Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA 33 tema

QUOTE(Forgete @ 2016 06 07, 13:19)
mes turėjom kritter - 10 balų, sugriūdavom visi 4 biggrin.gif

Ji 70 cm plocio.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2016 06 07, 20:45)
Ji 70 cm plocio.

ir ką? tai nemiegodavom pastoviai, tik norėjau pasakyt , kad atlaikydavo tikrai nemažai.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 06 07, 22:44)
ir ką? tai nemiegodavom pastoviai, tik norėjau pasakyt , kad atlaikydavo tikrai nemažai.

Nu ir nieko Mano vaikas prisideda i lova zaislu.Lova 90 cm plocio.Ir nera ji baisiai plati.Mums reikia platesnes lovos nors vaikas 5 metu.
Man uzkliuvo tos lovos siaurumas. 70 cm nepirkciau del jos siaurumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 07 birželio 2016 - 22:00
QUOTE(Amelita @ 2016 06 07, 21:59)
Nu ir nieko Mano vaikas prisideda i lova zaislu.Lova 90 cm plocio.Ir nera ji baisiai plati.Mums reikia platesnes lovos nors vaikas 5 metu.
Man uzkliuvo tos lovos siaurumas. 70 cm nepirkciau del jos siaurumo.

aš 90 nepirkčiau dėl platumo, kam to reikia? pas mus dabar dviaukštė 70cm ir labai liuks įsikomponuoja, užtektinai vietos viskam. vienas realus nepatogumas - neina pritaikyti paklodžių su gumomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2016 06 07, 11:39)
sveikos,

gal turit kokių patarimų, pastebėjimų, patirties su ikėjinėmis vaikiškomis lovomis?  ax.gif  Dairausi į SUNDVIK , KRITTER ir BUSUNGE .
Kaip tos prasiilginančios, ar pasiteisina jums?  4u.gif

turim kritter- esam patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 06 07, 23:21)
aš 90 nepirkčiau dėl platumo, kam to reikia? pas mus dabar dviaukštė 70cm ir labai liuks įsikomponuoja, užtektinai vietos viskam. vienas realus nepatogumas - neina pritaikyti paklodžių su gumomis  doh.gif

Kiekvienas issako savo nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 06 07, 12:19)
mes turėjom kritter - 10 balų, sugriūdavom visi 4 biggrin.gif

QUOTE(tiutiute @ 2016 06 07, 22:27)
turim kritter- esam patenkinti  smile.gif

dėkui 4u.gif paminėjot kriterijus, kurie mums labiausiai ir rūpi - tvirtumas ir siaurumas smile.gif to mums ir reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2016 05 31, 18:16)
Ar kas turit spyruoklinius Ikea čiužinius? neapsisprendžiam tarp HAMARVIK ir HOVAG.

Mes turim Hovag, labai patenkinti. Ikea yra visų čiužinių skerspjūviai, galit apžiūrėti, bet tie pigesni yra plonesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2016 06 06, 15:44)
Gal kas turit sias PRAKTLILJA temdancias uzuolaidas ir galetumet ikelti realia ju nuotrauka? Klaipedos parduotuveje nera galimybes ju apziuret, o norisi pamatyt realias ju spalvas ax.gif. Beje, ar gerai pritemdo, nes kalbarys rytinej pusej ir saule ziauriai kepina, o as noriu pakabint tokias uzuolaidas kaip viesbutyje, kad visiskai uztamsintu kambari.

Rytineje puseje dejom roletus su black out funkcija. Dviveriam langui su montavimu gavos 100 euru. Labai patenkinta. Tikrai sulaiko smarkiai saules spindulius.. uzuolaidu gyvai ciupinet neteko
Papildyta:
QUOTE(kietute @ 2016 06 07, 12:39)
sveikos,

gal turit kokių patarimų, pastebėjimų, patirties su ikėjinėmis vaikiškomis lovomis?  ax.gif  Dairausi į SUNDVIK , KRITTER ir BUSUNGE .
Kaip tos prasiilginančios, ar pasiteisina jums?  4u.gif

Turim sundvik. Jau du metai miega 4 m. sunus joje. Nepatinka, kad po nepilnai metu ji pradejo trasket kazkaip. Nakti girdziu kaip vaikas kuicias savo kambaryje... Vyras bande suverzti, bet nepadejo... Patinka tai, kad kai vaikaas dar mazas taupo vieta kambaryje, o paaugus nereik vel pirkti naujos lovos.
Draugai turi Busunge. tai man ji tokia plastikine visa. Tikrai nepirkciau savo vaikui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 10 birželio 2016 - 05:32
O cia rimtai 10 metu IKEA garantija duoda savo maisytuvams? blink.gif
http://www.ikea.com/...ducts/20176437/
Tai kam tada pirkti prabangiausius uz triskart brangiau su 5 m garantiha, jei su IKEA'iniu galima 10 m nesukti galvos? Kas susidure ir gali pakomentuori placiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2016 06 11, 23:07)
O cia rimtai 10 metu IKEA garantija duoda savo maisytuvams? blink.gif
http://www.ikea.com/...ducts/20176437/
Tai kam tada pirkti prabangiausius uz triskart brangiau su 5 m garantiha, jei su IKEA'iniu galima 10 m nesukti galvos? Kas susidure ir gali pakomentuori placiau?  g.gif

Turim.Viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 05 08, 22:33)
tikrai yra, domėjausi ir mačiau kelias rūšis.

Senukuose nesigauna pigiau nono.gif
Atsakyti