QUOTE(laukine22 @ 2016 08 03, 10:42)
Labai buvome nepatenkinti. pirkome bute, kai nuomojomės, tai labai nepatogu sėdėti, pastoviai reikėdavo pagalvėles taisyti, gana teplus (tamsiai pilkas). Žodžiu tikrai nerekomenduoju.
Pirmas neigiamas atsiliepimas. Kol kas tik parduotuvėje keletą kartų bandžiausi, tai pasirodė visai patogu.
QUOTE(kavamale @ 2016 08 07, 12:15)
Mano nuomone absoliuciai priesinga. Labai patogus, gilus, teko ir miegoti - pukiai. Pas mus taip pat tamsiai pilkas, lengvai valosi. Bet pas mus tabu valgyti ant minkstos dalies, na nebent sveciai, tai panasu, kad skalbti reiks dar negreit
Planuoju pirkti šį kampą į naujus namus, kiek skaičiau atsiliepimus, tai visi labai teigiami, tiek Lt, tiek užsienyje. Susikomplektavau gana didelį, gaunasi 3x4 metrų, tik įdomu kaip jis žiūrėsis ir naudosis ne prie sienos, o viduryje svetainės. Kaina gaunasi visai padori, kaip už tokio dydžio baldą ir dar su mikropluošto audiniu. Tik kojelės man tokios nerimtos atrodo ir įdomu ar jos negadina grindų, nes auginu 3 berniukus, kurie tikrai atsargiai niekuo nesinaudoja, o kai drėbsis besisėsdami, tai gali ir slankioti visą baldą (kas su dabar turimu vyksta).
Beje, gal žinote kada pasirodo naujų spalvų gobelenai? Man kaip ir tinka dabar prekyboje esanti tamsiai pilka spalva, bet gal paleis kokią nors dar labiau man patrauklią. Viso baldo reikės tik žiemos pradžioje, tad svarstau gal užvalkalus pirktis dabar, o visa kita ir vėliau galima...