Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Amelita @ 2016 08 08, 11:56)
O jus savo muiline ta is bambuko pirkoje ikea?Ar ji buvo nulakuota?

Taip Ikejoje, ne jo nelakuotos,tik ialiejuotos, bet muilo sarmas tamsina medi, nezinau ar ir lakavimas padetu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 08 08, 14:16)
Taip Ikejoje, ne jo nelakuotos,tik ialiejuotos, bet muilo sarmas tamsina medi, nezinau ar ir lakavimas padetu

Ta kur buvau ikelus nuoroda.Tai bent jau rase, kad lakuotas bambukas.
Atsakyti
Gal kas iš kauniečių ruošiasi į Ikea greitu laiku? Reiktų vienos lentynėlės, gal kas pagelbėtų smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 08 08, 12:59)
Luktelėkite, rugpjūčio mėnesį naujas IKEA katalogas išeina, tai gali kokių naujienų atsirasti (pvz. audinio spalva kita) arba gali kainą sumažinti, kas irgi dažnai būna po naujo katalogo pasirodymo. Aišku, ne visoms prekėms sumažina, tik kelioms, bet maža kas, gal kaip tik jūsų nusižiūrėtą kampą nupigins wink.png

Laukiu smile30x30.png ką tik pamačiau, kad rožinė atsirado, na bet ši spalva nelabai man... Tikiuosi neišims pilkos, kaip buvo su geltona, kurią bučiau mielai pirkusi tuo metu (dabar džiaugiuosi, kad negavau)
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 08, 14:43)
Pirmas neigiamas atsiliepimas. Kol kas tik parduotuvėje keletą kartų bandžiausi, tai pasirodė visai patogu.
Planuoju pirkti šį kampą į naujus namus, kiek skaičiau atsiliepimus, tai visi labai teigiami, tiek Lt, tiek užsienyje. Susikomplektavau gana didelį, gaunasi 3x4 metrų, tik įdomu kaip jis žiūrėsis ir naudosis ne prie sienos, o viduryje svetainės. Kaina gaunasi visai padori, kaip už tokio dydžio baldą ir dar su mikropluošto audiniu. Tik kojelės man tokios nerimtos atrodo ir įdomu ar jos negadina grindų, nes auginu 3 berniukus, kurie tikrai atsargiai niekuo nesinaudoja, o kai drėbsis besisėsdami, tai gali ir slankioti visą baldą (kas su dabar turimu vyksta).
Beje, gal žinote kada pasirodo naujų spalvų gobelenai? Man kaip ir tinka dabar prekyboje esanti tamsiai pilka spalva, bet gal paleis kokią nors dar labiau man patrauklią. Viso baldo reikės tik žiemos pradžioje, tad svarstau gal užvalkalus pirktis dabar, o visa kita ir vėliau galima...

Na mes ir rinkomės, bandėm, pirmas įspūdis, minkštumas, patogumas tikrai tenkino ir atrodė, kad įsigijame gerą pirkinį. Dėl kojelių - galite uždėti lipukus, kad nebraižytų grindų. Po kelių mėnesių naudojimo, nuolatinio pagalvėlių taisymo, purenimo ir dėmių valymo (valgydavome ir ant sofos, nebuvo kalėjimo rėžimo) PAVARGAU smile30x30.png Žinoma, kiekvienam savo, gal jums patinka tokio tipo baldai, į kuriuos įgriūvi ir nejudi, mum patinka tvirta atrama, taisyklingas sėdėjimas, tai ši sofa nepasiteisino... Baldas ir pas mus stovėjo viduryje kambario - žiūrėjosi gerai, tik nebuvo labai stabilus - tekdavo atstumti į pradinę vietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 09 rugpjūčio 2016 - 15:54
QUOTE(laukine22 @ 2016 08 09, 15:51)
Na mes ir rinkomės, bandėm, pirmas įspūdis, minkštumas, patogumas tikrai tenkino ir atrodė, kad įsigijame gerą pirkinį. Dėl kojelių - galite uždėti lipukus, kad nebraižytų grindų. Po kelių mėnesių naudojimo, nuolatinio pagalvėlių taisymo, purenimo ir dėmių valymo (valgydavome ir ant sofos, nebuvo kalėjimo rėžimo) PAVARGAU  smile30x30.png  Žinoma, kiekvienam savo, gal jums patinka tokio tipo baldai, į kuriuos įgriūvi ir nejudi, mum patinka tvirta atrama, taisyklingas sėdėjimas, tai ši sofa nepasiteisino... Baldas ir pas mus stovėjo viduryje kambario - žiūrėjosi gerai, tik nebuvo labai stabilus - tekdavo atstumti į pradinę vietą.

