Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Smilla @ 2016 07 19, 21:05)
Del garantijos jums jau atsake.
Mes turime virtuvini 3 metai. As dziaugiuosi. Jeigu uzkalketu tas tinklikas,tai nezinau,kaip isimt reiketu,nes ten niekas neatsisuka, bet gal santechnikai sugebetu. Kartais papirskiu is apacios i ta tonkliuka nukalkintoju, nezinia, kiek ten padeda smile.gif
Stai toks http://www.ikea.com/...ducts/80131549/

Valosi puikiai.

Atsiprašau, kad įsiterpsiu, bet apie kurį tinkliuką kalbate? Ar tą, kuris krano snapelio apačioje? Nes būtent jis tai tikrai išsiima ir tą filtrą, jei jį taip galima pavadint, galima išplauti (bet gal aš kažką neteisingai supratau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(free angel @ 2016 07 23, 13:19)
Atsiprašau, kad įsiterpsiu, bet apie kurį tinkliuką kalbate? Ar tą, kuris krano snapelio apačioje? Nes būtent jis tai tikrai išsiima ir tą filtrą, jei jį taip galima pavadint, galima išplauti (bet gal aš kažką neteisingai supratau)  blush2.gif

Jo, issiima?
Kitiems kokiems is senuku maisytuvams,tai su raktu atsukus nusiima,issiplauna. Cia galvojau,kad negalima. Jeigu issiima,tai super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2016 07 24, 00:17)
Jo, issiima?
Kitiems kokiems is senuku maisytuvams,tai su raktu atsukus nusiima,issiplauna. Cia galvojau,kad negalima. Jeigu issiima,tai super smile.gif

Taip, išsiima mirksiukas.gif Kadangi neseniai šį maišytuvą susimontavom savo virtuvėje, tai buvau iššniukštinėjus kas ten ir kaip susirenka biggrin.gif http://www.ikea.com/...77351-3_pub.pdf 5 puslapyje galite matyti, prekės pakuotėje kartu buvo pridėtas ir toks specialus plastikinis raktelis to filtro išsukimui.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 07 21, 17:33)
Kokius būtent, ir ar patenkinta?

indaplove ir gartraukis

siaip nesiskundziam. bet pries tai turejome ardo indaplove, tai palyginimui, pries tai tureta ant eco plovimo isplaudavo super gerai (praktiski mazai naudojom kitas funkcijas), si ant eco plauna tikrai kaip eco funkcija (tik toks ale praplovimas), bet plauti reikia jau ant kitu funkciju jei nori kad issiplautu. Gartaukis siek tiek per garsiai uzia, lyginant su kitais. bet siaip tai tikrai neblogi. indaploves gamina electrolux.
Atsakyti
Na ką, buvau vakar IKĖJOJ - su tikslu, nusipirkti pagalvėles, pakabinamas ant lovos galvūgalio - spėkit, ar aš jų nepamiršau nusipirkt? biggrin.gif Pripirkau neplanuotų prekių ir dar vežimėlį virtuvės, iš nukainotų prekių.

Tai va dabar klausimas - gal kas netikėtai, iki liepos 31d., kol nesibaigė akcija, iš Kauno ruošias į IKĖJĄ, ir galėtų mano išsvajotąsias pagalves priglausti ir atvežti? smile.gif
Atsakyti
As ryt planuoju vaziuot i Ikea, bet as Vilniuje, galima aisku butu ir pastmatu atsiusti, jei tilps i deze g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 07 28, 17:49)
As ryt planuoju vaziuot i Ikea, bet as Vilniuje, galima aisku butu ir pastmatu atsiusti, jei tilps i deze g.gif

Dėkui už siūlymą - bet prikalbinau draugę iš paskutiniųjų, tai sekmadienį nulėksim, tikiuosi dar bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 07 29, 10:54)
Dėkui už siūlymą - bet prikalbinau draugę iš paskutiniųjų, tai sekmadienį nulėksim, tikiuosi dar bus smile.gif

nebėra mano pagalvių...
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 07 29, 21:37)
nebėra mano pagalvių...

Tai kad snd rodo kad 10 yra.
Atsakyti
Kas apie PAX 2 m. plocio spinta mastote, visai gera nuolaida durims:
user posted image
Atsakyti
Domina modulinis kampas SODERHAMN, gal kažkas turite? ar esate patenkinti? Ar gerai išsivalo gobelenas ?
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Pirkciau Ikea Minnen lovyte... Labai lauksiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti