Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

Wnerandu tokio sedimo hamako su pagalvele, ar ju nebera, ar as rasti nemoku? Tik Svava supynes randu
Atsakyti
Sveikos, gal kas naudojate ir turite atsiliepimų apie šią sofą?

http://www.ikea.com/...ucts/S89089414/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 06 12, 10:00)
Wnerandu tokio sedimo hamako su pagalvele, ar ju nebera, ar as rasti nemoku? Tik Svava supynes randu

LT ir as nerandu, o pas lenkus yra - EKORRE

wink.gif
Atsakyti
Ai uzsakiau Jysk toki, ir dar pigiau isejo, tai tikiuosi, kad kokybe bus panasi
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2016 06 12, 08:23)
Turim.Viskas gerai.

Jei ne paslaptis kiek jau laiko turite? Ir ar yra dar pirkusiu maisytuvus is IKEA? Gal kam teko ir su garantiniu reikalu tureti, tiesiog neistiki, kad net po 5-9 metu galima butu ateiti ir sakyti, kad sutvarkytu maisytuva nemokamai ar pakeistu nauju, nes juk ir vanduo kalketas gali buti ir siuklsiu is vamzdyno pakliuna ir sugadina maisytuvus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2016 06 12, 19:36)
Jei ne paslaptis kiek jau laiko turite? Ir ar yra dar pirkusiu maisytuvus is IKEA? Gal kam teko ir su garantiniu reikalu tureti, tiesiog neistiki, kad net po 5-9 metu galima butu ateiti ir sakyti, kad sutvarkytu maisytuva nemokamai ar pakeistu nauju, nes juk ir vanduo kalketas gali buti ir siuklsiu is vamzdyno pakliuna ir sugadina maisytuvus... blink.gif

Mano akimis jūs neteiisngai suprantate kas ta garantija yra. Ikea apie maišytuvus rašo taip:

VIRTUVINIAI MAIŠYTUVAI

Kam suteikiama ši garantija?
10 metų garantija suteikiama visiems IKEA virtuviniams maišytuvams, išskyrus LAGAN. Ji taikoma medžiagų ir gamybos defektams. Garantija taikoma tik buitinėms reikmėms naudojamoms prekėms.

Kam ši garantija netaikoma?
Ji netaikoma, jei gaminiai naudojami koroziją sukeliančioje aplinkoje.

Garantija taikoma jei bus nekokybiškai pagamintas, o jei užkalkės, tai jau jūsų eksploatavimo bėdos. manau tokiu atveju niekas jokios garantijos netaikys.
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2016 06 12, 20:36)

Nu buvo toks trukumas.Nulasedavo keli lasai per ta rankenele.Atrodo sausai nusluostai.Bet ryte rasdavau balute.Tada pradejau ieskoti cekio.Jo neradau.Kreipiaus i Ikea.Apkeite i nauja be jokiu problemu.Dabar jokiu bedu nera.
Atsakyti
Gal kas Lenkijoje apsipirkinėjote IKEA g.gif
nes pasižiūrėjom, kad kainos kur kas palankesnės.
Tik nerandam, kur artimiausia Ikea būtų jei važiuotumėm iš Kauno g.gif

Gal kas turi patirties, gal kur forume apie tai daugiau kalbama g.gif

dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 06 15, 15:20)
Gal kas Lenkijoje apsipirkinėjote IKEA  g.gif
nes pasižiūrėjom, kad kainos kur kas palankesnės.
Tik nerandam, kur artimiausia Ikea būtų jei važiuotumėm iš Kauno g.gif

Gal kas turi patirties, gal kur forume apie tai daugiau kalbama g.gif

dėkui iš anksto 4u.gif

Varšuvoj
Atsakyti
Gal kas turit tokia spinteles ir kriauklę, praustuvą 4u.gif kokie atsiliepimai?

http://www.ikea.com/...ducts/30217673/

http://www.ikea.com/...408/#/S79155414

Atsakyti
Sveikos, prašau pagalbos iš apsipirkinėjimo IKEA Lenkijoje žinovių. Kaip suprantu dabar ten yra akcija - perkant virtuve – 0,24% grįžta, kuriuos galiu panaudoti virtuvinės (?) buitinės technikos pirkimui. Man neaišku - ar galiu pirkti kažkokius komplektus ar tiesiog dalį virtuvinių spintelių? Ir kaip man gauti tą nuolaidą - ar galiu į lietuvišką Family kortelę? Jei ne, tai kaip? Gal kas gali paskolinti kitai savaitei lenkišką? (veiksmas Vilniuje)
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2016 06 16, 10:44)
Sveikos, prašau pagalbos iš apsipirkinėjimo IKEA Lenkijoje žinovių. Kaip suprantu dabar ten yra akcija - perkant virtuve  – 0,24% grįžta, kuriuos galiu panaudoti virtuvinės (?) buitinės technikos pirkimui. Man neaišku - ar galiu pirkti kažkokius komplektus ar tiesiog dalį virtuvinių spintelių? Ir kaip man gauti tą nuolaidą - ar galiu į lietuvišką Family kortelę? Jei ne, tai kaip? Gal kas gali paskolinti kitai savaitei lenkišką? (veiksmas Vilniuje)

Dėl kortelės, tai kiekvienoje šalyje yra atskira kortelė, lietuviška Lenkijoje tikrai netiks. Gal mano lenkų kalbos žinios nėra geros, bet pagal mane čia rašo, kad perkant virtuvę ir buitinę techniką, 25% kainos grįžta už virtuvės techniką, ne už virtuvę. Pasidomėkit.
Atsakyti