va sito as ir bijau sad.png niekaip neatpratinu saviskiu nevalgyti ant sofos, prie viso to dar dvi kates gana ilkaplaukes. Seniau turejome odine sofa, tai valymo prasme thumbup2.png, bet per pora metu oda issitryne, dabar turime berry baldu gobeleno kampa, tai ir priesui nelinkeciau, nes ne tik gobelenui misios, bet ir viskas suluzo gana greitai, o ir kvapas sklinda, kad ir kaip valau, garinu ir tt. Ieskojau mikropluosto baldo, nes valymas paprastesnis ir medziaga kantri, bet patogumas labai svarbu. Kokybiskas tokio dydzio kampas mums kainuotu apie 10000 euru, tai mums neiperkama, o Ikea gaunasi "tik" 1200, bet noretusi patenkintiems bent keleta metu naudotis, kol vaikai paaugs iki "svaresnio" amziaus. Reikes nuvaziuoti pasisedeti ne tik kelias akimirkas kulturingai, bet ir pagal iprocius smile30x30.png sorry uz sveplavima, telefone lietuvybes neturiu.
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 09, 18:43)
va sito as ir bijau sad.png niekaip neatpratinu saviskiu nevalgyti ant sofos, prie viso to dar dvi kates gana ilkaplaukes. Seniau turejome odine sofa, tai valymo prasme thumbup2.png, bet per pora metu oda issitryne, dabar turime berry baldu gobeleno kampa, tai ir priesui nelinkeciau, nes ne tik gobelenui misios, bet ir viskas suluzo gana greitai, o ir kvapas sklinda, kad ir kaip valau, garinu ir tt. Ieskojau mikropluosto baldo, nes valymas paprastesnis ir medziaga kantri, bet patogumas labai svarbu. Kokybiskas tokio dydzio kampas mums kainuotu apie 10000 euru, tai mums neiperkama, o Ikea gaunasi "tik" 1200, bet noretusi patenkintiems bent keleta metu naudotis, kol vaikai paaugs iki "svaresnio" amziaus. Reikes nuvaziuoti pasisedeti ne tik kelias akimirkas kulturingai, bet ir pagal iprocius smile30x30.png sorry uz sveplavima, telefone lietuvybes neturiu.

Gal tuomet pasižiūrėkite Vallentuna modelį? Man atrodo tvirtesnis, nors kaip prisėdau, įspūdžio nepadarė. Mes ir turim šunį - galėdavau siurbliuot triskart per dieną tą sofą, net siurblį mažą tam reikalui pirkau, bet jum to neakcentavau, nes tai mano problemos, kai vyras nupirko tamsų kampą į namus, kuriame šuo baltaplaukis biggrin30x30.png
Dėl nevalgymo ant sofos, nemanau, ar tai logiška, juk esant savo namuose norisi valgyti atsipalaidavus, kur smagiau - tam ir kuriami savi namai ir erdvė smile30x30.png
Dėl valymo - man asmeniškai nenusisiurbdavo plaukai ar trupiniai vienu ypu - plaukai įlįsdavo į audinį, tekdavo paplušėt, kol pasišalindavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 09 rugpjūčio 2016 - 17:06
IKEA paturbinimai: http://www.superfron...l/kitchens.html
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 08 09, 17:02)
Gal tuomet pasižiūrėkite Vallentuna modelį? Man atrodo tvirtesnis, nors kaip prisėdau, įspūdžio nepadarė. Mes ir turim šunį - galėdavau siurbliuot triskart per dieną tą sofą, net siurblį mažą tam reikalui pirkau, bet jum to neakcentavau, nes tai mano problemos, kai vyras nupirko tamsų kampą į namus, kuriame šuo baltaplaukis biggrin30x30.png
Dėl nevalgymo ant sofos, nemanau, ar tai logiška, juk esant savo namuose norisi valgyti atsipalaidavus, kur smagiau - tam ir kuriami savi namai ir erdvė smile30x30.png
Dėl valymo - man asmeniškai nenusisiurbdavo plaukai ar trupiniai vienu ypu - plaukai įlįsdavo į audinį, tekdavo paplušėt, kol pasišalindavo.

