėžutės bėgiosiu  biggrin30x30.png

as tai jei iki sestadienio negausiu, varysiu i ikea biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2016 08 17, 21:07)
as tai jei iki sestadienio negausiu, varysiu i ikea  biggrin30x30.png

Aš laikinai be ratų, bet jei dar iki šeštadienio negausiu savo automobilio, tada ir aš su autiku varysiu į katalogo pristatymą tongue30x30.png
Atsakyti
O kaip jus gaunat ta kataloga? Gal ku uzsissakyti galima?
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2016 08 17, 13:14)
Kas turite PAX spintas, kurios jų vidinės dalys labiausiai pasiteisino (pvz. metaliniai stalčiukai/tinkliniai krepšiai, kabyklos ir pan.)

Metaliniai stalciai dabar labai pagerejo, o jau kabykla kelnems ir sijonams, tai nepakeiciama thumbup2.png
Mane pastas si menesi ignoruoja rolleyes.png kazkai zurnalu negaunu, tikiuosi, kad kataloga gausiu
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2016 08 18, 08:44)
O kaip jus gaunat ta kataloga? Gal ku uzsissakyti galima?

Spėju, kas turi ikea family kortelę, tiems siunčia. Bent jau pernai gavau, nors specialiai katalogo neužsakinėjau. Šiemet dar neradau pašto dėžutėj. Bet katalogą jau turiu, sūnus buvo antradienį parduotuvėj, tai paėmė smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(@st@ @ 2016 08 18, 11:07)
Spėju, kas turi ikea family kortelę, tiems siunčia. Bent jau pernai gavau, nors specialiai katalogo neužsakinėjau. Šiemet dar neradau pašto dėžutėj. Bet katalogą jau turiu, sūnus buvo antradienį parduotuvėj, tai paėmė  smile30x30.png

Ir aš taip galvojau pernai, bet parduotuvėje paaiškino, kad pasirodo katalogus "mėto" kaip papuola, nepriklauso turit IKERA FAMILY kortelę ar ne wink.png
Atsakyti
Siuncia zmones, kad isnesiotu katalogus, jie su pastininkas nesusije, delto, kai bus pasamdyti ismetymui zmones, tada ir atkeliaus katalogai
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 08 18, 08:44)
Aš laikinai be ratų, bet jei dar iki šeštadienio negausiu savo automobilio, tada ir aš su autiku varysiu į katalogo pristatymą  tongue30x30.png

Galėtų kokį autobusą suorganizuot valdžia Kaunas - Vilnius, tokiam rimtam reikalui biggrin30x30.png Man tai atrodo, kol aš ne IKĖJOJ, visi viską perka, ką aš nusižiūrėjus ir man neliks, kai važiuosiu, po 2 sav. biggrin30x30.png
Atsakyti
Mergaitės, kas perkat Klaipėdos Ikėjoj, apmokėti už prekes reikia užsakant, t. y. iš anksto, ar atsiimant prekes ? Ir per kiek maždaug laiko atkeliauja į Klaipėdos parduotuvę prekės nuo užsakymo dienos ? Ačiū, kas nepatingės atsakyti 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2016 08 19, 20:27)
Mergaitės, kas perkat Klaipėdos Ikėjoj, apmokėti už prekes reikia užsakant, t. y. iš anksto, ar atsiimant prekes ? Ir per kiek maždaug laiko atkeliauja į Klaipėdos parduotuvę prekės nuo užsakymo dienos ? Ačiū, kas nepatingės atsakyti  4u.png

Apmoketi reikia iskarto uzsakant atkeliauja kaip kada karta buvo uz 3 dienu, kita karta uz 5
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2016 08 19, 21:54)
Apmoketi reikia iskarto uzsakant atkeliauja kaip kada karta buvo uz 3 dienu, kita karta uz 5

Ačiū, labai smile30x30.png
Atsakyti