oi valymo prasme, tai niekur nedingsiu, kad prisiveisiau vaiku ir katinu, teks su puku surinkeju ir siurbliu pluset smile30x30.png
Atsakyti
kad jau isejo kalba apie valgyma, tai nematau jokios bedos ta daryti prie stalo ir juo labiau nesijauciu kaip kalejime biggrin30x30.png nesvariu drabuziu irgi nemetau kur papuola, nepasaint, kad sava erdve, savi namai biggrin30x30.png Vaiku neturim, tad dviem suaugusiems zmonems nueit prie stalo nekyla problemu bigsmile.png
o apie kampa, pritariu, kad nera stabilus, issivaiksto, bet normalu, juk atskiros dalys. Bet tam yra pridetos sujungimo dalys, tik tokiu atveju reiks prabest gobelena
kojeles man atrodo pakankamai tvirtos, tik va nera labai patogu dulkes sluoti is po apacios. Bet imanoma bigsmile.png
o kad negadintu parketo, yra pirkti lipdukai
pas mus jis irgi vidury kambario, vaizdas man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 10 rugpjūčio 2016 - 11:07
QUOTE(kavamale @ 2016 08 10, 11:06)
kad jau isejo kalba apie valgyma, tai nematau jokios bedos ta daryti prie stalo ir juo labiau nesijauciu kaip kalejime biggrin30x30.png  nesvariu drabuziu irgi nemetau kur papuola, nepasaint, kad sava erdve, savi namai  biggrin30x30.png  Vaiku neturim, tad dviem suaugusiems zmonems  nueit prie stalo nekyla problemu  bigsmile.png
o apie kampa, pritariu, kad nera stabilus, issivaiksto, bet normalu, juk atskiros dalys. Bet tam yra pridetos sujungimo dalys, tik tokiu atveju reiks prabest gobelena 
kojeles man atrodo pakankamai tvirtos, tik va nera labai patogu dulkes sluoti is po apacios. Bet imanoma  bigsmile.png
o kad negadintu parketo, yra pirkti lipdukai 
pas mus jis irgi vidury kambario, vaizdas man patinka

del valgymo pritariu visiskai, bet realybe kitokia, deja. Per 10 metu vyro neissiauklejau, vaikai irgi is tecio pavyzdi ima. Pagrindiniai valgymai jau pagaliau grieztai prie stalo, bet uzkandziavimai misija neimanoma. Niekur nerandu info kiek cm tarpas apacioje lieka, man aktualu ar robotas tilps issiurbliuoti. Paklijavimus naudoju jau dabar visur, bet net ant valgomojo kedziu turiu kas menesi naujus klijuoti, tad reikes ieskoti rimtesniu ne ikejoj, gal ilgiau laikys. Man labai grazus sitas kampas, ne toks griozdas kaip panasus, o ir kaina padori
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 08 09, 17:43)

Kaip per 2 metus oda issitryne? Tikra oda buvo ar dirbtine?As dairaus odinio kampo.Kol kas patiko tik Magres.
Atsakyti